Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: In memory from Srsen
nic mi do toho sice neni, ale kdyz to beru podle svejch zkusenosti, tak bourane auto uz nikdy neni co bylo. Na zadni blatnik u Fiesty mi nacouval ekonor a mam menenej zadni pravej blatnik a i kdyz to bylo meneno u Fordu, strikane dutiny atd, stejne u toho zacal vykvetat lem a z tech spar je videt, ze jde rez :-( takze nic pozitivniho na tom nevidim. Je pravda, ze kdyby to uz pred tim bylo bouchle nebo nejak jinak poskozene, tak je to o necem jinem. Take bude hodne zalezet na tom, jakej dil se musi menit a zda se na to musi sahnou plamenem. Ale je to jen muj nazor :-) -
U povinnyho si to calujes sam,u havarijniho ti v pripade zavineni odectou jen spoluucast,v kazdym pripade je havarijni k necemu,kdyz ho mas a neco se stane.Snad ho ma,jinak se prohne,chudak.Ja jen hadam,jak se to stalo,ale kdyz rika,ze mu ulitl zadek,tak vychazim z toho,ze tyhle potvory jsou normalne pekne nedotacivy,ale kdyz v zatacce rychle uberes,nebo pribrzdis,zacnou se rychle storcovat.Navic zimni gumy a slizko,no zadna radost.Jsem zvedavej,co se stalo doopravdy,clovek bude zase o neco chytrejsi a vyvaruje se toho. -
To nevim to sem se neptal ale pokud zavinis sam tak si calujes taky sam.. leda by me havarijni a ke a jakto ma to taky nevim , ani kdy se to stalo jen prej na kostkach v zatacce mu uletel zadek a skoncil v prikope.. zitra se pry stavi tak snad se dozvime vic... to jo stat se to muze kdykoliv komukoliv . jen ma pech chudak .. -
K tomu oleji-michat jsem se neodvazil,davam bud to,nebo ono,dodrzuju vyrobce i specifikaci.Snazim se kdyz to vyjde jit v zime co nejniz,ten Castrol je10/60,chci si ho nechat na leto.Ted tam mam polo,10/40 a celkem si nestezuje.
Maro to ma hodne pobity?Kdyz ho ma na splatky,neni to nahodou i pojisteny havarijne? To vetsinou je,kdyz teda nema splatky doma.Stat se neco podobnyho muze kazdymu,ale je fakt,ze v patek vedel,ze neni v nejlepsim rozmaru.Ze on nahucel do zatacky a tam najednou odstavil,nebo jeste lip malicko pribrzdil. -
« jo jo
hm...něco se mi zase nezdá...to že mi pískaj brzdy je normální :-) ale pokud jedu pomalejc (popojíždění po městě) tak podle rychlosti slyším různou intenzitu pískání od kol...takový to vui vuiii vuiiiii vuiiiiiii .... hm, blbě se ten zvuk dá napsat ale je to něco takovýho....neví někdo co by to mohlo být? -
sem snim mluvil phonem ..pozdravuje vas , ma to dane v servisu pry pokud se domluvi na splatkach tak si srsne necha kdyz ne tak ho proda komplet celyho na jare( jeste ho nema splaceneho)..
... k tomu oleji .. a to to michas nebo jak kdyz nesezenes plnou syntetiku? -
To snad nee!Boze muj,ten kluk ma ale smulu.A dvojnasobnou,jestli za to nemoh.Aspon ze je zdravej.Tak nejak si dokazu predstavit jeho rozpolozeni,snad ho to casem prejde,plechy se daj dohromady.Jo jeste k oleji,takovy prachy bych za to nikdy nedal,hyckam,kdyz sezenu z druhy ruky plnou syntetiku za cenu nizssi,nez polosynt.Prece mam rozum a hluboko do kapsy. -
« Re: brzdy
Asi bych prezil i Marovy RS,velikost 260,kdyby byly vrtany a drazkovany,nemel bych problem.Takovej kit s brzdicema a hadickama muze byt drazssi nez celej muj autak,necham si zajit chut.Takovy olej potesi,mozna ze taky dostanu neco pod stromecek,nevis neco o poslednim vykriku od Shell,je to plna syntetika,ale snad uz 0,ne 5.Nebo dokoupim 2L Castrola Rs,to by mi stacilo,nejaky mi zbyl doma.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ale jinak mas pravdu ze nebourane je nebourane ale natref na takove.. ja ho mam taky po bouracce a kdyz se vtom mov nevyznas tak to nevidis dnes uz bych si to pohlidal..