Toyota SUPRA MK III - MÁTE JI NĚKDO? ZNÁTE JI? JAK SE S TÍM

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto

23.06.02  10:38

« Re: TAKHLE TO JE

Jo,opravdu,tomu ja říkám našlapané autíčko!

Toyota MKIII , je to slušny letadlo a z vlastní zkušenosti musím říci , že něaký troubící blbec na křížovatce za Vámi na Vás po onom krásném okamžiku(sešlápnutí pedálu ) nemá a zůstává daleko za Vámi.

Toyoty jsou dobrá auta a hlavně spolehlivá , mně se hodně líbí Alfy , ale tam je 100 000 většinou smrt anebo G.O. a mé Toyoty 250 000km není nic moc zatím bez G.O. a to jsem ji včera na cestě Brno - Olomouc slušně prohnal

Takže doplnuji !Všechny Toyoty bych bral všemi deseti!

www.toyota.wz.cz - První Toyota fans pages Czech

• « 00 Reagovat !

foto

15.06.02  18:40

« Re: TKHLE TO JE

Jo jasně je to MKIV ja si nevšim že se tu bavíte o MKIII.Ja bych jí bral taky hned.Je to dost našláplé autíčko.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.02  17:49

« Re: TKHLE TO JE

To mluvíš asi o MKIV... tedy té zakulacené s velkým křídlem na zadku a vysouvasím spoilerem pod předkem. Tak tu bych bral všema dvaceti.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.02  18:55

« TKHLE TO JE

Zdary lidi nevim o čem tu kecáte protoze znam jednoho maníka co jí vlasní a ves sem se vní.Vše co je tu napsáno se mě zdá jako blbost.Nelítá 200km/h,ale 300km/h v sérii má 2 TURBA letel jsem sni(prý)280 ja si jenom pamatuju ze me sli nohy od podlahy hodně vysoko.Tak si o tom něco přečtěte a uvidíte.Já to auto mammoc rád.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.02  13:13

« Supra

Jo, to jsem viděl ;))) díkec ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  20:55

« Re: Toyota Supra

Udajně 200.000km je konečná pro každej motor na klice. Často se taky foukne těsnění pod hlavou.
    Spotřeba tak 12-15 po úpravě. Mrkni na supra.zde.cz - tam jsem toho sesmolil vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  17:37

Za kolik seš s tím schopnej jezdit? A co motor, trefils dobrej kousek?
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.02  17:36

« Supra, jak jinak :-)

Taky jsme v ní jel, jak v manuálu tak v automatu, a i ve verzi bez turba.Spíš mě zajímá to, co vydrží motor, na co si dát majzla při koupi atd....
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  08:36

Podle banneru na Alfy jsou si to domyslel jak se tam to "italská" dostalo. Díky za nabídku členství, ale jedinej další klub do kterýho vstoupím (nebo ho založím) bude čistě na Supru. Když projedeš starší příspěvky na MC, tak se už o Toyta klub snažili dva kluci, ale vcelku to umřelo. Měli tuším celicy a jeden ted shani MKIII.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  21:28

Zdarec,ja tam mam takovozuhle chybu , ? itlaska znacka,tak to me boli .Ja jsem mel predtim Alfu a alfaclub tak mi to asi ulítlo ... Pardon.Diky za prani uspechu.Nechces nas klub podporid pridanim se za clena???
    P.S. Nabizim zobrazeni banneru autotuningu
    Cau Richard
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  23:23

Zdravím nadšence Toyoty.
    MKIII mám a vřele doporučuju. Spousta zážitků.
    Nevíc jsem jel tacho 250 (D1, cestu hledala posledni Corvetta). Ale skvělý je hlavně zrychlení. Spachal jsem i nějaky sajty: supra.zde.cz
    Jsem v kontaktu s pár lidma co jí vlastní.
    Ke Toyota klubu: přeju hodně sil a úspěchů (Toyota není italská značka jak uvádíte na stránce Fan Club). Pokud vás osloví fungující klub se srazy atd. tak mrknete na autotuning.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  10:11

« Re:

Cau , nechtel by jsi do Toyotaclubu?www.sweb.cz/toyotaclub , zatim je to v zacátcíh , ale lidi , kterí mají zkusenost bych potreboval
    Richard
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.02  06:08

« Bez nadpisu

V MKIII jsem jel. Byl to tak asi 92rok s automatem a turbo motorem...120mph v pohodicce.
    Skoda ze tam nebyl manual. Nicmene celkem slusny..
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  20:48

« Toyota

Jak by se s Toyotou dalo jinak jezdit nez supr.Touhle jsem jel jen jednou ,ale kudy -- V nemecku po dalnici 190Km/h nebyl problem , proste parada...
    Pracuju prave na Toyotaclubu.Budeto jednodchy ale ucelny klub pro vsechny Toyotysty.Zatim zadny neni a to je skoda.Muzete se tam stat clenem.
    Je to na adrese www.sweb.cz/toyotaclub .
    Moc by mne potesilo , kdyby jste se tam koukli a a strasnou radost bych mel , kdyby jste se treba se staly cleny .Zatim jsme tam tri.
    Mejte se a vsem Toyotam zdar Richard
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…