Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
pepek79 04.06.11 23:45
« Re: výfuk
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel. -
pepek79 14.04.11 08:40
« výfuk
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
-
hamire 28.02.10 11:54
« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací
Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč :-) -
hamire 28.02.10 11:52
« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací
Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč