Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)
« Re: :))
jak to 60s poustej jen v obyc playeru ....je to cesky neni treba DVDplayer....
no jo koberce sem dal no jo :-)) to vis ja jel ladne ...a na cervenou sem to nehnal .....vedle mne staly cajti...nebudu je drazdit:-) jinak v FaF neni jinych aut nez japanesse a WV snad jen to cerne na konec -
« :))
No, jo, zdarec Futy....Cone, jen sem ti volal, že seš brzda - je fakt, žes měl červenou a já ho prorval na oranžovou a Vlk už snad na červenou.Jo, Cony mě hned nakrknul, jak přijel,AL koberce - beu beu....Jo, Cony, 60 sekund nějak nefakčí- malý detail. Jinak FF je good. Až je mi divný, že sem tam viděl jen "japončíky" a VW:)
Doufám, že to bude o.k. - web - se zvědavej:))) -
« Re: Z archív vstání.........
Loziska gut ale jeste huci asi to bude chtit i to druhe dat dozadu ..jinak pumpa ok no vse to vyslo cca asi na 5,5 tis no ..uvidim co a jak dal vydrzi, jen mi rekli ze jeden kloub uz neni moc good tak mne moc nepotesili ....ze jak ta manzeta byla hin ze kloub to naclo ale
ze ho vyplachli a dali novou vazelinu tak se uvidi -
« Re: Z archív vstání.........
Ajaj,to budou urcite pikantnosti,uz se tesim.To me mrzi o to vic,ze jsem tam nebyl.Ja od minuleho tydne nejak nestiham,furt mi schazi cas.To je hezky,ze Vlcak nezapomnel,on prijde cas a nekde na sebe narazime.Hlavne ne plechama,to si odpustim.Jak dopadla ta pumpa a loziska,soudim,ze kdyz najezdil tolik,tak vsechno OK.