Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:40

« Re: Málo místa

no jo :-) jen sem tam kdyz sni jedu se chytam madla a rvu ho i sdverma... proto sni moc casto nejezdim... pry dostala smyk vcera..sem slysel telefonem... hm hm auto je pry cele..
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:37

:))))))))))))))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:35

jo ja jak ji vidam jezdit uz ho ma v malyku .. uz snim umi, taky snim jezdi denne no je sikovna jinak bych sni nebyl :-) jen sem tam jde poznat ze je to zenska a je zbytecne ji neco rikat...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:21

:)))Jo,jasně,ale teda řeknu ti, že já bych tohle nesnes!Já bych své polovičce sršně nesvěřil!Jen když jedeme ze zábavy a to jí stejně říkám,jak v autoškole, kdy má a co má řadit,dát blinkr, točit volantem,rožnout světla, atd atd - no,to autíko vždycky dostává čouda:///Prostě jen sedí na sedačce.Jinak samotnou jet bych jí nenechal.Prostě máš můj obdiv-já bych se cítil jak bez kulí:)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:11

to ja nemyslel ale ja chtel rict , vis prece ze snim jezdi ted mlada a ja sem odkazanej na skudku nebo verejnou dopravu; a na fordu delam spis jen servicemana:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:04

Hm, tak to já teda jezdím na doraz,jo?:)V patek jedu do praglu autem,to zas bude horor:)))))(ne pro mne,ale pro ostatní):)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:46

bylo to temer novy no ... ale ford se mi libi vic ale to je vec vkusu:-) a jen Skudka zustala verna:-) rezervu je mit potreba stale:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:41

Hm, Audi A3 - Hm, to bylo povozeníčko,co?:))Třetí je imobilizér - no asi vezmu štípačky nebo náplast a upravím to - je to takový moc vyzívavý - každej by si toho všimnul.....-moc nebezpečný.A hlavně se bojím, že mi to vyžere baterku.No, to já mám teda první auto a hned takovýhle:)))Jinak sem "závodil" s rodičů škůdkou-jezdila super - líp než kdejakej favorit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:34

kadeta sem mel asi jen 3 mesice ... ja to jeden cas stridal jak ponozky ani sem to neprepisoval.. vzdy jen skusil jak jede a sel pryc.. jedno z posledmnich pred bobem byla audina A3 ale tu mi bracha tuknul do baraku tak sikovne ze davat 100tis za opravu ..semji radeji prodal a ted za to postavil:-) no ja tam mam jen dve kontrolky alarm a radio? co mas tu 3??
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:26

Jak tak čtu, tak ty jsi zůstal u stejné třídy - skoro tipu aut.Hm, a co Kadet?Byl starej?Jo,chtělo by to ještě rádio s maskem a je to vychytávka.Teď když vyndám čelní panel (rádia) a zamknu auto, tak už mi tam blikají tři diody - je to jako vánoční stromeček:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:22

tak to jo :-) hmm ja mel kdysi v kadetu na 6 a mel sem ho prave v kuftu jetse od drivejsiho majitele:-) a vecne sem tam lozil :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:18

10 kousků - a už je mám narvané dle nálady:))))) a dle stilu jízdy:))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  09:10

to jo ale kdyz chces davat jine CD.. na kolik ho mas?.. ja pri svych rozdilnych naladach bych bral spolujezdce do kufru aby mi mnenil CD dle nalady..:-))
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  08:54

« Prodám Rádio Blaupunkt

Prodám rádio Blaupunkt - Paris s kazetovým přehrávačem, RDS,AM, FM,6 předvoleb v každém pásmu,auto reverse, zelené, žluté nebo červené podsvícení displeje s třemi nastaveními intenzity svitu.Prodám i s kabely na zapojení a šuplíkem.Tel.:0737/140 140 Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  08:48

Jak lézt do kufru,když chceš něco pouštět?Changer se nacpe CDsama a ovládá se jen z rádia. Hm, taky jsem přemýšlel mezi sedačky,ale musel by se hodit nastojato a to by při řazení,či manévru ručkou asi dlouho nevydrželo.Přemýslel jsem, že mám zezadu na sedlu veeeelkou kapsu,tak bych to asi fíkl tam.Ten kufr naboku sem taky uvažoval,ale až bude světlo a čas-v sobotu ho píchnu napevno.Jinak jsem fakt překvapenej,jakej mají ty repro sqělý a kvalitní výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  08:41

Na ten changer? co upravit stredovej tunel jak je ten box odklopnej za ruckou?.. tam by to nevlezlo? dost casto se davaji do zadu na bok ale je to neprakticke .. lozit do kufru kdyz chces neco poustet...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  08:36

« Málo místa

Tak jsem včéra zkoušel pasovat a prd - nikam se to nevejde - tak nevím - možná to hodím pod sedačku nebo za sedačku. - Kufr - tam jsem nenašel vhodné místo.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  08:23

« Re: Hm,hm,hm

jo zasejc nejedem:-( snad se to behem dneska rozjede
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  07:56

« Hm,hm,hm

Zdárek, tož su tu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.01  09:56

« ..uz to jede ..

takze zatim to jede..jinak pro ty co nakouknou je to docasne forum z [odkaz] .. pro pripad ze by server zase prestal fungovat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…