Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Aha jako ze zitra se objevi inzeraty ze je naprodej sopusta ND z vozu Ford Escort RS 2000 .. jo zamlouvam si par veci ..svetla .. brzdy .. motor ..prevodovka a tak.. pak ti to poslu mailem dyztak..mysli na men ne ze to cele nechas tam stat at si to nekdo odtahne :-))))))))))))))))))) -
Ja uz mam zimni balony 185/60/14,je to sakra rozdil proti tem 45,jak v pohodli,tak i ve vlastnostech.Ale stejne to drnca.Holt maly auto.Ale kdyz jsem vyzkousel poharovej podvozek,tak ted je to primo luxus Medveda.Taky mohlo napadnout trosku vic,ale potom by jsme se zase vubec nehnuli,zasekany to bude i takhle. -
COne - to už je jak na Sibiři.Jo,podívej o sobotě -čím dřív se podíváš,tím dřív to můžeš mít - ideální by bylo,abych to v pondělí mohl poslat- já v pondělí nejdu do rachoty.
Futy - no,musíš jezdit po silnici aby se ti to nevyklepávalo!:)))Ale já taky budu vycpávat pěnou a molitanem - mám tam pár uvolněnejch plastů atd a porád to drnčí. -
No,to já uvidím zítra-jedu autem do Práglu.Jinak jsem včéra hodil changer do kapsy na sedadlu.Tak kapsa je snad pro to dělaná:)))))No,o víkendu stejně pokoumám, kam to schovat lépe.I jsem to testnul - žádnej přeskok či vynechání a hlavně-hraje pálený CD:)))))))Tak jsem vysmátej:)