Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 02.04.03  07:51

« Re: Palubka

Tu palubku skuz ve spárách prostříkat WD40. Sice to bude chvíli smrdět, ale mělo by to na delší dobu stačit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  09:22

Vcera jsem do toho nekolikrat vzteky prastil a prestalo to vrzat :-) Dohodl jsem se tak, ze objednali ten pruduch novy, zkusi ho vymenit, kdyz to nepomuze, obratim se na Fiat CR, toto jsem jim rekl. Mam dojem, ze na pruduch bych vraceni auta neuhral, ale mozna ze na tu spojku ano :-) Ta cvaka i po nekolikate reklamaci. Kazdopadne by byl stejne problem, auto je v leasingu. Nicmene, ja ho nechci vracet, chci aby to odstranili, nejsou to zadne vazne zavady.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  18:35

co takhle pohrozit opakovanýma reklamacema a vrácením auta :-) Taky bych se obrátil na FIAT čR, at se snaží...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  10:00

No me vrze ten pruduch co je pod prednim oknem. Dost blbe se tam leze a rozebirat palubku, na to jsem dost nesikovnej. Spis je uz * at s tim neco udelaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  09:32

hm mne takhle vrzalo neco v oblasti radia, az jsem si sproste zanadaval, ze jedine, co v italskem aute vrze je nemecky Grundig z Portugalska. A pak jsem prisel na to, ze vrze mnou nainstalovany venkovni teplomer. To jen tak okrajem. Asi ti nezbude nic jineho, nez se na to podivat sam
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.03  07:59

« Palubka

Tak mi opravili vrzani palubky tak, ze to vrze i pri bezne jizde, kdyz pridam plyn. Uz me to opravdu sere, jinak se to rict neda. Dam to tam znovu a neprevezmu si to dokud to neodstrani.
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.03  10:35

« STILO MW 1,6

Ahoj,
    jsem tady novy. Kupuji nove stilo. Asi se ptam pozde, ale da mi nekdo nejake nezavisle informace k tomuto autu, nez ktere dostanu v autosalonu? Auto se mi velmi libi, kufr dost velky, prostor na sedadlech super a vnitřek jako takovy take neni spatny. Hlavne neposilejte moc kriticke poznamky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:39

« Re: Mechanické zabezpečení pro Stilo

to Stavros: tyč je v pohodě, mě zase vyhovuje, že tam klíč nemusím strkat dvakrát (on tam nikdy nejde super) a pokud to při montáži nezkurví, vypadne tyč po otočení klíče sama a nemusíš ji silou tahat ven. A navíc podle nějakých testů jsem četl, že ta tyč je obecně pevnější proti přeštípnutí než otočný mechanismus zámku.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:28

« Spojkovy pedal

Takze posun v otazce meho cvakajiciho spojkoveho pedalu. Udajne se na nej byl podivat technicky reditel FIAT CR a vznese pozadavek na spagetaky, co jako s tim. Tak jsem zvedavej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:27

Vidis, me ta tyc ani nevadi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  08:01

no ja mam na M6 Medved blok, kterej je vyrobenej primo pro MAzdu a jsem spokojenej, na jinym aute jsem mel i Defend Lock a ten je taky super. Jenom ten Construkt se mi zda na houby. Ten nebrat. Hlavne aby tam prave nebyla ta zasouvaci tyc, to je velice nepohodlny. Proste pri zamykani ten zamek zamacknes a pri odemykani otocis klickem.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  11:46

Tezko rict, o Constructu se rika, ze je udajne "relativne" snadne ho prekonat. Alespon ty prvni verze, dneska uz to asi bude lepsi. Ja mam Mul-T-lock, jeste ten s tou zasouvaci tyci. Ani ne tak proto, ze bych na nem trval, ale proste mi ho nabidli u dealera. Bylo mi to nejak jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  10:56

Zámky jsem myslel Defend Lock, Medvěd Blok, Mul T Lock, Construct atp.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  10:55

