Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  06:20

« Re: Bishop - zkusenost

Teflon si urcite nekoupim, nejsem tak hloupej, abych neposlechl rady lidi, kteri o tom neco vedi, zatimco ja o tom nevim zhola nic. To co jsem se o teflonech a podobnych pripravcich docetl nejen zde me staci jako dostatecne varovani, abych tomu neveril.
    Na bishopu me vadi 2 veci:
    1 - presprilisna chvala ve mne budi opet neduveru.
    2 - jeho cena neni adekvatni, jestlize se jeho ucinek po pul roce az jeden rok vytrati a musi se provest znovu, tak je to proste nechutne drahe a vyplati se pak snad pro nejake extremni sportovni jizdy nez pro bezne pouziti.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  16:59

Je zajímavé, že když si dáte do vyhledávání bishop, tak to najde akorát české stránky. Na takovou světovou firmu nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.03  08:15

Panasonic: Tak v tom pripade si vyzkousej nejakej pripravek na bazi teflonu ci chloru :))) Pak si ale nestezuj... Ja mam vyzkousenej Bishop, ten opravdu funguje.
    Jinak mas Panasonicu jiste pravdu, je to jiste pokus vnest do zmatku informaci a klamavych reklam konecne svetlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  06:47

Jo cet jsem to a muj selskej rozum, rika, ze to napsal priznivce ci prodejce bishopu - "vse co neni bishop je totalni podvod a vas motor znici, avsak bishop je pravy opak" to zni dost podivne a nepravdepodobne......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  16:28

No jasne ze jsem, a vis ze mne to celej muj kratkej zivot zatim vychazi?? :-) V.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.03  16:23

Vlami ty jsi ale optimista.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  09:38

No peknej clanek, ztotoznuji se s nim. Zejmena uplne posledni odstavec mne popohnal nakoupit "letosniho" Bishopa uz nyni :-) Pane Polacek, pisu Vam maila!
    V.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.03  23:44

Tak tohle si přečtěte a použijte zdravý český selský rozum:

[odkaz]

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.03  07:51

« Bishop - zkusenost

Bishopa do oleje jsem dal jiz podruhe. Mam zase pocit zklidnejsiho chodu motoru, zejmena neprijemny hluk pri prechodu do vyssich otacek zmizel. Zkusim ponechat olej 15000 km, a pak udelam rozbor a dam vedet. Podle meho - pres leto, kdy je malo zcela studenych startu a motor nechladne uplne, se pri pouziti polosyntetiky muze prodlouzit interval z 7500 km na 15000 km - ovsem je treba jezdit, do 5-ti mesicu je treba 15000 km najet....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  11:43

« Re:

Odpověděl jsem v jiném auditoriu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  11:42

« Re: Re:

Pokud si vzpomínám, tak jste si při naší velice krátké diskuzi nestěžoval na nějaké výrazné problémy s převodovkou. V takovém případě je skutečně dost problematické subjektivně poznat nějaký výrazný rozdíl. Tady se jedná o dlouhodobé ošetření pro zajištění její dlouhodobé funkčnosti a sníženého opořebení na ložiscích a ozubeních.Bohužel se už nedá ani udělat měření, protože nemáme porovnávací vzorek otěrových částic před aplikací přísady.
    Přesto děkuji za Váš postřeh. Vážím si každého vyjádření.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:43

« Re: Re:

Doktoři tomu říkají placebo efekt. Ne na každého to působí. Třeba moje známá mi říkala, jak její matka si stěžovala, že ten ibuprofen jí nezabírá tak dobře jako dřív ten brufen. Tak jí prohodila krabičku a hned se to zlepšilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  08:02

« Re:

Priznam se, ze po prisade 451 do prevodovky a 2 tkm jsem subjektivne zadne zlepseni nezaznamenal.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  07:30

« Bez nadpisu

Tohle jsem dal do jineho auditoria, ale mozna to BO necte, tak to dam i sem:

Když tu o tom tak stále povídáte... Mám Bravu, 146 tis. km. Těch
    cca 130 tis. km bylo nalítáno piánko na dálnici za 4 roky a teď
    jezdí převážně krátké cesty po městě (motor se tak tak zahřeje).
    Motoru absolutně nic není, startuje dobře, nic z něj neteče, olej
    měním tak, jak se má, spíše dříve (kvůli težšímu provozu ve
    městě). Má smysl do toho něco od Bishopa lít? Můžeš mi BO něco
    doporučit a popsat mi proč bych to měl použít a "co" to bude
    dělat?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  09:04

« Re: kominíček

Existují. Mám celoroční přísady do nafty, které nejen tyto úsady odstraňují ale hlavně zabraňují jejich tvorbě.Jsou označeny buď 462-3 nebo Premium Power Plus (462W-PPD-1C)
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.03  08:12

« kominíček

Nedávno Petr zverejnil obrázky rozobratej turbíny (zabodoval), kde bolo vidieť tie zaúdené, znehybnené časti. Chcem sa opýtať, či jestvujú prípravky do paliva, ktoré by zabránili, prípadne odstránili takéto zapečené sadze. Kedysi, keď neťahal komín, šupol sa do kachiel kominíček a uvolnil sadze v komíne. Takže niečo také.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  09:18

« Re:

Uvedení na web bude trvat trochu delší dobu. Protokolů je totiž povícero. Pokud máte zájem, pošlu Vám je poštou nebo mailem. Pošlete mi svůj mail.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.03  01:13

« Bez nadpisu

TESTY VÝROBKů BISHOP´S ORIGINAL - ELF ANAC - Opis protokolu ELF ANAC získaný u firmy NARIMEX Autoservis, Kováků 5, Praha 5
    - uvítal bych originál toho protokolu, nebo další testy provedené v tuzemsku - můžete je dát na Web?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  08:21

« Re: Pre Boriginal

Budu čekat
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  07:20

« Re: Pre Boriginal

Tak v patek do 15:00, nevadi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…