Docasne Forum.. misto KGB All about Ford:-)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

11.12.2001  09:56

..uz to jede ..

takze zatim to jede..jinak pro ty co nakouknou je to docasne forum z [odkaz] .. pro pripad ze by server zase prestal fungovat.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  07:56

Hm,hm,hm

Zdárek, tož su tu.
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  08:23

« Re: Hm,hm,hm

jo zasejc nejedem:-( snad se to behem dneska rozjede
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  08:36

Málo místa

Tak jsem včéra zkoušel pasovat a prd - nikam se to nevejde - tak nevím - možná to hodím pod sedačku nebo za sedačku. - Kufr - tam jsem nenašel vhodné místo.
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  08:41

« Re: Málo místa

Na ten changer? co upravit stredovej tunel jak je ten box odklopnej za ruckou?.. tam by to nevlezlo? dost casto se davaji do zadu na bok ale je to neprakticke .. lozit do kufru kdyz chces neco poustet...
      • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  08:48

Jak lézt do kufru,když chceš něco pouštět?Changer se nacpe CDsama a ovládá se jen z rádia. Hm, taky jsem přemýšlel mezi sedačky,ale musel by se hodit nastojato a to by při řazení,či manévru ručkou asi dlouho nevydrželo.Přemýslel jsem, že mám zezadu na sedlu veeeelkou kapsu,tak bych to asi fíkl tam.Ten kufr naboku sem taky uvažoval,ale až bude světlo a čas-v sobotu ho píchnu napevno.Jinak jsem fakt překvapenej,jakej mají ty repro sqělý a kvalitní výkon.
        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:10

to jo ale kdyz chces davat jine CD.. na kolik ho mas?.. ja pri svych rozdilnych naladach bych bral spolujezdce do kufru aby mi mnenil CD dle nalady..:-))
          • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:18

10 kousků - a už je mám narvané dle nálady:))))) a dle stilu jízdy:))))))
            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:22

tak to jo :-) hmm ja mel kdysi v kadetu na 6 a mel sem ho prave v kuftu jetse od drivejsiho majitele:-) a vecne sem tam lozil :-))
              • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:26

Jak tak čtu, tak ty jsi zůstal u stejné třídy - skoro tipu aut.Hm, a co Kadet?Byl starej?Jo,chtělo by to ještě rádio s maskem a je to vychytávka.Teď když vyndám čelní panel (rádia) a zamknu auto, tak už mi tam blikají tři diody - je to jako vánoční stromeček:))))
                • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:34

kadeta sem mel asi jen 3 mesice ... ja to jeden cas stridal jak ponozky ani sem to neprepisoval.. vzdy jen skusil jak jede a sel pryc.. jedno z posledmnich pred bobem byla audina A3 ale tu mi bracha tuknul do baraku tak sikovne ze davat 100tis za opravu ..semji radeji prodal a ted za to postavil:-) no ja tam mam jen dve kontrolky alarm a radio? co mas tu 3??
                  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:41

Hm, Audi A3 - Hm, to bylo povozeníčko,co?:))Třetí je imobilizér - no asi vezmu štípačky nebo náplast a upravím to - je to takový moc vyzívavý - každej by si toho všimnul.....-moc nebezpečný.A hlavně se bojím, že mi to vyžere baterku.No, to já mám teda první auto a hned takovýhle:)))Jinak sem "závodil" s rodičů škůdkou-jezdila super - líp než kdejakej favorit.
                    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  09:46

bylo to temer novy no ... ale ford se mi libi vic ale to je vec vkusu:-) a jen Skudka zustala verna:-) rezervu je mit potreba stale:-)
                      • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:04

Hm, tak to já teda jezdím na doraz,jo?:)V patek jedu do praglu autem,to zas bude horor:)))))(ne pro mne,ale pro ostatní):)))
                        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:11

to ja nemyslel ale ja chtel rict , vis prece ze snim jezdi ted mlada a ja sem odkazanej na skudku nebo verejnou dopravu; a na fordu delam spis jen servicemana:-)
                          • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:21

:)))Jo,jasně,ale teda řeknu ti, že já bych tohle nesnes!Já bych své polovičce sršně nesvěřil!Jen když jedeme ze zábavy a to jí stejně říkám,jak v autoškole, kdy má a co má řadit,dát blinkr, točit volantem,rožnout světla, atd atd - no,to autíko vždycky dostává čouda:///Prostě jen sedí na sedačce.Jinak samotnou jet bych jí nenechal.Prostě máš můj obdiv-já bych se cítil jak bez kulí:)))))
                            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:35

jo ja jak ji vidam jezdit uz ho ma v malyku .. uz snim umi, taky snim jezdi denne no je sikovna jinak bych sni nebyl :-) jen sem tam jde poznat ze je to zenska a je zbytecne ji neco rikat...
                              • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:37

:))))))))))))))))))))))))))
                                • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  10:40

no jo :-) jen sem tam kdyz sni jedu se chytam madla a rvu ho i sdverma... proto sni moc casto nejezdim... pry dostala smyk vcera..sem slysel telefonem... hm hm auto je pry cele..
                                  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  11:13

:)))))No, to já se držím madla taky, ale ne z důvodu rychlosti!:)))No, tento vikend budu doma a tak budu mit taky cas na autiko.Tak uvidim,co na nem zase udelam - mozna ho trochu oplachnu....
                                  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  11:17

Hmm, mlada kdyz mela Fiestu, tak predjela na snehu sypace (ze prej jeli moc pomalu - tvrdi dodnes) a 200 metru pred nima to soupla smykem do pole...:-)))
                                    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  11:21

:))))Zdarec Harous......Co RSo, co jede?No jo, holt zkušenosti se sbíraj i tak:))))
                                      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  11:32

Jede, jede, jen ty zimaky me se***...Zkusil sem 6J14 a drhly taky mrchy... Takze shanim radky, na ktery to pude...
                                        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  11:37

« Stane se...

No jo ..stane se:-) skus to jak marek pilnikem a nebo dokup 15.. plechy 15 se nedaj sehnat??
                                        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  11:39

Hm, to já jsem trocha přibrousil brzdiče a trochu disky a bylo to ono to opravdu dře jen milimetrově.U mě to bylo jak jse vařený disk tak ty 4 místa - tak jsem tam srazil hranu a hotovo.
                                          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  12:11

Patnactky by se sehnat urcite daly, ale kdyz ja mam i gumy 14"...
                                            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  12:15

at zije flexa a pilnikuv nastroj :-))
                                              • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  12:16

:-(((
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  08:54

Prodám Rádio Blaupunkt

Prodám rádio Blaupunkt - Paris s kazetovým přehrávačem, RDS,AM, FM,6 předvoleb v každém pásmu,auto reverse, zelené, žluté nebo červené podsvícení displeje s třemi nastaveními intenzity svitu.Prodám i s kabely na zapojení a šuplíkem.Tel.:0737/140 140 Marek
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  12:18

Vmax TACHO

Jinak ani nevim, jestli sem to psal do fora nebo do chatu na kgb.cz, ale kdyz sem jel z Horacky Rally Trebic po D1, tak sel tacho na 220 a asi by po chvili sel i na 230 tacho. To uz sem ale brzdil jak *...zbytecne...sjezd na havlbrod sem stejne prejel...:-)))
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  12:22

« Re: Vmax TACHO

hm na RS to je slussne ne? ja se svym tacho max ted 180 + -, na podzim na 15 kdyz se ochladilo 170 stim ze +- 30km takze si taky nestezuji :-)
      u nas nejsou na to cesty abys skousel kolik da
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  12:28

« Re: Vmax TACHO

Slusny to je. Motor tahne jak novej. Mel by mit najeto ted 98.000km a nejspis podle stavu celyho auta ma... Ale netusim samozrejme o kolik promeruje tachak v tyhle rychlosti. Gumy tam mam v originalnim rozmeru.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  13:08

Bez nadpisu

Ahoj kluci. Nechce te jít zpátky na náš? Honza
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  13:21

« Re:

ale mne to nejede? komu jede KGB??
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  14:07

« Re: Re:

Me...:-)))
        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  14:10

mne uz taky ale jen pres netscape?
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.2001  14:14

ja mam IE 5.5...
            Prosim zmen mi nekdy email na harous@tunning.cz. Zda se mi byt takovej stalejsi...:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  14:32

Bez nadpisu

A je to v ...... No,tak kde jsme to skončili?
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  14:46

« Re:

jo bylo fajn ze to jelo :-)) jo a huhulakuje a huhulakuje a mne uz nebavi odhazovat snih ..vytahuju bezky:-)))
      • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  14:56

Jo jo běžky, tak na ty mě už nikdo nedostane!:)Tady prd - zamračeno,ale nic, že by sněžilo, nebo mrzlo...
        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:04

Si dojed pro ta svetla:-) a mas to hned:-))a bezky vem na zahradku:-) Maro jak ty ji tam mas pridelanou ? tenkrat si rikal neco o tech dirach pod gumou na strese? muzes to vyfotit a mailnout?
          • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:30

To jsem zvedav jak to pojede tady,podarilo se mi vlizt na chat,ale jsem tam sam.
            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:36

no ja tam uz taky chvili byl s markem ale pak to padlo a ted mi to nejede:-( honzovi to jelo cele rano .. mne pripadne ze maji jen velmi omezeny provoz
          • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:37

Cone- jednoduchý-pod třetíma dveřma máš na každém rohu takovej šroub - je to kousíček od pantů - na každý straně jeden. Když otevřeš dveře(přední), tak máš tu gumu těsnící - tak jí jemně odchlípneš spíš v té polovině bližší čelnímu sklu a tam pod tou gumou budou dva šrouby - asi 10 cm od sebe. No a na ty šrouby se chybí ty trubky či lišty jak se jim říká a na to se potom přidělá cokoliv - třeba nosič na lyže - ten mám mimochodem taky....
            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:39

se budu muste podivat a poridit neco ne vozeni veci na strese..
              • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:41

Cone,Hm, chceš?Já to nechci - válí se to doma.
                • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:48

vymenim :-)) se dohodnem u nas na webu :-) trebas zejstra napred musim zjistit zda tam mam na pridelani ty sroubky
                  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:53

No, to jsem ti chtěl říct - aby ses podíval,estli to tam máš - ty šrouby - no a za co?Uvidíme............
                    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  15:56

se domluvime na kolik si ji cenis? sakum prdum? si zhanel svetla ze?
                      :-))))))))
                      • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:01

Cone-nech bejt - napiš adresu a já ti to zabalím a pošlu - jen tak pro zajímavost - původního majitele ho sakum prdu stála neuvěřitelných 14 kolíků. Já sem jí dával za litra - ještě tu je někde inzerát - pokud by jsi chtěl i zahrádku na škůdku - NO problémo.
                        Jo, chceš i to na ty lyže?
                        • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:03

na skudku mam diky , na ty lyze by seto siklo ale napred musim vedet zda ji tam namontuji .. bylo by to fajny.. .. a ty svetla ti dam proti dyztak s brachou se vyrovnam
                          • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:08

Jo, jukni na to...!
                            • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:15

Nevim jestli delam spravne ale pokazdy kdyz chci cist novy veci musim sem najet uplne znova.Nedelam nejakou blbost?
                              • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:17

skousel jsi reload? nemyslim F5 ale je novy prispevek a vedle je reload.. anebo nahore si dej misto seznam temat kdo tu je a klikni na zvolit
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:24

Bingo

Sice dost pozde,ale snad to zvladnu.Diky.
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:29

« Re: Bingo

:)))))))))Zdar Futy....
    • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:29

« Re: Bingo

jo zejtra je taky den, a to uzijes i dal :-))
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.2001  16:30

KGB již funguje!!!!!!!!!!!§

• 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  07:59

tak už zase neeeeeeeee:(

Zdarec chlopi....
    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  08:20

« Re: tak už zase neeeeeeeee:(

Tak dneska zase ani tuk.Ale porad lepsi,nez kdyby se mi takhle rano zachovalo auto.Vypada to,ze snad budu startovat i v mrazech.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  08:28

Bez nadpisu

No,to já uvidím zítra-jedu autem do Práglu.Jinak jsem včéra hodil changer do kapsy na sedadlu.Tak kapsa je snad pro to dělaná:)))))No,o víkendu stejně pokoumám, kam to schovat lépe.I jsem to testnul - žádnej přeskok či vynechání a hlavně-hraje pálený CD:)))))))Tak jsem vysmátej:)
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  09:40

Bez nadpisu

Táááááááády huhuláááááákuje.......
    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  09:48

« Re:

tady neeeeeeeee..... ale sviti oskar u nas rano -23 brrrrr tu ve meste jen -16 :-) clovek by ven psa nevyhnal... ale mne vyhnalido roboty:-( na ty sroubky sem nekoukl bylo to zmrzly na kost skusim behem soboty maro
    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  09:51

« Re:

Uz prestalo,ale ta kosa v tom vetru je pekne hnusna.Changer nedovedu ocenit,ale asi je to dobry.Mne by to preskakovalo furt,mam to jak zebrinak a na dlazbe,to uz vubec nemluvim.Vyklepavaj se mi spoje i u obycejnyho radia.
      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:00

COne - to už je jak na Sibiři.Jo,podívej o sobotě -čím dřív se podíváš,tím dřív to můžeš mít - ideální by bylo,abych to v pondělí mohl poslat- já v pondělí nejdu do rachoty.
        Futy - no,musíš jezdit po silnici aby se ti to nevyklepávalo!:)))Ale já taky budu vycpávat pěnou a molitanem - mám tam pár uvolněnejch plastů atd a porád to drnčí.
        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:04

no jo futy to nesmis drkotat na nizkych gumach:-) ale mne se tam taky porad neco ozyva nejake drnceni a te sotoliny co je na ceste....Jo maro zjistim a poslu dyztak sms phone na tebe mam.
          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:29

