Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

26.11.03  15:17

« Stilo 2004

Nevypadá to zle, připomíná mi to Hondu, mám ale dojem že se říkalo, že se bude pětidvířko víc blížit třídvéřku, ale asi ne...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  12:21

« Re: Theo - tady je odkaz

Je to pekne, ale mne sa viac paci moj aktualny model. Uz som si asi nan zvykol. Myslim, ze okrem zadnych hmloviek tam ani nic moc nezmenili.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.11.03  10:03

« Theo - tady je odkaz

• « 00 Reagovat !

foto

25.11.03  19:17

« Re: Stilo 2004

Na ten facelift jsem docela zvědavej, zadní světla mají bejt údajně jiný. Není to už někde k vidění ?
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 25.11.03  17:46

« Stilo 2004

Od ledna bude v prodeji lehce faceliftované Stilo, přibudou motory 1.4 16V a 1.9 16V JTD. 5dv. verze má pozměněnej zadní nárazník, světla a drobnosti na kapotě
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.03  10:41

« Re: Stilo 1,6 - spotreba

No moje stilo je kupene 11/2002 neviem kedy bolo vyrobene. Dlhodoby priemer mam 6.9l ale jazdim(e) len po okreskach, to znamena rezim 60-90-60 atd. Pravdu povediac cakal som spotrebu pod 6l, ved to je vlastne ukazkova jazda "mimo mesta" podla technicaku 5.8l.
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.03  10:30

« obite prahy naposledy

Takze dopadlo to takto. Tie folie vyraba 3M, neviem preco ale na stilo nie su priehladne, ale biele a chlpate. Nechal som si ich strieknut zelenou metalizou a vypada to pekne. Bodka.
    V nedelu som pozeral auto,moto und sport na VOX. Venovali asi 10 minut problematike obiteho laku a ochrannych folii :-) Dnesne laky na baze vody su maksie ako stare synteticke. 3M vyraba folie skutocne gigantickych rozmerov, v relacii s nimi polepili skoro celu audinu. Su hrube z polyproylenu a mimoriadne pruzne, kamienky ich neposkodzuju pretoze sa od nich odrazaju. Na aute su prakticky neviditelne. Povodne boli vyvinute na ochranu rotorov na vrtulnikoch.
    [odkaz]
    [odkaz]
    Bezne folie ake sa pouzivaju na efektne polepy su prilis tenke a nepruzia, kamienky ich prerazia.
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.03  14:19

« Náhrada oleje za SWEPCO? nebo podobné ?

Ahoj, má někdo zkušenosti s výměnou oleje za SWEPCO? Měl jsem ho kdysi (1994) ve Škoda Favorit a auto jezdilo o dost lépe, výrazně se snížila spotřeba a olej se již nevyměňuje jen doplňuje. Na stránkách výrobce www.swepcousa.com jsou 3 druhy.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.03  13:50

« Re: stilo 1,6 mw

Ahoj, mám Stilo 1.6 MW od 3.7.03 najeto 17 000 km. Olej jsem ještě nedoléval. Prům. spotřeba 9l/100km. Nejvíce jezdím po dálnici a stává se mi, že honím čas, tak jezdím rychle. Mám vyzkoušeno, že mimo město na norm. cestách se vejdu do 6 l. Při přezutí na zimu mi dělali zimní prohlídku a vše je OK. Spotřeba se dá i dost ovlivnit huštěním. Při přebírání mi doporučili, abych hustil o 0,2 více než je uvedeno v návodu. Taky mi dost spotřebu ovlivňuje automatická klima. Ještě nemám vyzkoušeno, jak se projevuje AQS - třeba to taky zvyšuje spotřebu a hodně jsem si zvykl na vzduch bez smradů.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 20.11.03  09:26

« Bez nadpisu

Hele v autohitu byl článek o lepení fólii. Prý je to super. Drahý, ale super. Umí prý polepit cokoliv. A kdo má prachy tak z a 30 000 se dá polepit celý auto. chrání to právě proti oděrkám. Tak zkus to. Ne celý auto, ale jen tam, kde máš problém...Ciao
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.03  09:19

