VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• 00 Reagovat !

foto koko

koko 27.12.18  03:07

« golf 4 1.4 16v

Dobrý den Měl bych takový problém od výměny zapalovacích kabelů a všech svíček Plus vzduchového filtru (poznámka pod vzduchovym filtrem bylo mokro nevím z čeho) náhubek od karburátoru k vzduchovému filtru jsem víc za těsnil plus dana originální těsnící guma zpět dan čistější vzduchový filtr , předchozí majitel jezdil na rozebranou váhu vzduchu nebyla tam klapka uzavírací ( je tam mechanická na táhlu a perku) taky je komplet vyměněná s jiný 1.4 jiné . Problém spočívá v tom že motor začal klepat z ní to jako hydroštely, rozsvítila se olejnička na dolití oleje olej jsem doléval, klapeto pořád jak za studena tak za tepla. Chytá na drc výkon stejný, potřeboval bych prosím poradit,... další problém od koupě vozu hučí ložisko nevím které je to v motorové části myslím si ložisko hřídele nebo v převodovce.
    Golf je to můj první nevím si rady a děkuji za jakékoli rady..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.05.17  11:12

« Re: Re: A

Zkoušels vyměnit svíčky?
  • « 00 Reagovat !

foto kirsi

kirsi 27.05.17  22:27

« Re: A

ahoj, potřebovala bych poradit, golf III, 1,6 benzin, za studena nestartuje, když chytne po nekonečných pokusech, šlape jako hodinky, jede super, až na ten start? poradí mi někdo? díki Kirsi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.10  18:00

« Re: vw golf III 1,6

Ja mám taký istý problém a automechanik mi povedal že treba vymenit palivovy regulačný ventil....alebo celé palivové čerpadlo .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.10  07:26

« vw Golf III

Teď ale nerozumím, kde mám hledat ????
  • « 00 Reagovat !

foto Nicco

Nicco 10.03.10  21:21

« Re: Re: vw golf III 1,6

Snimac volnobeznych otacok? Ale skor by som hladal na VW fore.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.10  21:05

« Re: vw golf III 1,6

Jóóóó, ještě malej dodatek: škrtící klapkou to není, to je také odzkoušené !!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.10  21:00

« vw golf III 1,6

Zdravím všechny na tomto webu a prosím o pomoc. Mám vw golf III, ale zlobí mě otáčky motoru. Někdy ráno nastartuji a volnoběh vyletí až někde mezi 2 až 3 tis. Problém se mi snaží jeden mechanik vyřešit, ale nedaří se mu to. Napíchne to na počítač, srovná otáčky a po nějakém čase, (cca 1000 až 1500 km) se to zase rozhodí. Už mi vyměnil svíčky, hlavu rozdělovače, palec a také kabely k rozdělovači a svíčkám. Už se pokoušel pohnout i rozdělovačem, ale stále nic. Kdo ví, jak řešit tento problém, tak mi dejte prosím vědět, budu moc vděčnej. Díky moc. David
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.10  19:30

« Mračítka předních světlometů za super ceny

Dobrý den Vážení, jelikož tuning na tyto vozy je opravdu nelevná záležitost naše firma vymyslela naprostou tuningovou novinku a to samolepící mračítka předních světlometů. Tento produkt je user friendly, což znamená jak snadnou montáž a to do deseti minut, zaručuje dlouhou životnost a přesnou barevnou harmonii a v neposlední řadě také velmi příznívou cenu a to již od 199Kč. Vyberte si Vaše mračítko na GOLF IV Pokud budete mít zájem lze vyrobit produkty v červených a modrých odstínech, na skladě máme zatím pouze černé a bílé. Více na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  18:54

« Re: Sytič...

ja mela tedka podobnej problem se svym Polem..chcipalo mi to na volnobeh a kdyz uz jsem to konecne rozjela, tak jsem mela naky divny votacky.. no nejdriv mi vycistili klapku, pak vymenili tepelny cidla- to nepomohlo, tak jsem to dala do jinyho servisu a byly to kabely- - divne se klepal volant a smrdelo to z vyfuku.. tak zkus:)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  18:05

« Re: Re: Sytič...

