Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.02  09:38

« Re: zvýšení komprese

Pokud má motor mizernou kompresi, pomůže mu akorát GO. Různé přípravky do oleje jsou dobré akorát tak na prodloužení agónie, a na vyhazování peněz...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.02  08:52

kdo: Netvrdil jsem, že má tryska vliv na tlak. Jen jsem chtěl vyloučit (pro svoji úlevu) nižší kompresi a začal jsem u té trysky. Minulý týden jsem trysku vyndal a stříká dobře, akorát to chtělo pod ní novou podložku - uchcávání skončilo. Myslím, že PPP by byli vyhozené prachy. Trysky jsou už OK. Motor se však při nižších otáčkách neustále nějak hádá a běží nepravidelně s vibracemi. Přidání na čerpadle tomu pomohlo, ale pořád to není ono. "Bublání" do výfuku tím pořád nezmizelo.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.02  13:09

Boriginal, residents: jaký vliv má "uchcávající tryska" na tlak ve válci a jak použití PPP ukáže "vyšlehanou" trysku ????
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.02  11:11

« Re: PRO-LONG

To rbaron: Blbne mi mail, nemohu zatím odesílat poštu. Materiály jsou připraveny k odeslání. Omlouvám se za zpoždění.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  08:51

Doporučil bych v tomto případě přísadu do nafty kterou jsme začali dovážet - Premium Power Plus.
    Pořádně pročistí všechny vstřiky a problém by se měl snížit nebo ukáže "vyšlehanou" trysku.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  07:17

Je to po překroužkování a údajně 2. válec má horší tlaky. Já si však myslím, že ten problém je v uchcávající 2. trysce.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.02  15:35

Zasílám
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.02  15:35

Zatím se nám osvědčila u starších motorů receptura 560 k uvolnění pístních kroužků. Následně (po výměně oleje) se pak motor ošetřil
    přísadou pro daný typ motoru (benzin,diesel). Funguje to, pokud už není v motoru mechanická závada (sjeté pístní kroužky).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.02  14:33

chtěl jsem říct tlaků
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.02  14:33

« zvýšení komprese

Co máte nejvíc osvědčeného na zvýšení komprese? Nepočítám GO...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.02  01:40

to BORIGINAL: To by mě taky zajímalo, materiály o PROLONGu. Prosím na rbdisk@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  12:05

Mám k dispozici nové celoroční přísady do nafty, které kromě veškerých zimních vlastností navíc zlepšují cetanové číslo nafty.Míšení až 1:5000.
    Balení 120 ml na 600 l nafty za 139 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  11:55

Pošli mi svou E-mailovou adresu. Pošlu ti kompletní materiály o PROLONGU. Pak si udělej obraz o výrobku sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.02  10:27

To nemáš co. Už to spravuje * od půlky srpna. Když mi to v úterý dovezl, tak tvrdil, že to 2. válec má horší tlaky. Prd tlaky, prostě tryska funí a když klesnou otáčky, třeba na volnoběh, tak to vibruje s celým autem. To, že nechal kolem turba povolené šrouby je už takový bonus navrch.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.02  08:43

R: toho opraváře ti teda fakt závidím :((((
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.02  08:37

Závada vyřešena hovado opravář opět vše odflákl a nedotáhl přiruby u turba a uchcává 2. tryska. Takže není to ve válci ale v okolí.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.02  14:22

Po defektu (zadřené 2 trysky a upálený pist) jsem nechal překroužkovat motor. Ale asi se to moc nepovedlo, protože 2. válec má nižší tlaky (20, ostatní 25). Co na to Bishop?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.02  12:26

Jukni do historie, nebo v archívu - myslím přípravky do motoru,nebo tak nějak.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.02  11:07

« PRO-LONG

víte nekdo něco víc o tomhle přípravku?Na obale je samozřejmě to,že je nej ve všech směrech.Doporučujou 10-15% olejové náplně a při výměně dalších asi 5%.Vím o několika organizacích,který to dávaj hlavně do převodovek velkých točivých strojů,který maj asi několikanásobně větší cenu,než ty naše .Tak by tam snad nedávali nic tak špatnýho.A lidi,který si to nalili do auta (i motorky) tvrdí,že se jim zdá,že se motor celkem zklidnil a je v pohode.Jen na tý motorce zacala klouzat spojka,protože si ten onen neuvedomil,že má stejnou olejovou náplň s prevodovkou.Chtel jsem vyzkouset Bishopa,ale ted uvazuju i o tomhle.Dik za jakýkoliv informace nebo zkusenosti
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  09:05

« Re: ..skusenost

Obratte se na pana Valéra Erbana, firma INTERHOUSE, Bratiskavská 9, Žilina tel: 41 5625689 nebo mobil 905 935 070.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…