Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re:
no toje klasicka puda .. ale zpevnit chce a krapet zvednout... tramy a tak to dam nove prece jen po 25letech uz nebude ta kvalita, a chi tam udelat i zimni zahradu rovnou .. no ja ne a , kdo nemusim psat ze:-))).. mne jen zarizeni tech 2 prislo bezmala na 250tis -
ja myslel, ze delas podkrovi z funkcni pudy a ty jej vlastne tvoris cele :-) Ja na podlahy nemusel ani sahnout /jen se dala plovouci/ a na strechu krom otvoru na okno take ani koruna... Dvere jsem si nechaval delat u truhlare /kus cca 8000 - to je bez povrchovky a bez skla /s drevenym futrem/ se sklem a lakem kus cca 10t ... clovek se nestiha divit :-( -
to Con..... nikdy jsme netusil, na kolik vyjde podkrovi, nakonec mne vysla hola mistnost cca 85t KC, to 2x /mam nahora mistnosti dve/ a tobyla jen hola podlaha a zdi :-( Mam tam stresni okna, daval jsem Veluxy /drahy jako prase/ ale kamaradicek rekonstruoval cca o rok driv, daval nejaky okna od soukr.firmy a cele se mi zkroutily a nejdou radne zavirat, je z toho na prasky /staly mene jak polovinu/ -
to Futura.....jo, chlape, je to Ford a ten je mastnej, termostat 476 a tesneni cca 20 , takze sbohem petikilco :-( /mohla bejt pulnadrz benzinu, bral jsem v nedeli plnou a uz jsem na pulce/ nejprve jsem myslel, ze jej vezmu v Kelly, ale na muj model nevedou, na tvuj by se nasel a je cca 300... Za sekacku na travu jsem dal 17 000, mam 35 aru zahradu a letos se trava snazila... zacnu vzdy rano kolem 7h sekat a do 20h to mam hotove. Sekam kazdy treti vikend... super zabava -
Jeste ze ted aspon neroste trava,ja uz byl z toho na chalupe tak zoufalej,ze jsem misto tlumicu poridil motorovou kosu.Cony,jmeno vymysli jakykoli,stejne ho pojmenujou podle svyho.Kdyz se ti casem podari hodit vsechny fotky i na KGB,bude to fajn.Ale zalezi na tobe,vim,ze toho mas dost i jinak.Jakoubku,kolik proboha ten termostat stoji,ja mel pocit ze tak od 300 do 500,spis tech 300. -
To Con.... i dve mistnosti je radost, ja jsem delal podkrovi, je to cca 5 let a pred 2 lety jsem to predelaval, zdal se mi tam nizko strop, tak jsem o 20cm zvednul strechu na celym baraku /lepsi dovolenou si nikdo nedovedete predstavit :-) / Kridlo jsem si kdysi delal ma Rapida, delal jsem si i podbehy, tatka je leteckej modelar, tak jsem jej zamestnal, kdyz muze delat letadylka, muze delat spoilery :-) je to pekna fuska, jen kopito mi delal cca 3 mesice, ale sedelo to na milimetry a pak mi to nejakej blbec ukradl :-(((( -
jo jakoubku to znam :-) ale to hledej problem v protejsku :-)) taky mi bejva vycteno proc si nevezmu dovoleno uabych to dodelal ..to vyridil ,,stejne nic nedelam .. at to udelam , proc je to tak , to bysme potrebovali ..to neni trreba to je spatne to chce predelat :-))) jojo darling :-)))
Jo jinak Maro a futy mam fotky od NItra .. ten motor je desna jak vy rikate v cechach krava... pomalu jak cela fiesta.. tosi dejte kluci do fiest V6 3l -
:-) Uz jsem vyclenil tezce vydelanej peniz na nakup termostatu, jestli to bude na nic, tak mne trefi slak :-) Zabradli na schodisti nemam, ale nebylo s nim nikdy pocitano.. u mne se spise jedna o to, ze zjistim, ze bojler je lepsi dat do podkrovi, nez jej nechavat v koupelne, ze v kuchyni jsou dlazdicky spatne barvy a potrebuji vymenu /mne se barva spatna nezda :-)/ ze skalka pred barakem je uzokoukana a potrebuje predelat, do toho zjistis, ze plot, ktery si natiral to chce zopakovat a trava mrcha roste jak zjednana :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!