Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  10:15

« Re: Kdo poradí?

porad lepsi zavady, nez napriklad vymena serv, pretesnivani hlavy valcu, vibrace motoru jako u jedne nejmenovane znacky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  09:04

« Re: Kdo poradí?

Ohledne 1.2 motoru ti nereknu,mam 1.6, ale to ostatni muzu shrnout. Pekne auto, dobre jede, slusna vybava. Mel jsem nekolik problemu. Prvni je zadni naprava, coz je udajne celoevropska zalezitost u urcite skupiny modelu. Vyreseno v zaruce. Potom par drobnosti, povrzavala mi palubka (to stale trva, servis neni schopen odstranit, i kdyz ted si to nejak sedlo a delsi dobu to nedela). Udajne dost neobvykla vec. Pak jeste nejake drobnosti, ale v souhrnu bezny standard.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.02  21:37

« Kdo poradí?

Rozhoduji se před koupí 1.2 Active 5D, ale rád bych věděl kdo ho má jak je s ním spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  18:59

« Re: Re:

Když jsem viděl poprvé Stilo 5D, tak jsem byl zklamanej, ale už si asi zvykám (Brava se mi taky hned nelíbila), včera jsem jedno Stilo ve stříbrné metalíze viděl a začíná se mi líbit. Řekl bych, že to chce čas - Fiat každým modelem prostě přequapí i když teď to bylo docela dost nečekaný. Jinak prostorově je Megan II úplně někde jinde - aspoň to tak zatím všude hodnotili
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  13:09

Taky se mi 5-dverove Stilo zda designove nepovedene. Hned bych mu odebral italske obcanstvi ;-)))

To 3-dverove Stilo (na peknych kolech) nebo kombik, jo to je lepsi "muzika".
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 06.12.02  09:24

« Re:

Jo jo, Fiaty vždycky vzbuzovali emoce. Avšak zadek pětidveřového Stila ze dosti bezpohlavní. Přes to bych však radši šel do Fiata, než do Rencka. Získávám pocit, že Renault je dneska synonymem nespolehlivosti tak jako býval v 80-tých letech právě FIAT...
    (Chvíli jsem u Renaultu pracoval, vím o čem mluvím)
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.02  08:04

« Bez nadpisu

Priznam se, ze mne Megane II na prvni pohled zaujal vice nez Stilo, libi se mi originalni zadek. I ceny se mi zdaji relativne hodne dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:52

« Re: af

dobre vedet. diky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:33

« Re: af

dealer je Vencar Staré Město, tel: 572 541 942, obrať se na pana Vránu, s tím sem teď mluvil, k mání jsou dvě 1.6 Active se slevou 126.000,- respektive 131.000,- to dělá výsledné ceny s doplňky 356.000,- resp. 370.000,- za víc vybavenou verzi. Obě mají metalízu, pos. lavici, to druhé navíc 4x el. okna, komfort paket, dálku, To za těch 340.000,- už je blokované
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  13:34

« af

Dáš mi kontakt na Tvého dealera, zajímalo by mě to Stilo 1,6 za 340.Díky Jarous
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:53

no nechci nikomu kazit radost, ale na centrálním skladě FIATu jsou dle mých ifo Abarty se slevou 170.000,- :-(
    Jak sem se před chvíli bavil s mým dealerem, tak nejlevnější Stilo má za 340.000,-( konečná cena ) a je to ta níže zmiňovaná 1.6 Active s pos. lavicí a metalízou, což znamená + 18.000,- jen v doplňcích
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:41

« Re:

www.nordex.cz - muj servis - ma take zajimave slevy, Stilo od 354 900,-, Abarth sleva 50 000 Kc ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  10:10

« Bez nadpisu

tak s 1.2 je to horší, ty se většinou prodají hned, ony ty největší slevy jsou na skladové auta, a to jsou většinou 1.6 Ale za tu cenu, nekup to :-)
    Vím o 1.2 Active s klimou se slevou 50.000,- takže výsledná cena je asi 430.000,- Někde jinde bude možná i levnější, jak sem řekl, jedná se o to co kdo má skladem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  07:35

