VW GOLF....To NEJlepsi auto na svete! Jaky mate zkusenosti?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  14:02

« servis Golf v Praze

Dobry den. Mam golfa IV, 1,6 v automatu.
    Ceka me pristi mesic druha servisni prohlidka
    (po 20 tis.km). Nechce se mi to davat do
    drahyho firemniho servisu. Poradite mi někdo
    nějaky dobrý servis v Praze ktery mi
    garančku udělá dobře a levnějí ? Díky. Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.02  20:21

« Re: Vymena prevodovky

Převodovku pro nafťák dávat do benzínu je hovadina - je jinak naladěná atp.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.02  15:17

« Vymena prevodovky

Netusi nekdo z Vas, co by obnasela vymena 5. stupnove prevodovky za 6. stupnovou [tovarni]? Jedna se o VW GOLF Edition s motorem 1.6 77kW. To auto je super, bohuzel zbytecne moc toci a zaslouzilo by si sestku pro klidnejsi jizdu na dalnici. Nebvme se o penezich, jde mi spise o tu "moznost" zamenit original prevodovku za jejich tovarni 6. stupnovou, ktera se dodava napr. s 1.9 TDI, 1.8 T, atd. Pokud budet mit "tip", piste prosim primo na muj mail sela@infima.cz
    DIKY!
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.02  15:25

« KN - prodej

!prodám sportovní filtr K&N v kitu! pro Š. Octavia, VW Golf IV.... - motor 1.8T - nevhodnej dárek - koupeno 23.4.2002 v Praze - nyní cena 3000Kč , kdo má zájem ať se prosím ozve na tel.č. 0732/848417 nebo na mejl 43.21@seznam.cz - určitě se dohodneme, třeba formou dobírky !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  02:55

« Re: vw-club

To je nějaká reklamní epidemie? Snad www.vwclub.cz, ne!?
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.02  22:20

« vw-club

www.vw-club.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:43

« Re: Uf !

:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:31

Když to tady tak čtu, tak nevím jestli nezruším objednávku na Outbacka a nepůjdu si koupit radši nějaké to Golfítko. Klarusha je fain.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  23:09

No AC ! Co tady děláš ? Hybaj do jinýho klubu. Nás ten tvůj neskutečně žravej Lincoln 5.0 V8 vůbec nezajíma :o)

Pšt... pokecáme v jiným klubu
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.02  21:39

« Uf !

Uf !
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  08:09

« Re: Re:

a jsme na to patřičně hrdí... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  07:37

Jste paka :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  23:57

Hmm, tak to já bych těl ty stěrače dvojité a v barvě jedovatě zelené. Jinak to prostě nejede tak jak má. Jo a potahy bych chtěl ty tygrovaný z Hypernovy.... :-) Please !
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  18:42

A zluty plasty na sterace, poradnou ksiltoFku a blesky na gumickach proti blesku :))) Pleeeease
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:24

A sem, a sem mrcha to viš že jsem ! :-) Náhodou takovej golf... Pěkně spojlery, snížit podvozek, laděný výfuk, nízkoprofilová kola, mračítka světel, nálepka "no fear" na zadním okně. Jo tak takového bych si přál. Prosííííííím
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:19

Ace 2 ty ses mrcha :))))
    Ja ti snad k vánocum nasetrim na nejakyho golfa :))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:02

« Re:

ó slečna je nějaká vybíravá. Jezdí německým bourákem v automatu a ještě prstíčkem rejpá... Také máme nejradši :)))
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:27

« Bez nadpisu

Sorry, ale VW je snad to nejhorsi auto na svete, zrovna jednim takovym jezdim a uz uz abych se ho zbavila. Zda se mi , ze je pravidlem, kdyz jedu VW jsem king, ale omyl je to prave naopak. Navic je jich cim dal vic a to me fakt nebavi.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.02  09:07

« Re: better V.

Jo jo... 307, Civic, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.02  08:13

« Re: better V.

No bych řekl, že to celkem zdařile kopíruje výrobní program Hondy a toho Civica. Prostě vše alá VANoidní tvary...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…