« Mechanické zabezpečení pro Stilo

Zdravím všechny a prosím o radu: Jaké je podle Vás nejlepší mechanické zabezpečení pro Stilo (myslím tím zámek zpátečky typy DefendLock,Mul-T-Lock,Construct,MedvědBl… ??? Za rady a zkušenosti předem díky. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.03  17:39

« Re: GT

gt, má stále selespeed....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  16:37

« Re: závady

Ten posilovac mozna bude ono. Me v tom u dorazove pozice jako cinkne. Nevim jestli to dela od zacatku, obvykle mam pusteny radio a neslysim to. Dela to na obou stranach, ale nijak to neresim. BTW, skoda ze uz nemam to nove zprevodovani, pravdepodobne to bude vyrazne lepsi. Mimochodem, v tomto tydnu ma byt v autohitu test MW, tak uvidime co se dozvime :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 15.03.03  09:49

« motor 1,6

Přesně tak, u tohoto motoru bylo upraveno zpřevodování a měl by být již ve všech verzích.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  23:10

P.S: Jsem právě na Rally šumava a Bravo 2.0 20V na které sem se těšil odstartovalo do první RZ, ujelo asi 2 km a odpadlo kvůli závadě :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  23:07

Nevím co máte s posilovačem, tam problém nemám, ani sem o tom nikdy neslyšel, nejedná se náhodou o zvuk, který se ozývá v dorazové pozici??? Tam se ozývá dojetí na doraz, a protože je posilovač elektrický a motorek se točí, tak se řízení při vytočeném volantu zkouší pořád vytáčet a cvaká to.Tak to aspoň vidím já...
    TEST: srovnávání s koktávkou bych pochopil, přece jenom je to v naší zemičce pořád pro řadu lidí modla, a takovým lidem nikdo nevysvětlí, že jde o auto 2 generace pozadu.Ale porovnávat prostor pro kolena a říct že je stejný je STUPIDITA největšího kalibru. Co se týká dílenského zpracování, tak možná má rezervy, ale objektivně řečeno je má každý, včetně modly VW a kdo to nevidí je zaslepenec, nebo hlupák.Ono to Stilo není žádný zázrak, ale je to hodně vysoký standart za výbornou cenu s bohatou výbavou bez příplatků. Testy na Stilo sou opravdu v každém časopise uplně jiné, a kdyby to člověk porovnával, tak si myslí že je pokaždé řeč o uplně jiném autě.Co se týká motoru 1.6, tak POZOR!!! Ten má v MW jiné zpřevodování a snad i elektroniku a auto jede výrazně jinak než 3/5 dv, je o hodně víc pružnější a nemá pod 2500 ot takové hluché místa.Výbavy se taky poměnily, takže bederní opěrka v základu ani za příplatek opravdu není, FIAT se na našem trhu vydal cestou nízké ceny, a podlě mě je to dobře, protože image je mizerná, tak je potřeba podbízet se. To je můj, doufám objektivní názor, tak mě nekamenujte...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  17:18

« Re: Af

Jsem celkem kliďas a kritický majitel Stila 3D,
    ale ( použiju ten výraz ) ten magor ze SM, co
    napsal test Stila kombi by se měl jít živit
    trochu jinak, snad v tom ani neseděl.
    Ahoj !
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  11:36

« Re: Af

To jsem zvedavej. Podle me jsou tam i fakticke nesmysly. Jako treba ta hlaska, ze neni mozne ani za priplatek mit na prednich sedadlech bederni operku. Nevim jak MW, ale ja ji u ridice mam v zakladu.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.03.03  11:17

« Af

Já jsem tomu redaktorovi posílal mail. Jestli mi odpoví, tak to zde zveřejním. V tom 100t.testu je také listárna majitelů prvních vyrobených vozů Stilo. Je pravda že nějaké problémy tam byly, zejména s zadní nápravou a s hlučností el.posilovače řízení což prý je již vyřešeno.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.03.03  11:14