« Re: vybavy

no, jeste nemam zajem, ted jsem investoval v Brave do zadnich repro a budu investovat do vyfuku :-)
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:27

« Bez nadpisu

Ještě jsem zapoměl napsat že ne Actual.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:26

Mám zájem, chtěl bych spíš 1.2.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  19:48

je to na konkrétní auta, viděl sem např 1.6 Active + metalíza + posuvná lavice za 339.000,-
    Pokud budeš mít zájem, napíšu kde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  09:27

Ty "velke" slevy jsou oficialne, nebo jen u konkretniho prodejce ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  14:10

já si rozhodně budu auto dávat do výroby, takže s nějakým zpožděním počítám, ale objednávky by měly být možné už před koncem roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  10:22

Jak mi minulý týden sdělil prodejce v AF Centru
    v Ostravě, tak oficiální představení
    Fiatu Stilo Auto Wagon má být v ČR dne
    28.února 2003. Tak asi nutná trpělivost.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.02  02:02

« vybavy

tak sem se dnes dozvědel,že se mění vybavy u Stila,Active budë mít jen 4 bagy, zato klimu, dálku na centrál a další drobnosti.Dál sou do konce roky velmi velké slevy, až 170.000,- takže mě štve,že nenakupuji až ted... Asi od ledna bude Stilo Multi Wagon, na který já osobně čekám, takže bude na prodej jedna moc pěkná 1.6 Active s asi 35.000 km. Má někdo zájem???
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.02  15:51

« Palubka

Zacinam byt dost nepricetnej z neschopnosti sveho servisu odstranit povrzavani pruduchu pod oknem. Poradte mi nejaky sevis v Praze, kde to zvladnou a ja tam snad zajedu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.02  22:27

« JTD 16v

Jsem zvědavej, kdy půjdou JTD 16v do Stila
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.02  10:14

« Re: Bezpecnost

Ja jsem ted o vikendu nekde videl vysledek crashtestu Stila. Hrozne ho chvalili, dostalo 4 hvezdy s tim, ze chybelo malo, aby dostalo 5 (leva noha). Musim si vzpomenout, jestli to bylo na webu nebo v casaku a pak to sem napisu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.02  18:11

« Re: Bezpecnost

asi je těch Stil zatím tak málo, že by jim to jedno nabourané chybělo :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:20

« Bezpecnost

Jeste jsem nasel tuhle sajtu, ktera je podle me moc zajimava. Jsou tam i veci kolem bezpecnosti mechanismu zamku apod.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:13

« NCAP

Nasel jsem akorat tyhle Crash testy.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:11

« NCAP

Netusite nekdo proc jeste nebylo v EuroNCAP testu Stilo? Uz je to celkem dlouha doba a mnoho aut, ktery se prodavaji kratsi dobu uz tam je (Megane, C3 apod.).
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  09:26

« Oprava

Zdur vsem, tak mam konecne novou napravu a zmizelo vrzani ze zadku vozu. Snad uz definitivne odstranili to vrzani na palubce, takze se zda, ze je vse OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.02  18:18

« Re:

Já sem byl zvyknutý na Bravu 1.2, ta žrala max 6, tak mě to dost vadí, ale v servisu bylo vše OK.Zkusím se trochu víc hlídat...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.02  10:36

« Re: Konfera

stp: ja taky ne, jenom ta zpatecka tam jde obcas blbe. Nevim, mozna je to mnou :-(
    Co se tyce spotreby, tak jsem mel Bratislava tam i zpet, rychlost kolem 140 - 160 prumer 8,8 coz mi prijde taky docela dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.02  15:19

to mbe: zpatecka je uplne v pohode, celkove s razenim nemam problemy...
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.02  18:31

