TOYOTA YARIS Verso
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
všechny z 5
-
« Re: Verso-popište zkušenosti
yaris verso je malo zname auto
ale k tvy otazkam:spotreba zalezi jakej motor,ale jezdi to vetsinou za hubicku.nevim to uplne presne,ale kolem 6 litru benzinu,+- litr,jak sem rek,nevim presne.
zimni starty-no problem
poruchovost-toyota uz asi 5 let za sebou vyhrava zebricek nejmene poruchovych aut+jejich auta vyhrala zebricek spokojenosti mejitelu
ostrejsi jizda-impreza to neni,ale v tyhle kategorii mini-maxi aut,je hodne dobra
ale pokud sahnes po silnejsim motoru,myslim ze to je 1,5Vvti,tak udelas dobre,200 pojede urcite...
jinak,i kdyz to tak mozna vypada,nejsem prodejce toyoty,jenom v jedny jezdim,nejen ja,vlastne cela rodina,a sme snima maximalne spokojeni
jestli mas nejaky otazky,tak se ozvi.dyztak znam i rozumnyho prodejce :-) -
« Re: Verso-popište zkušenosti
Zdravím,ale prosím,jestli bude trošku času-podrobněji.
-kolik km najeto-spotřeba-teď aktuální:zimní starty-poruchovost(co se již ukázalo?)-chování při ostřejší jízdě /.uvažováno v této kategorii..vím,že to není dělo./
Atd.-atd.
Bohužel jen jedna odezva na můj dotaz.Asi těch vozů moc nejezdí nebo majitelé nebrouzdají internetem.
Dík. -
« Verso-popište zkušenosti
Chodím kolem dokola a rozhoduji.Jako malé autíčko s velkým prostorem se mi líbí.
Uvažuji o koupi.Pokud máte nějaké /dobré i špatné/ zkušenosti vypište,popřípadě dopručte ke koupi nebo mne varujte /potažmo další zájemce/.
Jen bych nerad,aby odpovídal nějaký prodejce TOYOTY.
všechny z 5
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Vozidlo parkuje venku-nebyl žáden problém se startováním ve 20 st.mrazech.Jízdy jsou uskutečňovány jen po městě /Ostrava/.Takže co kousek je semafor a stojíme. Přesto průměrná spotřeba (jak spočítává palubní počítač) je kolem 6,4 l/100 km.A co se tam do něj dá všechno naložit-překvapí.Zvláště je příjemné,že není problém s převozem různých skříněk a beden.Ty by se do běžného osobního auta /i při sklopení sedaček nedaly převézt.
Uvidíme co bude autíčko vyvádět dál.Nechci jej přechválit.Jak se vypořádá s chlazením motoru při pomalé jízdě a popojíždění ve městě v letních vedrech?
Případným zájemcům mohu jen doporučit.Samozřejmě jsou auta luxusnější. Ale musíme si vybrat mezi cenou,nároky majitele a užitkovostí.