Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  20:02

« Re: Re:

O.K.,já budu v rachotě až v pátek,takže jsem na mobilu kdyby něco,zatím zdarec - v pátek
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  17:58

« Re:

maro sorry ale nemam ted vubec kdy.. dnes koncim az kolem pulnoci a zitra od 6 nanovo skusim poverit brachu
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.01  16:35

« Bez nadpisu

Cone,ty jsi mi posílal dneska nebo včera ty světla?Abych věděl jestli mám něco čekat....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  15:41

« Re: New web

no ja budu v praci asi tak bych to dodelal primo tu a hotovo :-) bude to najinem erverua adresa bude fordfans.wz.cz.. ale zatim tam neni vubec nic!! to bude pokud se KGB nezpamatuje musim jim napsat
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  15:37

« Re: New web

To by bylo O.K. Sem tam o vanocich se na net podivam....tak jsem zvědavej....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  15:23

« New web

panove kdyby nahodou KGB se nerozjelo premistim cely web na jiny server uz sem si zaregistroval domenu .. necham tam dyztak rovnou celou novou verzi, pokud se do konce roku nespamatuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  14:56

« Re: Ad filmy

hm to jo ja mam nero 5.05.2 a sem celkem spokojen... a cloneCD ma jen jako rezervu kdyz by nahodou neco kixlo:-)) a to ze se sem tam nesnesou je bezna vec:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  14:54

neni vubec spatne CloneCD :-) spis naopak, ale NERO 5 a vejs je i v CJ a pali se s nim fajn. Jen se nemaji nektere softy navzajem moc v lasce :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  14:29

To zdechani v zime u karbiku mi pripomina,ze se v minulym stoleti stavalo,ze karbik zamrznul.Kdyz to zdechlo,po nejaky dobe se to rozpustilo a zase jelo.Sytic jede jinym okruhem,to potom mozna fungovalo.Ale rikam,je to uz davno a clovek zapomina.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:38

99% jde sem tam se najde jedno ze nejde ale po par upravach jde taky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:36

V cem to palis? to je jen otazka dobreho softu... nero atd. a jde vse jen ho musis nastavit spravne a das pak jen copy CD
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:32

Na PSX 1. Ale chtěl bych se to naučit já tady u nás k palírně mám přístup, akorát ten co ji má neumí PSX vypálit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:29

na PSX1 nebo 2? 2 neumim ale klasicke :-)))) cena stejna jako ostatni :-) jen si je ale musis dodat i kdyz neco malo by se dalo sehnat..
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:26

Dobré jsme domluveni. Když už jsi takový palič, znáš i postup pro přepalování Playstešnových Cd. Já akorát vím že se tam musí udělat nějaká maska. A ty co beru za ně chce 200 za ks a to se mi zdá moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:21

jasne skusim co pujde.. dnes dojedu kolem pulnoci tak uvidim co a jak
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:19

Uvidíš jak ti to vyjde. A pokud jo tak mi pošli do 13,00 majlík ať s tím počítám. Já bych si pak večer ve 20.00 proto skočil na náš autobusák.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:16

Hm no skusit bych to mohl ty prahy ..ale zda mi je rano vezme busem to nevim... ale CD skusim do tohop patku dat do kupy vcetne toho katalogu pokud budes chtit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:12

Teď mě napadla ještě jedna možnost, že bych se při pátku svezl s ním. Od nás odjíždí ve 13,45 a kole 16 je v Prostějově a to bych si mohl vzít i ty prahy. Je ovšem otázka zda je vozit bez připasování. Nic prahy necháme na později. Stejně je budeš dávat až na jaro, takže času dost. Nebudem to lámat přes koleno. Akorát mi zkus dát vědět předem že to posíláš. já přes svátky nedělám tak abych byl v obraze. Taky mě to s tím busem mohlo napadnout dřív
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:05

to vypada jako by to nekd salo falesnej vzduch..
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  13:03

Jo to je od Many (ALbert) nebo co to ted je, ja jezdim z 15 od vlakace ale to bychmel zvladnout vklidu , ten katalog skusim pokud budu u nasich .. sem se uz prestehoval:-) ale ta CD nevim skusim do patku ale nelsibuji ... jinak o vikendu budu muset bafnout Case ke znamymu a tam to vypalit... FF mam na CD , Pearl Harbor taky ale 60S a Mumii mam na HD
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…