Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 04.06.03 08:15
« Re: Bishop - zkusenost
Panasonic: Tak v tom pripade si vyzkousej nejakej pripravek na bazi teflonu ci chloru :))) Pak si ale nestezuj... Ja mam vyzkousenej Bishop, ten opravdu funguje.
Jinak mas Panasonicu jiste pravdu, je to jiste pokus vnest do zmatku informaci a klamavych reklam konecne svetlo... -
"-- skrytý --" 30.05.03 07:51
« Bishop - zkusenost
Bishopa do oleje jsem dal jiz podruhe. Mam zase pocit zklidnejsiho chodu motoru, zejmena neprijemny hluk pri prechodu do vyssich otacek zmizel. Zkusim ponechat olej 15000 km, a pak udelam rozbor a dam vedet. Podle meho - pres leto, kdy je malo zcela studenych startu a motor nechladne uplne, se pri pouziti polosyntetiky muze prodlouzit interval z 7500 km na 15000 km - ovsem je treba jezdit, do 5-ti mesicu je treba 15000 km najet.... -
« Re: Re:
Pokud si vzpomínám, tak jste si při naší velice krátké diskuzi nestěžoval na nějaké výrazné problémy s převodovkou. V takovém případě je skutečně dost problematické subjektivně poznat nějaký výrazný rozdíl. Tady se jedná o dlouhodobé ošetření pro zajištění její dlouhodobé funkčnosti a sníženého opořebení na ložiscích a ozubeních.Bohužel se už nedá ani udělat měření, protože nemáme porovnávací vzorek otěrových částic před aplikací přísady.
Přesto děkuji za Váš postřeh. Vážím si každého vyjádření. -
« Bez nadpisu
Tohle jsem dal do jineho auditoria, ale mozna to BO necte, tak to dam i sem:
Když tu o tom tak stále povídáte... Mám Bravu, 146 tis. km. Těch
cca 130 tis. km bylo nalítáno piánko na dálnici za 4 roky a teď
jezdí převážně krátké cesty po městě (motor se tak tak zahřeje).
Motoru absolutně nic není, startuje dobře, nic z něj neteče, olej
měním tak, jak se má, spíše dříve (kvůli težšímu provozu ve
městě). Má smysl do toho něco od Bishopa lít? Můžeš mi BO něco
doporučit a popsat mi proč bych to měl použít a "co" to bude
dělat? -
« kominíček
Nedávno Petr zverejnil obrázky rozobratej turbíny (zabodoval), kde bolo vidieť tie zaúdené, znehybnené časti. Chcem sa opýtať, či jestvujú prípravky do paliva, ktoré by zabránili, prípadne odstránili takéto zapečené sadze. Kedysi, keď neťahal komín, šupol sa do kachiel kominíček a uvolnil sadze v komíne. Takže niečo také.

Na bishopu me vadi 2 veci:
1 - presprilisna chvala ve mne budi opet neduveru.
2 - jeho cena neni adekvatni, jestlize se jeho ucinek po pul roce az jeden rok vytrati a musi se provest znovu, tak je to proste nechutne drahe a vyplati se pak snad pro nejake extremni sportovni jizdy nez pro bezne pouziti.