Ja uz mam zimni balony 185/60/14,je to sakra rozdil proti tem 45,jak v pohodli,tak i ve vlastnostech.Ale stejne to drnca.Holt maly auto.Ale kdyz jsem vyzkousel poharovej podvozek,tak ted je to primo luxus Medveda.Taky mohlo napadnout trosku vic,ale potom by jsme se zase vubec nehnuli,zasekany to bude i takhle.
            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:35

Hm,já jsem zvědavej na zejtřek.Jinak, kdybyste jel někdo zítra ráno a viděl šílnece v RSu na jižní spojce a poté na magistrále, tak se nelekněte:))))))
              • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:47

co je zejtra? mimo patek?
                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:51

Jedu do rachoty Sršněm:))))
                  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  10:54

Aha jako ze zitra se objevi inzeraty ze je naprodej sopusta ND z vozu Ford Escort RS 2000 .. jo zamlouvam si par veci ..svetla .. brzdy .. motor ..prevodovka a tak.. pak ti to poslu mailem dyztak..mysli na men ne ze to cele nechas tam stat at si to nekdo odtahne :-)))))))))))))))))))
                    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:01

Cony,ty kance,ja ty brzdy chtel taky.Ale kdyz jsi byl prvni.No,je jeste mozny,ze to budu mit bliz.Co udelame s Markem?
                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:05

Jako s telem? nebo stim zda ho budem brat jako Escortaka?.. no doufam ze se mu nic nestane potrebuji tu zahradku mozna:-)) a jako escortaka .. no dam mu tam cernou pasku pres foto nez si sezene jineho mazla :-)))..k tem brzdam nejak se domluvime
                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:06

:))))))))))) I vy supi!:))))
                        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:10

Jak supi ??? prece to nenechame nekde nazmar aby to rezivelo nekde na zahrade? pekne hned pouzivat :-)) za tepla:-))))))))
                          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:20

Maro,hezky to uz do zitrka setri.A hlavne se dobre uvaz.Mozna by ti Kazi prenechal Verunku,ale prece jen pochybuju.Aby jsi nemusel do Fiesty,to by byl moc velkej pad.
                            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:23

Mara co by EX skodovak zvladne vse .. dyztak se domluvi se smudlou :-) neco priveze na ND a presklada se:-) .. jo Petr Dias ma prece na prodej Cosinu.. tak co to by povisil jeste?:-))))))))))))
                              • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:31

Jo pánové a do zástavy na další půjčku dám šicí stroj Minerva Bobin, co?:)))Do Cosiny - Hm, bych šel hned - na spotřebu už jsem si zvyk a výkon taky zvládnu.Jinak už se mi to párkrát utrhlo ze silnice,tak zhruba vím,co mám dělat!:)))možná!No,vezu kolegu,tak si spíš vychutnáme produkovanou hudbu.Jo,shade sloužila mooooc dobře,ale asi bych se nezvrtal jí koupit.No,jinak si teda kluci nechte zajít chuť, to bych si to radši nechal zrekonstruovat (možná střelit a koupit new)
                                P.S.-A supi ste - člověk je ešče živé a oni by ho voškůbali už teď.Ani by nepočkali,až vychladne - Fuj!:)))
                                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:37

Beres to moc drasticky my jen aby to zustalo u znamych .. neco jako v rodine :-) vzdy kdyz prijedes na sraz si reknes tam je kus Srsne .. tamhle tyka tu tez .. no rekni nebyla by to idyla?
                                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:40

Ale my prece vubec netouzime po tvem bezzivoti,nam jde jen o majetek.A udela nam velkou radost,kdyz prezijes.Tak ja si teda vercajk do prace brat nebudu a ty si radsi vychutnavej changera.V dnesni dobe je stejne vetsi pravdepodobnost,ze te sestreli nekdo jinej.Nasinec se prece jen snazi mazlicka nerozbit v prvni tocce.
                                  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:51

Cone,no jo, co je doma,to se počítá,co?!!:))Máma tehdy se aasi právem ptala,estli nejsi žid!:)))))))))No,idýlka by to byla,kdybych si mohl za pár drobných z kapsy pořídit jiný,ale to bohužel tak není.....
                                    Futy,Futy, už tě vidím,jak jedeš za mnou, jemně mě ťukneš, já se začnu zmítat, uslyším zběsilé šroubování a rachtání a ještě než se zastavím natvrdo o zábradlí či sloup, tak už budeš mít moje brzdy, světla, podvozek a kdo ví, jestli se ti nezželí tam nechat i motor aby se zničil!!!!:))))))))))))))
                                    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:54

No dovol ja a JUDE pane KOHn , nechtej mne rozesmat :-)))))) vedej prece ze zlate ceske rucicky se nezaprou :-) vedej sam z vlastni skusenosti a kotouce dozadu by nebyli zle :-)
                                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:00

Jo,kotouče dozadu jo.Občas mě přeběhne mráz po zádech, když vidím autíka předělaný na 2,5 litr a má tam původní brzdy z 1,6ky.A ještě tam má o 4 palce věčí disky.- řízená střela.
                                        Jo,doufám, že někdy uvidím,jak pracovali tvé zlaté ručičky na Bobovi - možná bych je potom nechal šáhnout i na Sršně!:)))))
                                    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  11:59

Ten motor je tak peknej,ze v takovym provedeni,jaky jste mi poslali na pozadi je skoro skoda ho zavirat pod kapotu.Svyho mazlicka o tebe opirat nebudu,poskrabal bych si lak.Budu te v uctivem odstupu nasledovat(ten rozdil v kobylkach je prece jen znacny) a pockam si.(sup je trpelivy ptak).Melo by te to motivovat k opatrnosti,abych nedostal prilezitost.
                                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:06

Jo Futy - potom bys ho narval do Fiesty a měl bys to jak HOT ROAD!:))))))Spíš bych to citoval slovy - nebudu ho poránu trápit.
                                        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:29

ale Maro ona takove Fiesta se 150 koniky by nebyla spatna :-) A jak znam Futyho urcite by ho tam dyztak s troskou dobre vule nacpal:-)) .. no a netrap ho .. at futy na nejjeste neco najede
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:37

Bez nadpisu

[odkaz]
    se jen tak pro zajímavost jukněte!
    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:40

« Re:

slusny jen pro mne moc drahe ted ... mam jine privilegia .. v te cene dam do auta cele PC :-)))
      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:45

Jo,Cone, to je pravda - a ještě by na tom člověk ušetřil:)))))No,mě stačí, to co mám.Už tak nechci slyšet ty nadávky ze všech stran,včetně polovičky, že si kupuju kraviny.......
        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:48

to znam to znam:-)) ma kdyby vedela co ceka boba na jare:-)) za tu duru ve strese sem i vdecen :-) Novy lak je nevyhnutelny:-))))))))))))))))
          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:52

Jo jo, aspoň máš alibi - a já bych tam přidal, že to bouchání potřebuje nový prahy a že se tím rozhýbal i předek a ža díra by byla blbá a tak to přelakuješ, aby se nestyděla,když v tom pojede:)))))))))))))))))))
            Cone,v tom sem s tebou zajedno.
            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  12:58

to ne :-) je to krapet jinak... jeden prah je chytlej tak se vyvari... jako prevence pred dalsi korozi se daji z Coswortha:-) predni byl bouchly a kdysi davno vareny ..tak se vymeni za novy z KITCARA.. zadni se skroutil da se upraveny z Cosiny.. no a jeden lem blatniku .. tak se mozna i vytahnou aby to nedrelo o kola v lete.. napasuje se zadek mozna!! (jeste nevim ) se zavari SPZ v zadu .. no a vzhledem k tomu ze se bude varit a musis se nejak zadelat ta dira ve strese.. , prece nebude jezdit ve strakatem aute tak se da novy lak !:-))))))
              • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:10

No,je vidět, že to máš už vychytaný - to já bych se zatím nečapal.Uvidím,kolik vytlačím na rachotným - jestli ne aspoň o 3 litry,tak hledám jinou rachotu....
                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:18

no to ja budu vedet zitra co a jak ale nevidim to nejak extra...a o jinou je nouze..neni prilezitosti... mrtvy kraj
                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:24

Teda Cony,ja ziram,vyargumentovany to mas bezchybne,to snad musi pochopit i zenska.Marku,Fiesty s 2l z Mondea maji i kolem 170k,s motorem z RS jsem uz taky videl,ale hur se pasuje.Je tam kosa jak v Rusku.
                  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:37

to musis Futy:-) jinak to se zenskou nejde viz pravidla tuningu bod c.8 ...:-)) jinak k te zime..kdybys ses mne zeptal rekl bych ti to tak y:-) mom teplota tu -14.. uz se tesim na vecer ..douam ze bobes ma dost hustou smes aby nepraskl chladic..
                    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:49

Mne ta zima trosku zaskocila,ale kdyz ted v radiu povidali,ze je 11 a to je poledne,tak uz se nedivim.Ja jen,ze tech 5-6 neni tak hrozny,v tomhle bych ale nechtel zustat nekde dlouho viset.Chladic nepraskne,kdyz tam mas aspon kus nemrznouci,ono to potom uz jen tak rosolovati,neztvrdne to.Tu baterku jsem stihnul tak akorat vcas,vypada to,ze v noci bude jeste vetsi samec,tak test probehne za severskych podminek.Skoro bych chtel Saaba,ten se musi cejtit jak doma.
                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  13:54

To jo taky sem si to cetl .. a co ja vim.. tak ty 9000 maji super Engine... skoda ze jsou tak tezky .... ja sem zvedav kolik bude u nas pres noc
                        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  14:10

Bude tolik,ze nejlepsi bude zalizt do pelechu a nechat se zahrivat.Ven radsi nevystrcit ani nos.900 je mi blizsi,je takova syrovejsi,min uhlazena.Ale tanky to jsou,to jo.Ale rychle se da vodit i tezky auto,clovek by si zvyknul a treba i neco naucil.
                          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  14:19

Ja saabem nikdy nejel , pokud neberu nejakej starej v 80letech, jsou pry pohodlne a bytelne, ale kdyz bych bral severana mozna Volvo.. je mi nejak pritulnejsi nez Saab uz dle jmena:-) ale to je hoooodne moc laickej nazor:-))
                            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  14:26

To jsou zatim jen akademicky uvahy,zmena vozu mi v nejblizsi dobe nehrozi.Teda alespon ta chtena,kdy zrusim,neco poridit se bude muset.Doufam,ze se tomu vyhnu.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  14:59

Bez nadpisu

Pánové,teď jsem přišel z města. Byl jsem ve Sparky´s (obrovský obchod s hračkama) a lituju toho, že nejsem malej kluk. Ihned jsem vlítl do oddělení s modely - viděl tam náááááááádherný modely Escortů a hooooooodně rychle jsem vypadl, protože se mi začaly cukat ruce.Tak krásně vymodelovaný a uhlazený a funkční a táááááááák nádherně přemrštěný ceny. No,ale mám také originál,že:))))Tak už se těším,že ho zase večer uvidím.
    P.S.- jinak kosa je tam fakt strašná - praskaj stromy:)
    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:04

« Re:

Dneska v tom originale ale snad prespavat nebudes,vid? Co takhle si casem poridit funkcni model do postylky.Ty modylky i svitej a vrcej?
      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:09

Maro nevidel jsi nekde tam po praze model KITCARA? ze bych si dal do auta, a krapet ho uporavil do cervene a skratil mu blatniky:-) kamosovi sem ted kupoval pro kluky 2x Coswortha od Bburraga:-) hnde sem si je cvicne oba slozil zda je tam vse:-))..
        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:14

Cone,viděl jsem tam normál Coswortha a KITcara - v Rallye úpravě - měli nádherně provedenej vnitřek - jako kožený - a ty kola - fakt, takt nádherný. - jenomže ten obyč stál 1300 a ten Rallye 1800!:((((
          Futy - nevím,jestli svítí, ale ten malinkatej,co mám,tak svítit bude!!!:)))Sám se do toho pustím,až uhodí velký mrazy a nebudu moci dělat na opravdovým :))))))
          Kluci, to byste měli vidět (jinak vše bylo od Burraga! a kovové!
          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:16

jak velkej? si mozna koupim darek na pristi vanoce :-))) se juknu po brne :-)
            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:20

Cone-čéče nevím měřítko, ale byl tak 25 až 30 cm dlouhej - je to ten takovej větší!Měli tam i toho mýho - menšího(model auta!!:)Škoda, že tam nemají nějakou pěknou skládačku - tu bych si koupil radši......a řádně upravil už pri stavění:)))
          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:20

To provedeni detailu je skvely,jsou to fakt chutovky.V tu chvili bych chtel byt liliputanem.
            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:22

to jo mam takoveho stareho rally Escorta RS 200 Mk1 tusim nebo 2.. je to skvele udelane , kdyz vezmu ze jej mam z roku 85.
              • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:25

« zima

ted sem se dozvedel ze hlasi na vikend -24 .. sem zvedavej pokud to bude u nas 30 padne jak nic:-)) to bude porumpane vody a chaldicu a meraku a nepojizdnej dieslu a benzinaku... bude vubec pri tech stupnich horet benzin? :-)))))))))))))))))))
                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:31

« Re: zima

Cone-trocha C4ky a hořet nebude jen benzín:)))
                  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:42

No jo taky je Cimickej psycholog .. a zna to z vlastnich skusenosti :-))jinak k te C4 ..myslis ze to na ni pojede: trebas autobus?:-))))))))))))
                    • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:54

Cone,jak se to vezme - v Palestině na to jezdí často a to tam nemrzne!:)No,jinak s Cimickým není nouze o zábavu a ponaučení.
                      • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:07

no budu zvazovat... ted sem cetl u mondea ze pry spotreba 10litru nic noveho? to mam tedy zazracne auto kdyz jezdim pod 8l :-)) ba co v lete pod 7:-)
                        • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:10

