Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

17.09.02  16:05

« Stilo SW

Psalo se tu o Stilu SW, nevíte někdo nějaký stránky kde se to dá skouknout? Moc a moc mě ten kombík zajímá. Dík

17.09.02  07:16

« Re: Nove Stilo 1.6 16V

Mea culpa, to skutecne vypada na koberecek. Jsou nejaky velky. Me to bylo divny, ze by to delalo takhle :-))))) No bohuzel ten ruch v kabine jde od toho plastoveho pruduchu co je pod prednim oknem. Kdyz ho podrzim tak to nedela. Tak doufam, ze to muzou nejak utahnout.

17.09.02  06:50

« Re: Nove Stilo 1.6 16V

Mám Stilo od začátku roku a žádně rušivé zvuky tam nejsou, co se týká dveřní gumy, je potřeba si uvědomit, že je tam kvůli utěsnění, proto může být někde nakřivo, ostatní auta ji mají schovanou pod dveřním rámem,proto se ti možná nepozdává.S tou spojkou bych to tipl, že ti zůstal pedál pod koberečkem,ne? Jinak přeju hodně spokojených km.

16.09.02  13:42

« Nove Stilo 1.6 16V

Zdravim vsechny. Minuly ctvrtek se ze me stal novy Stilak :-) Pred par lety jsem mel Punto a byl jsem spokojenej. Nechal jsem se tedy trochu zmanipulovat manzelkou a koupil jsem Stilo 1.6 16V s klimou za nejakych 449 000,- Zatim jsem moc nenajezdil, ale setkal jsem se s nekolika problemky. Podotykam, ze to je u me naprosto normalni. Kdyz jsem si koupil novou fabii, porad sem resil nejake veci. Ja jak si neco koupim, vzdycky mam problemy :-) Ale k veci. Kdyz se podivate na gumu kolem dveri, mate ji take takovou matnou a misty mi prijde, ze je tam nasazena trochu podivne. Dalsi problem se mi stal jednou se spojkou. Zaradil jsem zpatecku a spojka zustala seslapla a nesla vyslapnout. Nepodarilo se mi znovu nasimulovat, nevim, mozna jsem mel spatne zarazenou rychlost, ale fakt nevim. No a pak mam trochu drobnost, neco mi harasi zezadu, ale mam podezreni, ze je to vercajk v kufru u rezervy. Jinak je to opravdu pekne auto. Nejsem zadny znalec, proste auto mam na jezdeni, ale jezdi se s nim fakt pekne. Vysoky posez, prehled, zatah motoru taky ujde, ale musi se vic vytacet. Zatim jsem az na ty drobnosti velmi spokojen. Jeste cekam na montaz mul-t-locku a taky na changer, ktery ale kdo vi kdy bude. Bylo mi receno, ze tam lze dat pouze original fiat. Nevim, ale vzhledem k tomu, ze se musi nejakym kodem sparovat s radiem bych tomu i veril. Setkal se nekdo s podobnymi potizemi?

07.09.02  17:25

« Re: Fiaťák

Neřekl bych že 1.2 je tižší, spíš má uplně jiný zvukový projev, ale hlučnost se mi zdá stejná.Toho 3-dveřáka ti trochu závidím, je mnohem hezčí než 5 dv.

07.09.02  17:21

Já jezdím asi za 8 po městě s klimou. K tomu motoru 1.6, koupil sem ho proto, že to auto stálo s klimou, posuvnýma sedačkama, komfortním paketem a metalízou 460.000,- oproti ceníku, který byl asi 510.000,- Zkoušel sem i 1.8, která byla skoro o 100.000,- dražší, ale rozdíl se mi zdál minimální. Mám ho za hotové a příští rok ho chci vyměnit za kombíka JTD, takže sem tehdy nad tou volbou moc neuvažoval a bral co bylo a myslím že sem udělal moc dobře.

07.09.02  15:07

Ta 1,2 verze má překvapivou dynamiku, barvu určitě nějakou světlo - nejlépe metalízu v nějaké studenější barvě.