Hm... To sem fakt nečekal. Tak je to skutečně korekce studenýho volnoběhu... Ale TDI to nemá. Vysvětlení je to, že tam máš motor AAZ, což neni TDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  17:30

« Re: Sytič...

Tak to potom nejspíš nemáš Golfa TDI. Může to být klidně i starší D nebo TD, to na tom nic nemění, protože diesely sytič nikdy neměly. Pokud vím, Golf III neměl manuální sytič ani v benzínové verzi (vždy byl automatický elektronicky řízený). Motory TDI jsou všechny plně elektronicky řízené (žádné lanko, jen a jen počítač) včetně regulace volnoběhu. Je-li motor velmi studený, zvýší řídicí jednotka volnoběh až na těch 1000 / min, ale přepínač na toto tam opravdu sériově nebyl. Co ovšem je možné - koupils auto s powerboxem (krabička zvyšující výkon motoru) nebo jiným udělátkem podobného charakteru. Ty mohou být vypínatelné.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  14:38

« Sytič...

Tak co je ta páčka pod světly kterou musím vytáhnout než nastartuju???pokud jí nepovytáhnu tak nastartovat nejde..Jo a proč když už nastartuju a mám otáčky kolem 1000 a tu páčku zastrčím zpět tak mi otáčky klesnou zhruba na 800 a auto se nepříjemně třese...Jinak se omlouvám jestli to někomu příjde legrační ale krom autoškoly nemám z autem zkušenosti...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  10:19

« Re: Golf II Gti a nedá se točit přez 5000

Samozřejmě to může být (a pravděpodobně bude) předstihem. Nech to seřídit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.08  10:14

« Re: Hmm...

Sytič? U tédéíčka? Ty seš legrační :-) Nic takovýho tam neni.

Olej - cokoliv, co plní normu VW505.00 nebo VW505.01 (to musí být napsáno na flašce). Je to naprostá většina olejů tříd 15W-40, 10W-40, 5W-40 a některé oleje tříd 0W-40 a 5W-30.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.08  15:15

« Hmm...

Prosím Vás lidičky,jaký olej lít do VW Golf III 1.9 TDI...Je to moje první auto takže nemám zkušenosti...Jo má jak se má správně zacházet ze sytičem při startu???Děkuju mockrát...
  • 00 Reagovat !

foto DeMooro

DeMooro 16.10.08  18:27

« Golf II Gti a nedá se točit přez 5000

Mám problém, koupil sem golfa gti 8v, ale motor se nedá točit přez 5000 otáček za touto hranicí vůbec netáhne a když to zkoušim tak i doivně smrdí, byl by sem moc rád kdyby jste mi nikdo poradil. Předchozí majitel říkal že si hrál z předstihem a že by to potřebovalo nastavit, tak nevim jesli to může být tim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.08  02:45

« Prosba

Zdravim vas rad bych se zeptal mam golfa 3 1.4 benzim 44 kw rok 1994 obcas se mi stava ze mi z niceho nic spadnou otacky vypne se mi motor a po chvilce to zase naskoci civku i palec jsem dal jiz nove ale porad to same muzete mi prosim poradit co s tim dekuji za odpoved
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  20:35

« Zahrádka

Zdravím chci se zeptat jestli se dá na vw golf 3 použít zahrádka škody felicie,fábie nebo octávie.Dík David
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.07  15:54

« Zdravim

Měl bych menší dotaz. Má smysl vrážet prachy (do tuningu) golfa II CL 1.8, kterej má najetý bezmála 250tis.km, motorově se auto zdá být v pořádku, má novou spojku a karoserie není nikde "schnilá". Tim tuningem jsem měl na mysli sportovní výfuk, sportovní přímé sání, těsnění pod hlavu válců, tlumiče, kola, lepší olej, třeba něco od Castrolu,lak. Počítal jsem ceny a vyšlo mě to zhruba +,-, do 25.000,- (mimo laku), v další fázi bych tam chtěl pápnout jiný brzdy, popřípadě nechat zkrátit převody, jiné ojnice, lamínat a takový ty hovadiny. Stěžejní ovšem bude to, jestli to má vůbec cenu, viděl jsem golfa, taky II co měl najeto 950.000km a pořád to špapalo obstojně, no ale.... Co vy na to?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…