Mondeo a za 10? To je ale 1,6ka ne? Ten 2,0ka žere sáááákra víc. No,jo, ale vem si to,že máš skoro poloviční výkon,co já a žere ti to teda jen o dva,či tři litry míň!:))))))
                          • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:24

ja nesrovnavam ten muj a tvuj ale trebas futyho 1,6 a moji 1,6 a mondeo 1,6.. ja jezdim pod 8 a oni nad 10l kdyz vsichni jezdime na max.
                            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:28

Jo,jo,je to znát. Zítra asi proženu služebáka - Subaru Legacy - zase automat - prej je to línější než ta Audi - tak jsem zvědavej.Ale zase je to 4x4.
                              • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:34

dojed knam :-) u nas se vyradis s 4x4 :-) muzes vzit tu zahradku tak nad tim uvazuji a myslim ze ty diry se tam vrtaj.. dyzak pomer kde jaka je presne a posli mi to mailem ...bude se vrtat... hlavne smer ten prumer sroubku :-))
                                • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:40

Jo,jo,nebo ti to můžu rovnou poslat a odskoušíš si to!Stejně o to stojíš tolik,že budeš vrtat,tak jakýpak saky fraky - prostě ti to pošlu. Nebo ti to změřím a pošlu,ale estli si na to vzpomenu.O víkenu určitě,. Dnes těžko.Zalezu domů a půjdu spát - čaká mě náročnej víkend.:))))
                                  • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  16:59

Tak nic Cone- já valím - zítra!
                                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  08:01

zatim dnes opet nejede:-((
            • 00 Reagovat !

foto

13.12.2001  15:24

Kluci,minulej pátek jsem byl na takovým sezení s Cimickým. Tam říkal, jakej je rozdíl mezi klukem a dospělým chlapem - prý žádný, jen v ceně jeho hraček!:))))A taky tam padlo, proč nemůže poslat manželka manžela nakupovat hračky.Protože by si je koupili pro sebe a nikdo by na ně nesměl šáhnout,aby je nepokazil!:))))))))Co vy na to?
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  08:46

Bez nadpisu

Zdarec, chlopi - dneska u nás praskali stromy - mínus 10 - autíko bezproblémů nastartovalo.))))
    Cone-Ještě k té zahrádce - Jsou to takový ty lišty - akorát sou železný - představ si to jako tyč, která vede od předních dveří k zadním - no a na to se potom připevňují třeba držáky na lyže atd.-Stejně kdybys to chtěl vrtat, tak si to musíš sám napasovat - takže chceš to poslat?
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:05

« Re:

Ja mel rano takovou radost ze je patek a jeste jsem se dostal do fora,uz me to preslo,nejede to.Ale dneska to balim brzy,tak aspon neco.A taky jsem nastartoval, i kdyz pri otoceni mi pristrojovka napul zhasla.A to mam novou baterku.
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:15

Hm, futy - je holt vidět, že je to opravdu náročný na starty v mrazech - ale naskočilo.Mě taky,tak jsem rád.Jinak estli ta kosa bude ešče věčí, tak snad u nás popraskaj i silnice:))))
        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:28

kluci vy nadelate mne pri -25 atou nastartovalo behem 4 otoceni motoru... aze vam praskaj stromy.. mate je vice otuzovat :-) ale jinak maro kdybys mohl ..tak to posli (lyziny) .. skusim ti i ta svetla poslat mam toho vice po poste tak snad to zvladnu v pindeli najednou..
          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:36

Tvrdej,ze se bude plizive oteplovat,ale zatim to tak nevypada.Nebo se to plizi desne pomalu.No,stejne asi zalezu do tepla,nejak se mi nechce umrznout.Cony,gratuluju k novymu bejvaku,stejne budes makat furt,hotovo neni nikdy.
            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:50

nojo ale nemusim uz jezdit popr chodit na maltu :-)) uz tam budu bydlet :-))) a ted uz to jsou male dodelavky :-)
              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:55

Jo,to uz je spis takovy kuteni,mas to bez dojizdeni,s komfortem,to uz je o necem jinym.A hlavne Te tolik netlaci cas.Taky zacinam uvazovat,co doma vylepsit,kdyz nejde v tehle mrazech delat nic na aute,tak mi nejak prebejva energie (ale zase ne az tak moc).
              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:01

dovoluji si upozornit, ze ony male dodelavky trvaly u mne na baraku dele, nez cela stavba.. kdyz to tak vezmu, dodelavam dodnes...
                • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:09

No jo jakoubku porad je co delat:-) .. ale ja si zas rikam v tech 2 mistnostech toho zatim moc nebude a nez se zacne delat podkrovka se uvidi :-) jakoubku dyztak prijd i k nam na web jak pujde na KGB.. ....Ad Futy.. ja bych mel tolik prace na bobovi porad cekam na fotky od petraM ohledne toho kridla.. abychalespon udelal model a pak uz to pujde pomalu .. ale do jara to asi nestihnu tak jak bych si pral..
                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:45

My zkusenosti se stavenim jsou asi takovy,ze clovek to udela do stavu,schopnyho provozu,detaily se nechaji na pozdeji.A tahle etapa muze trvat pekne dlouho,znam pripady,kdy maji schodiste bez zabradli uz 15 let.Ale to asi nebude vas pripad.Stejne jsem zvedavej,jak je mozny,ze jeste nespadli,kdyz se minimalne jednou tydne splhaj po ctyrech nahoru.Asi uz jsou trenovany.Jakoubku,jedina moznost jak zjistit,jestli termostat otevira spravne,je vyndat a zmerit.Kdyz se ti podari zmerit to bez vyndani,budes to mit skvely,ale u mne to tutove nejde.
                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:51

No jo futy ja ted delal jen dve mistonsti a ty jsou uz 100% v cajku az na par detailu jako strpo v obyvaku..sranda bude az se bude delat ta strecha a podkrovka to bude fuska ...muzete pak dojet pichnout
                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:53

ty uz ji zase nemas? vzdyt ji musis mit napsanou vsude mozne na kazdempapiru co mas v praci (viz predek KITCAR) .. mailnu ti ji dyztak pokud ji nenajdes
                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:57

Cone- sorry,ale nemám, - co jednou použiji - vyhodím - musím si zařídit nějakej debilníček.
                          Jo,jinak zahrádka mailem poslat nejde!:))))))))
                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:08

Jo,Cone-jinak já SMSky momentálně nepřijímám - Paegas mi je zablokoval - nevím proč - nemám kredit,ale o zablokování SMS příjmu jsem nic neslyšel ani nečetl!
                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:56

Marek je zda se ve forme,muzes ho zamestnat hned.Cony,az dodelas detaily,dej vedet,stopnu ti to.Blby je,ze hodinky s vecnym kalendarem jsou pekne mastny.Ale nepodcenuju te,treba to zvladnes i pri Bobovi a prckovi.
                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:23

:-) Uz jsem vyclenil tezce vydelanej peniz na nakup termostatu, jestli to bude na nic, tak mne trefi slak :-) Zabradli na schodisti nemam, ale nebylo s nim nikdy pocitano.. u mne se spise jedna o to, ze zjistim, ze bojler je lepsi dat do podkrovi, nez jej nechavat v koupelne, ze v kuchyni jsou dlazdicky spatne barvy a potrebuji vymenu /mne se barva spatna nezda :-)/ ze skalka pred barakem je uzokoukana a potrebuje predelat, do toho zjistis, ze plot, ktery si natiral to chce zopakovat a trava mrcha roste jak zjednana :-))
                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:29

jo jakoubku to znam :-) ale to hledej problem v protejsku :-)) taky mi bejva vycteno proc si nevezmu dovoleno uabych to dodelal ..to vyridil ,,stejne nic nedelam .. at to udelam , proc je to tak , to bysme potrebovali ..to neni trreba to je spatne to chce predelat :-))) jojo darling :-)))
                        Jo jinak Maro a futy mam fotky od NItra .. ten motor je desna jak vy rikate v cechach krava... pomalu jak cela fiesta.. tosi dejte kluci do fiest V6 3l
                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:33

Cone-pošli mi ochutnat aspoň ty fotky.Dneska mám zase nějak mizernou náladu.Prosím prosím....
                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  10:48

AAAAAAAAAA,sakra,sakra, sakra,chce se mi křičet,adrenalínu v krvi mám. - Sorry,jen takový výkřik to tmy pravujícího poddaného.
                    Cone-tak v pondělí ti to pošlu - napiš mi adresu!Celý víkend budu doma sám a tak to stihnu.
                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:29

To Con.... i dve mistnosti je radost, ja jsem delal podkrovi, je to cca 5 let a pred 2 lety jsem to predelaval, zdal se mi tam nizko strop, tak jsem o 20cm zvednul strechu na celym baraku /lepsi dovolenou si nikdo nedovedete predstavit :-) / Kridlo jsem si kdysi delal ma Rapida, delal jsem si i podbehy, tatka je leteckej modelar, tak jsem jej zamestnal, kdyz muze delat letadylka, muze delat spoilery :-) je to pekna fuska, jen kopito mi delal cca 3 mesice, ale sedelo to na milimetry a pak mi to nejakej blbec ukradl :-((((
                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:33

jo jakoubku to znam... ja sem taky ex modelar ale ja delal vse nejen letadla.. na šade sem mel take delane ale ocesali mi ALL cars.. nezustaly ani poklice... predni zadni lemy kridlo ofuky ..vse ukradli asi po pul roce sem se dozvedel ze sli po kolach
                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:35

stou podkrovkou to mam stejen ja uz ji ale preventivne zvednu predem a rovnou o 70cm co kdyby nahodou :-) jweste nejak domluvit uver na to ..finance se blizzi pomalu k nule, a ted jeste ta prdola do toho :-) uz vymyslim jmeno a nic mne nenapada:-))))
                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:51

Jeste ze ted aspon neroste trava,ja uz byl z toho na chalupe tak zoufalej,ze jsem misto tlumicu poridil motorovou kosu.Cony,jmeno vymysli jakykoli,stejne ho pojmenujou podle svyho.Kdyz se ti casem podari hodit vsechny fotky i na KGB,bude to fajn.Ale zalezi na tobe,vim,ze toho mas dost i jinak.Jakoubku,kolik proboha ten termostat stoji,ja mel pocit ze tak od 300 do 500,spis tech 300.
                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:54

chci to dat vse uz na navou verzi jak tebe tak i dalsi co mam ..jen jak bude volnejs to dodelam.. ted se snad zadari plan byl do konce listopadu ..no tak snad do konce roku to rozjedu.
                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  11:57

to Futura.....jo, chlape, je to Ford a ten je mastnej, termostat 476 a tesneni cca 20 , takze sbohem petikilco :-( /mohla bejt pulnadrz benzinu, bral jsem v nedeli plnou a uz jsem na pulce/ nejprve jsem myslel, ze jej vezmu v Kelly, ale na muj model nevedou, na tvuj by se nasel a je cca 300... Za sekacku na travu jsem dal 17 000, mam 35 aru zahradu a letos se trava snazila... zacnu vzdy rano kolem 7h sekat a do 20h to mam hotove. Sekam kazdy treti vikend... super zabava
                            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:56

Boze muj,to jsou ceny,za dily i za stavbu.To by clovek musel byt za vodou uplne totalne,aby mu to bylo jedno.Ale i potom by mi to bylo lito,diky dlouhodobejm setrivejm navykum.Docela rad bych zkusil,jestli by se ty zabrany daly vylecit.Ja bych docela uzil novou strechu,ale 200m i s podkladem a zesilenim krovu je docela dost.Zatim flikuju.
                              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:39

tyto zabrany se urcite vylecit daji :-)))) ja uz nastesti mam jakz takz hotovo, i kdyz poradkyne by na tom urcite neco nasla :-)))
                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:01

to Con..... nikdy jsme netusil, na kolik vyjde podkrovi, nakonec mne vysla hola mistnost cca 85t KC, to 2x /mam nahora mistnosti dve/ a tobyla jen hola podlaha a zdi :-( Mam tam stresni okna, daval jsem Veluxy /drahy jako prase/ ale kamaradicek rekonstruoval cca o rok driv, daval nejaky okna od soukr.firmy a cele se mi zkroutily a nejdou radne zavirat, je z toho na prasky /staly mene jak polovinu/
                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:12

na tru zahradu se tesim :-)) vzdy mne to bavilo :-) asi proto ze sem to nikdy nemusel:-) ale k te podkrovce mam rozpocet cca 7tis na 1m2 a strecha cca 50m2 no tak si to spocitejte + zarizeni
                            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:16

ja mel vlastne vse hotove, dostavalo to jen izolace, sadrokarton, a okna. Prace vlastni, drevo nepocitam, to jsem mel v zasobe. To jsem zvedav, co budes rikat na travuza rok, dva :-) ono je take dost rozdil, sekat 2 ary a sekat 35 :-)))
                              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:20

no to ja musim dat nove tramy, krytinu necham starou .. pak venec.. vyztuzit podlahu abych neporpadl dolu noa pak nejaka ta okna a dvere... no pocitam kolem 0,5mil to pujde
                                • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:29

ja myslel, ze delas podkrovi z funkcni pudy a ty jej vlastne tvoris cele :-) Ja na podlahy nemusel ani sahnout /jen se dala plovouci/ a na strechu krom otvoru na okno take ani koruna... Dvere jsem si nechaval delat u truhlare /kus cca 8000 - to je bez povrchovky a bez skla /s drevenym futrem/ se sklem a lakem kus cca 10t ... clovek se nestiha divit :-(
                                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:34

no toje klasicka puda .. ale zpevnit chce a krapet zvednout... tramy a tak to dam nove prece jen po 25letech uz nebude ta kvalita, a chi tam udelat i zimni zahradu rovnou .. no ja ne a , kdo nemusim psat ze:-))).. mne jen zarizeni tech 2 prislo bezmala na 250tis
                                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  12:44

