Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
« Re: Aloha
Jakoubku diky za tip,sice nic nutne nehonim,ale co kdyby.Con by to mohl vyuzit,ale ma to trosku dal.Ja ostatne taky,i kdyz min.Cony,ty menis kotouce pri kazdych deskach? Nebylo by to spatny,ale kdyz kotouce jeste ne moc sjety,tak si takovy hezky prepych nedopravam.Mel jsem kotouce Bendix asi za 2100 oba.Mely by byt stejny jako ty tvoje,prumer 239,chlazeny.Desky mam taky Bendix,ale kolik ted stojej,to nevim,koupil jsem je na burze jako zbytek od nejakyho se Sirkou za 200.Zahralo me to u srdce. -
« upozorneni
primo u Forda je nabidka nahradnich dilu za snizene ceny /udajne vyprodavani skladu/ na modelovy rocnik do 95 ... nevim, zda u vsech Ford servisu, overenej mam Ford Bospor.... mne je to k nicemu, ale trebas to nekomu pomuze... udajne to plati do vyprodani zasob -
« Re: Con ja vim:-)
tak to nevim ale bracha ma feldu a tam kdyz dam hned po startu topeni a foukani tak dost dlouho trva nez zacne foukat teplej vzduch .. ta felda rok 98 najeto 40tis. A ja ve fordu asi po 2 minutach kdyz pak dam 3 no zacne foukat hezky teply vzduch .. po chvili cca5 minut zacne valit moc horky a dalscih 5 uz ubiramna telote.. U feldy ubiram na teplote cca po 20km a to funim 3-4 -
« Re: Con ja vim:-)
scorpio v nafte netopi skoro vubec... alespon mi to tak pripadalo, kdyz jsem s nim jel minulej vikenddo Prahy, topeni bylo na max az do Prahy /cca 60km/ to u sebe jej stlumim tak po 15 - 20km, jinak se clovek v aute poti... Jeste dnes umistim do vozu teplomer! :-)))) -
« Re: Con ja vim:-)
tedy, nevim, jakou feldu jsi zkosel, ale jednu doma mame, najeto cca 20 000km a ta topi jak das, nekdy bych si v ni nmohl dovolit po cca 4km jizdy pustit horkej luft na oblicej, u fordika v pohode... co se tyka topeni, tak ta Felda nema chybu... meril jsem v ni teplotu na vystupu vzduchu do kabiny, venku bylo -3 a ve stredu pristrojovky po 10min volnobehu 53-50 stupnu, fordik je na 44-37 mereno ventilator na 1stupen - ventilator max.... ja se snazim :-) -
« Re: Con ja vim:-)
tak ja jeste budu chvilku "mrznout"... pokud by se Ti podarilo nekde sehnat ony hodnotysnimace, byl bych neskonale vdecnej... zajima mne, kolik ma vlastne ohratej motor teplotu /kolik ma mit, to vim :-) / ta pulnadrz benzinu by bodla :-))) dekuji predem... -
« Re: Con ja vim:-)
Mne to topi taky tak sedni si do feldy a uvidis jak zlate ti to topi :-)) pokud chces hned horkej vzdcuh namontuj si tam BUFIKA :-) ja si myslim ze ted jak jsi to popsla ze ti to topi dobre.. jako kazdej jinej ford.. jezdilk sem se scorpikema sierou a ty to meli obdobne -
« Re: Con ja vim:-)
Chces rici, ze ti trva 20km nez se to ohreje?????????? Mne z bocnich zadnich okenek pri techto mrazech stekaji kapky vody cca po 4km .... a ja resim, ze to netopi... motor se ohreje na svou teplotu tak po 4km a pak uz se rucicka ani nehne, ted je otazka, kam az ta rucka ma vystoupat? nema nekdo nahodou parametry toho cidla, co dava signal do pristrojovky? pri jake teplote ma jakej odpor? zmeril bych jej, ale nemam mustr :-((( -
« Re: Con ja vim:-)
kdyz e se nelibi, ze zacne poustet vodu do velkeho okruhu moc brzy, vlaznej vzduch z toho jde uz po necelejch 2min stani na miste, pak je teplejsi a teplejsi, pak s to zasekne, je stale stejnej a teprve tak po 2km je horkej /nevim ovsem, jak presne zmerit teplotu sepnuti termostatu bez demontaze, priblizne to zvladam a vypada to na cca 55 - 65 stupnu, melo by tam ale byt o 20 vice :-( -
« Re: Con ja vim:-)
hele jakoubku udelj jednu vec narvi tam zatim karton pred chladic at vis co a jak ..ja bych donej zatim nesel.... nevim, ale marek mozna na to kapl .. malej motor , min tepla vic se chladi nez muj nebo marka.. ja kdyz ho vezmu taky nemam nic extra maleho.. oproti trebas jak ma Honza Kikinu 1,6 karbec