Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Con ja vim:-)
kdyz e se nelibi, ze zacne poustet vodu do velkeho okruhu moc brzy, vlaznej vzduch z toho jde uz po necelejch 2min stani na miste, pak je teplejsi a teplejsi, pak s to zasekne, je stale stejnej a teprve tak po 2km je horkej /nevim ovsem, jak presne zmerit teplotu sepnuti termostatu bez demontaze, priblizne to zvladam a vypada to na cca 55 - 65 stupnu, melo by tam ale byt o 20 vice :-( -
« Re: Con ja vim:-)
hele jakoubku udelj jednu vec narvi tam zatim karton pred chladic at vis co a jak ..ja bych donej zatim nesel.... nevim, ale marek mozna na to kapl .. malej motor , min tepla vic se chladi nez muj nebo marka.. ja kdyz ho vezmu taky nemam nic extra maleho.. oproti trebas jak ma Honza Kikinu 1,6 karbec -
« Re: treba Fiestu :-)
Jakoubku - mě normálně tak okolo poloviny - ale když jsem ve městě a je teplo a popojíždím, tak i do 3/4!Ale,pak když se rozjedu,tak se zase dostane na tu polovinu.Jinak Fiestu z 97ho má sestřenice mojí drahé polovičky, respektive ta sestřenice má kluka a ten tu fiestu má.......-se ho zeptám..... -
« Re: termostat
no jo 4x4 hm tose muto vozi zadek :-) .. pokud vic jiste ze stim autem kdyz je kalamita nikam nemusis tak to beru ale nekoho kdo jezdi snim porad a potrebuje ho ,.. ne ze ho zazimuje pres zimu do garaze.. takove strilet:-) ja chapu ze jsouto penize navic ale at to berou jako benzin a tak proste kdyz je snih a mam jet nahory a nemam zimni nejedu, beru že takove auto je nepojizdne a hotovo..
-
novidis ty jezdis do takoveho podnebi 4x 5x za sezonu :-) ja denne :-)) tak si predstav jak ty cesty vypadaji kdyz jede kamion a huste snezi a o inertnim posypu(zakaz soleni) ani stopa ..:-)) to je zuzo jak se po tom jezdi :-) na letnich koncis na prvni rovince :-)) nebot takove auto se ani nerozjede :-) to sem ukazal mymu brachovi na felde :-) -
ja uz zazil, ze jsem zustal viset i na zimakach, jezdime na hory na chalupu a vsichni parkujou cca 400m od ni na takovem parkovistatku /v lete primo u chalupy/ a jednou se mi stalo, ze jsem k chalouce nevyjel /je to cesta lesem a obcas po ni jezdeji lyzari :-) / je to jen otazka spojky, pevnejch nervu a nikdy nezastavovat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!