« spotreba

tak sem se dnes vrátil z cest a kdyz sem se pak doma podival na průměrnou spotřebu, tak sem nevěřil: 9.9 L !!!
    Je pravda že sem to honil, ale tohle je trochu moc,asi budu muset do servisu at se na to podívají. Jinak v Německu sem viděl Stilo celkem často ( ve srovnání s námi ) víc bylo asi třídveřáků.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  17:10

To stp: ja jezdim k Vavrincovi, chovaji se slusne, ale zatim me nepresvedcili ze to zvladaji, uvidime ted pri vymene te napravy a oprave tech dalsich veci o kterych jsem psal. Jaky mas pocit s razeni zpatecky, jak jsem psal nize?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.11.02  15:59

« Bez nadpisu

Já nevím co by ještě chtěli za motor v autě střední třídy. No ona určitě R32 je lepší než 147 GTA, tak ten Abarth je úplnej krám...asi...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  15:01

to mbe: v Autocentru Dojacek, zatim vzdy vyhoveli bez problemu...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  14:35

« Re: A cetli jste ?

ses zblaznil ?
    aha, nejak jsem spatne zkopiroval odkaz - melo to samozrejme byt na Stilo Abarth 2,4 20V, hodne se mi to libilo, no ale celkem tam ten motor nechvalili.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:38

« Re: A cetli jste ?

mfilip: Budes Getze kupovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:30

Takze shrnu svoje zatim drobne problemy.
    1)zvuk od zadni napravy - bude menena naprava
    2)cvaka spojkovy pedal, nevim o co jde, proste ve dvou polohach v nem cvaka (budu hlasit)
    3)drobne vrzajici palubka (jak kdy)
    4)spatne jde zaradit zpatecka (uvidim)
    5)pri vyssich rychlostech neni vycentrovany volant, nevim jestli geometrie, kazdopadne budu hlasit.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:15

Tak naprava dosla, a dozvedel jsem se, ze zpatecka je problem u vsech FIATu, protoze neni synchronizovana. Moc se mi to nezda, slibili mi ze se na to kouknou. Mate nekdo nejake info?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:09

To STP: kde servisujes? Ja na napravu stale cekam, ale jsem zvedav, jestli to ten problem vyresi. Ten zamek je zajimava myslenka. Co se tyce palubky tak to nejsou schopni odstranit. Mam ale novy problem. Jde mi pomerne spatne radit zpatecka, setkal se s tim nekdo? Proste zastavim, vyslapnu spojku, seslapnu, dam zpatecku a 4 z 5 pokusu jdou velmi tezce, zachrousta v tom. To vidim jako dost problem, prave dnes chci volat do servisu a objednat se.
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.02  08:19

« A cetli jste ?

• « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  07:28

Tak se obcas divam na AAA, avizo.cz, annonce a furt zadne Stilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  07:25

MP3 CD: No ja si pamatuji, ze se s moznosti prehravat
    MP3 v tom CD prehravaci docela chlubili. Nezkousel
    jsi CD-RW? S temi byvaji dost problemi. Zkus nejake
    normalni CD-R...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  19:30

Mam Stilo 1.9 JTD. Minuly tyden jsem ho daval do servisu na odstraneni pazvuku zadni napravy. Rekli, ze naprava je OK, ale dela to volny zamek vika zav. prostoru. Tak ho dotahli, ze nesel temer otevrit. Povolil jsem ho zpatky a radeji budu jezdit tak jak to je.
    Jo a jeste jedna vec. Tvrdili mi, ze v CD prehravaci ktery mam ( ten klasicky za prip. 4000 ) je mozne prehravat i datove CD obsahujici MP3. Zkusil jsem to, ale samozrejme to nehraje.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:55

« Re: Spotreba

... musim to poopravit... mam najeto 25000 km...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:52

:) napravu mi vymenili hned po tom co sem stilo koupil, po naky dobe este odesla elektronika posilovace, palubovku mi skvele "dotahli" po tom co zacala vydavat divny zvuky,... mam Stilo 1,9 JTD... nedam na nej dopustit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:49

