Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
Snad to bude tema gumama, srsni meni intenzitu pri zmene povrchu, treba pri prejezdu pod mostem, kde je chvili sucho a srsni uplne prestanou pri prujezdu zatackou. Kdyz volantem rychle pohybuju ze strany na stranu, srsni srsnujou jen ve chvili, kdy jsou kola primo.diky -
aha, tak to vim, kde to je. Mno ten prusak je stale stejny 3 roky, co s tim autem jezdim, ale v posledni dobe se mi zda, ze je prevodovka trosku hlucnejsi. Hlavne na 4 a 5 stupen kolem 90 km/h. Kdyz zmacknu spojku, hluk ( monotonni zvuk asi 1000 srsnu ) prestane, myslim ze to neni zimnimi pneu. Napadlo mne, ze bych mel konecne vyhodit ten Gyrol za 46 Kc/l a dat tam neco kvalitnejsiho + 451. Jde mi jen o to, ze kdyz uz se placnu pres kapsu, tak aby to neprislo vnivec, kdyz by se neco muselo delat s prevodovkou. diky. -
Spíše ne, prosaky zůstanou spíše stejné. Moskevská ulice je za nemocnicí. Pokud jedete od Ostravy musíte u Budoucnosti(nyní ELANu) odbočit vlevo a na nově vybudovaném kruhovém ojezdu odbočit vpravo. Firma sídlí v budově autoškoly Pollak (žlutá budova za čerpací stanicí ARAL).
Přeji hezký den. -
Pomuze receptura 451 do prevodovky i proti lehkemu uniku oleje z prevodovky ? Netece to tak, ze by zustavaly kapky na zemi, ale je to trochu na obvodu orosene od oleje. Kde najdu v Havirove Moskevskou s vasi prodejnu ? Znam Budoucnost, Merkur, vim kde jsou gymply, SPS Elektrotechnicka, divadla, kino Centrum, AZ, nemocnice, markety atd. -
« Re: zvýšení komprese
kdo: Netvrdil jsem, že má tryska vliv na tlak. Jen jsem chtěl vyloučit (pro svoji úlevu) nižší kompresi a začal jsem u té trysky. Minulý týden jsem trysku vyndal a stříká dobře, akorát to chtělo pod ní novou podložku - uchcávání skončilo. Myslím, že PPP by byli vyhozené prachy. Trysky jsou už OK. Motor se však při nižších otáčkách neustále nějak hádá a běží nepravidelně s vibracemi. Přidání na čerpadle tomu pomohlo, ale pořád to není ono. "Bublání" do výfuku tím pořád nezmizelo. -
« Re: zvýšení komprese
Zatím se nám osvědčila u starších motorů receptura 560 k uvolnění pístních kroužků. Následně (po výměně oleje) se pak motor ošetřil
přísadou pro daný typ motoru (benzin,diesel). Funguje to, pokud už není v motoru mechanická závada (sjeté pístní kroužky).