« Re: To Jarous

No já tím myslel v časopise Quattroruote. Odebírám ho. Leda že bych to naskenoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:06

« Re: Kvalita

Zaroven taky nechapu, pc vsude vsechny auta porovnavaji s Oktavkou. At uz je to skoro jakekoli auto. Vzdyt uz je to stary typ, tak co to porad srovnavaji. Kdyz porovnaji Stilo, jeste to chapu, ale tuhle byl v Euru maly test na Mazdu 6 a kdyz ji nakonci srovnavali s Oktavkou, tak psali, ze Oktavka je trochu levnejsi. Ze je to auto o tridu jinde ve stejne vybave za skoro stejne penize jim jaksi nedoslo.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:03

A uplne nejlepsi je kritika designu. Kdyz je test Golfa, napisou ze palubka je stroha, nemecky obycejna, ale kvalita a bla bla. Stilo vevnitr, palubka je nemecky obycejna, coz je skoda, driv to Italove meli lepsi. A kdyz hodnotili Fiaty driv, tak psali, ze jsou to vystrelky a ze trochu konzervatismu by neuskodilo. To same s designem auta. Kdyz delal Fiat experimenty, tak to bylo furt ze jako joo, ale zase ze uz je to moc a ze radsi ta klasika. Kdyz udela klasiku, tak zase, no ale trochu experimentu by neuskodilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:00

Stp> jo to cvakani ve volantu mi zaclo delat taky, ale jenom v maximalni poloze vpravo i vlevo. Je to jenom takovy cinknuti. Ta palubka me dost sere, i kdyz ji dotahnou, zase to zacne delat.
    AF> ten test v SM je fakt komickej. Dilensky zpracovani Stila ma opravdu jeste rezervy, ale ty jejich duvody jsou dobry. Ono uz to s tim mistem vzadu, prej jako Oktavka, to me fakt pobavilo. Paradoxni je, ze ty ruzne testy co jsem na Stilo cetl jsou tak rozdilne, ze to snad ani neni mozne. Nekde hanili sedacky, tady je chvali. Vetsinou motor 1.6 vsude kritizujou, tady ho vicemene pochvali. Prostor vsude chvali, tady pisou ze je ho malo. Pak si vyber :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  19:57

V SM internet ještě neznají, zbytečná námaha, vždyt nemají ani web.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  18:36

Občas hláška Avaria Motore, dotáhnutá palubka, oprava stahování oken,silentbloky v zadní nápravě, najeto 20000km, motor 1.6, jinak plná spokojenost. Když čtu fórum P 307, tak se směju :-) Jinak sem dnes četl ve světě motorů test Multiwagonu a podobnou snůžku hovadin sem už dlouho neviděl. Kecy typu podprůměrné zpracování, které má byt odůvodněno použitím suchých zipů v nákladovém prostoru mě velmi pobavily. Ale stěžování si na místo pro kolena vzadu mě fakt dojalo. Asi se naštvu a pošlu do SM nějaký mail kde budu asi sprostý :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  17:24

tak to je slusny...
    ... taky se pokusim o list mych problemu ,
    mam stilo 1,9 JTD, najeto 32000 km
    - vymeneny posilovac rizeni, dotahnuta palubovka, nedolehani listy na celnim skle, cyklovac steracu se zblaznil, podivne hlasky palubniho pocitace jako alternator fail * VDC fail * a dalsi:)
    podivne cvakani pri toceni volantem
    jinak pohoda :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  11:07

« To Jarous

Zdravím, mohl bych poprosit o odkaz na ten 100tkm test Stila. Prý to bylo na Quattroroute, ale nepodařilo se mi to najít. Díky. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 12.03.03  10:03