07.09.02  12:38

Dik za postrehy. Uz se na nej moc tesim. Mate je na lizacku? Pripadne, ze ano, u koho? Znamy z Fiat autosalonu mel Stilo 5D 1,2 na dovolene a mel kombinovanou spotrebu 5,1 l/100km. To zni mym usim naprosto skvele.

07.09.02  09:24

« Re: Zkusenosti s dvanactistovkou

Mám Stilo 1.2 3D, světle modrá metalíza - super, od března 02 a nemůžu si stěžovat.
    Vše funguje jak má, žádné vrzání a podobné nešvary. Předtím jsem jezdil 6 let v Puntu, teď si
    ho koupili naši mladí a také bez problémů. Za 6 let výměna zadního dílu výfuku a baterky.
    Opravdu se už těm tzv. germanofilům jen směju.
    1.2 Stilo je pro pohodové ježdění naprosto OK.
    Pokud bych měl volit jiný výkon, tak potom už
    1.8, ať to upaluje. 1.6 mezi tím bych nebral.
    Podotýkám, že jsem měl možnost jet se všemi třemi
    motory. 1.2 je také tižší než 1.6.
    Tolik k dotazu. Přeji hodně spokojenosti s novým
    Stilem.

07.09.02  08:57

« Re: Zkusenosti s dvanactistovkou

Zlutá je jen pro verzi Dynamic a Abarth.Já mám Stilo 1.6 a když sem jezdil s 1.2 tak se mi ten motor zdál živější a díky kratší převodovce jde líp do otáček.Mám stříbrno-zelenou metalízu a zdá se mi že Stilu sluší spíš světlejší barvy.

07.09.02  02:37

« Zkusenosti s dvanactistovkou

Pomalu mi dobiha leasing na Punto 12 8V ELX. Pomalu budu mit na tachometru 80000 km. To auto jsem koupil rok a pul stare s 15 000 km na budiku. Takze tech 65k km jsem nalital za rok a pul. Fakt pohoda. Na dalnici 150-160 km/h lehce, spotreba 6l. Vrele vsem germanofilum doporucuji. Mam ho ve svetle zelene metalize. Nadhera. Problemy by se daly spocitat na prstech jedne ruky. Vlastne zadne nebyly. 2 x praskla zarovka, mimochodem dost draha, je to H7, jednou zablbl central a jinak nic. A jednou jsem to bouchl ja. Svetlo, kapota, blatnik naraznik. Skoda 52 000. Takze vrele doporucuju pojistit. Jestli se zadari, tak na podzim jdu do Stila 1,2 16V petidver. Ojojoj. Ma ho uz nekdo? Jak to jede? Staci ten motor na tu vahu? Jako sluzebni ridic jsem si behem studii odlital v Marcedesu sve rychle roky takze ted jezdim spise plynuleji a plyn nemam na podlaze. Spise se divam kolem. Da se petidver koupit v te pastelove zlute, nebo ta je vyhrazena jenom pro sporting. Ktera barva se vam na Stilu libi nejvice? Ta svetle zelena metaliza je na mem Puntu fakt nadherna, ale nevim jak by slusela vetsimu autu.

04.09.02  18:00

« Re: nová maska pro Punto II.

Bylo to tam jako upoutávka na nové číslo, ale ted sem to tam už nenašel,v časopise bylo psaný i o nové Pandě a nástupci Cromy.

04.09.02  17:58

www.quattroruote.it

04.09.02  15:41

« Re: nová maska pro Punto II.

Mohl bys tu adresu napsat presneji, uz to asi 2 hodiny prolezam, ale porad nic ... Diky

04.09.02  06:40

147 je mnohem menší, vevnitř je prostoru skoro jako v Puntu, což není málo, ale se Stilem se to srovnat nedá.

foto matuS

matuS 04.09.02  05:47

jarous> dikes, ale skor by ma zaujimalo take porovnanie, ze ako sa v nich sedi, kolko je okolo miesta a jazdne vlastnosti.

wolff 31.08.02  18:17

NO NA TO BYCH, UZ MOHL MIT...i KDYZ sUBWOOFER. tADY STOJI POLOVIC...

