Bishop a princip mikromolekularni difuze - zkusenosti s prod
« Re: Pre Boriginal
Zdravím,
shodou okolností máme stejná auta. Já mám Formana r.v.93,najeto snad 150 tis.(dovoz z Německa) takže vím, co výrobky Bishop´s umí s těmito motory udělat. Doporučuji použít soupravu 460-G KIT. S vyšší spotřebou oleje se budete muset smířit, u některých z těchto motorů to bylo a je normální. Z mé zkušenosti, po aplikaci uvedené soupravy, klesla spotřeba oleje o třetinu a spotřeba paliva o 0,5 l/100 km na 6,1 až 6,4 l/100 km.Více informací najdete na našich internetových stránkách www.bishopsoriginal.cz
Přeji příjemný den -
« Pre Boriginal
Mal som v servise motor,(Fávo r.v.93, naj. 125 tis.) okrem iného sa mi strácal olej, asi 1 l/4000 km. Vymenili všetky krúžky aj keď staré neboli vyslovene zlé ale keď to už mali rozobraté tak som tam dal namontovať nové. Taktiež vymenili guferká okolo driekov ventilov. Vložky valcov sú vraj vo veľmi dobrom stave a "ten motor je zachovalý a nie je možné jednoznačne povedať kadiľ sa ten olej stácal"(slová sarvisáka). Preto potrebujem poradiť či teraz je vhodná doba na aplikáciu nejakého prípravku Bishop's aby ten motor ešte nejakú dobu slúžil? A keď tak akého. Ďakujem. -
« Re: Re:Prof
kdo: Díky, v jádru jsem optimista, takže se to snad urovná. Tento pátek dojde dílčímu rozhodnutí, tak mi drž palce. Když to vyjde, bude to na dobrý cestě.vlami> Nazdar, hochu, rád tě slyším. Vrátil jsem se sem s předsevzetím, že nevlezu již do témat levný benzín a levná nafta a taky do témat, která mě již svým názvem neoslovují a projednávají problematiku, která mě nezajímá. Dobrovolně se přiznávám, že to je i z časových důvodů. -
Snad to bude tema gumama, srsni meni intenzitu pri zmene povrchu, treba pri prejezdu pod mostem, kde je chvili sucho a srsni uplne prestanou pri prujezdu zatackou. Kdyz volantem rychle pohybuju ze strany na stranu, srsni srsnujou jen ve chvili, kdy jsou kola primo.diky -
aha, tak to vim, kde to je. Mno ten prusak je stale stejny 3 roky, co s tim autem jezdim, ale v posledni dobe se mi zda, ze je prevodovka trosku hlucnejsi. Hlavne na 4 a 5 stupen kolem 90 km/h. Kdyz zmacknu spojku, hluk ( monotonni zvuk asi 1000 srsnu ) prestane, myslim ze to neni zimnimi pneu. Napadlo mne, ze bych mel konecne vyhodit ten Gyrol za 46 Kc/l a dat tam neco kvalitnejsiho + 451. Jde mi jen o to, ze kdyz uz se placnu pres kapsu, tak aby to neprislo vnivec, kdyz by se neco muselo delat s prevodovkou. diky. -
Spíše ne, prosaky zůstanou spíše stejné. Moskevská ulice je za nemocnicí. Pokud jedete od Ostravy musíte u Budoucnosti(nyní ELANu) odbočit vlevo a na nově vybudovaném kruhovém ojezdu odbočit vpravo. Firma sídlí v budově autoškoly Pollak (žlutá budova za čerpací stanicí ARAL).
Přeji hezký den. -
Pomuze receptura 451 do prevodovky i proti lehkemu uniku oleje z prevodovky ? Netece to tak, ze by zustavaly kapky na zemi, ale je to trochu na obvodu orosene od oleje. Kde najdu v Havirove Moskevskou s vasi prodejnu ? Znam Budoucnost, Merkur, vim kde jsou gymply, SPS Elektrotechnicka, divadla, kino Centrum, AZ, nemocnice, markety atd.

Přeji hezký den