Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  14:19

« Re: Re:

Ja saabem nikdy nejel , pokud neberu nejakej starej v 80letech, jsou pry pohodlne a bytelne, ale kdyz bych bral severana mozna Volvo.. je mi nejak pritulnejsi nez Saab uz dle jmena:-) ale to je hoooodne moc laickej nazor:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  14:10

Bude tolik,ze nejlepsi bude zalizt do pelechu a nechat se zahrivat.Ven radsi nevystrcit ani nos.900 je mi blizsi,je takova syrovejsi,min uhlazena.Ale tanky to jsou,to jo.Ale rychle se da vodit i tezky auto,clovek by si zvyknul a treba i neco naucil.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:54

To jo taky sem si to cetl .. a co ja vim.. tak ty 9000 maji super Engine... skoda ze jsou tak tezky .... ja sem zvedav kolik bude u nas pres noc
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:49

Mne ta zima trosku zaskocila,ale kdyz ted v radiu povidali,ze je 11 a to je poledne,tak uz se nedivim.Ja jen,ze tech 5-6 neni tak hrozny,v tomhle bych ale nechtel zustat nekde dlouho viset.Chladic nepraskne,kdyz tam mas aspon kus nemrznouci,ono to potom uz jen tak rosolovati,neztvrdne to.Tu baterku jsem stihnul tak akorat vcas,vypada to,ze v noci bude jeste vetsi samec,tak test probehne za severskych podminek.Skoro bych chtel Saaba,ten se musi cejtit jak doma.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:37

to musis Futy:-) jinak to se zenskou nejde viz pravidla tuningu bod c.8 ...:-)) jinak k te zime..kdybys ses mne zeptal rekl bych ti to tak y:-) mom teplota tu -14.. uz se tesim na vecer ..douam ze bobes ma dost hustou smes aby nepraskl chladic..
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:24

Teda Cony,ja ziram,vyargumentovany to mas bezchybne,to snad musi pochopit i zenska.Marku,Fiesty s 2l z Mondea maji i kolem 170k,s motorem z RS jsem uz taky videl,ale hur se pasuje.Je tam kosa jak v Rusku.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:18

no to ja budu vedet zitra co a jak ale nevidim to nejak extra...a o jinou je nouze..neni prilezitosti... mrtvy kraj
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:10

No,je vidět, že to máš už vychytaný - to já bych se zatím nečapal.Uvidím,kolik vytlačím na rachotným - jestli ne aspoň o 3 litry,tak hledám jinou rachotu....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:58

to ne :-) je to krapet jinak... jeden prah je chytlej tak se vyvari... jako prevence pred dalsi korozi se daji z Coswortha:-) predni byl bouchly a kdysi davno vareny ..tak se vymeni za novy z KITCARA.. zadni se skroutil da se upraveny z Cosiny.. no a jeden lem blatniku .. tak se mozna i vytahnou aby to nedrelo o kola v lete.. napasuje se zadek mozna!! (jeste nevim ) se zavari SPZ v zadu .. no a vzhledem k tomu ze se bude varit a musis se nejak zadelat ta dira ve strese.. , prece nebude jezdit ve strakatem aute tak se da novy lak !:-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:52

Jo jo, aspoň máš alibi - a já bych tam přidal, že to bouchání potřebuje nový prahy a že se tím rozhýbal i předek a ža díra by byla blbá a tak to přelakuješ, aby se nestyděla,když v tom pojede:)))))))))))))))))))
    Cone,v tom sem s tebou zajedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:48

to znam to znam:-)) ma kdyby vedela co ceka boba na jare:-)) za tu duru ve strese sem i vdecen :-) Novy lak je nevyhnutelny:-))))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:45

Jo,Cone, to je pravda - a ještě by na tom člověk ušetřil:)))))No,mě stačí, to co mám.Už tak nechci slyšet ty nadávky ze všech stran,včetně polovičky, že si kupuju kraviny.......
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:40

« Re:

slusny jen pro mne moc drahe ted ... mam jine privilegia .. v te cene dam do auta cele PC :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:37

« Bez nadpisu

[odkaz]
    se jen tak pro zajímavost jukněte!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:29

ale Maro ona takove Fiesta se 150 koniky by nebyla spatna :-) A jak znam Futyho urcite by ho tam dyztak s troskou dobre vule nacpal:-)) .. no a netrap ho .. at futy na nejjeste neco najede
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:06

Jo Futy - potom bys ho narval do Fiesty a měl bys to jak HOT ROAD!:))))))Spíš bych to citoval slovy - nebudu ho poránu trápit.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:00

Jo,kotouče dozadu jo.Občas mě přeběhne mráz po zádech, když vidím autíka předělaný na 2,5 litr a má tam původní brzdy z 1,6ky.A ještě tam má o 4 palce věčí disky.- řízená střela.
    Jo,doufám, že někdy uvidím,jak pracovali tvé zlaté ručičky na Bobovi - možná bych je potom nechal šáhnout i na Sršně!:)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  11:59

Ten motor je tak peknej,ze v takovym provedeni,jaky jste mi poslali na pozadi je skoro skoda ho zavirat pod kapotu.Svyho mazlicka o tebe opirat nebudu,poskrabal bych si lak.Budu te v uctivem odstupu nasledovat(ten rozdil v kobylkach je prece jen znacny) a pockam si.(sup je trpelivy ptak).Melo by te to motivovat k opatrnosti,abych nedostal prilezitost.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  11:54

No dovol ja a JUDE pane KOHn , nechtej mne rozesmat :-)))))) vedej prece ze zlate ceske rucicky se nezaprou :-) vedej sam z vlastni skusenosti a kotouce dozadu by nebyli zle :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  11:51

Cone,no jo, co je doma,to se počítá,co?!!:))Máma tehdy se aasi právem ptala,estli nejsi žid!:)))))))))No,idýlka by to byla,kdybych si mohl za pár drobných z kapsy pořídit jiný,ale to bohužel tak není.....
    Futy,Futy, už tě vidím,jak jedeš za mnou, jemně mě ťukneš, já se začnu zmítat, uslyším zběsilé šroubování a rachtání a ještě než se zastavím natvrdo o zábradlí či sloup, tak už budeš mít moje brzdy, světla, podvozek a kdo ví, jestli se ti nezželí tam nechat i motor aby se zničil!!!!:))))))))))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…