:-)))) vidim, ze mas doma take poradce :-) /poradkyni :-) /... zimni zahrafu to chce, tu mam take :-) ja mel tramy cca 4roky stare... cenu zarizeni jsem nikdy nepocital... radeji :-)
                                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:01

no toja tayk radeji nepocitam ale nekde na to vzit musim a ztech vyplat co tu jsou na Hane... to sem ale nepatri:-)... ti tzv poradci jsou skveli ... nic jenazajima a kddyz nekdoneco udela blbe jedinej kdo to schytava sem ja:-))viz vcera okna zaclo snema tahnout.. vyrizovala je ona .. jezdi denne okolo ale nezastavi se tam at je prijdou zestelovat.. zervala mne ze nic nedokazu.. proc ja bych do nich vrtal kdyz jsou mesic stara a navic 5 let je na ne zaruka?
                                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:32

Cone,to je jednoduchý.Musíš na ní flegmaticky čumět s takovým tím unuděným ksichtem - to uvidíš,jak se jí zvedne tlak!:))))Čím dýl na ty lidi koukáš tím jsou víc nasr...:)))
                                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:39

No,myslim,ze na ni nemusi ani unudene cumet,tlak si zveda sama kdy chce a jak chce,ani nemusi mit opravdovou pricinu.Nekdo to zove samona...erem.Je vsak treba mit po ruce hromosvod.Con skvele splnuje pozadavky.Ale abych se nevozil jen po nem,tyka se to velkyho procenta muzskejch,mner nevyjimaje.Jo,zivot je tezkej.
                                            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:44

no jo panove , tezko se ji vysvetluje ze jezdi autem ze neni odkazana na verejnou dopravu jak ja, ze tech 10 minut ji nezabije kdyz se tam zastavi kdyz maji otevreno, je to typicke zenske mysleni... ja uz na torezignoval ja si myslim svoje a hotovo jako kdysi na vojne :-)) dobra skola dozivota:-))
                                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:36

to je ale chyba :-) ty jsi mel rici, milacku, temi okny ma tebe malicko tahne... mohu objednat jejich serizeni? a pak hned vyrazit a vyridit :-)))
                                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:38

nemohl a nemohu nebot ja dojedu v 7 vecer a rano v 6 odjizdim no ona jezdi na 12 do 6 nebo od 8 do 14
                                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:41

Nee, Jakoubku, věci musíš dělat potají.Takže blbě čumět - nechat jí vypěnit a pak až si jde stěžovat za kamarádkama či matkou(tchýní),tak zavolat aby to spravili - efekt je ten, že když ti příjde někdo vynadat,tak je setřeš oba najednou a musí se velmi velmi až trapně omlouvat........
                                            Sorry,dneska jsem nějakej nabroušenej,ale fakt hodně......
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:57

zdravim vas

dovolil jsem si varusovat i v teto rubrice :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  09:59

dotaz

err... vyrusovat..... muze mi nekdo sdelit, jak je na tom s ukazatelem teploty na pristrojovce? kam az splha rucicka pri zahrati? zvazuji vymenu termostatu a nerad bych to delal zbytecne :-(
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:40

termostat

je celkem mozne, ze po nedeli budu nabizet termostat do Fiesty 1.3 rv 97, bude tak 2 dny starej :-)))
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:51

« Re: termostat

hmmm at premejslim jak premejslim nevim kdo ma 1,3 fiestu natoz ted tu novou :-)
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:01

Je fakt,ze kdyby mi tam pasoval,tak ho snad vezmu,ale snad zjistis,ze ten starej prece jen otviral driv a ta investice k necemu bude.Za chvili balim a pokud mozno se nebudu vyskytovat nekde na Markove trase,je dneska jak britva a z my chrchlicky by moc dilu neuzil.
      Mejte se fajn,cauky.
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:07

Futy- :))))Tak bacha na zelený Subaru Legacy - je to takovej menší "traktor":))))Jinak hezkej víkend.....
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:11

Jasne :-)) no futy hezkej vikend :-) no marek ma dnes nejkaou nabrousenou .. takse mu vyhni nebot RS prece jen fiestu odtlaci :-) ale ne ja musim taky jetse prezit do 17 a pak zase workovat vedle a jak si zjistuji vyplatu tak mi taky nebude moc do smichu:-( jak se rika HIN SA HUKAZE...
        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:22

tedy, tady vsichni koncite nejak brzo, ja take pracuji dele, ale v 16:30 padim pryc, k fordovi do servisu, trosku jim dat vydelat a pak hned na prezouvani zimnich boticek
          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:28

Ty ses jeste na letnich? ty jo odvaznej:-)) nic ve zlem:-) vcera sem jezdil brachovou feldou ma vpredu zimni a vzadu letni :-)) reknu vam semsi hezky zajezdil jen jednou se asi 8x otocil dokola kdyz sem to utrhl cele :-)) ale jinak takove jemne smyky hmm nadhera
            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:36

ja nevim, co je s vama, u nas mrzna, az prasti, ale po snehu ani pamatka, hezky tu sviti slunicko... U mne budou zimaky take jen vpredu, v zadu jsou univerzaly a maji cca 5mm, navic vozim retezy. Mne se zda, ze je to i o stylu jizdy, gumy vse nevyreseji...
              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:42

myslis? prijed knam na :-) muj bracha si to taky myslel ale kdz zacal jezdit 20km/h a min abyl rad ze se rozjela zastavil ...si radeji ty zimaky koupil :-) u nasmas na silnici asi 10cm ujezdeneho snehu ..mozna i vic..u nas bez zimaku se nechytas:-) ja davam zimaky jak klesne teplota pod 5st delsi dobu jak 3dny.. sbelepsi letni gumy nenahradi starsi 50%vzorek zimni gumy.. mluvim ted o zimnim provozu .. ne ve meste kde snih vidis jenza vylohou v obchode s vanocni vyzdobou :-))
                • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:46

jo jeste jenda vec:-) neber to ted ve zlem lae strasne u nas zboznujem ridice s letnima co jak uz nemohou zastavi a zacno unasazovat retezy.. jede kamion a co mu zby zastavit... a myslis ze se pak do kopce rozjede znova?..strilet ty co jedou knam na letnakach..kdyz mas slusne zimaky retazy nepotrebujes
                • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:49

nevim, ja jsem loni absolvoval hory asi 5x a na univerzalech /cca 6mm/ a ani jednou jsem nebyl nucenej vlezt do kufru a nandavat retezy. Ja mam jen 155 rozmer, to je sire, jak zimaky :-) a letos to posychruju zimnima /uz se pres tyden vozeji v kufru/. :-) Unas snih vetsinou byva, ale letos se nejak vyhyba, je malicko mrzne :-)
                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:55

jo uni jsou lepsi nez letni to je neco jako na Skudku OR 34 taky vdecnej vzorek..ale na zimaku nehrozi ze odnekud nevyjedes..teda pokud te cestari s frezou nazahrnou snehem:-))))
                    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:03

ja uz zazil, ze jsem zustal viset i na zimakach, jezdime na hory na chalupu a vsichni parkujou cca 400m od ni na takovem parkovistatku /v lete primo u chalupy/ a jednou se mi stalo, ze jsem k chalouce nevyjel /je to cesta lesem a obcas po ni jezdeji lyzari :-) / je to jen otazka spojky, pevnejch nervu a nikdy nezastavovat.
                      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:06

novidis ty jezdis do takoveho podnebi 4x 5x za sezonu :-) ja denne :-)) tak si predstav jak ty cesty vypadaji kdyz jede kamion a huste snezi a o inertnim posypu(zakaz soleni) ani stopa ..:-)) to je zuzo jak se po tom jezdi :-) na letnich koncis na prvni rovince :-)) nebot takove auto se ani nerozjede :-) to sem ukazal mymu brachovi na felde :-)
                        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:11

skorotchan ma univerzaly celou zimu a na hory jezdi prakticky kazdej vikend /je fakt, ze oktavkou 4x4/ :-) kdybych bydlel na horach, urcite bych nevahal, ale loni u nas byl snih za celou zimu tak 14dni :-)
                          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:19

no jo 4x4 hm tose muto vozi zadek :-) .. pokud vic jiste ze stim autem kdyz je kalamita nikam nemusis tak to beru ale nekoho kdo jezdi snim porad a potrebuje ho ,.. ne ze ho zazimuje pres zimu do garaze.. takove strilet:-) ja chapu ze jsouto penize navic ale at to berou jako benzin a tak proste kdyz je snih a mam jet nahory a nemam zimni nejedu, beru že takove auto je nepojizdne a hotovo..
                            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:25

tak mne na hory pust, ja tam ty zimaky dam :-))) kdyz uz jsem je koupil :-)) Copak mas vlastne za vozitko???
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  13:57

Bez nadpisu

ja poradkyni radeji nedrazdim, za ty nervy mi to nestoji :-)
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:00

« Re:

No,to jo zbytečně nedráždit - to jo,ale zase nebejt pod škrpálem!:))))
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  14:47

Bez nadpisu

No,jo,ale zimní sou krapet daleko víc měkkčí než letní - já teda nevím,ale na letních bych už nechtěl jezdit - a to su z Ml.Boleslavi
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:27

Ford Escort - co jiného?.)))

:))))
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:30

« Re: Ford Escort - co jiného?.)))

asi tak ja 1,6 16V 94 3dv marek RS2000 tusim rok taky 94 ma to v nicku .. jak nam pojede web se muzes podivat , i futy tam bude mit fotky adresa je [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:38

treba Fiestu :-)

ja mam Fiestu 1.3 rv 97/98 najeto cca 85t km... 3dv, posilovac a nevim co jeste /jeste motor :-)/
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:41

« Re: treba Fiestu :-)

no vidis taky ford :-)) at je to fiesta nebo escort nebo siera ci scorpio nebo mondeo jsou vsichni vitani u mne na webu .. mame sirku, fiestu, mondeo, i escorty..bez rozdilu roku a nahonu a pohonu :-))
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:42

A výkonu!!!:)))))
        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:58

na vykon topeni jsem se te nahodou neptal? kolik /kam/ ti ukazuje rucicka na pristrojovce, kdyz se to ohreje??
          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:01

Jakoubku - mě normálně tak okolo poloviny - ale když jsem ve městě a je teplo a popojíždím, tak i do 3/4!Ale,pak když se rozjedu,tak se zase dostane na tu polovinu.Jinak Fiestu z 97ho má sestřenice mojí drahé polovičky, respektive ta sestřenice má kluka a ten tu fiestu má.......-se ho zeptám.....
          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:02

Jo,jakoubku,ale vem to tak, že já mám 2,0 a ta motorová část je opravdu tip ťop narvaná - když jsem koukal na 1,3ku, tak ta má místa dost - a musí se lépe chladit.....dle mě.
            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:11

mne se nezda, ze to spatne chladi, spis se mi zda, ze to chladi az moc, rucka teplomeru mi nevysoupa vetsinou ani do 1/4 stupnice, pekne se rozvaluje pod N u napisu NORMAL
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  15:59

Bez nadpisu

Cone,všiml sis,že Nitro - ten Scorpio je automat?
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:04

« Re:

jo to jo vsim si jezdi no ..ale zivit bych to nechtel... Jakoubku mne jo , marka jeste ne :-))
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:09

Con ja vim:-)

vzdyt ja se te neptam, to bych si nedovolil :-))) stale zvazuji tu vymenu termostatu a nevim, nevim... :-(
    • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:11

« Re: Con ja vim:-)

hele jakoubku udelj jednu vec narvi tam zatim karton pred chladic at vis co a jak ..ja bych donej zatim nesel.... nevim, ale marek mozna na to kapl .. malej motor , min tepla vic se chladi nez muj nebo marka.. ja kdyz ho vezmu taky nemam nic extra maleho.. oproti trebas jak ma Honza Kikinu 1,6 karbec
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:15

Jakoubku - jo, promiň za mistifikaci,ale ta polovina mě tam visí při 5000ot/min. - Ne,mě se auto taky strašně dlouho zahřívá - COn potvrdí - když jsme jeli na Masarykův okruh, tak se mi auto zahřálo až v Brně, což bylo nějakých 20-23 km!
        • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:20

Chces rici, ze ti trva 20km nez se to ohreje?????????? Mne z bocnich zadnich okenek pri techto mrazech stekaji kapky vody cca po 4km .... a ja resim, ze to netopi... motor se ohreje na svou teplotu tak po 4km a pak uz se rucicka ani nehne, ted je otazka, kam az ta rucka ma vystoupat? nema nekdo nahodou parametry toho cidla, co dava signal do pristrojovky? pri jake teplote ma jakej odpor? zmeril bych jej, ale nemam mustr :-(((
          • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:23

jakoubku to mas Okale pokud chce pojedu ted do Zlina mozna za Petrem Matousem ten dela elktrikare ve fordu zjistim hodnoty cidel a dam ti vedet v pondeli pokud tam pojedua za 500 si kup radeji pul nadrze benzinu:-)
            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:26