Mam 1,9 JTD (115k), zere to v prumeru 6 l, mam najeto 2500 km, jezdim hlavne po Praze ale davam si casto vylety na Slovensko.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.11.02  10:33

« Re: Palio

Na druhou stranu, mě potěšilo, že jsme nebyli považováni za méně náročný trh, pro které bylo Palio určeno (jižní amerika, Polsko apod.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.02  10:12

Mas pravdu, nas trh je hodne deformovanej. Prikladem je prave to, ze Palio, ktery ma extra zesileny podvozek a spoustu dalsich dilu, se k nam leta nedovazelo, ackoliv se mi zdalo, ze je urceno prave pro cesky silnice. Prostorny, velmi bytelny a spolehlivy, nevelkych vnejsich rozmeru pri malych porizovacich a provoznich nakladech. Idealni auto pro nasince. Ma jen jednu pro cechy nejpodstatnejsi nevyhodu: je to FIAT...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 12.11.02  12:33

« Bez nadpisu

Ale jo přijde...
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.02  11:44

« Konfera

Zdurec, nejak to tu umira, zda se, ze moc lidi Stilo nema :-( Vcera jsem prezul na zimni gumy a jinak porad cekam na tu napravu, nejak to soudruzi v Italii nezvladaji. Co se da delat, doufam, ze to brzo prijde.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  18:33

« Re: Sky Window

Při otevření nad 150 tě to vytáhne i se sedačkou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  20:33

Škoda, myslel jsem že napíšeš jestli tam tím oknem teče atd :-)a taky jestli to strhává příčesky při otevření v rychlosti 150 km/h
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.02  18:51

Nemám, ale chtěl bych :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  19:47

to AF: máš Stilo se sky window? Občas v brně potkávám jedno v té tvé barvě.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  17:40

Ja mam tu sedomodrou metalizu. Interier normalne cerny.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  18:49

stříbrno-zelenou a modrý interier
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  12:50

Mozna :-) Uvidime. Mimochodem, jakou mas barvu stila?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  18:50

A já si zase myslím, že takoví ti sedláci co jezdí kopat brambory a pěstovat rajčata na kečup by to mohli uvítat :-) I když jejich hit je asi Thalia
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  08:40

AF: spis myslim, ze uz mas verzi, kde to je opraveno. Co se Palia tyce, koukal jsem na nej na autoshow a nevypada spatne. Mam ale pocit, ze v zemi skodovkaru nebude mit nejaky fiat z polska valny uspech. Mozna se mylim, ale nas trh je opravdu trochu zdeformovanej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  18:51

to MBE: anebo mi to ještě nezačalo dělat :-(((
    Dnes sem jezdil s Paliem W a byl sem velmi spokojený, velký prostor uvnitř, i když menší než v Puntu II, obrovský kufr, slušná výbava, velmi dobré zpracování a velmi slušné chování na cestě. Na porovnání jsme měli P 206 SW a vypádá oproti Paliu jak chudý příbuzný, malinký interier, kufr a drnčící palubka.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  07:53

af: asi na ne budu muset pritlacit. Co se tyce napravy, prisel jim z FIATu normalne papir (videl jsem ho), kde je popsano o co jde a ze je treba vymenit naprava. Udajne se to resi celoevropsky, ale samozrejme jen u aut, kterych se to tyka. Asi mas kliku, ze uz mas verzi, kde je to vychytany.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  18:50

já jezdím asi za 8.5, motor 1.6, najeto 18.000 km, jezdím ted denně asi 5 km ráno a asi 10 km odpoledne + do obchodu a tak podobně.Delší trasy jezdím za 6.8 bez klimy.To vrzání nechápu, měl sem ten problém taky a bez problémů to opravili, asi bych na ně víc tlačil. O problémech s nápravou sem ještě neslyšel.Jinak ty stěrače už dou, údajně špatný kontakt na dojezdu, trvalo to asi 45 minut.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:14