« Re: to wolff

To nevím jestli bude JTS, necháme se překvapit. No ona i ta současná 1.6 by nemusela už tolik brát, protože někdy ke konci roku byl udělán zásah do zpřevodování, právě kvůli spotřebě a k lepšímu využití točivého momentu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  21:06

« Re: to wolff

Nebude ten novej 1,4 motor JTS ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  10:59

« to wolff

No jestli půjdeme do MW, tak si kvůli tomu nějakýho Bohouše snad pořídím. Chci počkat na ten novej motor 1.4 16V - nemusel by mít tak velkou spotřebu a má mít cca 100 koní.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  09:35

« Re: to Jarous

Reklama s Bohousem je fakt dobra :-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.03.03  08:55

« to Jarous

Stilo MW...A budete pak jak v té reklamě....? Budeš vozit Bohouše?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:25

Jo a co se tyce pocitace, na obcasne hlasky pri startovani Alternator Failed jsem si uz zvyknul :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:24

No servis, ja mam ten soucasny 100m od baraku, coz hralo roli i pri vyberu auta, takze se mi nikam jinam moc nechce. Tak nevim. Prasknout muzu, jezdim v Praze k Vavrincovi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  07:50

Hmm, to Tě docela lituju. Nějak málo km na tolik problémů. Mám doma 100t.km test na přesně to samý Stilo vyrobený v roce 2001. Nejvíce problémů dělal palubní počítač, který hlásil neexistující závady. Asi opravdu pořád platí - po uvedení modelu počkat cca 1 rok na vychytání much. Vím o čem mluvím - mám firemní Fabii(jedna z prvních) a taky jsem si docela užil. Taky teď uvažujeme z manželkou že vyměníme auto. Chtěli bychom Stilo 5dv., nebo MW.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  07:22

mbe: Jo jo. Takove blbosti a tolik srani s tim...
    To nastve. Holt je nutno pri vyberu auta zvazovat
    i pripadny servis... Tragedii je, ze autorizovanych servisu
    Skoda je jak nas*ano, ale Fiatu je malo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  18:10

A co takhle navštívit jiný servis??? A práskni kam jezdíš, ať víme :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.03  17:04

« Kvalita

Takze panove (a damy jestli tu nejaka je :-), udelam souhrn svych potizi se Stilem 1.6, najeto asi 9000 km. Zda se, ze se jedna zejmena o neschopnost servisu.
    1)Vrzajici pruduch pod oknem, na oprave 3x, obcas to dela, obcas ne, stale nevyreseno.
    2) Nevystredeny volant. Obcas po absolutni rovine a nemam uplne rovne volant. Prijde mi, ze nekdy je to OK, nekdy ne. Nevim co s tim, ted to pujde po druhe na opravu.
    3) Cvakajici pedal spojky - uz 2x na oprave, ted po 3. Podle servisu se jedna o spojkove lozisko, cekaji na dodani. Tak uvidime. Je to dost neprijemny.
    4) Spatne ukazujici vnejsi teplomer. Ted to pujde po 2. do servisu. Budou menit cidlo.
    5) Vrzajici zadni naprava, odstraneno na druhy pokus. Meneno po cele evrope.
    Mozna jsem smolar. Mozna taky ne.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.03.03  11:23

« Bez nadpisu

V Rakousku jsou Fiaty taky policejní....A ve Španělsku a Portugalsku taky. O Itálii se samozřejmě nebavím...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  18:30

« Re: Madarsko

Ve státech co nemají vlastní značku aut ( nemyslím výrobní fabriky jiných značek ) se teprve pozná jestli je auto úspěšné, nebo ne. V rakousku jich taky jezdí dost...
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.03  09:04

« Madarsko

Ted jsem se vratil z Budapesti a za 3 dny co jsem tam byl jsem videl vic Fiatu Stilo, nez za celou dobu co se prodava v CR. Jezdi jich tam opravdi vyrazne vic nez u nas. Dokonce jsem videl i policejni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  08:56

