Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
Pokud si vzpomínám, tak jste si při naší velice krátké diskuzi nestěžoval na nějaké výrazné problémy s převodovkou. V takovém případě je skutečně dost problematické subjektivně poznat nějaký výrazný rozdíl. Tady se jedná o dlouhodobé ošetření pro zajištění její dlouhodobé funkčnosti a sníženého opořebení na ložiscích a ozubeních.Bohužel se už nedá ani udělat měření, protože nemáme porovnávací vzorek otěrových částic před aplikací přísady.
Přesto děkuji za Váš postřeh. Vážím si každého vyjádření. -
Tohle jsem dal do jineho auditoria, ale mozna to BO necte, tak to dam i sem:
Když tu o tom tak stále povídáte... Mám Bravu, 146 tis. km. Těch
cca 130 tis. km bylo nalítáno piánko na dálnici za 4 roky a teď
jezdí převážně krátké cesty po městě (motor se tak tak zahřeje).
Motoru absolutně nic není, startuje dobře, nic z něj neteče, olej
měním tak, jak se má, spíše dříve (kvůli težšímu provozu ve
městě). Má smysl do toho něco od Bishopa lít? Můžeš mi BO něco
doporučit a popsat mi proč bych to měl použít a "co" to bude
dělat? -
« kominíček
Nedávno Petr zverejnil obrázky rozobratej turbíny (zabodoval), kde bolo vidieť tie zaúdené, znehybnené časti. Chcem sa opýtať, či jestvujú prípravky do paliva, ktoré by zabránili, prípadne odstránili takéto zapečené sadze. Kedysi, keď neťahal komín, šupol sa do kachiel kominíček a uvolnil sadze v komíne. Takže niečo také. -
« Re: Pre Boriginal
Zdravím,
shodou okolností máme stejná auta. Já mám Formana r.v.93,najeto snad 150 tis.(dovoz z Německa) takže vím, co výrobky Bishop´s umí s těmito motory udělat. Doporučuji použít soupravu 460-G KIT. S vyšší spotřebou oleje se budete muset smířit, u některých z těchto motorů to bylo a je normální. Z mé zkušenosti, po aplikaci uvedené soupravy, klesla spotřeba oleje o třetinu a spotřeba paliva o 0,5 l/100 km na 6,1 až 6,4 l/100 km.Více informací najdete na našich internetových stránkách www.bishopsoriginal.cz
Přeji příjemný den -
« Pre Boriginal
Mal som v servise motor,(Fávo r.v.93, naj. 125 tis.) okrem iného sa mi strácal olej, asi 1 l/4000 km. Vymenili všetky krúžky aj keď staré neboli vyslovene zlé ale keď to už mali rozobraté tak som tam dal namontovať nové. Taktiež vymenili guferká okolo driekov ventilov. Vložky valcov sú vraj vo veľmi dobrom stave a "ten motor je zachovalý a nie je možné jednoznačne povedať kadiľ sa ten olej stácal"(slová sarvisáka). Preto potrebujem poradiť či teraz je vhodná doba na aplikáciu nejakého prípravku Bishop's aby ten motor ešte nejakú dobu slúžil? A keď tak akého. Ďakujem. -
« Re: Re:Prof
kdo: Díky, v jádru jsem optimista, takže se to snad urovná. Tento pátek dojde dílčímu rozhodnutí, tak mi drž palce. Když to vyjde, bude to na dobrý cestě.vlami> Nazdar, hochu, rád tě slyším. Vrátil jsem se sem s předsevzetím, že nevlezu již do témat levný benzín a levná nafta a taky do témat, která mě již svým názvem neoslovují a projednávají problematiku, která mě nezajímá. Dobrovolně se přiznávám, že to je i z časových důvodů.