Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Kde koupit pripravky Johna Bishopa
Díval jsem se na stránky dovozce a neviděl jsem tam ty aditiva do bionafty. Prodává se to taky koncovým nebo jen výrobcům bionafty. Dají se použít aditiva pro naftu i do bionafty. Pomůže přípravek na převodovky tužším řazení, nebo to chce výměnu spojky. -
"-- skrytý --" 18.01.02 12:39
« Re: Kde koupit pripravky Johna Bishopa
Dark18: Aditiva JOHNa BISHOPa jsou do motoru, do paliva, do prevodovky, do hydrauliky atd. Ja osobne jsem na tyto aditiva prisel, kdyz jsem videl vysledky porovnavacich testu antioxidantu do bionafty. Bishop byl bezkonkurencne The Best. Zbytek dotazu - viz muj prispevek c.5. -
"-- skrytý --" 03.01.02 18:48
« Kde koupit pripravky Johna Bishopa
Praveze koupit v maloobchode se to asi neda. Pouze primo u vyhradniho dovozce, takze postou/dobirkou. Dodavatel je z Havirova - firma "B original" a najdes je i na internetu:
[odkaz]
Jednani je opravdu na urovni, rychle a konstruktivni. -
"-- skrytý --" 01.01.02 22:13
« Re: Tak zacnu....
Alfa33: Diky za zkusenost. S prevodovkou mam podobne potize, na jare vymenim olej a pridam Bishopa a pak se uvidi.
Jen k posledni vete... Kazdy "prvek" se projevi znatelneji v meznich situacich, to znamena, ze u starych motoru a prevodovek by mel byt ucinek prisad vetsi. -
« Re: Tak zacnu....
Tak sjem letos na jaře nalil přísadu oleje do motoru (benzin) a převodovky mám najeto 78.000 km s přípravkem kolem 10.000, neměl jsem žádné subjektivní problémy jen převodovka byla na 5 hlučnější. to se ztišilo na neznatelnou úroveň. motor se chová stejně ,použil jsem to jen, že se špatně mažou horní vačky ,preventivně.., oleje používám syntetiky jak motor ,převodovka i dif.pokud nastalo nějaké zvýšená výkonu nebo snížení spotřeby paliva tak je to v řádu procent, tudíž subjektivně nepoznatelné,můj subjektivní pocit jen, že se trochu chová vyrovnaněji na volnoběh dojezd se prodloužil o 10-20 km,pro prevenci to není špatné......, ale kdo hledí na korunu a nebo je motor či převodovka je vylágrovaná není záchrany žádným přípravkem -
"-- skrytý --" 20.12.01 17:10
« Tak zacnu....
Je zde nekdo, kdo jiz pouzil nektery z produktu Johna Bishopa? Ktery? A za jakym cilem? Jak jste spokojeni? Zajimaly by mne subjektivni pocity (tichy chod motoru, pruznost...) a objektivni zkusenosti (nizsi spotreba, vyssi vykon). Anebo mate negativni zkusenosti s produkty BISHOP'S ORIGINAL?