« otazka na Zdenek_C

Ahoj, mam teraz auto v servise, robia mi prehliadku po roku a opravuju tie odobane prahy. Uz prisla aj ta ochranna folia, je to take nieco chlpate, podla mna je nieco podobne nalepene aj na mnohych (mozno vsetkych neviem) feliciach na celom prahu. Problem je v tom, ze na feliciach je to prestrieknute farbou auta. Mne to nechceli striekat, vraj sa to neda, a chcu to take snehovo biele nalepit na moju nadhernu zelenu metalizu. Pytal som sa ich, som prvy komu to robia, tak podla mna si nevedia poradit. Ty si to uz vyriesil ? Mas tam tu foliu ?
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.03  16:33

« stilo model 2004

ak som sa dobre docital tak zmena by mala nastat vo vybave o vzhlade som nic nenasiel.
    Moje auticko 1.6 mw jazdi na vybornu ale trosku som sklamany spotrebou teda neviem ju porovnat s inym stilom totiz stale sa my zda ze pri 140 km spotreba 8,5 az 9 litrov priemer na 100km je vela pororvnavam so skoda fobia 1,4 16v 100k kde pri 140 my vychadza spotreba 7,2 7,4
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.03  12:32

« modelovy rad 2004

neviete niekto ako bude vypadat modelovy rad Stilo 2004?

cital som, ze Stilo sa momentalne prestalo vyrabat az kym sa do konca roka neprejde na novy modelovy rad. Mate niekto zoznam zmien ktore nastanu?
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.03  13:55

« kontrola při 20000 km

Tak jsem se vrátil z první prohlídky po 20 000 km. Dopadlo mi vše ok. Zaplatil jsem 3850,- Když odečtu kapaliny do ostřikovaču, destilku... tak čistá ruka 3500,- Jak jste na tom vy s kontrolou a cenou za ni?
    A těch vašich příspěvků je tady velmi málo né? Tak se snažte. Na druhou stranu je dobré, že nemáte žáden problém. Tak aspoň napište. Nemám žáden problém. Ať vám to jezdí. R.
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.03  18:41

« stilo jtd

Takze som sa prave docital na fiat.de ze stilo dostava novy jtd 1.9 16v ale 103kw 140k som zvedavy na testy :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  16:44

« Re: sraz

Zdenek_C
    Ty dny jsou na prd. Navrhni nějaký jiný den. Promiň. Zatím Čus. R.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  11:49

r.c. Zdravím, příští týden zatím můžu určitě v pondělí 10. a asi i v pátek 14. (ale to se může změnit). Přeji krásný den a ať Ti to jede. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  09:51

Zdenek_C
    To je v pohodě. Jak budeš mít trochu volna tak ho typ. Byl jsem se objednat v Nordexu na prohlídku, mam už 20 000 km, tak jsem se ptal na cenu a říkali, že to bude 3,5 tis. Tak nevím. Asi mi k tomu dají plnou nádrž. :-) Zatím ať se ti daří. Čau R.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  17:18

« Re: zimní pneomatiky

A proc by nemely hliniky sekat dobrotu, kdyz vozis hodne materialu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  16:52

r.c.: sorry, před chvílí jsem se dozvěděl, že jsem pryč i v pátek. takže bych to nechal na příští týden. omlouvám se a ať Ti to jezdí. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  10:49

Pavel_KR5
    Dík za povzbuzení, že budu v létě v balíku. S autem převážím hodně materiálu a i těžkého. Tak nevím jesli budou ty hliniky sekat dobrotu.
    Jo a to tvoje jméno, to je jak nějaký typ pneu? :-). Sory ber to s rezervou. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.03  10:45

« sraz

Zdenek_C
    Čus, tak se předběžně domluvme na pátek na 17.00 Ještě si dáme vědět. A sraz na nové nebo staré Shelce? Zároveň výzva pro ostatní. Kdo chce může přijet v pátek do Havířova na Shelku. Trochu pokecáme o autech.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 31.10.03  14:02

