alu ráfky (hliníková kola)
« Re: to Benzíňák II.
No jo, mně se taky víc líbí 17" kola, jenomže přece nevyhodím krásné Mišelinky Pilot 205/55-16, když mají teprve 7000 km. Navíc majitelka auta mi řekla: je mi to jedno, hlavně ať mi to jezdí... a vůbec, radši si umej svýho Oplíka a nešilhej mi po Lagunce. Jó máme to holt někteří těžký...člověk se prostě nezavděčí už ničím! -
« to Benzíňák
Expert Huf měl od počátku 6,5J16 a tudíž byl rozměr 215/40 pokusný. Je to extrém a už bych to neudělal. To, co píšeš Ty je skutečně optimum, ale pokud koupíš pneu s širokým rantlem na ochranu ráfku (Bridgestone ho mívají opravdu macatý), tak můžeš dát klidně i 7,5-8!
Máš už pneu nebo je budeš kupovat? -
« Laguna II
Ještě k těm šířkám, pořád se mi zdá, že pro gumy š. 205 je ráfek 7,5" moc široký. Když i zkušený expert HUF použil pro gumy š. 215 ráfky 6,5. Já vidím jako přiměřené pro 205 dát 6,5 až 7". Je ale fakt, že drtivá většina 16" Alu ráfků je široká právě těch 7,5. HuFe, co poradíš? -
"-- skrytý --" 26.04.02 09:23
« to Benzinak - Re: Laguna II
myslim, ze by s temi ventilky nemel byt vubec problem-presne jak psal "Huf"-musi to mit Renaulti standardne navrzene, aby je mohli pouzivat jak v alu, tak v plech.discich-pro jistotu to zkusim jeste dnes prodiskutovat u Renaulta -
« To e-pneu.cz
Je to skutečně bezvadné, stejně jako u gum - výborné ceny. Chci koupit na manželčinu Lagunu II, ale ty disky co by se mi líbily se na ni nedělají a naopak. No ale i tak je nabídka dost velká, takže něco musím vybrat. Jen mám strach ohledně ventilků - Laguna nemá klasické, ale malé vysílačky (měří se tlak jednotlivých kol) a nejsem si jist, zda budou na každé kolo pasovat. Nemáte s tím zkušenosti? -
« Re: www.e-pneu.cz
Nádhera. Opravdu všechna čest. Jenom mi chybí kola Dotz (miluju design kol Dotz LeMans), Alessio a Alpina (jejich design je pro BMW jedinečný a ani jejich 15 let stará kola dnes nevypadají špatně). Nákup kol mě čeká příští rok a vypadá to, že to bude u Vás. Zatím...