Mne to topi taky tak sedni si do feldy a uvidis jak zlate ti to topi :-)) pokud chces hned horkej vzdcuh namontuj si tam BUFIKA :-) ja si myslim ze ted jak jsi to popsla ze ti to topi dobre.. jako kazdej jinej ford.. jezdilk sem se scorpikema sierou a ty to meli obdobne
              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:33

tedy, nevim, jakou feldu jsi zkosel, ale jednu doma mame, najeto cca 20 000km a ta topi jak das, nekdy bych si v ni nmohl dovolit po cca 4km jizdy pustit horkej luft na oblicej, u fordika v pohode... co se tyka topeni, tak ta Felda nema chybu... meril jsem v ni teplotu na vystupu vzduchu do kabiny, venku bylo -3 a ve stredu pristrojovky po 10min volnobehu 53-50 stupnu, fordik je na 44-37 mereno ventilator na 1stupen - ventilator max.... ja se snazim :-)
              • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:38

scorpio v nafte netopi skoro vubec... alespon mi to tak pripadalo, kdyz jsem s nim jel minulej vikenddo Prahy, topeni bylo na max az do Prahy /cca 60km/ to u sebe jej stlumim tak po 15 - 20km, jinak se clovek v aute poti... Jeste dnes umistim do vozu teplomer! :-))))
                • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:42

tak to nevim ale bracha ma feldu a tam kdyz dam hned po startu topeni a foukani tak dost dlouho trva nez zacne foukat teplej vzduch .. ta felda rok 98 najeto 40tis. A ja ve fordu asi po 2 minutach kdyz pak dam 3 no zacne foukat hezky teply vzduch .. po chvili cca5 minut zacne valit moc horky a dalscih 5 uz ubiramna telote.. U feldy ubiram na teplote cca po 20km a to funim 3-4
                  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:44

« ad vikend

janse cavte ale az v pindeli nejdriv vikedn lnej nakupni horecky na svatky:-) jakoubku to skusim zjistit ale ten termostat zatim pockej. Skusim ta data sehnat.
            • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:28

tak ja jeste budu chvilku "mrznout"... pokud by se Ti podarilo nekde sehnat ony hodnotysnimace, byl bych neskonale vdecnej... zajima mne, kolik ma vlastne ohratej motor teplotu /kolik ma mit, to vim :-) / ta pulnadrz benzinu by bodla :-))) dekuji predem...
      • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:16

kdyz e se nelibi, ze zacne poustet vodu do velkeho okruhu moc brzy, vlaznej vzduch z toho jde uz po necelejch 2min stani na miste, pak je teplejsi a teplejsi, pak s to zasekne, je stale stejnej a teprve tak po 2km je horkej /nevim ovsem, jak presne zmerit teplotu sepnuti termostatu bez demontaze, priblizne to zvladam a vypada to na cca 55 - 65 stupnu, melo by tam ale byt o 20 vice :-(
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:39

Mejte s fajn

padim domu ... zitra sem mrknu. J.
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.2001  16:40

Jo, hezký víkend

Zdarec - já taky pálím a tak po víkendu v úterý - Cone- zdarec - v pindělí posílám.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  07:59

Aloha

Tak nam zase KGB neprevadza......
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  08:16

« Re: Aloha

Nejde ani dneska,pude vubec jeste nekdy? Cony,ty chces novy brzdy?Nezapadli jste pres vikend?
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  08:20

to ne nezaadli ale ohledne novejch kotoucu a desek..uz musim pomalu zacit zhanet , ne ze by byli jeste sjete ale uz je na nich 40tis najeto, a zda jeste nekdy pojede KGB? hm se nevi doufam ze jo
        • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:04

Jakoubku diky za tip,sice nic nutne nehonim,ale co kdyby.Con by to mohl vyuzit,ale ma to trosku dal.Ja ostatne taky,i kdyz min.Cony,ty menis kotouce pri kazdych deskach? Nebylo by to spatny,ale kdyz kotouce jeste ne moc sjety,tak si takovy hezky prepych nedopravam.Mel jsem kotouce Bendix asi za 2100 oba.Mely by byt stejny jako ty tvoje,prumer 239,chlazeny.Desky mam taky Bendix,ale kolik ted stojej,to nevim,koupil jsem je na burze jako zbytek od nejakyho se Sirkou za 200.Zahralo me to u srdce.
          • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:25

co s tema kotoucema delate?? :-) ja mam 2. desticky, ale kotouce original a stale jsou v norme. A jinak bral jsem benzin a spotreba 8.3 , to v tom jsou experimenty se zahrivanim motoru a topenim, pocitam, ze na tuto nadrz tak 90min bezel na volnobeh na miste. Takze si zvykam. :-)
            • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:38

Jo futy kotouce jsou stejne mne tam staly tenkrat 1950 oba.. ale kdyz vyndam desky jste tak 10 tis vydrzi a skouknu na kotouce ..jsou na tom podobne jen na krajich jsou otrepy.. desky se zabrousili doslova do kotoucu.. uvidim na jare a taky zadek budu muset zcihnout jak je na tom... co ty zarovky co byste doporucili? pravda je ze sem vcera asi 5x pucoval svetla jak byli zasvihany..
            • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:07

U tech kotoucu nezalezi jen na tom,jak casto a intenzivne se pouzivaji,blbou kombinaci s deskama se muze jedno,nebo druhy opotrebovat daleko rychleji.Zajimavy nazory na tohle jsou u Subaru,tam to asi bude hodne markantni.Pri normalnim jezdeni je asi ta doba,kdy dojde k opotrebeni kotoucu na hodnotu blizkou minimalni povoleny tloustce na nekolikery desky.U vetranych kotoucu jako ma Con a ja je tloustka 20,minimum 18.Ten 1mm na kazdy strane se ojizdi relativne dlouho.A zase zalezi na kvalite.Jakoubku,nechci nic rikat,ale spotreba se mi zda na tohle obdobi docela prijatelna,nevim,kolik ma tenhle motor mernou spotrebu v g na kW,ale nekde jsem tenhle udaj mel k RS2000,tam je teda ten volnobeh pekne drahej.Nepocitam,ze se to bude tak drasticky lisit,kdyz se vezme v uvahu nas mensi vykon.Marovi by rucicka padala pred ocima.Zarovky vyreste,ja se necham inspirovat.
              • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:19

18 je minimum?? to uz ani nevim to ja budu asi uz pod 18?? jenom to vybrani na krajich (zabrouseni je asi 1 mm , dle oka nejsme si jist, ono znamej na sirce meni brzdy kazdejch 25tis km ma 4x4 a furt jezdi s vozejkem.. takze je tezkej a ja s brzdama ehm no nesetrim je :-))
              • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:25

to Futura.... u mn jsou tyto zarovky pase... ja mam H7 + H1.... se svitivosti jsem spokojen...i kdybych nebyl, tak mam smulu, H7 na vyber moc neni. Ta spotreba se mi nelibi jen diky tomu, ze jsem byl zvyklej na o dost nizsi. Kdyz vzpomenu a Skudku a jejich 10l /100 v zime, tak jsem spokojen :-) Jeste se chystam na nakup te topici vlozky na sedacku /dam ji pod potah. Cena okolo 400 a je to moooc prijemne :-) ve Skudce byla a nemohl jsem si ji vynachvalit.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  09:47

upozorneni

primo u Forda je nabidka nahradnich dilu za snizene ceny /udajne vyprodavani skladu/ na modelovy rocnik do 95 ... nevim, zda u vsech Ford servisu, overenej mam Ford Bospor.... mne je to k nicemu, ale trebas to nekomu pomuze... udajne to plati do vyprodani zasob
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:47

zarovky

byly doby, kdy jsem s nima experimentoval... to vis na S130 jen to nej :-) ta sranda tenkrat stala tisice... modre Lucasky .. jsou jako jedny z mala opravdu modre :-) celkem ujdou jsou standartne 60/55W jezdit se s tim dalo. Pak tzv. ALL seasion... jsou do zluta, kdyz prsi a je mokra silnice, tak jsem nevidel skoro nic, za suche silnice celkem ujdou, stale to vypada, ze jsou spinave paraboly, je to takove zlte svetlo, ani to moc nevypada jako halogenky. Nakonec jsem zakoupil Osram + 30% standart 60/55W a celkem to uslo. Mel jsem tam jednu dobu i 80/100W, ale pekne topil kabel od rele ke svetlu, navic se muze stat u plastovejch parabol, ze se zacnou v lete pri pojizdeni nebo stani kroutit a palit. Takze bych zrejme zustal u osramek +30% , tech obyc, ne all Se.... ale je to jen muj nazor... stoji jedna cca 100 a svetlo z ni celkem ujde.
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:53

« Re: zarovky

hm a ty 80/100 byli znat na svetle nebo jen na teplote dratu?:-))
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:56

« Re: zarovky

z tabulky svitivosti vidis, ze i na svitivost, ty procenta sedeji, ale nejak se mi nejvice zamlouvaji ty osram +30% , mel jsem je a celkem spokojenost. Take nekdy pomuze vycistit paraboly... tedy, pokud se do nich dostanes, byvaji takove jakoby zamlzene a zasle, nekdy se povede je celkem vyblejsknout a znat to je zrejme vic, nez silnejsi zarovka.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:52

zarovky

mrkni sem:[odkaz] a take sem: [odkaz]
    ........................................… /> srovnani svitivosti celkem zajimave...
    Žárovka, příkon Naměřeno tlumené Naměřeno dálkové
    H4 60/55W 100% 100%
    Elta 100/80W 147% 125%
    Elta 160/100W 208% 163%
    Osram 60/55W +30% 122% 118%
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  10:58

osram

davaji navic priblizne 20% pri stejnem odberu a ceny u nich nejsou nijak zavratne.
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:03

« Re: osram

to ja je mam celkem i ciste jen skla mi pridjo utakova nahnedla do zluta.. ale asi skusim ty 80/100 ty +30 mam na skudce a nejak extra se mi nezdaji.. a cenove vyjdou asi jak ty 80/100 ..uvidim mozna je skusim a ty tabulky mne presvedcili i docela...
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:29

brzdy

ja jsem ve Skudce menil desticky kolem 20000km, jezdil jsem jako blazen... dnes uz jsem precije malicko moudrejsi, ono, kdyz se sectou desticky + kotouce a obuti, tak je to dost drahej spas... i kdyz i ted mi obcas rupne v kouli :-))) ale vzdy jen na chvilku.
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:32

« Re: brzdy

to ja ze bych nicil gumy ze bych to zadupl to ne ale brzdy dostavaj zabrat kdyz ze 160 brzdi na 60 a podobne :-)) ale bez flokovani!! to spis gumy sem tam po skadlim na rozjezdu :-) na krizovatce a tak :-) jinak na skodovce je menim asi tak kolem 20-30 tis, proto uz se zajimam i na bobovi ...
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:42

Ono v dnesnim provozu jezdit na hrane neni asi moc rozumny,taky mam obcas zachvaty,ale protoze uz mam dost vyvinuty pud sebezachovy,snazim se to mit pokud mozno pod kontrolou,nemluve o tom,ze to taky neco stoji.To mas svatou pravdu.Tva svetla bych docela bral,urcite by to bylo technicky resitelny,ale kdyz srovnam naklady a vyslednej efekt,radsi penize investuju do neceho jinyho.Ted jsem v jednom frcu zahlid drevenej volant,kdyby se trosku doladil,nemuselo by to byt spatny.Uz jsem podobny v mym aute videl a ono to fakt nevypadalo spatne.Mne vzdycky fascinovaly ty dreveny v klasickejch Alfach a Jaguarech,tohle sice neni ono,ale neco to ma do sebe.Tak zatim obhlizim.Treba se nakonec rozhodnu a kdyz prodaj driv,tak je to taky vyreseny.Cony,ty kotouce maji fakt 18 jako minimalni hranici.Ze tam jsou uz z vyroby? Tak to vydrzely docela dost.
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:45

to ne nove jsou tam asi od 120 tis no a ted je 160 tis :-) a nove byli to sem si kontroloval :-) no asi budu muset vzit supleruv nastroj a zmerit :-) ach joto bude zasejc penez..lidi neblaznete ja musim udelat nejdriv lak :-)))nebo vykrast banku :-)))
        • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:55

Tak to mas 40,to snad neni tak marny,sice by to mohlo byt lepsi,ale taky se obcas projedes,tak to ber takhle.Ono tech 18 uvadi vyrobce,to podle mne znamena,ze tam je jeste nejaka rezerva,neni to uplne kriticky a jeste by se s tim dalo neco natocit.Jen na to musis myslet a jezdit podle toho.Nechci ti tohle vnucovat,jde o hubu,ale ja bych to tak asi resil.U tech vetranejch je pri velkym opotrebeni vetsi riziko,ze se zbortej,to se ti u plnejch stat nemuze.I kdyz ty se zase muzou roztrhnout.No asi se shodneme,ze mit dobry brzdy je asi lepsi nez mit nadupanej motor.Libilo by se mi oboji.
          • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:58

budu muste skouknout ale zda se mi ze ja je mam 25mm tluste v originale nekde sem to cetl v moudre knize tusim ..celkove opotrebeni pryje dano max 5-6mm jen myslim netvrdim!! skouknu v moudre knize a uvidim...
            • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  12:44

Radsi pro jistotu skoukni,ale myslim,ze 24mm ma RS a nektery Sirky.O Octavce RS moc nevim,jen nektery kriticky nazory z MC,ale o brzdach se tam nic nerikalo,jestli ty snad 315mmm fungujou tak,jak vypadaj,tak takhle si predstavuju poradny brzdy.To i Cosi ma v serii mensi.
              Jo,to opotrebeni u 24 je na 22,to si pamatuju.
              • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  12:50

Hm nej by byli asi BREMBA.. ale ty penize a litaky aby se tam alespon neco vlezlo :-)) cosina ma necelych 300 mylsim ze 290 vpredu a vzydu 250 ted ale nevim, ale i bez takovejch to jede, vcera sem usetril na oleji v Makru za 650 misto tady u obchodnika 890:-) jeste filtr a budu menit asi v sobotu kdyz nebude moc mrznout:-))
                • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:05