31.08.02  06:08

« Re: ceny

Slevy platí pro každého, a jsou platné do konce roku.Povodňové slevy jsou ještě větší, to je Punto asi za 220.000,-
    Ideální se mi zdá Punto Sound s CD, subwoferem, volantem a řp v kúži, hliníkový dekor na palubce,anatomické sedačky, posilovač atd....
    V pondělí si ho koupil známý a ten interier je fakt supr. Až usliší o těch slevách tak ho určitě trefí.
    Ceníková cena je 309.000,- nyní 269.000,-

wolff 30.08.02  20:35

pokud ne, tak asi změním plány. uvažoval sem o motorce...Na starý 24 letý kolena...Sem se nějak do toho zamiloval...Za ty prachy auto co jezdí 240 nekoupíš...Ale takhle by asi nastala změna...Že by Punto?...

wolff 30.08.02  20:34

Ale ty ceny platí jen pro postižený povodní, ne?

wolff 30.08.02  20:33

Sem si nidky žádné nevšiml...No uvidím. omrknu to...No jo noví majitelé, nový personál...Jo sem si všiml, že tam během měsíce proběhly velký, velký změny. A světe div se k lepšímu...Když jde o to, tam nikdy nikdo neměl dobrý znalosti (z prodavačů). Takhle je aspoň na co koukat a ještě se víc projedeš. Pustí tě na dálnici?

30.08.02  19:20

Ta prodejkyně je v Brně na Olomoucké. No nevím jak dlouho tam s těma znalostma vydrží. Ne že na ni budeš čumět víc než na Stilo :-)

30.08.02  17:46

Od pondělí jsou super slevy, Stilo od 374.900,- Punto dokonce od 239.900,- a Seičo 184.900,- Docela síla, doufám že od teďka už nepotkám žadnou novou Fabii a 307 :-)

wolff 30.08.02  15:48

Jo, jo...Já jen aby se neřeklo...Prodejkyně? Kde?...

30.08.02  07:09

Dealeři jako takoví tyhle věci neovlivní, je to pouze blbost na Fiatu ČR. Mám dobré vztahy s místním dealerem, tak mi takovéhle věci objasnuje.Fiat ČR vymyslí nějakou kravinu, naobjednává auta a ty pak rozešle prodejcům,a ti si to můžou hodit, protože každé dealerství je v podstatě obyč. firma,která má hlavní starost prodávat auta co jí tam stojí, aby neplatila úroky z prodlení.Mimochodem to Stilo Actual ( Junior je přesnější :-) je pouze v jedné barvě a to zeleno-stříbrné.... Fakt blbost.

29.08.02  21:38

Ti redaktoři z Autohitu jsou fakt hvězdy - třeba ten nepředstíranej údiv, že se 16v musí víc točit :-)) Včera jsem se konečně vezl Stilem 1,2 a byl jsem velmi mile překvapen. Překvapivá dynamika (na ten zdvihovej objem), super spotřeba (podle palubního počítače při 90 na 5ku 4,9l ) a to předení motoru... jen ta prodejkyně, co to se mnou projížděla.. byla překvapena, že je to 6 kvalt, a snad kromě sky-window neuměla nic ovládat- asi proto mě hned pustila za volant a ne až v půlce, jak to obvykle dělají. Zato si všimla, že jsem asi cyklista, byl jsem v kraŤasech ale nevím, jestli si všimla místy vypracovanýho svalstva nebo silniční lišeje , jak jsem sebou nedávno švihl. No ale pak se neptala, jestli mám večer čas, škoda. (byla kategorie "na chatu dobrá").
    Jinak ta očesaná verze je asi výplod ČR Fiat dealerů- 2 airbagy, zato klima v základu, ale např. sedadlo řidiče bez výškovýho polohování atd.! Navíc se na to nevztahuje sleva jako na normální verze, takže ve finále je levnější vybavenější verze, než jakýsi Stilo - junior. Docela logický, ne?

