Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  14:56

« Re: Re:

Jo jo běžky, tak na ty mě už nikdo nedostane!:)Tady prd - zamračeno,ale nic, že by sněžilo, nebo mrzlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  14:46

« Re:

jo bylo fajn ze to jelo :-)) jo a huhulakuje a huhulakuje a mne uz nebavi odhazovat snih ..vytahuju bezky:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  14:32

« Bez nadpisu

A je to v ...... No,tak kde jsme to skončili?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  14:14

ja mam IE 5.5...
    Prosim zmen mi nekdy email na harous@tunning.cz. Zda se mi byt takovej stalejsi...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  14:10

mne uz taky ale jen pres netscape?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  14:07

Me...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  13:21

« Re:

ale mne to nejede? komu jede KGB??
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  13:08

« Bez nadpisu

Ahoj kluci. Nechce te jít zpátky na náš? Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  12:28

« Re: Vmax TACHO

Slusny to je. Motor tahne jak novej. Mel by mit najeto ted 98.000km a nejspis podle stavu celyho auta ma... Ale netusim samozrejme o kolik promeruje tachak v tyhle rychlosti. Gumy tam mam v originalnim rozmeru.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  12:22

« Re: Vmax TACHO

hm na RS to je slussne ne? ja se svym tacho max ted 180 + -, na podzim na 15 kdyz se ochladilo 170 stim ze +- 30km takze si taky nestezuji :-)
    u nas nejsou na to cesty abys skousel kolik da
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  12:18

« Vmax TACHO

Jinak ani nevim, jestli sem to psal do fora nebo do chatu na kgb.cz, ale kdyz sem jel z Horacky Rally Trebic po D1, tak sel tacho na 220 a asi by po chvili sel i na 230 tacho. To uz sem ale brzdil jak *...zbytecne...sjezd na havlbrod sem stejne prejel...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  12:16

« Re: Málo místa

:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  12:15

at zije flexa a pilnikuv nastroj :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  12:11

Patnactky by se sehnat urcite daly, ale kdyz ja mam i gumy 14"...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:39

Hm, to já jsem trocha přibrousil brzdiče a trochu disky a bylo to ono to opravdu dře jen milimetrově.U mě to bylo jak jse vařený disk tak ty 4 místa - tak jsem tam srazil hranu a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:37

« Stane se...

No jo ..stane se:-) skus to jak marek pilnikem a nebo dokup 15.. plechy 15 se nedaj sehnat??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  11:32

Jede, jede, jen ty zimaky me se***...Zkusil sem 6J14 a drhly taky mrchy... Takze shanim radky, na ktery to pude...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:21

:))))Zdarec Harous......Co RSo, co jede?No jo, holt zkušenosti se sbíraj i tak:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  11:17

Hmm, mlada kdyz mela Fiestu, tak predjela na snehu sypace (ze prej jeli moc pomalu - tvrdi dodnes) a 200 metru pred nima to soupla smykem do pole...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:13

:)))))No, to já se držím madla taky, ale ne z důvodu rychlosti!:)))No, tento vikend budu doma a tak budu mit taky cas na autiko.Tak uvidim,co na nem zase udelam - mozna ho trochu oplachnu....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…