Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: treba Fiestu :-)
Jakoubku - mě normálně tak okolo poloviny - ale když jsem ve městě a je teplo a popojíždím, tak i do 3/4!Ale,pak když se rozjedu,tak se zase dostane na tu polovinu.Jinak Fiestu z 97ho má sestřenice mojí drahé polovičky, respektive ta sestřenice má kluka a ten tu fiestu má.......-se ho zeptám..... -
« Re: termostat
no jo 4x4 hm tose muto vozi zadek :-) .. pokud vic jiste ze stim autem kdyz je kalamita nikam nemusis tak to beru ale nekoho kdo jezdi snim porad a potrebuje ho ,.. ne ze ho zazimuje pres zimu do garaze.. takove strilet:-) ja chapu ze jsouto penize navic ale at to berou jako benzin a tak proste kdyz je snih a mam jet nahory a nemam zimni nejedu, beru že takove auto je nepojizdne a hotovo..
-
novidis ty jezdis do takoveho podnebi 4x 5x za sezonu :-) ja denne :-)) tak si predstav jak ty cesty vypadaji kdyz jede kamion a huste snezi a o inertnim posypu(zakaz soleni) ani stopa ..:-)) to je zuzo jak se po tom jezdi :-) na letnich koncis na prvni rovince :-)) nebot takove auto se ani nerozjede :-) to sem ukazal mymu brachovi na felde :-) -
ja uz zazil, ze jsem zustal viset i na zimakach, jezdime na hory na chalupu a vsichni parkujou cca 400m od ni na takovem parkovistatku /v lete primo u chalupy/ a jednou se mi stalo, ze jsem k chalouce nevyjel /je to cesta lesem a obcas po ni jezdeji lyzari :-) / je to jen otazka spojky, pevnejch nervu a nikdy nezastavovat. -
nevim, ja jsem loni absolvoval hory asi 5x a na univerzalech /cca 6mm/ a ani jednou jsem nebyl nucenej vlezt do kufru a nandavat retezy. Ja mam jen 155 rozmer, to je sire, jak zimaky :-) a letos to posychruju zimnima /uz se pres tyden vozeji v kufru/. :-) Unas snih vetsinou byva, ale letos se nejak vyhyba, je malicko mrzne :-) -
jo jeste jenda vec:-) neber to ted ve zlem lae strasne u nas zboznujem ridice s letnima co jak uz nemohou zastavi a zacno unasazovat retezy.. jede kamion a co mu zby zastavit... a myslis ze se pak do kopce rozjede znova?..strilet ty co jedou knam na letnakach..kdyz mas slusne zimaky retazy nepotrebujes -
myslis? prijed knam na :-) muj bracha si to taky myslel ale kdz zacal jezdit 20km/h a min abyl rad ze se rozjela zastavil ...si radeji ty zimaky koupil :-) u nasmas na silnici asi 10cm ujezdeneho snehu ..mozna i vic..u nas bez zimaku se nechytas:-) ja davam zimaky jak klesne teplota pod 5st delsi dobu jak 3dny.. sbelepsi letni gumy nenahradi starsi 50%vzorek zimni gumy.. mluvim ted o zimnim provozu .. ne ve meste kde snih vidis jenza vylohou v obchode s vanocni vyzdobou :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!