Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:08

« Re: Re:

Jo,Cone-jinak já SMSky momentálně nepřijímám - Paegas mi je zablokoval - nevím proč - nemám kredit,ale o zablokování SMS příjmu jsem nic neslyšel ani nečetl!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:57

Cone- sorry,ale nemám, - co jednou použiji - vyhodím - musím si zařídit nějakej debilníček.
    Jo,jinak zahrádka mailem poslat nejde!:))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:56

Marek je zda se ve forme,muzes ho zamestnat hned.Cony,az dodelas detaily,dej vedet,stopnu ti to.Blby je,ze hodinky s vecnym kalendarem jsou pekne mastny.Ale nepodcenuju te,treba to zvladnes i pri Bobovi a prckovi.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:53

ty uz ji zase nemas? vzdyt ji musis mit napsanou vsude mozne na kazdempapiru co mas v praci (viz predek KITCAR) .. mailnu ti ji dyztak pokud ji nenajdes
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:51

No jo futy ja ted delal jen dve mistonsti a ty jsou uz 100% v cajku az na par detailu jako strpo v obyvaku..sranda bude az se bude delat ta strecha a podkrovka to bude fuska ...muzete pak dojet pichnout
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:48

AAAAAAAAAA,sakra,sakra, sakra,chce se mi křičet,adrenalínu v krvi mám. - Sorry,jen takový výkřik to tmy pravujícího poddaného.
    Cone-tak v pondělí ti to pošlu - napiš mi adresu!Celý víkend budu doma sám a tak to stihnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:45

My zkusenosti se stavenim jsou asi takovy,ze clovek to udela do stavu,schopnyho provozu,detaily se nechaji na pozdeji.A tahle etapa muze trvat pekne dlouho,znam pripady,kdy maji schodiste bez zabradli uz 15 let.Ale to asi nebude vas pripad.Stejne jsem zvedavej,jak je mozny,ze jeste nespadli,kdyz se minimalne jednou tydne splhaj po ctyrech nahoru.Asi uz jsou trenovany.Jakoubku,jedina moznost jak zjistit,jestli termostat otevira spravne,je vyndat a zmerit.Kdyz se ti podari zmerit to bez vyndani,budes to mit skvely,ale u mne to tutove nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:09

No jo jakoubku porad je co delat:-) .. ale ja si zas rikam v tech 2 mistnostech toho zatim moc nebude a nez se zacne delat podkrovka se uvidi :-) jakoubku dyztak prijd i k nam na web jak pujde na KGB.. ....Ad Futy.. ja bych mel tolik prace na bobovi porad cekam na fotky od petraM ohledne toho kridla.. abychalespon udelal model a pak uz to pujde pomalu .. ale do jara to asi nestihnu tak jak bych si pral..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:01

dovoluji si upozornit, ze ony male dodelavky trvaly u mne na baraku dele, nez cela stavba.. kdyz to tak vezmu, dodelavam dodnes...
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:59

« dotaz

err... vyrusovat..... muze mi nekdo sdelit, jak je na tom s ukazatelem teploty na pristrojovce? kam az splha rucicka pri zahrati? zvazuji vymenu termostatu a nerad bych to delal zbytecne :-(
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:57

« zdravim vas

dovolil jsem si varusovat i v teto rubrice :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:55

Jo,to uz je spis takovy kuteni,mas to bez dojizdeni,s komfortem,to uz je o necem jinym.A hlavne Te tolik netlaci cas.Taky zacinam uvazovat,co doma vylepsit,kdyz nejde v tehle mrazech delat nic na aute,tak mi nejak prebejva energie (ale zase ne az tak moc).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:50

nojo ale nemusim uz jezdit popr chodit na maltu :-)) uz tam budu bydlet :-))) a ted uz to jsou male dodelavky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:36

Tvrdej,ze se bude plizive oteplovat,ale zatim to tak nevypada.Nebo se to plizi desne pomalu.No,stejne asi zalezu do tepla,nejak se mi nechce umrznout.Cony,gratuluju k novymu bejvaku,stejne budes makat furt,hotovo neni nikdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:28

kluci vy nadelate mne pri -25 atou nastartovalo behem 4 otoceni motoru... aze vam praskaj stromy.. mate je vice otuzovat :-) ale jinak maro kdybys mohl ..tak to posli (lyziny) .. skusim ti i ta svetla poslat mam toho vice po poste tak snad to zvladnu v pindeli najednou..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:15

Hm, futy - je holt vidět, že je to opravdu náročný na starty v mrazech - ale naskočilo.Mě taky,tak jsem rád.Jinak estli ta kosa bude ešče věčí, tak snad u nás popraskaj i silnice:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:05

« Re:

Ja mel rano takovou radost ze je patek a jeste jsem se dostal do fora,uz me to preslo,nejede to.Ale dneska to balim brzy,tak aspon neco.A taky jsem nastartoval, i kdyz pri otoceni mi pristrojovka napul zhasla.A to mam novou baterku.
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:46

« Bez nadpisu

Zdarec, chlopi - dneska u nás praskali stromy - mínus 10 - autíko bezproblémů nastartovalo.))))
    Cone-Ještě k té zahrádce - Jsou to takový ty lišty - akorát sou železný - představ si to jako tyč, která vede od předních dveří k zadním - no a na to se potom připevňují třeba držáky na lyže atd.-Stejně kdybys to chtěl vrtat, tak si to musíš sám napasovat - takže chceš to poslat?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:01

« Re: zima

zatim dnes opet nejede:-((
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  16:59

« Re: zima

Tak nic Cone- já valím - zítra!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…