Asi bych prezil i Marovy RS,velikost 260,kdyby byly vrtany a drazkovany,nemel bych problem.Takovej kit s brzdicema a hadickama muze byt drazssi nez celej muj autak,necham si zajit chut.Takovy olej potesi,mozna ze taky dostanu neco pod stromecek,nevis neco o poslednim vykriku od Shell,je to plna syntetika,ale snad uz 0,ne 5.Nebo dokoupim 2L Castrola Rs,to by mi stacilo,nejaky mi zbyl doma.
                  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:16

ty ses moc narocnej Futy mne staci texaco 10W-40 polosynthetika.. zasejc tak moc ho nehyckam abych mu spal plnou syntetiku a pak ta cena 450Kc za litr to mam 2:-)))) a ktem brzdam RS nema hlazene?
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  11:49

asi moudrim /spis starnu/ dnes mne u auta nejvice zajima pohodli /viz problemy s topenim/ spolehlivost /potrebuju kazde rano jet do prace/ a spotreba /kde na to ma clovek stale brat/. Svetla to jsou opravdu super, ty H7 sviteji velice dobre a pri pustenejch dalkovkach, kdy sviteji oboje, tak je z toho videt velice slusne - sviti to podobne, jako svetelna houkacka u H4 - oboje vlakna najednou. Volant bych zrejme menil jen az kozenej, ale ma to slusnej volant /silnej venec, peknej material, mohutnej stred/ takze by to byly vice mene vyhozene penize a tech neni nikdy dost.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:36

In memory from Srsen

Panove... sme si delali srandu v patek..ale ta sranda se vyplnila...Srsen skousel prikopu...spojovacka a plechy jsou KO marek je zdrav ale Zdrbly....se mu nedivim ma vanoce... doprejme bzke uzdraveni Srsnovi....Howque..
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:53

« Re: In memory from Srsen

To snad nee!Boze muj,ten kluk ma ale smulu.A dvojnasobnou,jestli za to nemoh.Aspon ze je zdravej.Tak nejak si dokazu predstavit jeho rozpolozeni,snad ho to casem prejde,plechy se daj dohromady.Jo jeste k oleji,takovy prachy bych za to nikdy nedal,hyckam,kdyz sezenu z druhy ruky plnou syntetiku za cenu nizssi,nez polosynt.Prece mam rozum a hluboko do kapsy.
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:56

sem snim mluvil phonem ..pozdravuje vas , ma to dane v servisu pry pokud se domluvi na splatkach tak si srsne necha kdyz ne tak ho proda komplet celyho na jare( jeste ho nema splaceneho)..
        ... k tomu oleji .. a to to michas nebo jak kdyz nesezenes plnou syntetiku?
        • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  13:57

jinak to asi byla jeho chyba prej mu ulitl na kostkach zadek...
        • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:55

K tomu oleji-michat jsem se neodvazil,davam bud to,nebo ono,dodrzuju vyrobce i specifikaci.Snazim se kdyz to vyjde jit v zime co nejniz,ten Castrol je10/60,chci si ho nechat na leto.Ted tam mam polo,10/40 a celkem si nestezuje.
          Maro to ma hodne pobity?Kdyz ho ma na splatky,neni to nahodou i pojisteny havarijne? To vetsinou je,kdyz teda nema splatky doma.Stat se neco podobnyho muze kazdymu,ale je fakt,ze v patek vedel,ze neni v nejlepsim rozmaru.Ze on nahucel do zatacky a tam najednou odstavil,nebo jeste lip malicko pribrzdil.
          • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:01

To nevim to sem se neptal ale pokud zavinis sam tak si calujes taky sam.. leda by me havarijni a ke a jakto ma to taky nevim , ani kdy se to stalo jen prej na kostkach v zatacce mu uletel zadek a skoncil v prikope.. zitra se pry stavi tak snad se dozvime vic... to jo stat se to muze kdykoliv komukoliv . jen ma pech chudak ..
            • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:30

U povinnyho si to calujes sam,u havarijniho ti v pripade zavineni odectou jen spoluucast,v kazdym pripade je havarijni k necemu,kdyz ho mas a neco se stane.Snad ho ma,jinak se prohne,chudak.Ja jen hadam,jak se to stalo,ale kdyz rika,ze mu ulitl zadek,tak vychazim z toho,ze tyhle potvory jsou normalne pekne nedotacivy,ale kdyz v zatacce rychle uberes,nebo pribrzdis,zacnou se rychle storcovat.Navic zimni gumy a slizko,no zadna radost.Jsem zvedavej,co se stalo doopravdy,clovek bude zase o neco chytrejsi a vyvaruje se toho.
              • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:32

uvidime zitra ale i tak ...zasejc bude mit novej lak :-)
                • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:40

Mohl by to byt dobrej duvod vychytat vsechny mouchy.Kamosovi naborili autak,nahodou pojistenej,pri ty prilezitosti se udela vsechno,co je zapotrebi a bude mit na par let pokoj.Ma jetej,u novyho by to bylo o necem jinym.
                  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:51

nic mi do toho sice neni, ale kdyz to beru podle svejch zkusenosti, tak bourane auto uz nikdy neni co bylo. Na zadni blatnik u Fiesty mi nacouval ekonor a mam menenej zadni pravej blatnik a i kdyz to bylo meneno u Fordu, strikane dutiny atd, stejne u toho zacal vykvetat lem a z tech spar je videt, ze jde rez :-( takze nic pozitivniho na tom nevidim. Je pravda, ze kdyby to uz pred tim bylo bouchle nebo nejak jinak poskozene, tak je to o necem jinem. Take bude hodne zalezet na tom, jakej dil se musi menit a zda se na to musi sahnou plamenem. Ale je to jen muj nazor :-)
                    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:56

jakoubku zalezi kdo to dela Tchanovi delali skodovku 120 v servisu Skoda asi po 3 letech se ten blatnik rozsypal doslova jak byl prozranej.. a stalo ho to i slakem 10 tis .. ted mu to delal muj znamej autodatel(mne bude taky delat boba) a stalo ho to vsetne prahu a dutin 8tis a verimze 5 let minimalne nebude o tom ani vedet.....
                      ale jinak mas pravdu ze nebourane je nebourane ale natref na takove.. ja ho mam taky po bouracce a kdyz se vtom mov nevyznas tak to nevidis dnes uz bych si to pohlidal..
                  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:51

tojo nechat vyvarit vytmelilt vykytovat a nalakovat , zareoven provet nutnou udrbu na celym aute , ale pokud to dela servis ..no nevim aby nedopadl jak Eric viz ATX. tema
                    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  16:01

Jakoubku mas pravdu,ale srsen uz nejakou ranu schytal,bylo by asi dobry,kdyby tahle byla na stejny misto a ne na to zdravy.Erika jsem cetl,ze se neco takovyho vubec muze stat,navic v servisu,to je neuveritelny.Kdyz clovek jen tak akademicky zauvazuje,ze by doslo k nejaky skode,to by pak bylo moc zajimavy.Ten patek byl nejakej zacarovanej.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:20

web

Teda pánové, KGB.CZ je nějak v *...celkem mě to štve, chtěl jsem se tam mrknout co je novýho a vono nic :-))) Toho Sršně je mi líto, bylo to moc pěkný autíčko :-(
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:23

« Re: web

jo charli nejsi sam , dyztak je to zalohovane ale i tak mne to stve.. sem rad ze jsi se alespon tu zastavil
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:29

jo jo

hm...něco se mi zase nezdá...to že mi pískaj brzdy je normální :-) ale pokud jedu pomalejc (popojíždění po městě) tak podle rychlosti slyším různou intenzitu pískání od kol...takový to vui vuiii vuiiiii vuiiiiiii .... hm, blbě se ten zvuk dá napsat ale je to něco takovýho....neví někdo co by to mohlo být?
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:36

« Re: jo jo

takove prevalovani a meni se v zavislosti na rychlostech? a dela to pri brzdeni nebo i bez brzdeni? to by mohlo bejt jak mam ja ..... Spatne lozisko ..zacalo to delat jen pri zataceni ..ted uz to dela stale .. od 40km/h vyse a stupnuje se to ...
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:38

hm....nooo, dela to bez brzdeni a prave ze to dela jen do cca 40km/h , pak to prestane....
        • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  14:44

Aha tak to nic to ti jen souraji desticky zadna extra vada..kdybys mel cas je vycistit nekdy az to budes sundavat zadna velka zavada ja myslel od 40 vyse...jako mne
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  15:57

peníze

a kdyz uz jsme u tech bouracek, mel jsem 2, jednu placenou z ciziho pov. bruceni a druhou z vlastni havarijky.... vymena zadniho blatniku kvuli ekonoru .... dotoval jsem to cca 4000, vlastni vinou prejetej kus ledu - paseka na spodku auta... 1000 spoluucast /to ze to byla silnice a ze mela byt prohrnuta neberu do uvahy/ ... takze vzdy to neco stalo, nesetkal jsem se s tim, ze bych na tom neco vydelal. Kdyz je to z ciziho pov. bruceni, tak to podle nekolika servisu nestoji za moc, pojistovny se krouteji a nerady plateji byt korunu navic.
    • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  16:03

« Re: peníze

no to nevim ja kdyz menil sklo na jare tak pres pojistovnu a kdyz se dobre domluvis s tem alidm aco to delaj tak sem vydoloval tonovane sklo (horni pruh) + dva nove sterace BOSH
      • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  16:17

« Re: peníze

Ja se radsi bez nejakych skod obejdu,ale kdyz uz se neco stane,tak dobra likvidace skody neni k zahozeni.Proto si asi potrpim na ojetiny,tam me to tolik neboli a kdyz experimentuju a neco zvoram,tak to taky neni katastrofa.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  16:01

skoda

skodovky jsou vec sama pro sebe... pozink dilu zadnej /myslim 1xx/ fosforezu u vsech dilu nemas, malokdo to vezme tak jak se ma... tj. fosfor, zaklad, tmel, lak... uz jsem videl prase /pry autolakyra/ co striknul vrch primo na plech bez niceho. To musi vydrzet leta :-)))))
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  17:31

volant

Mám dotaz: Escort r.v. 98, nemá nastavitelnej volant, ale sloupek řízení i vše okolo vypadá, jako kdyby to mělo jít, jen tam neni ta páčka - nedá se to nějak obejít, aby se dal posunout (třeba i jednorázově)??? Dík.
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  07:53

« Re: volant

Chtelo by to vyzkouset.. ale nejaks e mi nezda ze by na posledni modely delali volant na pevno... mozna je to uz nejaka repase.. takze by stacilo se podivat kde drzi a del toho ho pak posunout kam bys chtel.. musl bych to videt ale rozhodne kdyz sundas spodni kryt tak na to uvidis co a jak.
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:18

« Re: volant

Jo,mas pravdu,minimalne jeden deklik musi dolu,pokud na to chces prijit sam,tady zatim asi neni nikdo,kdo by mel tenhle rocnik a vedel to.Maro teda dopadl,ten cumak mu nezavidim,ten snad byl dobrej,ne?Takhle sice bude mit dost prostoru pro volnou tvorbu,ale vzhledem k financni situaci je to stejne nanic.A musi doufat,ze az to odstroji,tak tam uz nic jinyho nacatyho nenajde.
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:40

« Re: Marek

no marek pry predek nejak nema jen odspodu a nejaka plecharina se da sehnat za pusinku tady odsud neni to sice origos ford ale je to presna kopie delaji je tu kousek blatnik cca 400kc
          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:43

jinka rad bych marovi helfnul i ten changer bych vzal za plnou cenu jak ho koupil ale nedostal sem vyplatu a asi ani uz letos nedostanu takze mam i tak sqele vanoce...schit ...a navic sem byl skvele ohodnocen na prescasech.. ale to tu nebudu psta .. zhrnul bych to ...vesele velikonoce nebo co to sjou ted za svatky
            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:53

K tomu neni co dodat.Pro mne by uz svatky vubec nemusely byt,komplikuje to jen zivot.Nejak prezijeme,mohlo by byt hur.Doufam,ze to Maro nedal do znackovyho servisu.
              • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:58

FUty- no,tak to bych to mohl rovnou odepsat,pokud bych to dával do značkovýho servisu.Ne,je to u servismana,ale ten říkal,že to bude dlouho trvat-bude se to shánět z bouraček,aby to nebylo tak drahý....jinak bych to klidně do týdne měl i s lakem,ale nejsou prašule.
                • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:06

lepil bych to laminatem zevnitr a zvenci prekytovat ..jinak lepidla type vterinove moc nevydrzi... no a jinak to stoji za ..... asi tak jak tobe ...je to na... jak sem ti poslal tu MP3 JETONA.. :-)) plne vystihuje dnesni situaci
                  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:08

jinak to kridlo a zybtek jak pripevnit ke kastli zjistil bych jakym stylem je to delane zda vetsi srouby nebo ty puvodni dat spatky a zalepit laminatovaci soupravou ..jinak pak na plech bych jeste podlepil siliconem
                    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:12

Křídlo-je postavený na kastli na takových gumových flecích - to je nějak přilepeno a je to dotažený těma šroubama - tak uvidím - času na přemýšlení bude dost než zase auto vyjede.....
                      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:15

Hm,pokud se budou rovnat dveře,tak bych si mohl nechat zavařit SPZku,co?
                        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:18

jo to bys mohl ja nad tim taky zvazuji cena cca 1500kc na vic vcetne vseho :-) al erikam si ze jen oddelam ten plast a nechma to bez nej videl sem to ted v poslednim nem.tuningu vypydalo to nejlip , zavarenou uz ji ma kdekdo
                      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:15

to jo ale ty srouby vedou z kufru do kridla nebo opacne? ten silicon bych dal na tu gumu a kridlo jako lepidlo pak jeste...
                        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:29

Jo,to nevím,každopádně šrouby už jen trčí ze dveří.
                          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:30

hlavy sroubu nebo zavity?
                            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:06

Cone,nevím- na detailně jsem to neskoumal,jen jsem si všiml,že to jsou šrouby a že čouhaj - zitra jedu na dohodu,co a jak se bude dělat,tak mi držte palce.
                • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  09:33

Jo,to je asi jedinej moznej zpusob opravy v tyhle situaci,resil bych to taky tak.A kdyz jsou sikovny ruce,tak to vubec neznamena horsi kvalitu,nez ve znackovym.U toho spoileru bych jeste zvazil moznost vnitrni vyztuhy sroubem nejak skrz,otvory zadelat,stejne to pujde do laku.Ale nedokazu si poskozeni dobre predstavit,tak mozna kecam.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.2001  19:39

K.O.

