Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

20.12.01  07:53

« Web Jedeeeeeee !!!

Jo maro drzim palce:-) At se zadari :-) verim ze prace je dost ale taky aby ji zaplatili.. jinak Web funguje tak je to fajn. Jinak sem chtel jeste neco ale uz sem to zapomnel jak si vzpomenu tak to sem napisu...:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  07:27

« Re: Sršeň a laminovací souprava

KGB uz chodi,aspon ted rano,kdyz jsem se krasne doklouzal do rachoty.Uvidime,jak dlouho.Maro,kdyz jsem na to tak dneska kokal,myslim,ze jsi byl takovy predvoj,odpoledne bude v klempirnach nabito a odtahovka nebude stihat.Nevyvazl jsi z toho zase tak uplne nejhur,i kdyz to mohlo byt lepsi,jak jsi kdysi prohlasil,ted si budes moct poradne vycistit motor,bude to hezky pristupny.Ber to z ty lepsi stranky.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.01  19:23

« Sršeň a laminovací souprava

Ahoj kluci,tak cena opravy zatím nebyla určena - první půjde na opravu řízení,aby bylo možno auto dovést na laser,diagnostiku,atd.Dále je probodlej chladič.Prý zachránila auto příčka(nyní je přetočená),která chrání chladič zespoda-prý nebýt jí, tak to vzalo i motor.Poté se uvidí,jestli je hnutá kastle atd.Poté náboj,rameno.Výklep kastle,vyvaření.Spojlery si budu dělat doma sám a lak na to taky budu muset dát.
    Jinak Kluci!!!Já bydlím v Mladé Boleslavi - v okrese MB.V Kolíně bydlí Charlie! Ale pracuji v Práglu.Jinak Cone-práce je tu dost - přijeď:))Honzo,to lamino přichází v úvahu až tak koncem ledna,či v únoru-nemám prachy a teď budu muset pár věcí rozprodat,abych měl na opravu.Cone,jinak plátno - no,to taky asi později.Já zítra snad pošlu tu zahrádku-tak jí čekej!!!!Jinak jsem udělal pár fotek,tak až je vyvolám,tak se můžete kochnout,ale není nic moc vidět.Hlavní šrámy jsou uvnitř auta.Jo,jinak jsem objevil doma dvouvláknový žárovky,tak mě napadaj bejkárny.Jinak to lamino budu potřebovat!Ale záleží na ceně - pokud bude levno-koupím víc a budu laborovat,pokud bude dražší tak jen opravím nutno. Zatím kluci čau!Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:48

« Re: Re:

zasejc od rana jako vzdy cca kolem 8 +- 30 minut:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:44

jo to nespecha staci az na jaro stejen ted porad mrzne.. vsechny plasty sem sklidil na pudu at se jim nic nestane.BTW honzi nevis za kolik by sehnal PetrM ten spodni dil z cosiny? ten kryt predniho lizatka jak je zepredu? je ti asi 1cm silne a ploche? vis co myslim? je to kryt abys neulomil lizatko, asi budu potrebovat neco na ten svuj predek dole je normalne ukoncen je to akorat na ulomeni
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:42

No já se loučím od kdy budeš zítra na MC?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:41

Teď jsem mluvil se svým přítelem přes lepítka a neměl by být problém s tím množstvím jako pro tebe, tzn. cca ta 2- litrová flaška od koly a odpovídající množství tvrdidla, bohužel ale až po svátkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:34

to jo nejak to udelame :-) ale marek je pres tyden v praglu :-) no ja mozna taky pujdu delat do praglu ..asi ..no jeste uvidim co tu okolo
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:32

ja vim ale nema link u nas:-)) ne ja myslel jen ze mu trebas udelame nejakou mini prezencku u nas a ze by trebas mohl i Newman dodavat mu pristrojovky... za to ze by trebas pomohl neco sehnat.. trebas to kridlo :-) za rozumnou cenu i starsi :-)) ale toasi bude beznadejne :-( no nechme se prekvapit
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:32

No je to sice trochu z ruky ale naše náklaďáky tam myslím taky jezdí. Uvidíme a nějak se to zrealizuje, ale asi až po svátkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:29

On má svoji web stránku, je ten Petr Filák.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:29

KOLIN :-)))) krapet z ruky sem mu to rikal :-) sme dnes spolu mluvili a sem ho upozornil ze po smichani muze to krapet chytnout :-)) viz maly chemik z PV :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:27

« Re:

Hm hezky ale ja shanim uz jen kridlo na Superturismo :-) jinak muzem mu udelat i reklamu pak kdyz se domluvime:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:26

Tak je to doma. Ty dodáš marovi plátno a já lepítko. Kde on bydlí?
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:24

« Bez nadpisu

Jo abych nezapomněl. Ten člobrda co mi stříkal ten interiér otevírá od 1. ledna i prodejnu spojlerů u nás ve Zlíně a prý bude mít věci i na fordy tak jsem zvědavý a prý za rozumné ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:24

super ja mohu dodat platna cele ary:-) kamos dela skladnika a spousta se toho vyhazuje :-)) pouzivaji ji i jako vycpavky a vystylky v bednach
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:18

Kolik toho sežene záleží na jeho šikovnosti, dělá u toho. A pokud bude potřeba a možnost tak sežene.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:15

« Re:

To je tezky honzo :-) cenim si ho nebot ho uzivam a vyuzivam ale cenu nevim , jak se pohybuje mezi lidma ci zda se to da koupit. Pravda je ze spotreba ho asi bude znacna na ten zadek co jsem skousel na tech prahach ..ale ohledne platna mam dalsi zdroje jen bych rad zustal u stejenho pojidla(zakladu) a co jsemskousel asi ten od tebe je nej, i ja mozna budu jeste potrebovat, takze se dyztak domluv stim clovekem za kolik by sehnal dalsi :-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:09

« Bez nadpisu

čau, už jsem tady taky. S tím laminem je to asi tak že to co jsem ti dal jsem já dostal a budu se sním rovnat až budem dělat moje auto. Proto jsem chtěl po tobě ať si určíš cenu sám. Ty musíš vědět na kolik ti pomohlo a jak si ho ceníš.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.01  09:57

« Supertirusmo

Panove Shnaim kridlo z nejakeho superturisma..když nekdo neco vite nebojste videli dejte mi vedet jo? diky budu vam vdecen:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…