29.08.02  19:22

Nemá smysl nad tím brečet, jak by asi ten časák skončil když by nelezl do zadku vw ? Já osobně jsem otevřený každému názoru, ale podobné články mě utvrzují v tom že lidé pracující v podobných obrázkových časopisech o autech tam jsou jen kvůli tomu, že se zadarmo povozí a pak opíšou žvásty od německých časáku.Konkrétně AUTOHIT je pěkný šit, který když dělá srovnávací test tak nikdy nenapíše proč je něco lepší a co je naopak horším a jaké je konečné srovnání.Co kdyby se na ně někdo naštval, že jo? Navíc je zajímavé se podívat kdo uvedené media vlastní, a jak známo koho chleba jíš, toho píseň zpívej...

wolff 29.08.02  18:27

Tak sem si konečně měl možnost přečíst to porovnání Stila s tím Golfem. Ten článek psal buď totální *, nebo nějakej člověk bez řidičáku (=*), nebo Huf, nebo ATX, nebo jinej Germanofil. On nemohl v těch autech sedět, natožpak jet. Prý pískají gumy...Tam měl asi zimní, ne?A nebo jel do šikany 140 (proto asi ten hlučnější motor)...jak je zvyklej tam jezdit 60 s Golfem...Stilo je o 100 kg těžší, nu ale Golf je proti němu německy robustní a solidní. Taky má Stilo horší motor, to, že má o 2s lepší zrychlení na 100 je asi subjektivní blbost...Sem fakt nasranej...
    jo a hlavně nesmím zapomenout, že má Stilo nepřehlednou přístrojovou desku...No hlavně, že je v Golfu všechno přehledný...A taky, že zas tejný peníze mají stejnou výbavu...Tak nějak se zapomělo na ty další airbagy a trkační kontroly a podobně...No on asi ten pisatel nevěděl o čem je řeč...

JTF 29.08.02  08:02

Śtilo a 147 mají odlišnou podlahovou plošinu a samozřejmě motory. Nedokážu Ti popsat tech. rozdíly, ale mám od obou aut prezentační CD, tam jsou i konstrukce náprav, atd... Ke konci roku má bejt 147 GTA, tak uvidíme jak to pofrčí.

foto matuS

matuS 29.08.02  05:33

aky je vlastne rozdiel medzi stilom a 147?

JTF 28.08.02  08:28

« Re: nová maska pro Punto II.

www.quattroruote.it, mám doma i ten časopis a tam je spousta informací ohledně toho faceliftingu

27.08.02  19:12

« nová maska pro Punto II.

Kde jste ji kdo viděli?

27.08.02  19:12

Tu slevu cca na benziňáky asi dávají všichni, JTD prej jdou dobře na prodej, tak jsou bez slev. O tom 1,6 JTS mám informace od regionálního prodejce Fiatu, snad to není kachna. Jestli je to pravda, máme se na co těšit, JTS má cca o 10 % vyšší výkon i krouťák než TwinSpark - a jaký to jsou motory.

JTF 27.08.02  15:33

Nevím jestli to mají všichni prodejci, ale pražská Imofa dává slevu 50t.Kč na Stilo 1.6 Active.

JTF 27.08.02  15:27

« Theo

Odkud máš tu informaci o tom motoru 1.6? Ten novej předek u toho Punta podle mě vypadá líp než ten současný, je změněn i nárazník a světla jsou větší.

26.08.02  22:52

« Re: stilo pro střední evropu

Taky se divím, že chtějí upravovat tak nadčasovej design, jako má Punto II.
    Jó ještě jedna věc - do Stila má snad přijít i novej motor 1,6 JTS !

26.08.02  11:46

« Re: stilo pro střední evropu

To Stilo se už měsíc prodává, jde o verzi 1.2 Actual.Má 2x bag,nemá rádio,výškově stavitelnou sedačku,brzdového asistenta a ještě nějaké drobnosti, zato má v základu klimu, cena zůstala stejná, a to 442.000,- za 5dv.Podle mě je to krok vedle, na Fiatu ČR jsou uplně tupí, jestli si myslí že tohle je řešení malých prodejů.Měli to očesat uplně a s cenou být tak na 380.000,-.
    Podle mých info by Punto mělo dostat motor 1.2 16V JTD s výkonem asi 60 koní, už aby to bylo.Tvar bych neměnil,podle mě je OK.

JTF 26.08.02  08:08

« Re: stilo pro střední evropu

Facelifting Punta bude od května příštího roku, dostane dva nové motory 1.3 16V JTD a benzinovou 1.4 s 90 koňma, předek bude vypadat jako u Stila a nějaké změny mají být i v interiéru.

