Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re:
Mne ta zima trosku zaskocila,ale kdyz ted v radiu povidali,ze je 11 a to je poledne,tak uz se nedivim.Ja jen,ze tech 5-6 neni tak hrozny,v tomhle bych ale nechtel zustat nekde dlouho viset.Chladic nepraskne,kdyz tam mas aspon kus nemrznouci,ono to potom uz jen tak rosolovati,neztvrdne to.Tu baterku jsem stihnul tak akorat vcas,vypada to,ze v noci bude jeste vetsi samec,tak test probehne za severskych podminek.Skoro bych chtel Saaba,ten se musi cejtit jak doma. -
to ne :-) je to krapet jinak... jeden prah je chytlej tak se vyvari... jako prevence pred dalsi korozi se daji z Coswortha:-) predni byl bouchly a kdysi davno vareny ..tak se vymeni za novy z KITCARA.. zadni se skroutil da se upraveny z Cosiny.. no a jeden lem blatniku .. tak se mozna i vytahnou aby to nedrelo o kola v lete.. napasuje se zadek mozna!! (jeste nevim ) se zavari SPZ v zadu .. no a vzhledem k tomu ze se bude varit a musis se nejak zadelat ta dira ve strese.. , prece nebude jezdit ve strakatem aute tak se da novy lak !:-)))))) -
Jo,kotouče dozadu jo.Občas mě přeběhne mráz po zádech, když vidím autíka předělaný na 2,5 litr a má tam původní brzdy z 1,6ky.A ještě tam má o 4 palce věčí disky.- řízená střela.
Jo,doufám, že někdy uvidím,jak pracovali tvé zlaté ručičky na Bobovi - možná bych je potom nechal šáhnout i na Sršně!:))))) -
Ten motor je tak peknej,ze v takovym provedeni,jaky jste mi poslali na pozadi je skoro skoda ho zavirat pod kapotu.Svyho mazlicka o tebe opirat nebudu,poskrabal bych si lak.Budu te v uctivem odstupu nasledovat(ten rozdil v kobylkach je prece jen znacny) a pockam si.(sup je trpelivy ptak).Melo by te to motivovat k opatrnosti,abych nedostal prilezitost. -
Cone,no jo, co je doma,to se počítá,co?!!:))Máma tehdy se aasi právem ptala,estli nejsi žid!:)))))))))No,idýlka by to byla,kdybych si mohl za pár drobných z kapsy pořídit jiný,ale to bohužel tak není.....
Futy,Futy, už tě vidím,jak jedeš za mnou, jemně mě ťukneš, já se začnu zmítat, uslyším zběsilé šroubování a rachtání a ještě než se zastavím natvrdo o zábradlí či sloup, tak už budeš mít moje brzdy, světla, podvozek a kdo ví, jestli se ti nezželí tam nechat i motor aby se zničil!!!!:))))))))))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!