Kup to z apneu.cz, já sehnal PolarisII za 1536,-Kč/kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  12:49

Kup ty Polarisky II (už předchozí Pol. byly slušný průměr, tak nový snad budou ještě lepší) a hoď to na stávající plechy. A na jaře až budeš v balíku, tak kup hliníkáče ("kola dělají auto").
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:03

« Re: výměna oleje

r.c.: Po první garančce už mám (Nordex). Olej mi tam dali Castrol 5W-40, typ ani přesně nevím, prý je značně lepší. Nicméně za celou garančku včetně výměnu pylového filtru v klimě jsem tam nechal 4.5K (holt nemám slevu, nemaje auto od nich). Zajímavé je, že od garančky (9.10.) mi PP přestal občas hlásit při startování nízký tlak oleje (viz. dřívější příspěvky). Ať Ti to jezdí. Z
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:02

« zimne pneu

Tak ja som vsadil na mojho favorita Matador MP58 M+S silika tieto pneu uz pouzivam cca 2 roky a su jednoducho perfektne mam odskusane aj na tipe aj na stiel MW. Vrele doporucujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:00

r.c.: Příští týden bych mohl v úterý nebo v pátek kolem 17. Jiné dny budu pryč. Z.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  07:58

Zdravím, gumy jsem koupil 4x Polaris 2, měl jsem je ale se spec. slevou, tak mne vyšly na 7K včetně přezutí. Kupoval jsem jen gumy, na jaře se uvidí. Mám na nich najeto 1,5 tkm a zatím super. Ať Ti to jezdí. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  22:11

« Re:

Jasně do Felicie se leje obyč 15w40 kdežto do Stila 5w40..... Tak třeba známej jezdí se svou A6 2.5 V6 TDi na olej a po něm chtějí 4000!!!
    Otec jelikož v autech dělá tak má všemožné slevy tak mi do Tipa koupil Německý olej 10w40 za 85 kč 1l :-))) a je dobrej je tam skoro rok a má pořád pěkně žlutou barvu.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.10.03  15:06

« Bez nadpisu

No raději se zeptej kolik stojí výměna na Fabii. Na tu stojí 1l Castrolu 400 Kč...Takže porovnávej porovnatelné...
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.03  14:02

« výměna oleje

Mám najeto 19 000 a budu pomalu měnit olej. Budou mi ho měnit na Castrol. Mužete říct na co jezdíte vy a na kolik vás vyšla cena výměny? Nejsem si jistý, ale mám pocit, že mi říkali okolo 2000,- Tchán byl s feldou u škodovky a tam ho to vyšlo na 850,- Tak to chci porovnat.
    A ještě chci v servise ať mi něčím napustí podvozek a motor aby to bylo v zimě odolnější. Co si o tom myslíte? Dík a auto ať vám jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:57

« zimní pneomatiky

Tak stilaci hoďte typy na ty zimní gumy ať si můžu něco rozumného vybrat.
    to mfilip:dík za příspěvek. Byl jsem v servisu. Polaris 2 cena 2050, plech. kola 1350. Suma sumárum 3400 x 4 = 13 600,- Trochu moc. Nechci dát tolik v hotovosti a na splátky nedávají. Měli tam i Savy za 1650,-. Ale zas tam nechci dát ty nejlevněší šunty.
    Vím, že je lepší mít 2 páry kol. Buď to teď přehodím na stávající plechy a na léto koupím hliniková kola, nebo koupím druhé plechy. Uvidím podle pěněz. Každopádně chci dva páry kol. Čau R.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 30.10.03  07:12

to Mfilip: Barumkám (zejména Brilantům) se hodně vyčítalo, že s ujetím pár tisíc kilometrů se strašně zhluční. Doufejme, že novou polarisku to už netrápí.