« Re: Stilo 3d

Ta cena byla paradni, akorat zelenou nemuzu. Ale uz jsem uvazoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  13:20

« Re: Stilo 3d

S kvalitou ti moc neporadim, mam najeto teprve neco pres 7000 km, ale videl jsem 3dv Stilo, 1.9JTD, 115k za 399 000,- coz je podle me dost dobra cena. Maji ho na automodul. Tak jen pro info.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.03  11:46

« Stilo 3d

Ahoj, líbí se mi Stilo 3d (jezdím sám, ale zato hodně, 60-70t za rok). Máte někdo zkušenosti, jak je to u Stila s kvalitou a výdrží? Nejde mi o ty německý kecy ve stylu "horší dílenské zpracování", ale fakt o zkušenosti. Jednoho fiata doma máme, manželka má Punto 97, celkem spokojenost, akorát už 2x odešly silentbloky zadních ramen a měnil se výfuk. Jinak nic, a to jezdí hlavně couračky.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.03  08:51

Tak to bude to GT docela zajimavy, protoze zatim u Abarthu vzdycky kritizovali jenom tu prevodovku. S manualem by to mohlo bejt slusny.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.03  08:50

« Re: Multiwagon

No ja nerikal, ze ten motor je spatny. Ale zprevodovani je dost dlouhy, a dokaze dost zrat vic nez jine 1.6. Ma ale peknej chod, zadne vibrace. Taky jsem o vikendu Multiwagon okukoval. U nas ho meli za 449 000,- ve verzi Actual, 2xAirbag, ABS, ASR, MSR, pocitac apod. Navic byla klima, metaliza, radio a jeste nejake drobnosti. Za 449 000,- vyborna cena.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.02.03  09:28

« Multiwagon

Tak jsem se byl včera projet s Multiwagonem. Design je dle mého soudu povedenější než u 5dv.hatchbaku. Jel jsem s verzí 1.6(MBE - nepřijde mi ten motor zase tak špatnej). Za ty peníze co to nabízej je to podle mě fakt kauf. Je to hezky pohodlný na nerovnostech a ten kufr... No kdybych měl těch 414t.kč tak jdu do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  18:28

GT je v podstatě Abarth s obyčejnou převodovkou a bez navigace a stojí aso o 100.000,- míň. Co se týká opěrky tak ta je uchycena na tunelu a ne na sedadle, jak sem psal, sorry
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  16:01

« Re: Nabidka

Ja ze mi rekli, ze ta operka se neda zvlast objednat. Jenom cele sedadlo a to jeste nebude ve sejne barve.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.03  16:01

« GT

Jinak GT je na webu Fiatu, kdyz si date volbu Chci Fiat, potom si najdete Stilo a date si modely, tak je tam mimo jine i GT a u nej poznamky, ze informace budou doplneny pozdeji. Jinak to ma podobnou vybavu jako Abarth, da uz se to najit i v prislusenstvi. Tak nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  15:58

A kde sis tu operku nechal dodelavat? Ze bych se taky poptal?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  14:51

Ta operka je samozrejme originalni nahradni dil od Fiatu a vypada naprosto stejne jak na Abartu. Rozhodne neni uchycena do sedadla. Kde jste to videli???
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.03  12:46

« Stilo GT

Jsem koukal ze na webu Fiatu pribylo neco jako Stilo GT. Zda se ze to ma stejny motor jako Abarth, vi nekdo o co jde?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  08:58

« Re: Seicento

Hlavni partner je fajn :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  08:58

