Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Futy ostatně něco podobného jsem zažil i u mojí Fiesty. V zimě po třeba 20-ti km mi najednou žačala zdechat, ale úplně, jediné co dycky pomohlo, že jsem zapnul sytič (páčkou jak u škůdky) pak to zas začalo morově řvát. A co pomáhalo? Zastavit a po dvou minutách nastartovat a jet dál. -
Honzo,uz jsem v obraze.Postup beru,nema cenu to rozlozit na prvocinitele a pak zjistit ze je to blbina.Ale na ty ostatni veci jak rika Cony bych se taky podival kdyz tohle nevyjde.Ta podobnost s Favem je hodne blizka.A kdyz rikas ze je to hodne zavisly na teplote,tak takovej termosytic vubec nevylucuju.Ale uz je to dost dlouho,co jsem do neceho podobnyho koukal. -
« Re: Ad filmy
jej ehonzo cokoliv jen ne dobirku :-)) ja na postuse dostavam 3x rocne:-) To se radsi domluvim s kamosem co jezdi do zlina pokud tampojede at ti to vezme.... zacal sem to tak praktikovat i s ostatnima viz Muj predek na KITCARA a ted jednomu kamosovi neco do brna a do praglu -
hm zda tam mas nejake cidlo nebone to nevim .. ale muze to byt i zasrany karbec chtel by vycistit.. a zkontrolovat vonobezne trysky.. jinak musis dat reload staci tu jak je novy prispevek tak dat reload a nebo najet si na horn liste jak je motrocafe atak vedleje seznamtemat a misto nej dat Kdo je tady a sem tam za cas jej dat znovo (klik na ZVOLIT) a vidis zda je neco nekde noveho nejen u nas