Jinak já mám letní borbety a zimní plecháče. V pondělí jsem nechal ty zimní převážit (jezdím hodně po dálnici) a vcelku mě překvapilo, jak se za jednu sezónu vyvážení rozhodí. Rozdíly na gumách byly 15-30 g !!!

Takže pánové, kdo měníte celá kola, určitě je nechte před sezónou(pečlivější již po) znova vyvážit.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.03  12:34

Sice to neni na mne, ale snad to nevadi. Shodou okolnosti jsem prave koupil Polaris II. Po 150 km konstatuji, ze jsem na zimni pneu, se kterymi jsem doposud jezdil ( Kormoran Winter, Polaris I ) mimoradne tiche. Vlastnosti na snehu zatim nemuzu hodnotit. Jedno ale vim jiste: v zivote nedam na auto protektor. Nemam sice s nima moc zkusenosti, ale koupit protektor za 1000-1200 Kc, kdyz nova guma stoji od 1650 Kc. Koupil jsem kdysi protektory na svoje eRko, po 15 tkm pri normalni jizde byly sjete na vymenu. K otazce prezouvat na stavajici disky anebo koupit radeji nove. Urcite se pri delsim provozu auta vyplati investovat do disku, ktere stejne pak casem muzes prodat s minimalni ztratou. Usetris postupne poskozovani disku pri prezouvani, casem i penize, cas ztraveny 2 x do roka v pneuservisu. Ja jsem koupil na Octavii na leto nova Alu kola za 2000 Kc, plechace byly od 950,- v obchode, na inzerat fungl nove za 500,-. Investice do disku se vrati za 2-3 roky.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.03  12:08

rc> podle me je spotreba ve meste 8,1 hodne slusna.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.03  10:07

to Zdenek_C
    Čau, jak se ti vede. Zase jsem tady dlouho nebyl. Byla to fuška než jsem to přečetl. Ohledně srazu. Co příští týden? Třeba jak pojedeš z práce? Dej typ. A k zimním gumám. Také jsem uvažoval o těch polarisech. Za kolik si je koupil a kde? Uvažuji jestli to přehodit na stávající plechy a v lété koupit hliníkové kola? Nebo koupit další plechy. Ty, ale stojí 1300,- Nebo koupit protektory. Opravdu nevím. Jinak auto jezdí dobře. Zdar. R.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.03  10:02

« Re: spotreba 1,6MW

Připojuji se i já ke spotřebě, která se mi nelíbí.
    Mám 1,6 MW výbava aktual a spotřeba mi stoupla na 8,1. Je pravda, že 90% je najeto ve městě. Tak nevím. Jak jsem, ale jel na dovolenou do CHorvatska ve čtyřech lidech plný kufr, tak spotřeba 6,5 l. Bomba co? Když se, ale podíváme na konkurenční značky např. Peugot 307. Octavka, tak také mají průměr mezi 7,5 - 8 l. Tak nevím co s tím uděláme.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.03  09:55

« Re: Bulb Failure

Měl jsem stejné hlášení. Hlásil jsem poruchu směrovek na pravé strané, ale nevěděl jsem která to je. Ale ve skutečnosti vše fungovalo. Jenom místy rychleji blikala směrovka. Mě se to ale dělo za jízdy. V servisu to zkontrolovali a byl uvolněný drát na pravé zadní směrovce. Tak by to moh být i tvůj problém. Je tam k tomu přístup, tak se na ty kontakty podívej. Čau. R.
  • 00 Reagovat !

foto

28.10.03  21:58

« Spolehlivost

Beztak se mi zdá, že Stila jsou spolehlivá když už se něco vy.... tak to byla geometrie, něco na elektrice, pazvuky. Něakej šťoural by sice mohl říct, že jsem zastáncem Fiatu... Asi nejhorší problém byl lak na jednom Stilisku ale za to třeba nemůže Fiat. Vyrobce barvy mohl vynechat něakou dúležitou látku a barva se kvůli tomu loupala......
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.03  16:17

« Re: spotreba 1,6MW

Všsechny kombíky sou jedničková série, tam by problém být neměl...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.03  12:22