« Spotreba

Oteviram pro vsechny vlastniky Stila diskuzi o spotrebe. Napiste kolik Vam to basti, co mate za motor, kolik najeto a jak hlavne jezdite. Ja mam 1.6, najeto cca 1500km, 5dver a ciste po meste (Praha, ted je extremni) okolo 10litru. Na nadrz mam prumernou tak 9,8 az 10,2. Je to jen mesto, nekdy i o vikendech, ale Praha je ted snad ucpana porad.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:11

« Re: stilo

No tak to mas dobry, ze je to prvni problem. Ja jich mam trochu vic. Stale mi nebyl servis schopen odstranit drobne vrzani palubky a co se tyce mnou zmineneho vrzani ze zadku auta, jedna se o SILENT bloky a budou mi menit celou napravu. Udajne o tom Fiat vi a ve vyrobe uz je to opraveno. Kupoval jsem predvadecku, starsiho data, takze ta to jeste mela.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.02  18:25

« stilo

Tak se mi objevil první malý problém, při spuštěném cyklovači se stěrače zastavují asi v polovině skla, pokud zapnu plynulé stírání, je vše v pohodě, v úterý s tím du do servisu, sem zvědavý na co přijdou
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:22

« Re: MBE

Jo mimochodem, zvuk a chod motoru se mi taky libi i u te 1.6. Je to takovy pohodovy zvuk, ale zase je fakt, ze jsem srovnaval OHV ve skodovce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:21

Jarous: pazvuky od zadni napravy odstranuji dnes, takze uvidime. Fiat na to vydal service note, ze je treba vymenit nejake krouzky na zadni naprave????? Neco takoveho, nejsem mechanik. Rikal, ze to maji snad vsechny Stila, ale nevim. Chovalo se to tak, ze pri prejezdu nerovnosti ze zadu jako vrzalo. Ale delalo to hlavne pri zhoupnutich, ne kdyz se vymete nejaka dira. Uvidim, dnes to davaji do poradku, tak jsem zvedav.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:08

« Abarth

Neviete niekto, co je pravdy na tom, ze Stillo Abarth sa ma objavit ja vo verzii s manualnou prevodovkou ?? (narazil som na taku nejasnu poznamku v jednom teste..). Kedy to asi tak moze byt ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  14:52

Když se tady Stilo začalo prodávat,byl jsem na předváděcích jízdách. Vyzkoušel jsem verze 1.6 a 1.8. O dovolené v létě jsem se svezl s 1.2. Byl jsem mile překvapen jízdou, samozřejmě žádný dravec, ale díky zpřevodování a 6ti kvaltu to jede docela svižně. Prodejce říkal, že spotřebu lze udržet bez problémů kolem 6 l/100. Také se mi velmi líbila kultura chodu motoru(na rozdíl od Fabie,kterou používám ve firmě). Co to "bouchnutí" jak jsi uváděl, máš to odstraněný?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:14

Sorry vsem za obcas zmatene vety, to je holt kdyz clovek specha a neprecte si to po sobe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:13

Jarous: Najeto mam 1400 km, takze zatim opravdu nezajete. Moje postrehy jsou asi nasledujici. Koupil jsem verzi 1.6 hlavne s ohledem na cenu. Dostal jsem slusnou slevu, takze proti zakladu (6xAirbag, ABS, ASR, bla bla) je tam jeste metaliza, klimatizace (manual) a posuvne zadni sedacky. S motorem je to zatim trochu rozpacite. Je to 76kW (103koni). Kdyz jsem to prevzal, tak jsem nechapal. Vubec jsem s tim neumel jezdit. Pred tim jsem mel feldu 1.3 a fabii 1.4. Prislo mi to hrozne liny (uz obchodnik me upozornoval, at tomu dam trochu casu), ale ted uz se to znatelne lepsi. Uplne to nesetrim, motor jsem uplne v klidu az do 6000,- a od cca 3000 znatelne oziva. Proste to potrebuje jiny styl jezdeni, preci jen je to 16V. Jak jsem psal, po tech cca 1500 je motor znatelne zivejsi, takze uvidim. Hlucnost je OK, jakmile jdes pres 3500, uz je motor dost slyset, ale je to takovy prijemny, jakoby sportovni zvuk, takze je mi to docela sympaticke, ale je fakt, ze kdyz jedes 140, muze to byt pro nekoho uz neprijemne. Myslim, ze ten motor meli lepe zprevodovat, nebo mu take da 6ti kvalt, docela by to bodlo. Problem je trochu spotreba, je fakt, ze nejezdim na nejmensi, ale vezme mi to pri ciste mestske (podotykam prazske) jizde 9,5l. Velka prednost toho auta je, super prehled. Posez je celkem vysoko a je z nej vyborne videt. Pokud by te zajimalo jeste neco, ptej se. Me by docela zajimalo od nekoho s motorem 1.2 jake je s tim svezeni. Skoro si rikam, jestli jsem nemel vzit prave tu 1.2
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  13:46

