Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: zvýšení komprese
kdo: Netvrdil jsem, že má tryska vliv na tlak. Jen jsem chtěl vyloučit (pro svoji úlevu) nižší kompresi a začal jsem u té trysky. Minulý týden jsem trysku vyndal a stříká dobře, akorát to chtělo pod ní novou podložku - uchcávání skončilo. Myslím, že PPP by byli vyhozené prachy. Trysky jsou už OK. Motor se však při nižších otáčkách neustále nějak hádá a běží nepravidelně s vibracemi. Přidání na čerpadle tomu pomohlo, ale pořád to není ono. "Bublání" do výfuku tím pořád nezmizelo. -
« Re: zvýšení komprese
Zatím se nám osvědčila u starších motorů receptura 560 k uvolnění pístních kroužků. Následně (po výměně oleje) se pak motor ošetřil
přísadou pro daný typ motoru (benzin,diesel). Funguje to, pokud už není v motoru mechanická závada (sjeté pístní kroužky). -
« Re: PRO-LONG
To nemáš co. Už to spravuje * od půlky srpna. Když mi to v úterý dovezl, tak tvrdil, že to 2. válec má horší tlaky. Prd tlaky, prostě tryska funí a když klesnou otáčky, třeba na volnoběh, tak to vibruje s celým autem. To, že nechal kolem turba povolené šrouby je už takový bonus navrch. -
« PRO-LONG
víte nekdo něco víc o tomhle přípravku?Na obale je samozřejmě to,že je nej ve všech směrech.Doporučujou 10-15% olejové náplně a při výměně dalších asi 5%.Vím o několika organizacích,který to dávaj hlavně do převodovek velkých točivých strojů,který maj asi několikanásobně větší cenu,než ty naše .Tak by tam snad nedávali nic tak špatnýho.A lidi,který si to nalili do auta (i motorky) tvrdí,že se jim zdá,že se motor celkem zklidnil a je v pohode.Jen na tý motorce zacala klouzat spojka,protože si ten onen neuvedomil,že má stejnou olejovou náplň s prevodovkou.Chtel jsem vyzkouset Bishopa,ale ted uvazuju i o tomhle.Dik za jakýkoliv informace nebo zkusenosti
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!