Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
My zkusenosti se stavenim jsou asi takovy,ze clovek to udela do stavu,schopnyho provozu,detaily se nechaji na pozdeji.A tahle etapa muze trvat pekne dlouho,znam pripady,kdy maji schodiste bez zabradli uz 15 let.Ale to asi nebude vas pripad.Stejne jsem zvedavej,jak je mozny,ze jeste nespadli,kdyz se minimalne jednou tydne splhaj po ctyrech nahoru.Asi uz jsou trenovany.Jakoubku,jedina moznost jak zjistit,jestli termostat otevira spravne,je vyndat a zmerit.Kdyz se ti podari zmerit to bez vyndani,budes to mit skvely,ale u mne to tutove nejde. -
No jo jakoubku porad je co delat:-) .. ale ja si zas rikam v tech 2 mistnostech toho zatim moc nebude a nez se zacne delat podkrovka se uvidi :-) jakoubku dyztak prijd i k nam na web jak pujde na KGB.. ....Ad Futy.. ja bych mel tolik prace na bobovi porad cekam na fotky od petraM ohledne toho kridla.. abychalespon udelal model a pak uz to pujde pomalu .. ale do jara to asi nestihnu tak jak bych si pral.. -
kluci vy nadelate mne pri -25 atou nastartovalo behem 4 otoceni motoru... aze vam praskaj stromy.. mate je vice otuzovat :-) ale jinak maro kdybys mohl ..tak to posli (lyziny) .. skusim ti i ta svetla poslat mam toho vice po poste tak snad to zvladnu v pindeli najednou.. -
Zdarec, chlopi - dneska u nás praskali stromy - mínus 10 - autíko bezproblémů nastartovalo.))))
Cone-Ještě k té zahrádce - Jsou to takový ty lišty - akorát sou železný - představ si to jako tyč, která vede od předních dveří k zadním - no a na to se potom připevňují třeba držáky na lyže atd.-Stejně kdybys to chtěl vrtat, tak si to musíš sám napasovat - takže chceš to poslat?