« MBE

Můžu se Tě zeptat, jak to Stilo je hlučné, kolik máš už najeto? Na mě působí solidním dojmem. Kdybych nemusel investovat do domu, hned bych ho koupil/asi verzi 1,2/. Ze začátku se mi také moc nelíbilo, ale postupem času mu přicházím na "chuť".
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  12:36

« Re: Dílenské zpracování

To bylo i na nasi firemni Fabii kombi. Ale o Skode nikdo nikdy nerekne, ze ma spatne dilenske zpracovani
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  09:21

Ja si myslim, ze kazde auto ma svoje. Mam Stilo 1.6 16V a tim zpracovanim myslim treba uvolnena tesnici guma na patych dverich, nebo vrzani palubky (to mi dava prodejce do poradku) a takove drobnosti. Co se tyce licovani, to vypada velmi solidne, ale uvidime. Jednoznacne to auto nezatracuju (konecne ho sam mam :-), ale nejsem slepy fanatik, dokazu najit i chyby. Kazdopadne to auto ma i spoustu kladnych vlastnosti, proto taky pisu, ze to kazi dojem z jinak super auta. Mozna mam jen smulu. Kazdopadne pred tim jsem mel Fabii a tam mi palubka vrzala taky, take asi to bude mnou :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  20:01

Design Stila je jako víno, po úvodním zklamání se mi začíná líbit, zatímco třeba P 307 se mi už okoukal, snad proto, že jich jezdí víc. A ty barvy na Stilu jsou náhodou povedený, hlavně pastelový metalízy. Jen ta tmavomodrá je vyloženě nevýrazná. Punto se mi tky líbí jak je teď, otázka ale je, co chce trh. Myslím, že šanci oživit prodej má novej motor 1,2 JTD 16v, kterej snad chtějí dávat i do AR 147!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  18:49

S tím zpracováním nesouhlasím,moje Stilo je OK,ale známému na Golfu vrže palubka,viděl sem několik P 206 kde bylo lícování naprostá katastrofa a kamoš má Clio, kterému po roce 3x po sobě oděšla řídící jednotka, jednou to platil a málem to auto rozkopal. Dle mého jsou všechny auta víceméně stejné,ale FIAT má na houby pověst,tak na to každý poukazuje a u jiných značek to lidi víc tolerují. Co se týká faceliftu Punta, který tu někdo postrádal tak dle mě není vůbec potřeba, Punto je velmi osobité a rozhodně ho na cestě nepřehlédneš.Facelift, jak byl prezentován na quttroroute.it mu spíš ublíží
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:29

Mám ještě jednu historku. Kolegyně (tentokrát současná) si koupila (shodou okolností u stejného dealera) VW Golf 1,6 benzin. A hádejte co měla napsáno vzadu na kapotě? 1,9 TDI. Taky dobrý ne?
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:26

« Dílenské zpracování

Když jsme u toho dílenského zpracování: Bývalá kolegyně si koupila fungl novou Fabii Combi a po pár dnech a mnoha krizových situacích přišla na to, že jí blikají blinkry obráceně. Tj. chce odbočovat doleva a bliká doprava. Super ne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…