24.08.02  23:07

« stilo pro střední evropu

Tak prej mají dojít za nějakej měsíc do ČR očesaný Stila (jen 2 airbagy atd), tak jsem zvědav na cenu. Taky už snad konečně bude 1,2 JTD v Puntech

06.08.02  19:13

« Re: Stilo

Je pravda že motor 1.6 je trochu tupějsi, ale taky tahá 1250 kg.Oproti Puntu 16V to bude sakra rozdíl,to je žihadlo,ale jízdní komfort je o něčem uplně jiném...

06.08.02  07:38

« Re: Stilo

Diky. To rad slysim, ze nejsou zadny problemy. Mame Punto2, jedno z prvnich, 80 PS, zatim zcela bez problemu a uvazujeme o vetsim aute. Stilo je hezke az na druhy pohled, neni to tak, ze by se libilo okamzite. Jeli jsme s nim loni na podzim (1,6 5dv.) tenkrat mi prislo celkem line, ale melo najeto asi 400 km.

05.08.02  19:29

« Re: Stilo

Jestli chceš vědět něco konkrétního, tak se ptej.Já sem max. spokojený, žádný problém, spotřeba u motoru 1.6 s klimou asi 7.5 l ,většinou po městě, akorát sem měl chtít parkovací senzory, špatně se to odhaduje při parkování.

05.08.02  12:28

« Stilo

Mohl by tu někdo z majitelů Stila shrnout své dosavadní zážitky a zkušenosti? Uvažujeme o 1,6 nebo 1,8 benzín. Díky

28.07.02  13:49

To dělá ten rozdíl mezi zaobleností Marei a hranatostí Stila.

27.07.02  21:03

Stilo Weekend vypadá větší než Marea W., ale prý je o pár cm kratší. A ty zadní světla vypadají jako z Volva.

27.07.02  07:15

Byla tam i fotka Stila Weekend, celkem podařené, rozhodně se mi to líbí víc než 307 SW, kde mi přijde ten zadek takový rušivý ke kulatému zbytku. Stilo W mi přijde vzhledem k hranaté přední části mnohem vyváženější.Doufám že zůstane zachován sundávací nárazník, ať mají ostatní co kopírovat.

wolff 26.07.02  18:35

Těžko

26.07.02  18:14

Wolffe, když nějakej čas počkáš, tak se to objeví možná na stránkách autohit.cz.

wolff 26.07.02  15:00

To chce klid. Nerozčilujte se. Ale docela mě mrzí, že si to nemůžu přečíst. Nemůžete to někdo naskenovat na wolff@email.cz. Když tak dík...

26.07.02  06:53

« Re: Srovnávací test

Kdo už to má uplácet když ne VW? Za ty ceny co ty auta prodávají jim na to zůstane dost :-((

25.07.02  20:19

« Re: Srovnávací test

Z toho je jasně vidět, že všechny časopisy u nás lezou německým výrobkům do ......
    A je to jasné,když za nimi stojí německý kapitál. Snaží se sice informovat přesně, ale jak přijde na německé auto, tak je to "the best". To mi připomíná situaci u nás se škodovkami. Vždy jsou lepší.

25.07.02  19:45

« Re: Srovnávací test

Ten testovač v tom autě asi neseděl a asi si nestihl dodělat základku. Třeba tahle perla - volně převyprávěno: přestože má Fiat 16v motor, musí se víc honit do otáček než 8v motor Golfu, kterej zabírá líp odspodu - a tím vítězí německej motor!! Ani jedno číslo o pružnosti, zrychlení, spotřebě - prostě bere víc od spodu, tak je lepší. A to hodnocení jízdních vlastností - zatím vždycky Stilo srovnatelnou konkurenci jízdníma vlastnostma (s výjimkou moc měkkýho posilovače)převálcovalo, ale u těch hlav pomazaných v Autohitu je to naopak. A to hodnocení designu - Golf nadčasovej! Jak u koho, u mě byl prošlej už když byl na prknech německých soudruhů. A ten zvonek, že nikdo zatím nevymyslel lepší palubku než v Golfu - proboha, vždyť tam žádná palubka není (snad něco co vzdáleně připomíná palubku tím, že z toho leze volant.-)))Asi začnu ten Autohit číst pravidelněji, je tam docela sranda.

wolff 25.07.02  16:01

proto už raději Autohit nečtu. Sou to převzatý bludy z německýho tisku...