Takze,kostky jsou svině a hluboký příkopy už vůbec a křoví,co se vnich skrývá. Je zlomená nápravnice-uvidíme,jak je na tom servo.Chladič je trefenej a utrhlej.Snad brzdy budou na tom líp.Zadek.Třetí dveře jsou bez spojleru.Horší je to z kufrem a pravym blatnikem-půjde nejspíš na stolici.No,zadní světlo si nechám koupit na Vánoce.Spojlery ani radši popisovat nebudu.Odnesli to přední i zadní - zadní je celkem fest - aspoň,pokud si nechám auto - bude důvod je řezat a upravovat a spravovat.Jinak zimáč+disk je K.O.-takže zbývají jen letňáky.Tak to vše se stalo při 60ce.Odhaduju to na takových 50-60 papírů - hezký na to,že ještě není zaplacený.Nevím, čím to,asi tam byla kaluž pod sněhem.Sám nevím.Sem z toho dost v prd*li,tak zatím kluci zdarec -snad v úterý.Jo,kluci,pokud by někdo chtěl Zcela úplně nový rádio s CD changerem za 7000,-záruka atd, tak byste mi hoooodně pomohli. - No,budu zvědavej,čeho ještě se budu muset zbavit,abych na tu opravu měl.No,odhaduju to,že půl roku auto neuvidím.............Ach jooooo:(((
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  08:56

Bez nadpisu

Zdarec chlapi.No,sou to opět Vánoce jak maj být.Není roku,aby se něco nestalo.Asi ve čtvrtek se pojedu seznámit se zbytky auta-radostnej pohled to ale prej není.Cone-čím se dají lepit spojlery?Jak jsou na zadním ty patky,tak jedna je KO - čím to přilepit?A taky na zadní dveře to křídlo?To zůstalo celý,ale vytrhlo se z těch šroubů.Blatníky jsou O.K.-jen to odneslo světlo a ten roh. Prý je zdrclej kufr - už to asi není tak pevný po první bouračce - jinak si myslím,že by to vydržel.Jen se modlím, aby to byl jen ten chladič a ta nápravnice.Co vy jinak?
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:19

bouracka

to marek.... je pravda, ze bouracka nepotesi... myslim, ze je jedno, zda te potka pred vanocema, nebo v lete. Sice je to drahej spas, ale kdyz jde "jen" o plechy, tak se to jeste nejak prezije. Kamaradka se na okresce chtela vyhnout zajicovi, tak to strhla v pravo, na krajnici byl sterk a vlitla do stromu. Jeji pritel na miste spolujezdce to odnesl.... takze, zlata vymena plechu, hlavne, kdyz to clovek ve zdravi prezije... Ani ty plechy nejsou zadarmo, ale daji se alespon koupit. nechci to nijak zlehcovat, je to neprijemne, ale zivot jde dal, verim, ze to das brzy dokupy. J.
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:28

« Re: bouracka

Jakoubku,jo,máš pravdu,že to dopadlo dobře,ale pokud by jsi věděl,tak na mě se ta smůla nějak porád lepí a né a né se pustit.Ono taky bych se tím tak netrápil.Ale když nemám ani na to,abych mohl dojíždět do práce,tak je to naprd.
      Jo,lesní zvířátka jsou zlý,já už takhle pár zajíců a koroptví sejmul - nikdy se nevyhýbám,protože tak nějak obdobně se tu u nás přizabilo pár lidí.Prostě jen umeju auto.Možná,že to bylo poprvý,tak je to takový těžší........Jenom sem si ale řekl, že jiný auto už nechci.Buď tohle a nebo žádný.Tohle auto je prostě skvělý,padlo mi do oka i do rukou a je hlavně bezpečný a motor nadprůměrný.Ono jet tam s felicií,tak jsem na boudě.........
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:41

« Re: bouracka

no jo RS hm je RS jwe to sportak telem i dusi a zvlaste Escort... a ty nove co mas ty samej Airbag atd .. takze ono je to vlatne slusnej kompromis mezi vecma... i kdyz se rika ze v crash testech nedopadli dvakrat nejlip escorty z roku 90-92 pak se postupne vyztuzovali..
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:49

« No jo ..

No jo mobil sme si chtel koupit novej muzu kulovy... za 8 hodin prescasu sem dostal 60kc.. a preventivne mi jeste ani nedaji vyplatu pry mozna po novem roce... tys marku alespon nejakou dostal.. ja mam do 15 ledna 280kc a nejakou dovolenou behem vanoc...si mohu nechat jen zdat. jo jak sem napal nic mery christmas
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:54

« Re: No jo ..

Cone,hm,tak to jsi na tom fakt blbě.Jo,ještě k tý zahrádce.Pokusím se ti to poslat.Jak jsou ty držáky na lyže,tak jsou uzamykatelný,ale klíček jsem od toho nedostal.Ale pokud to demontuješ,tak máš dvě příčky mezi ty lišty - pošlu a uvidíš.
          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  10:57

No si rikammohu byt rad ze sjem nedopadl jak par mich znamych kteri vyfasovali padaka.... i kdyz nevim taky co mne ceka? co neni muze byt
            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:05

Cony,bud optimista,on ten zivot taky obcas pripomina houpacku,je to proflaknuty,ale je to pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:04

:-(

vidim, ze je to tu same "pozitivum" a ze zde panuje "radostna" nalada. U mne je to podobne, nastesti mne osvitila prozretelnost a mam uz zajistene od 1.2 02 misto jinde... chtel jsem tento tyden davat vypoved, ale zrejme mne majitele predebehnou... vypada to, ze firma konci... tak jsem jen zvedav, zda a kdy dostanu nejake sprdliky... ale zda se mi, ze budou nejdrive v lete :-( to jen tak pro zvednuti nalady... kdyz uz je tady kazdej schliplej :-(
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:06

« Re: :-(

hm to se mas .. tu ani neni kam jit, shanim neco uz od prazdnin ale to bych uz pak delal zadarmo ..na podpore bych se mel lip, tu sem se mel "alepon" lip, nez na UP ale jak prsiti rok nevim...asi pujdu podnikat
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:20

Bez nadpisu

Ahojky kluci dlouho jsme se nečetli.
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:22

« Re:

to jo Honzo :-) ty na KGB mne lehce toci asi si na ne vezmu sekyrku a pujdu se jich poptat co stim delaji :-)) co noveho u tebe? taky nejake Jobovky pod stromecek?
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:27

Celkem nic. Akorát to auto se zase škube. Při přeřazení směrem nahoru přidá na otáčkách pak zvadne a zase vystartuje. Je to jak divoká koza.
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:30

zeby? cim by to mohlo bejt nakarburatoru? mozna to dela spojka?
          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:36

Začínám od toho jednoduššího. Voda v benzínu.
            Poslyš obnovují se tady zprávy automaticky nebo musím dávat reload.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:47

Bez nadpisu

Jo a ještě jeden poznatek. Už párkrát se mi stalo, že jsem na parkovišti šel zahřát auto.
    Nastartoval jsem otáčky šly na 1500, za chvíli vylétly na 2000 a když jsem sešlápl plyn šli na standartních 900 až 1000 a potom šli do háje úplně a po dalším nastartování jsem musel držet otáčky delší chvíly plynem. Jako by mě blblo čidlo volnoběhu pokud na mém autě je. Protože mi to zdechá i při dojezdech na křižovatky. Je to pro mě dost nepříjemné když se vždycky rozjíždím přes spojku. Jo a dělá to jenom v zimě.
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:50

« Re:

Co mas za auto?
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  11:52

Futy to jsem já HONZA. Bohužel moje jméno už bylo v loginech, takže jsem použil jvoji čundr přezdívku.
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:08

hm zda tam mas nejake cidlo nebone to nevim .. ale muze to byt i zasrany karbec chtel by vycistit.. a zkontrolovat vonobezne trysky.. jinak musis dat reload staci tu jak je novy prispevek tak dat reload a nebo najet si na horn liste jak je motrocafe atak vedleje seznamtemat a misto nej dat Kdo je tady a sem tam za cas jej dat znovo (klik na ZVOLIT) a vidis zda je neco nekde noveho nejen u nas
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:57

Honzo,uz jsem v obraze.Postup beru,nema cenu to rozlozit na prvocinitele a pak zjistit ze je to blbina.Ale na ty ostatni veci jak rika Cony bych se taky podival kdyz tohle nevyjde.Ta podobnost s Favem je hodne blizka.A kdyz rikas ze je to hodne zavisly na teplote,tak takovej termosytic vubec nevylucuju.Ale uz je to dost dlouho,co jsem do neceho podobnyho koukal.
          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:03

Futy ostatně něco podobného jsem zažil i u mojí Fiesty. V zimě po třeba 20-ti km mi najednou žačala zdechat, ale úplně, jediné co dycky pomohlo, že jsem zapnul sytič (páčkou jak u škůdky) pak to zas začalo morově řvát. A co pomáhalo? Zastavit a po dvou minutách nastartovat a jet dál.
            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:05

to vypada jako by to nekd salo falesnej vzduch..
            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  14:29

To zdechani v zime u karbiku mi pripomina,ze se v minulym stoleti stavalo,ze karbik zamrznul.Kdyz to zdechlo,po nejaky dobe se to rozpustilo a zase jelo.Sytic jede jinym okruhem,to potom mozna fungovalo.Ale rikam,je to uz davno a clovek zapomina.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:09

Bez nadpisu

Cone dřív než pustíš zaměstnavatele, nebo opačně, budeš mít pro mě ty filmy?
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:10

« Re:

jo to se neboj ty filmy mam doma i na CD je mam kde dat zadnej strach :-)
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:14

Myslel jsem tak že bych možná, když vyjdou vdolky že bych si proto přijel k tobě.
        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:17

« Ad filmy

jo kdyz mi reknes na kdy tak je nachystam .. napis presen vse co chces at to muhu uhnat domu :-) na cd .. tahat celej case se mi nechce nikam abych to vypalil:-))
          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:24

« Re: Ad filmy

Domlouvali jsme se na 60 sekund, Rychle a zběsile, Mumie 1a2, a Pearl Harbrl.
            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:30

OK OK OK na kdy ze to chces?
              • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:37

Já to chtěl už dávno, ale ty ses k nám nějak nedostal. Můžeš to klidně poslat i na dobírku.
                • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:40

jej ehonzo cokoliv jen ne dobirku :-)) ja na postuse dostavam 3x rocne:-) To se radsi domluvim s kamosem co jezdi do zlina pokud tampojede at ti to vezme.... zacal sem to tak praktikovat i s ostatnima viz Muj predek na KITCARA a ted jednomu kamosovi neco do brna a do praglu
                  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:45

Ještě je jedna možnost. od nás jezdí do Prostějova přímý autobus já bych dal řidičovi prachy a ty bys mu vrazil do ruky cd a katalog. A ty prahy by jsme řešili až osobně. Buď bych dojel já a nebo ty.
                    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:48

Na co bys mu daval penize? Ale co ty prahy? jinak by to slo ale kdy tu bejva ja se z prace dostanu az po 5 hodine
                      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:53

Ten náš autobus odjíždí z Prostějova kolem 18.00
                        a když to zvládneš tak tam jezdí buď pan Hadač, nebo pan Slavický. Naše sutobusy jsou označené zeleno-modrým logem ČSAD Vsetín a.s..
                        Oni by mi to vzali.
                        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:56

jo to bych mohl zvladnout ja jezdim 18,10 .. ale CT a Pa 17,15 .. hm mohl bych jet pozdejc ..no skusim jeste do konce tydne zda budu mit je na CD...
                          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:57

jinak katalog mohu skusit zitra uz
                        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:58

Jo Cone odjíždí přesně 17,50 z páteho nástupiště,
                          na autobusovém nádraží v Prostějově, když to do zítřka stihneš tak zítra jede pan Slavický.
                          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:03

Jo to je od Many (ALbert) nebo co to ted je, ja jezdim z 15 od vlakace ale to bychmel zvladnout vklidu , ten katalog skusim pokud budu u nasich .. sem se uz prestehoval:-) ale ta CD nevim skusim do patku ale nelsibuji ... jinak o vikendu budu muset bafnout Case ke znamymu a tam to vypalit... FF mam na CD , Pearl Harbor taky ale 60S a Mumii mam na HD
                            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:12

Teď mě napadla ještě jedna možnost, že bych se při pátku svezl s ním. Od nás odjíždí ve 13,45 a kole 16 je v Prostějově a to bych si mohl vzít i ty prahy. Je ovšem otázka zda je vozit bez připasování. Nic prahy necháme na později. Stejně je budeš dávat až na jaro, takže času dost. Nebudem to lámat přes koleno. Akorát mi zkus dát vědět předem že to posíláš. já přes svátky nedělám tak abych byl v obraze. Taky mě to s tím busem mohlo napadnout dřív
                              • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:16

Hm no skusit bych to mohl ty prahy ..ale zda mi je rano vezme busem to nevim... ale CD skusim do tohop patku dat do kupy vcetne toho katalogu pokud budes chtit.
                                • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:19

Uvidíš jak ti to vyjde. A pokud jo tak mi pošli do 13,00 majlík ať s tím počítám. Já bych si pak večer ve 20.00 proto skočil na náš autobusák.
                                  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:21

jasne skusim co pujde.. dnes dojedu kolem pulnoci tak uvidim co a jak
                                    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:26

