Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:34

« Re: Re:

no toje klasicka puda .. ale zpevnit chce a krapet zvednout... tramy a tak to dam nove prece jen po 25letech uz nebude ta kvalita, a chi tam udelat i zimni zahradu rovnou .. no ja ne a , kdo nemusim psat ze:-))).. mne jen zarizeni tech 2 prislo bezmala na 250tis
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:29

ja myslel, ze delas podkrovi z funkcni pudy a ty jej vlastne tvoris cele :-) Ja na podlahy nemusel ani sahnout /jen se dala plovouci/ a na strechu krom otvoru na okno take ani koruna... Dvere jsem si nechaval delat u truhlare /kus cca 8000 - to je bez povrchovky a bez skla /s drevenym futrem/ se sklem a lakem kus cca 10t ... clovek se nestiha divit :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:20

no to ja musim dat nove tramy, krytinu necham starou .. pak venec.. vyztuzit podlahu abych neporpadl dolu noa pak nejaka ta okna a dvere... no pocitam kolem 0,5mil to pujde
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:16

ja mel vlastne vse hotove, dostavalo to jen izolace, sadrokarton, a okna. Prace vlastni, drevo nepocitam, to jsem mel v zasobe. To jsem zvedav, co budes rikat na travuza rok, dva :-) ono je take dost rozdil, sekat 2 ary a sekat 35 :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:12

na tru zahradu se tesim :-)) vzdy mne to bavilo :-) asi proto ze sem to nikdy nemusel:-) ale k te podkrovce mam rozpocet cca 7tis na 1m2 a strecha cca 50m2 no tak si to spocitejte + zarizeni
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:01

to Con..... nikdy jsme netusil, na kolik vyjde podkrovi, nakonec mne vysla hola mistnost cca 85t KC, to 2x /mam nahora mistnosti dve/ a tobyla jen hola podlaha a zdi :-( Mam tam stresni okna, daval jsem Veluxy /drahy jako prase/ ale kamaradicek rekonstruoval cca o rok driv, daval nejaky okna od soukr.firmy a cele se mi zkroutily a nejdou radne zavirat, je z toho na prasky /staly mene jak polovinu/
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:57

to Futura.....jo, chlape, je to Ford a ten je mastnej, termostat 476 a tesneni cca 20 , takze sbohem petikilco :-( /mohla bejt pulnadrz benzinu, bral jsem v nedeli plnou a uz jsem na pulce/ nejprve jsem myslel, ze jej vezmu v Kelly, ale na muj model nevedou, na tvuj by se nasel a je cca 300... Za sekacku na travu jsem dal 17 000, mam 35 aru zahradu a letos se trava snazila... zacnu vzdy rano kolem 7h sekat a do 20h to mam hotove. Sekam kazdy treti vikend... super zabava
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:54

chci to dat vse uz na navou verzi jak tebe tak i dalsi co mam ..jen jak bude volnejs to dodelam.. ted se snad zadari plan byl do konce listopadu ..no tak snad do konce roku to rozjedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:51

Jeste ze ted aspon neroste trava,ja uz byl z toho na chalupe tak zoufalej,ze jsem misto tlumicu poridil motorovou kosu.Cony,jmeno vymysli jakykoli,stejne ho pojmenujou podle svyho.Kdyz se ti casem podari hodit vsechny fotky i na KGB,bude to fajn.Ale zalezi na tobe,vim,ze toho mas dost i jinak.Jakoubku,kolik proboha ten termostat stoji,ja mel pocit ze tak od 300 do 500,spis tech 300.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:35

stou podkrovkou to mam stejen ja uz ji ale preventivne zvednu predem a rovnou o 70cm co kdyby nahodou :-) jweste nejak domluvit uver na to ..finance se blizzi pomalu k nule, a ted jeste ta prdola do toho :-) uz vymyslim jmeno a nic mne nenapada:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:33

Cone-pošli mi ochutnat aspoň ty fotky.Dneska mám zase nějak mizernou náladu.Prosím prosím....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:33

jo jakoubku to znam... ja sem taky ex modelar ale ja delal vse nejen letadla.. na šade sem mel take delane ale ocesali mi ALL cars.. nezustaly ani poklice... predni zadni lemy kridlo ofuky ..vse ukradli asi po pul roce sem se dozvedel ze sli po kolach
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:29

To Con.... i dve mistnosti je radost, ja jsem delal podkrovi, je to cca 5 let a pred 2 lety jsem to predelaval, zdal se mi tam nizko strop, tak jsem o 20cm zvednul strechu na celym baraku /lepsi dovolenou si nikdo nedovedete predstavit :-) / Kridlo jsem si kdysi delal ma Rapida, delal jsem si i podbehy, tatka je leteckej modelar, tak jsem jej zamestnal, kdyz muze delat letadylka, muze delat spoilery :-) je to pekna fuska, jen kopito mi delal cca 3 mesice, ale sedelo to na milimetry a pak mi to nejakej blbec ukradl :-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:29

jo jakoubku to znam :-) ale to hledej problem v protejsku :-)) taky mi bejva vycteno proc si nevezmu dovoleno uabych to dodelal ..to vyridil ,,stejne nic nedelam .. at to udelam , proc je to tak , to bysme potrebovali ..to neni trreba to je spatne to chce predelat :-))) jojo darling :-)))
    Jo jinak Maro a futy mam fotky od NItra .. ten motor je desna jak vy rikate v cechach krava... pomalu jak cela fiesta.. tosi dejte kluci do fiest V6 3l
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:23

:-) Uz jsem vyclenil tezce vydelanej peniz na nakup termostatu, jestli to bude na nic, tak mne trefi slak :-) Zabradli na schodisti nemam, ale nebylo s nim nikdy pocitano.. u mne se spise jedna o to, ze zjistim, ze bojler je lepsi dat do podkrovi, nez jej nechavat v koupelne, ze v kuchyni jsou dlazdicky spatne barvy a potrebuji vymenu /mne se barva spatna nezda :-)/ ze skalka pred barakem je uzokoukana a potrebuje predelat, do toho zjistis, ze plot, ktery si natiral to chce zopakovat a trava mrcha roste jak zjednana :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:08

Jo,Cone-jinak já SMSky momentálně nepřijímám - Paegas mi je zablokoval - nevím proč - nemám kredit,ale o zablokování SMS příjmu jsem nic neslyšel ani nečetl!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:57

Cone- sorry,ale nemám, - co jednou použiji - vyhodím - musím si zařídit nějakej debilníček.
    Jo,jinak zahrádka mailem poslat nejde!:))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:56

Marek je zda se ve forme,muzes ho zamestnat hned.Cony,az dodelas detaily,dej vedet,stopnu ti to.Blby je,ze hodinky s vecnym kalendarem jsou pekne mastny.Ale nepodcenuju te,treba to zvladnes i pri Bobovi a prckovi.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:53

ty uz ji zase nemas? vzdyt ji musis mit napsanou vsude mozne na kazdempapiru co mas v praci (viz predek KITCAR) .. mailnu ti ji dyztak pokud ji nenajdes
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:51

No jo futy ja ted delal jen dve mistonsti a ty jsou uz 100% v cajku az na par detailu jako strpo v obyvaku..sranda bude az se bude delat ta strecha a podkrovka to bude fuska ...muzete pak dojet pichnout
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…