Toyota SUPRA MK III - MÁTE JI NĚKDO? ZNÁTE JI? JAK SE S TÍM
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
všechny z 14
-
« TKHLE TO JE
Zdary lidi nevim o čem tu kecáte protoze znam jednoho maníka co jí vlasní a ves sem se vní.Vše co je tu napsáno se mě zdá jako blbost.Nelítá 200km/h,ale 300km/h v sérii má 2 TURBA letel jsem sni(prý)280 ja si jenom pamatuju ze me sli nohy od podlahy hodně vysoko.Tak si o tom něco přečtěte a uvidíte.Já to auto mammoc rád. -
« Re: Toyota Supra
Podle banneru na Alfy jsou si to domyslel jak se tam to "italská" dostalo. Díky za nabídku členství, ale jedinej další klub do kterýho vstoupím (nebo ho založím) bude čistě na Supru. Když projedeš starší příspěvky na MC, tak se už o Toyta klub snažili dva kluci, ale vcelku to umřelo. Měli tuším celicy a jeden ted shani MKIII. -
Zdarec,ja tam mam takovozuhle chybu , ? itlaska znacka,tak to me boli .Ja jsem mel predtim Alfu a alfaclub tak mi to asi ulítlo ... Pardon.Diky za prani uspechu.Nechces nas klub podporid pridanim se za clena???
P.S. Nabizim zobrazeni banneru autotuningu
Cau Richard -
Zdravím nadšence Toyoty.
MKIII mám a vřele doporučuju. Spousta zážitků.
Nevíc jsem jel tacho 250 (D1, cestu hledala posledni Corvetta). Ale skvělý je hlavně zrychlení. Spachal jsem i nějaky sajty: supra.zde.cz
Jsem v kontaktu s pár lidma co jí vlastní.
Ke Toyota klubu: přeju hodně sil a úspěchů (Toyota není italská značka jak uvádíte na stránce Fan Club). Pokud vás osloví fungující klub se srazy atd. tak mrknete na autotuning.cz -
« Toyota
Jak by se s Toyotou dalo jinak jezdit nez supr.Touhle jsem jel jen jednou ,ale kudy -- V nemecku po dalnici 190Km/h nebyl problem , proste parada...
Pracuju prave na Toyotaclubu.Budeto jednodchy ale ucelny klub pro vsechny Toyotysty.Zatim zadny neni a to je skoda.Muzete se tam stat clenem.
Je to na adrese www.sweb.cz/toyotaclub .
Moc by mne potesilo , kdyby jste se tam koukli a a strasnou radost bych mel , kdyby jste se treba se staly cleny .Zatim jsme tam tri.
Mejte se a vsem Toyotam zdar Richard
všechny z 14
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Toyota MKIII , je to slušny letadlo a z vlastní zkušenosti musím říci , že něaký troubící blbec na křížovatce za Vámi na Vás po onom krásném okamžiku(sešlápnutí pedálu ) nemá a zůstává daleko za Vámi.
Toyoty jsou dobrá auta a hlavně spolehlivá , mně se hodně líbí Alfy , ale tam je 100 000 většinou smrt anebo G.O. a mé Toyoty 250 000km není nic moc zatím bez G.O. a to jsem ji včera na cestě Brno - Olomouc slušně prohnal
Takže doplnuji !Všechny Toyoty bych bral všemi deseti!
www.toyota.wz.cz - První Toyota fans pages Czech