Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

18.03.02  16:58

« ....

Koukám, že si tu píšu sám ze sebou.........sakja.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  16:18

« Re: :))

Jo, Cony přehrávám to v normálním přehrávači - film jede, ale na konci - asi tak 20 minut před koncem se to sekne a * jede - asi budou špatně vysmahlý stopy na CD. - To se stává.
    Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  16:15

« Re: :(

jo, třebas i s poškozeným vjejškem, ale vnitřek - to zrcadlení musí být neporušené - chci jen tu umělou hmotu - objímky na žárovky ne...
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  15:59

« :(

No,tak KGB jest naovínko. Jo, kluci, kdybyste měl někdo možnost levně sehnati světla zadní jest na mé či Conovo auto, dejte mi neprodleně vědět.Jisté záměry mám a tyto věci potřebuji:)))
    DíkyMarek
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:57

« Re: KGB jede

No ja bych si nebyl tak jisty,sice se uz dostanu dal,ale potom mi to hazi chybu.Snad se to rozhejbe.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:41

« ignoranti

blbej KGB, me uz taky ne!!!:(( jinak tam zustal sam viset standa
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:40

« mě to nejede:(((((

:((((((((
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:28

« KGB jede

zdraec tady je ondras!!! KGB jede pokud mate smysl pro stare veci cekam tam na vas!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:28

WEB jedeeeeeee
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:25

jak to 60s poustej jen v obyc playeru ....je to cesky neni treba DVDplayer....
    no jo koberce sem dal no jo :-)) to vis ja jel ladne ...a na cervenou sem to nehnal .....vedle mne staly cajti...nebudu je drazdit:-) jinak v FaF neni jinych aut nez japanesse a WV snad jen to cerne na konec
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:18

« :))

No, jo, zdarec Futy....Cone, jen sem ti volal, že seš brzda - je fakt, žes měl červenou a já ho prorval na oranžovou a Vlk už snad na červenou.Jo, Cony mě hned nakrknul, jak přijel,AL koberce - beu beu....Jo, Cony, 60 sekund nějak nefakčí- malý detail. Jinak FF je good. Až je mi divný, že sem tam viděl jen "japončíky" a VW:)
    Doufám, že to bude o.k. - web - se zvědavej:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:08

« Re: Z archív vstání.........

Loziska gut ale jeste huci asi to bude chtit i to druhe dat dozadu ..jinak pumpa ok no vse to vyslo cca asi na 5,5 tis no ..uvidim co a jak dal vydrzi, jen mi rekli ze jeden kloub uz neni moc good tak mne moc nepotesili ....ze jak ta manzeta byla hin ze kloub to naclo ale
    ze ho vyplachli a dali novou vazelinu tak se uvidi
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:49

Ajaj,to budou urcite pikantnosti,uz se tesim.To me mrzi o to vic,ze jsem tam nebyl.Ja od minuleho tydne nejak nestiham,furt mi schazi cas.To je hezky,ze Vlcak nezapomnel,on prijde cas a nekde na sebe narazime.Hlavne ne plechama,to si odpustim.Jak dopadla ta pumpa a loziska,soudim,ze kdyz najezdil tolik,tak vsechno OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:20

Futy ja dojel az o pul 2 rano ...ale to tu nebudu rozvadet ani nikdo jiny prosim ...nechte to az na chat ..tam se to pak strati ne jak tu :-))) Vlk mi pozdrav vyridil futy
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:18

Jo maro co jsi chtel jak jsi volal? v tu sobotu? ja mel mobil v bunde v zadu a uz sem najizdel na dalnici tak sem to nebral?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:17

Ahoj,tady je to taky trosku pomaly,ale aspon neco.Jak bylo v sobotu? Ja byl zaukolovanej,urval jsem se az k veceru a to uz jsi byl urcite doma.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:10

No jo je to bida co se deje ...by men zajimalo co se stalo s KGB
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  10:46

« Z archív vstání.........

Tak dočasně zase oživuji staré téma..
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.01  19:30

« Tak zítra na webu - v 19:20 fungoval, tak zítra kluci!

:/
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  13:49

« Re: Web Jedeeeeeee !!!

Radost byla ale kratka,uz nejede.Aspon,ze tohle je spolehlivy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…