Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
« Re: Málo místa
:)))Jo,jasně,ale teda řeknu ti, že já bych tohle nesnes!Já bych své polovičce sršně nesvěřil!Jen když jedeme ze zábavy a to jí stejně říkám,jak v autoškole, kdy má a co má řadit,dát blinkr, točit volantem,rožnout světla, atd atd - no,to autíko vždycky dostává čouda:///Prostě jen sedí na sedačce.Jinak samotnou jet bych jí nenechal.Prostě máš můj obdiv-já bych se cítil jak bez kulí:))))) -
« Re: Málo místa
Hm, Audi A3 - Hm, to bylo povozeníčko,co?:))Třetí je imobilizér - no asi vezmu štípačky nebo náplast a upravím to - je to takový moc vyzívavý - každej by si toho všimnul.....-moc nebezpečný.A hlavně se bojím, že mi to vyžere baterku.No, to já mám teda první auto a hned takovýhle:)))Jinak sem "závodil" s rodičů škůdkou-jezdila super - líp než kdejakej favorit. -
« Re: Málo místa
kadeta sem mel asi jen 3 mesice ... ja to jeden cas stridal jak ponozky ani sem to neprepisoval.. vzdy jen skusil jak jede a sel pryc.. jedno z posledmnich pred bobem byla audina A3 ale tu mi bracha tuknul do baraku tak sikovne ze davat 100tis za opravu ..semji radeji prodal a ted za to postavil:-) no ja tam mam jen dve kontrolky alarm a radio? co mas tu 3?? -
« Re: Málo místa
Jak tak čtu, tak ty jsi zůstal u stejné třídy - skoro tipu aut.Hm, a co Kadet?Byl starej?Jo,chtělo by to ještě rádio s maskem a je to vychytávka.Teď když vyndám čelní panel (rádia) a zamknu auto, tak už mi tam blikají tři diody - je to jako vánoční stromeček:)))) -
« Prodám Rádio Blaupunkt
Prodám rádio Blaupunkt - Paris s kazetovým přehrávačem, RDS,AM, FM,6 předvoleb v každém pásmu,auto reverse, zelené, žluté nebo červené podsvícení displeje s třemi nastaveními intenzity svitu.Prodám i s kabely na zapojení a šuplíkem.Tel.:0737/140 140 Marek -
« Re: Málo místa
Jak lézt do kufru,když chceš něco pouštět?Changer se nacpe CDsama a ovládá se jen z rádia. Hm, taky jsem přemýšlel mezi sedačky,ale musel by se hodit nastojato a to by při řazení,či manévru ručkou asi dlouho nevydrželo.Přemýslel jsem, že mám zezadu na sedlu veeeelkou kapsu,tak bych to asi fíkl tam.Ten kufr naboku sem taky uvažoval,ale až bude světlo a čas-v sobotu ho píchnu napevno.Jinak jsem fakt překvapenej,jakej mají ty repro sqělý a kvalitní výkon.