Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Marek
FUty- no,tak to bych to mohl rovnou odepsat,pokud bych to dával do značkovýho servisu.Ne,je to u servismana,ale ten říkal,že to bude dlouho trvat-bude se to shánět z bouraček,aby to nebylo tak drahý....jinak bych to klidně do týdne měl i s lakem,ale nejsou prašule. -
« Bez nadpisu
Zdarec chlapi.No,sou to opět Vánoce jak maj být.Není roku,aby se něco nestalo.Asi ve čtvrtek se pojedu seznámit se zbytky auta-radostnej pohled to ale prej není.Cone-čím se dají lepit spojlery?Jak jsou na zadním ty patky,tak jedna je KO - čím to přilepit?A taky na zadní dveře to křídlo?To zůstalo celý,ale vytrhlo se z těch šroubů.Blatníky jsou O.K.-jen to odneslo světlo a ten roh. Prý je zdrclej kufr - už to asi není tak pevný po první bouračce - jinak si myslím,že by to vydržel.Jen se modlím, aby to byl jen ten chladič a ta nápravnice.Co vy jinak? -
« Re: Marek
jinka rad bych marovi helfnul i ten changer bych vzal za plnou cenu jak ho koupil ale nedostal sem vyplatu a asi ani uz letos nedostanu takze mam i tak sqele vanoce...schit ...a navic sem byl skvele ohodnocen na prescasech.. ale to tu nebudu psta .. zhrnul bych to ...vesele velikonoce nebo co to sjou ted za svatky -
« Re: volant
Jo,mas pravdu,minimalne jeden deklik musi dolu,pokud na to chces prijit sam,tady zatim asi neni nikdo,kdo by mel tenhle rocnik a vedel to.Maro teda dopadl,ten cumak mu nezavidim,ten snad byl dobrej,ne?Takhle sice bude mit dost prostoru pro volnou tvorbu,ale vzhledem k financni situaci je to stejne nanic.A musi doufat,ze az to odstroji,tak tam uz nic jinyho nacatyho nenajde. -
« Re: volant
Chtelo by to vyzkouset.. ale nejaks e mi nezda ze by na posledni modely delali volant na pevno... mozna je to uz nejaka repase.. takze by stacilo se podivat kde drzi a del toho ho pak posunout kam bys chtel.. musl bych to videt ale rozhodne kdyz sundas spodni kryt tak na to uvidis co a jak. -
« K.O.
Takze,kostky jsou svině a hluboký příkopy už vůbec a křoví,co se vnich skrývá. Je zlomená nápravnice-uvidíme,jak je na tom servo.Chladič je trefenej a utrhlej.Snad brzdy budou na tom líp.Zadek.Třetí dveře jsou bez spojleru.Horší je to z kufrem a pravym blatnikem-půjde nejspíš na stolici.No,zadní světlo si nechám koupit na Vánoce.Spojlery ani radši popisovat nebudu.Odnesli to přední i zadní - zadní je celkem fest - aspoň,pokud si nechám auto - bude důvod je řezat a upravovat a spravovat.Jinak zimáč+disk je K.O.-takže zbývají jen letňáky.Tak to vše se stalo při 60ce.Odhaduju to na takových 50-60 papírů - hezký na to,že ještě není zaplacený.Nevím, čím to,asi tam byla kaluž pod sněhem.Sám nevím.Sem z toho dost v prd*li,tak zatím kluci zdarec -snad v úterý.Jo,kluci,pokud by někdo chtěl Zcela úplně nový rádio s CD changerem za 7000,-záruka atd, tak byste mi hoooodně pomohli. - No,budu zvědavej,čeho ještě se budu muset zbavit,abych na tu opravu měl.No,odhaduju to,že půl roku auto neuvidím.............Ach jooooo:((( -
« Re: In memory from Srsen
Jakoubku mas pravdu,ale srsen uz nejakou ranu schytal,bylo by asi dobry,kdyby tahle byla na stejny misto a ne na to zdravy.Erika jsem cetl,ze se neco takovyho vubec muze stat,navic v servisu,to je neuveritelny.Kdyz clovek jen tak akademicky zauvazuje,ze by doslo k nejaky skode,to by pak bylo moc zajimavy.Ten patek byl nejakej zacarovanej. -
« skoda
skodovky jsou vec sama pro sebe... pozink dilu zadnej /myslim 1xx/ fosforezu u vsech dilu nemas, malokdo to vezme tak jak se ma... tj. fosfor, zaklad, tmel, lak... uz jsem videl prase /pry autolakyra/ co striknul vrch primo na plech bez niceho. To musi vydrzet leta :-))))) -
« peníze
a kdyz uz jsme u tech bouracek, mel jsem 2, jednu placenou z ciziho pov. bruceni a druhou z vlastni havarijky.... vymena zadniho blatniku kvuli ekonoru .... dotoval jsem to cca 4000, vlastni vinou prejetej kus ledu - paseka na spodku auta... 1000 spoluucast /to ze to byla silnice a ze mela byt prohrnuta neberu do uvahy/ ... takze vzdy to neco stalo, nesetkal jsem se s tim, ze bych na tom neco vydelal. Kdyz je to z ciziho pov. bruceni, tak to podle nekolika servisu nestoji za moc, pojistovny se krouteji a nerady plateji byt korunu navic.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!