Jo ja taky. Ciste prazsky provoz sem tam klima a mam tam 9,4 a to mam celkem lehkou nohu, i kdyz obcas si to taky trochu vytocim. Uz jsem si zvykl :-) Ono je to hlavne tim, za ja byl zvyklej na slabsi auta. Mel jsem Punto 1.1 a to jezdilo tak za 6 litru a pak jsem mel Feldu 1.3, tu zajela mama, takze to auto bylo hrozne liny ale malo zralo :-) Taky jsem jezdil rok Fabii 1.4 MPI 44kW a ta jezdila jak kdy, ale myslim tak do 8 litru. Tak holt ted trochu vic no. Mimochodem, tak loketka, mozna mas pravdu ze to dela nekdo jinej. Jenom zjistit kdo. Docela by se mi tam libila, ale zase nechci aby to vypadalo blbe. No treba casem. Ted spis cekam, jak se vyvrbi cvakajici spojkovy pedal a jestli to jejich lozisko problem vyresi. Taky jsem zvedav co venkovni teplomer udela po vymene :-) A i kdybych si koupil Maybach, tak budu mit nejaky problemky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  06:38

ono se stačí podívat na "hlavního partnera" rubriky auto.idnes.cz - z toho důvěryhodnost přímo čiší.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  18:58

to určitě nebude originál opěrka, protože ta je uchycena přímo v sedadle. Spíš bych to viděl na nějakého výrobce autodoplňků.
    To mbe: co spotřeba??? pořád jezdím za 9 :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  15:30

Tak me muj servis rekl, ze ta loketka dodelat nejde :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  15:01

« Re: predvadecka MultiWagonu

Fiat uz zverejnil ceny Multi Wagoonu a jsou velmi zajimave. Skoda, ze uz mam hatchback, za ty penize bych do toho asi sel. Kouknete na www.fiat.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:43

Ta loketni operka urcite jde dodelat, protoze ja jsem ji chtel a dostal jsem ji v ramci slevy pri koupi auta. Mam zakladni vybavu s cernym interierem. Ta operka se nedela s identickym potahem, ale prodejce mi nasel nejblizzsi cerny odstin. Do toho plastoveho dilu u rucni brzdy se musi vyrezat dira pro pripevneni operky ( pod plastem je osazeni se zavitem ). Potom to chtelo jeste jednu malou krytku a to bylo vse. Kolik to ale cele stalo nevim.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:06

« Servis - spojka

Tak jsem byl v servisu s tou cvakajici spojkou. Udajne je to spojkove lozisko, objednali a pak budou menit. Co se tyce spatneho ukazovani venkovniho teplomeru, uznali ze to fakt ukazuje blbosti (dneska rano -10 a moje auto s klidem -3, pozdeji po ohrati za jizdy -1 , holt Ital, asi ma rad teplo :-) a objednali nova zrcatka, pry se neda menit jen to cidlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:05

« Re: predvadecka MultiWagonu

Dneska jsem na nej koukal u sveho dealera, vypada moc dobre. Netusim ale konkretni ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:04

« Re: idnes

Cetl jsem, je to sranda :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  11:59

« predvadecka MultiWagonu

Pro ty co to prehlidli - od patku do nedele (21-23.2.) bude mozne u prodejcu Fiatu vyzkouset Stilo Multiwagon.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  07:52

No srovnavam oboji obsazene dvema lidmi, skoro zadny naklad v kufru. Me to prislo taky divny, pricitali jsme to tomu, ze to jeste neni poradne zajety. Je pravda, ze se to v prubehu tech 14 dnu trochu zlepsilo, tak snad....
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.03  18:51

« idnes

Doporučuju přečíst si diskuzi u článku o Stilu combi, typické inteligentní názory lidí, kteří mají vždy svůj názor :-)))
    Stilo Wagon se mi moc líbí, přijde mi tvarově pěkně vyvážené a kompaktní
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  15:41

To uz se mi nezda. Vzdyt to ma 98kW, to auto je sice tezsi, ale s tim muze mit trochu problem ta 1.6 (s prazdnym by nemela, mozna nalozene), ale ta 1.8 uz prece ne. Tech 130 koni uz nekde musi byt znat ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  14:29