Dobré jsme domluveni. Když už jsi takový palič, znáš i postup pro přepalování Playstešnových Cd. Já akorát vím že se tam musí udělat nějaká maska. A ty co beru za ně chce 200 za ks a to se mi zdá moc.
                                      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:29

na PSX1 nebo 2? 2 neumim ale klasicke :-)))) cena stejna jako ostatni :-) jen si je ale musis dodat i kdyz neco malo by se dalo sehnat..
                                        • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:32

Na PSX 1. Ale chtěl bych se to naučit já tady u nás k palírně mám přístup, akorát ten co ji má neumí PSX vypálit.
                                          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:36

V cem to palis? to je jen otazka dobreho softu... nero atd. a jde vse jen ho musis nastavit spravne a das pak jen copy CD
                                            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  13:38

99% jde sem tam se najde jedno ze nejde ale po par upravach jde taky :-))
                                          • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  14:54

neni vubec spatne CloneCD :-) spis naopak, ale NERO 5 a vejs je i v CJ a pali se s nim fajn. Jen se nemaji nektere softy navzajem moc v lasce :-(
                                            • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  14:56

hm to jo ja mam nero 5.05.2 a sem celkem spokojen... a cloneCD ma jen jako rezervu kdyz by nahodou neco kixlo:-)) a to ze se sem tam nesnesou je bezna vec:-)
                                              • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  15:23

« New web

panove kdyby nahodou KGB se nerozjelo premistim cely web na jiny server uz sem si zaregistroval domenu .. necham tam dyztak rovnou celou novou verzi, pokud se do konce roku nespamatuji.
                                                • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  15:37

« Re: New web

To by bylo O.K. Sem tam o vanocich se na net podivam....tak jsem zvědavej....
                                                  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  15:41

« Re: New web

no ja budu v praci asi tak bych to dodelal primo tu a hotovo :-) bude to najinem erverua adresa bude fordfans.wz.cz.. ale zatim tam neni vubec nic!! to bude pokud se KGB nezpamatuje musim jim napsat
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:13

Bez nadpisu

Jak jsem říkal. Začínám od nejjednoduššího. Chci dát do benzínu nejaký čistič palivové soustavy a přelít to W pover 99 benzínem.
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  12:16

« Re:

hm skusit to muzes ale spis bych to videl ne funkci nejakeho sytice nebo co to ma na ten zpusob.. neco podobneho delalo i Favo. zustal viset a vzdy s plynem se menila jeho hodnota.. stim ze kdyz zustal otevrenej a motor byl teply tak to zdechalo
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  16:35

Bez nadpisu

Cone,ty jsi mi posílal dneska nebo včera ty světla?Abych věděl jestli mám něco čekat....
    • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  17:58

« Re:

maro sorry ale nemam ted vubec kdy.. dnes koncim az kolem pulnoci a zitra od 6 nanovo skusim poverit brachu
      • 00 Reagovat !

foto

18.12.2001  20:02

O.K.,já budu v rachotě až v pátek,takže jsem na mobilu kdyby něco,zatím zdarec - v pátek
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  09:57

Supertirusmo

Panove Shnaim kridlo z nejakeho superturisma..když nekdo neco vite nebojste videli dejte mi vedet jo? diky budu vam vdecen:-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:09

Bez nadpisu

čau, už jsem tady taky. S tím laminem je to asi tak že to co jsem ti dal jsem já dostal a budu se sním rovnat až budem dělat moje auto. Proto jsem chtěl po tobě ať si určíš cenu sám. Ty musíš vědět na kolik ti pomohlo a jak si ho ceníš.
    • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:15

« Re:

To je tezky honzo :-) cenim si ho nebot ho uzivam a vyuzivam ale cenu nevim , jak se pohybuje mezi lidma ci zda se to da koupit. Pravda je ze spotreba ho asi bude znacna na ten zadek co jsem skousel na tech prahach ..ale ohledne platna mam dalsi zdroje jen bych rad zustal u stejenho pojidla(zakladu) a co jsemskousel asi ten od tebe je nej, i ja mozna budu jeste potrebovat, takze se dyztak domluv stim clovekem za kolik by sehnal dalsi :-)
      • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:18

Kolik toho sežene záleží na jeho šikovnosti, dělá u toho. A pokud bude potřeba a možnost tak sežene.
        • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:24

super ja mohu dodat platna cele ary:-) kamos dela skladnika a spousta se toho vyhazuje :-)) pouzivaji ji i jako vycpavky a vystylky v bednach
          • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:26

Tak je to doma. Ty dodáš marovi plátno a já lepítko. Kde on bydlí?
            • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:29

KOLIN :-)))) krapet z ruky sem mu to rikal :-) sme dnes spolu mluvili a sem ho upozornil ze po smichani muze to krapet chytnout :-)) viz maly chemik z PV :-)))))))))
              • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:32

No je to sice trochu z ruky ale naše náklaďáky tam myslím taky jezdí. Uvidíme a nějak se to zrealizuje, ale asi až po svátkách.
                • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:34

to jo nejak to udelame :-) ale marek je pres tyden v praglu :-) no ja mozna taky pujdu delat do praglu ..asi ..no jeste uvidim co tu okolo
                  • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:41

Teď jsem mluvil se svým přítelem přes lepítka a neměl by být problém s tím množstvím jako pro tebe, tzn. cca ta 2- litrová flaška od koly a odpovídající množství tvrdidla, bohužel ale až po svátkách.
                    • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:42

No já se loučím od kdy budeš zítra na MC?
                      • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:48

zasejc od rana jako vzdy cca kolem 8 +- 30 minut:-)
                    • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:44

jo to nespecha staci az na jaro stejen ted porad mrzne.. vsechny plasty sem sklidil na pudu at se jim nic nestane.BTW honzi nevis za kolik by sehnal PetrM ten spodni dil z cosiny? ten kryt predniho lizatka jak je zepredu? je ti asi 1cm silne a ploche? vis co myslim? je to kryt abys neulomil lizatko, asi budu potrebovat neco na ten svuj predek dole je normalne ukoncen je to akorat na ulomeni
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:24

Bez nadpisu

Jo abych nezapomněl. Ten člobrda co mi stříkal ten interiér otevírá od 1. ledna i prodejnu spojlerů u nás ve Zlíně a prý bude mít věci i na fordy tak jsem zvědavý a prý za rozumné ceny.
    • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:27

« Re:

Hm hezky ale ja shanim uz jen kridlo na Superturismo :-) jinak muzem mu udelat i reklamu pak kdyz se domluvime:-)
      • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:29

On má svoji web stránku, je ten Petr Filák.
        • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  13:32

ja vim ale nema link u nas:-)) ne ja myslel jen ze mu trebas udelame nejakou mini prezencku u nas a ze by trebas mohl i Newman dodavat mu pristrojovky... za to ze by trebas pomohl neco sehnat.. trebas to kridlo :-) za rozumnou cenu i starsi :-)) ale toasi bude beznadejne :-( no nechme se prekvapit
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.2001  19:23

Sršeň a laminovací souprava

Ahoj kluci,tak cena opravy zatím nebyla určena - první půjde na opravu řízení,aby bylo možno auto dovést na laser,diagnostiku,atd.Dále je probodlej chladič.Prý zachránila auto příčka(nyní je přetočená),která chrání chladič zespoda-prý nebýt jí, tak to vzalo i motor.Poté se uvidí,jestli je hnutá kastle atd.Poté náboj,rameno.Výklep kastle,vyvaření.Spojlery si budu dělat doma sám a lak na to taky budu muset dát.
    Jinak Kluci!!!Já bydlím v Mladé Boleslavi - v okrese MB.V Kolíně bydlí Charlie! Ale pracuji v Práglu.Jinak Cone-práce je tu dost - přijeď:))Honzo,to lamino přichází v úvahu až tak koncem ledna,či v únoru-nemám prachy a teď budu muset pár věcí rozprodat,abych měl na opravu.Cone,jinak plátno - no,to taky asi později.Já zítra snad pošlu tu zahrádku-tak jí čekej!!!!Jinak jsem udělal pár fotek,tak až je vyvolám,tak se můžete kochnout,ale není nic moc vidět.Hlavní šrámy jsou uvnitř auta.Jo,jinak jsem objevil doma dvouvláknový žárovky,tak mě napadaj bejkárny.Jinak to lamino budu potřebovat!Ale záleží na ceně - pokud bude levno-koupím víc a budu laborovat,pokud bude dražší tak jen opravím nutno. Zatím kluci čau!Marek
    • 00 Reagovat !

foto

20.12.2001  07:27

« Re: Sršeň a laminovací souprava

KGB uz chodi,aspon ted rano,kdyz jsem se krasne doklouzal do rachoty.Uvidime,jak dlouho.Maro,kdyz jsem na to tak dneska kokal,myslim,ze jsi byl takovy predvoj,odpoledne bude v klempirnach nabito a odtahovka nebude stihat.Nevyvazl jsi z toho zase tak uplne nejhur,i kdyz to mohlo byt lepsi,jak jsi kdysi prohlasil,ted si budes moct poradne vycistit motor,bude to hezky pristupny.Ber to z ty lepsi stranky.
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.2001  07:53

Web Jedeeeeeee !!!

Jo maro drzim palce:-) At se zadari :-) verim ze prace je dost ale taky aby ji zaplatili.. jinak Web funguje tak je to fajn. Jinak sem chtel jeste neco ale uz sem to zapomnel jak si vzpomenu tak to sem napisu...:-))))
    • 00 Reagovat !

foto

20.12.2001  13:49

« Re: Web Jedeeeeeee !!!

Radost byla ale kratka,uz nejede.Aspon,ze tohle je spolehlivy.
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.2001  19:30

Tak zítra na webu - v 19:20 fungoval, tak zítra kluci!

:/
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  10:46

Z archív vstání.........

Tak dočasně zase oživuji staré téma..
    • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  11:10

« Re: Z archív vstání.........

No jo je to bida co se deje ...by men zajimalo co se stalo s KGB
      • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  11:17

Ahoj,tady je to taky trosku pomaly,ale aspon neco.Jak bylo v sobotu? Ja byl zaukolovanej,urval jsem se az k veceru a to uz jsi byl urcite doma.
        • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  11:20

Futy ja dojel az o pul 2 rano ...ale to tu nebudu rozvadet ani nikdo jiny prosim ...nechte to az na chat ..tam se to pak strati ne jak tu :-))) Vlk mi pozdrav vyridil futy
          • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  11:49

Ajaj,to budou urcite pikantnosti,uz se tesim.To me mrzi o to vic,ze jsem tam nebyl.Ja od minuleho tydne nejak nestiham,furt mi schazi cas.To je hezky,ze Vlcak nezapomnel,on prijde cas a nekde na sebe narazime.Hlavne ne plechama,to si odpustim.Jak dopadla ta pumpa a loziska,soudim,ze kdyz najezdil tolik,tak vsechno OK.
            • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:08

Loziska gut ale jeste huci asi to bude chtit i to druhe dat dozadu ..jinak pumpa ok no vse to vyslo cca asi na 5,5 tis no ..uvidim co a jak dal vydrzi, jen mi rekli ze jeden kloub uz neni moc good tak mne moc nepotesili ....ze jak ta manzeta byla hin ze kloub to naclo ale
              ze ho vyplachli a dali novou vazelinu tak se uvidi
      • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  11:18

Jo maro co jsi chtel jak jsi volal? v tu sobotu? ja mel mobil v bunde v zadu a uz sem najizdel na dalnici tak sem to nebral?
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:18

:))

No, jo, zdarec Futy....Cone, jen sem ti volal, že seš brzda - je fakt, žes měl červenou a já ho prorval na oranžovou a Vlk už snad na červenou.Jo, Cony mě hned nakrknul, jak přijel,AL koberce - beu beu....Jo, Cony, 60 sekund nějak nefakčí- malý detail. Jinak FF je good. Až je mi divný, že sem tam viděl jen "japončíky" a VW:)
    Doufám, že to bude o.k. - web - se zvědavej:)))
    • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:25

« Re: :))

jak to 60s poustej jen v obyc playeru ....je to cesky neni treba DVDplayer....
      no jo koberce sem dal no jo :-)) to vis ja jel ladne ...a na cervenou sem to nehnal .....vedle mne staly cajti...nebudu je drazdit:-) jinak v FaF neni jinych aut nez japanesse a WV snad jen to cerne na konec
      • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:28

WEB jedeeeeeee
      • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  16:18

Jo, Cony přehrávám to v normálním přehrávači - film jede, ale na konci - asi tak 20 minut před koncem se to sekne a * jede - asi budou špatně vysmahlý stopy na CD. - To se stává.
        Marek
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:28

KGB jede

zdraec tady je ondras!!! KGB jede pokud mate smysl pro stare veci cekam tam na vas!!
    • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:57

« Re: KGB jede

No ja bych si nebyl tak jisty,sice se uz dostanu dal,ale potom mi to hazi chybu.Snad se to rozhejbe.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:40

mě to nejede:(((((

:((((((((
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  12:41

ignoranti

blbej KGB, me uz taky ne!!!:(( jinak tam zustal sam viset standa
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  15:59

:(

No,tak KGB jest naovínko. Jo, kluci, kdybyste měl někdo možnost levně sehnati světla zadní jest na mé či Conovo auto, dejte mi neprodleně vědět.Jisté záměry mám a tyto věci potřebuji:)))
    DíkyMarek
    • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  16:15

« Re: :(

jo, třebas i s poškozeným vjejškem, ale vnitřek - to zrcadlení musí být neporušené - chci jen tu umělou hmotu - objímky na žárovky ne...
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.2002  16:58

....

Koukám, že si tu píšu sám ze sebou.........sakja.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…