24.07.02  21:37

« Srovnávací test

Ahoj Fiaťáci,četli jste AUTOHIT č.16?
    Srovnání Stila a Golfa? Když už na Fiatu není pomalu co najít,tak se navezou do sedaček ,kufru,motoru atd.
    Můj zcela osobní názor: když chceš psa bíti,vždy si najdeš klacek.Hold není nad ,,německou důkladnost"

12.07.02  11:10

« Re: to Jazzman

to je zvlastni, stridaji se tady nejaky sinusoidy obliby. Jeste pred par mesici treba, co prispevek na Bravu, tak fuj a fcil, co prispevek, to huj. Jen tak dale.

11.07.02  18:23

« Re: to Jazzman

Chtel bych jenom podotknout, ze mame 4 roky bravu a take krome kazdorocni vymeny oleje, jsme nemenili vubec nic.

wolff 11.07.02  15:57

Nemá * cenu reagovat, ale člověk se někdy neudrží....

11.07.02  10:57

« Re: to Jazzman

Pánové, myslím, že každý, kdo tady hodnotí
    auto by měl nejprve napsat, jestli v aspoň jel !
    Plně souhlasím, že místo předávání zkušeností
    se tady a nejen v této rubrice, opakují doslova
    kecy někde z hospody a ne ověřené poznatky či
    zkušenosti. Mám taky Stilo od 03/02 a slouží
    k plné spokojenosti vč. stále nadhazovaných
    poruchovostí fiatů ap. Měl jsem před tím 6 let
    PUNTO a ani jednou jsem nemusel pro opravu jet
    do servisu ! Zdá se mi, že někteří majitelé
    renomovaných značek začínají nervoznět hi,hi.
    Přeji hodně spokojených kilometrů.

11.07.02  07:02

« Re: to Jazzman

Přesně takhle reagoval můj soused co má Pašíka, když sem přivezl Stilo domů.Lícování jsme neřešily, ale jedno svezení po rozbité cestě v té jeho vrzající potvoře a v mém tichém Stilu ho odzbrojilo. Fiat má slabé diesely??? Jel jsi někdy řekněme v Marei JDT 110? Asi ne.....
    Zdá se mi nechutné to neustálé předhazování starých naučených keců bez předchozího vlastního ověření skutečnosti.

wolff 09.07.02  18:25

« to Jazzman

Nebyl si náhodou někdy v minulosti dealerem škodovky. Di si prohlídnout co já vím Boru a pak se di podívat na Stilo (aspoň jednou). Vem si sebou šupleru (posuvný měřítko) a změř si všechny spáry. Pak dondi s výsledkem a pokud bude záporný ve prospěch Stila, můžeš tady vykládat svoje soudy.
    Jinak ta tvoje věta zněla ve smyslu: Slováci jsou blbí, já o tom nejsem přesvdčenej, ale říká se to. No, ale ta Sklenáriková nevypadá špatně, no ale když je to ta Slovenka...

wolff 09.07.02  18:15

« to HUFNAGL

A nebo taky tím, že ti lidi mají garáže. Já neřekl, že ty Peugeoty jezdí...
    To máš asi tak jako tady v Americe. Přes den neuvidíš jediný schopný auto, ale v noci je všichni vytáhnou (Porsche, sem tam i Ferrari, či Corvette a H a D)...Je to o STILU...

09.07.02  16:21

« Stilo

Celkom zaujimavy voz, ale ako je to s kvalitou? U Fiata sme zvyknuti na zle licovanie karoserie, ale aj interieru, slabe diesely a nizku kvalitu dielenskeho spracovania. Stilo sa tvari uplne inak, ale snad to nie je len vidina kvality za kvalitnu cenu. Este k dizajnu, ten jeho opuchnuty zadok mi moc nevonia.

25.06.02  09:16

« to wolff

To bude tím, že je stilo kvalitnější, levnější a elegantnější :o)))

23.06.02  12:59

« Stilo?Stilo...