Musim se pridat do diskuse: mam cca 2000 km zkusenosti se Stilem 1,8 5D (celkem najeto asi 12 tkm) a prijde mi dooost line. Nevim, treba je to tim jednim kouskem, ale myslim, ze moji Brave 1,6 by to neujelo. Urcite je to auto tezsi, skoro jiste ma i mensi spotrebu pri stejnem stylu jizdy, ale je to vazne linej lenoch.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  12:29

No jasne :-) Ja to myslel tak horce. Jasne ze za par let bude nejaky jiny auto za stejny penize treba litat :-) Ne vazne, jenom si myslim, ze to je fakt bomba nabidka. Krome toho na dobu kdy jsem to kupoval jsem koupil opravdu dobre, takze si nemusim nic vycitat. Jenom bych bral tu loketni operku ve predu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  11:42

mbe: To vazne nastve... Nejlepsi je ale tohle
    neresit. Proste jsi ho kdsi koupil za nejakou
    cenu a ted je situace jina... Kdybys mel cekat na
    nejlepsi cenu a nejlepsi nabidku, tak stale
    chodis pesky :-)

No a jestli jsi udelal spatny kauf vlastni vinou,
    tak si z toho vem ponauceni. Ale trapit se kvuli tomu...
    Trebas by se ti tahle 1.8 pojebala... Trebas by sis
    uzival zive jizdy a zabil by ses... Uzivej si
    a raduj se z toho, co mas :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.03  10:21

« Nabidka

Dneska jsem se trochu nakrknul u sveho dealera. Meli tam 1.8 98kW, Dynamic, 5 dveri, Obvykla vybava 6X Airbag, ABS, klima, autoradio s CD, kuzi potazenej volant, komfortni paket za 458 000,- Kdyz si vezmu, ze jsem dal za 1.6 v podobne vybave bez komfortniho paketu 449 000,- tak bych brecel :-) Ne vazne nejvic me mrzi ten motor, ta 1.6 nic moc, radeji bych tu 1.8 a pak me dost mrzi, ze moje Stilo nema loketni operku vepredu. Nevite nekdo jestli se to da dodelat?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  09:47

Tak na idnes se to s Italy nejak roztrhlo... Dnes je
    tam neco o Stilu Wagon: [odkaz] r=ak_aktual&c=A030215_213143_ak_aktual_f…
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.03  18:33

Přesně tak, stojí 185.000,- tak s čím to chcou srovnávat??? Hlášky typu koncernová kvalita jsou ubohé a každý kdo jel golfem s vrzající palubkou, což je zcela normální, se musí smát
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.03  10:37

« Seicento

Dnes je na IDNES cosi jako recenze Secienta. Nechci se tu vyjadrovat k autu, ale dost me pobavila. Hlavne hlaska na palubku, ze lide kteri jsou zvykli na koncernovou kvalitu by pozadovali vic. Mam zato, ze FIAT je taky koncern, tak jaky jiny to asi maji na mysli ???? :-) Uprime, Seicento jsem si prohledl a sedl jsem si do nej, opravdu neni nic moc, ale sakra vzdyt to auto stoji 185 000,-. Az ten "koncern" udela auto za stejny penize a bude lepsi, tak budu mlcet.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.03  08:47

« Re: Spojkovy pedal

to AF> asi mas pravdu, me slo spis o to, jestli to neco vyresi.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  19:30

« Re: zkusenosti Stilo- 3 dv,

taky jsem to bral jako vtip,nakonec jsem prebiral tak ze jsem vse kontroloval- kryty zadelavali az po me kontrole.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  18:42

« Re: Spojkovy pedal

Nechci se nikoho zastávat, ale pochop, že když ti teploměr vymění, tak naúčtují FIATu záruční opravu a ještě mají rabat z dílu, když se ti v tom budou vrtat a laborovat, tak jim nikdo nic nedá. Na takové opravy přichází teprve po záruce, když už je potřeba šetřit zákazníkovy peníze, když je nechce dát za nový díl...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…