VW GOLF....To NEJlepsi auto na svete! Jaky mate zkusenosti?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
wolff 13.05.03 11:28
« Bez nadpisu
czehchamp. Tak za a), kde se prodává sériová Corvetta se 700 koňmy? Za b) Opravdu zdílíš americký názor, že nejrychlejší auta jsou ty s největší maximálkou? Mezi nama Corvetta může být na 1/4 míly rychlejší než ferrari, ale určitě by nebyla rychlejší v Monte Carlu...c) cena Mustangu co píšeš odpovídá jeho kvalitě. Auto na pohled pěkný, ale bohužel jen na pár let. Cena nového Mustangu do 40 000, za 6 let 5000 USD. POkles ceny Ferrari prakticky není... -
« servis Golf v Praze
Dobry den. Mam golfa IV, 1,6 v automatu.
Ceka me pristi mesic druha servisni prohlidka
(po 20 tis.km). Nechce se mi to davat do
drahyho firemniho servisu. Poradite mi někdo
nějaky dobrý servis v Praze ktery mi
garančku udělá dobře a levnějí ? Díky. Honza -
« Vymena prevodovky
Netusi nekdo z Vas, co by obnasela vymena 5. stupnove prevodovky za 6. stupnovou [tovarni]? Jedna se o VW GOLF Edition s motorem 1.6 77kW. To auto je super, bohuzel zbytecne moc toci a zaslouzilo by si sestku pro klidnejsi jizdu na dalnici. Nebvme se o penezich, jde mi spise o tu "moznost" zamenit original prevodovku za jejich tovarni 6. stupnovou, ktera se dodava napr. s 1.9 TDI, 1.8 T, atd. Pokud budet mit "tip", piste prosim primo na muj mail sela@infima.cz
DIKY! -
« KN - prodej
!prodám sportovní filtr K&N v kitu! pro Š. Octavia, VW Golf IV.... - motor 1.8T - nevhodnej dárek - koupeno 23.4.2002 v Praze - nyní cena 3000Kč , kdo má zájem ať se prosím ozve na tel.č. 0732/848417 nebo na mejl 43.21@seznam.cz - určitě se dohodneme, třeba formou dobírky !!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!