Přidal bych malý příspěvěk, v týdnu jsem byl s Bravou u Fiata na servisce a šel jsem se podívat na Stilo, zpocený znuděný prodavač nejdřív skoro ani neotevřel u Stila dveře, natož svoji hubu, ale když se domák, že je zájem a měl jsem od nich Bravu tak začal kmitat. Jenom mi trochu zarazilo, když začal že k nim chodí lidi a místo Stila chtějí koupit novou Bravu. Taky bylo dost divný když na konci pohovoru začal vypisovat ZÁZNAM o JEDNÁNÍ, to bylo jako u výslechu, asi za to maj prémie, jinak je Stilo pěkný, dost zajímavých věcí, ale kolik toho člověk v reálu využije nevím. Fiat ale to už asi není, Fiat byl tvarově vždycky jinde, ale na divnou novou Vectru nemá, Pán Bůh ochraňuj zavilé Opláky, ty to do nich ženou...

23.06.02  07:45

« Re: Stilo 1.2

A co spotřeba? Já mám 1.6 a jezdím za 7.5 s klimou. 3dv.je krasavec, chce to ovšem pěkný kola

21.06.02  23:30

« Re: retuse na fotkach SAABa :)

Nemá nikdo co říct k novému Stilu ?
    Už se začínají na cestách objevovat. Mám Stilo
    od března, je 3D 1.2 a zatím vše OK.
    Je i jiná zkušenost ? Když čtu rubriku o
    P 307, tak se mi ježí vlasy, hi.
    Ahoj a pište !

"-- skrytý --" 25.04.02  10:08

« retuse na fotkach SAABa :)

SAABe, Ty fotky toho SAABa jsou pekne. Ale moc me pobavila snaha vyretusovat SPZetku. Ptas se proc?:-) No protoze ta SPZetka se skvele na tom vyblejskanem laku odrazi a je citelna pod vlastni SPZetkou :-))) (jen vzhuru nohama) :)

24.04.02  06:42

Mela by to byt firma OTIS, mam dojem ze delaji vytahy

23.04.02  14:31

do ktere ? Kdyz k tomu pridame 10 Punt v soutezi Blesku, tak uz to mame nejakych 410 aut ...

23.04.02  06:48

Fiatu se teď podařilo udat 400 aut do jedné nejmenované firmy, tak se to s tím zviditelněním zlepší, i když z toho počtu jsou to hlavně Punta Van.

wolff 22.04.02  13:31

No s tou 307 nevím. V Brně jich jezdí jak dyž naser. a rozmažeš, ale na Stilo narazíš spíš náhodou a pokud vůbec, tak je to spíše předváděčka.

22.04.02  11:12

« Re: prodeje

jesm si tu 306 spletl s 307. beru zpet.

20.04.02  12:41

« Re: prodeje

aspoň nebude Stilo taková tuctovka :-)

19.04.02  23:22

« prodeje

Bohužel na P 307 to nestačí :-(

19.04.02  18:31

« to mfilip

to nemůžeš srovnávat, prodej výběhovky P306 ( i když jsou na to všelijaký akce)s novým modelem jako je Stilo. Ale na Fiata docela slušnej výsledek

19.04.02  18:29

mrkni na www.ricambi.cz, nabízejí tam PŘJ na 114 kW / 332 Nm za 15 prutů

19.04.02  12:16

« Re: ChipTunning JTD 115k

nestacim valit oci. Stil za 1.ctvrleti prodalo 113, zatimco P306 105. Sice to nestaci na lepsi nez 15 misto ve tride, ale o chlup vetsi prodejnost nez P306 ....

19.04.02  11:47

« Re: ChipTunning JTD 115k

Na novem stilu v prodejne jsem videl nejakych 379 000 tKc. Ze by nejaka akce.

18.04.02  22:41

« ChipTunning JTD 115k

Máte už někdo upravený chip v řídící jednotce? Na AUTOKOMPLEXU jsem viděl že už začíná být o přečipování zájem. Já sám se na tuto akci chystám někdy v červenci.

14.03.02  09:43

dost jsem se pri tom testu divil, ze byla jen zaporna zminka k sedadlu ridice. To u Fiatu na MF nebyva zvykem.