« "Re: Stilo 1.6 - spotreba"

S tymi 1300 kg som mal na mysli Stilo MW. Stilo MW je vysoke 157 cm a siroke 175.6 cm oproti Marey 142 cm a 174 cm. Podla mojich informacii je poh. hmotnost Marea 1.6 1140 kg. So sucinitelom odporu vzduchu to neviem ale Marea je oblejsie auto. Na zaklade tychto si myslim, ze ak zerie Stilo viac ako Marea, nie je na tom nic. Ja s MW v pohode dosiahnem tych 7.6 l ako udava vyrobca. Pre Mareu udava 8.2 l takze tu spotrebu 6.6 l co tu pred casom niekto napisal povazujem za vysledok mimoriadne lahkej nohy vodica a nie za skutocny priemer.
    Moje MW bolo vyrobene 04/2003, takze k prvej generacii sa neviem vyjadrit. Ale co sa tyka motoru tak moje je asi Ok. Seru ma ine veci ako pokazeny CD prehravac, zaseknuty bezpecnostny pas na zadnom strednom sedadle. No a zla geometria, ktoru uz odstranili.
  • 00 Reagovat !

foto

28.10.03  08:41

« spotreba 1,6MW

neviem moje stilo my bolo dodane 1tyz v juny takze vyrobene bolo v maji a mam tiez podozrenie ze je tam dost vysoka spotreba nevete ci sa to da nejako upravit novym SW (viem ze taky problem mal aj peugeot a tam dali novy sw(naprogramovali riadiacu jednotku) a bolo probleme. Nevie niekdo zistit nejake podrobnosti u fiatu (tam hore u naj v CZ)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  15:25

U Stila sou dva motory 1.6, každý má jiné zpřevodován a jinou řídící jednotku. Ty novější sou živější, mají nižší spotřebu, ty starší mají zase vyšší maximálku. poznáš to podle série auta, jestli je to série 0 nebo 1
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  14:26

A nebo je tam proste vyladenejsi management ridici jednotky. Zkusim se zeptat u sveho dealera jestli o tom neco nevi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.03  12:55

K argumentaci pomoci hmotnosti, srovnejte sami katalogove udaje: Stilo 1,6 Active 3D - 1150 kg, 5D - 1205 kg; Marea 1,6 - 1215 kg, Weekend - 1250 kg. Stilo je tedy kazdopadne lehci. Zrovna tak pochybuju, ze ma vyssi soucinitel odporu vzduchu. Nevim, kdo z Vas mel to "stesti" provozovat dve Stila na stejnych trasach s tak diametralne odlisnymi vysledky. Proste si myslim, ze existujou Stila 1,6, se kteryma neni neco OK. Je to muj nazor...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  08:50

rands> taky si myslim, ze mam spotrebu OK. Na delsich trasach jak jsem psal okolo 7,7. Ohledne te spotreby pri 140, sakra hodne zalezi jak mas tezkou nohu s lehkou nohou to jede stejne jako z tezkou, ale spotreba je sakra rozdilna. Asi jsem divnej, ale me prijde na jezdeni po Praze spotreba u 1.6 do 9 litru uplne normalni.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.03  19:40

Minule som nameral na jednom úseku - 2/3 dialnica, rýchlosť 120 - 140, 1/3 okresky, zapnutá klima - priemer 7,7 l. Pritom som sledoval okamzitu spotrebu a ta skoro nikdy neklesla pod 8 - 8,5 l. Tym nechcem povedat, ze pocitac ukazuje bludy, ale je to zaujimave. Porovnavat spotrebu s Mareou nema zmysel. Marea ma pohotovostnu hmotnost okolo 1200, Stilo vyse 1300 kg nehovoriac o velkosti karoserie.
    Mam najazdene 5100 a dlhodoby priemer je 7,4 l. Vyrobca udava 7,6 - neklame.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  17:03

« Re: spotreba 16MW

Okamzita spotreba zavisi na mnoha okolnostech. Dulezity je prumer. Pokud budu smazit dalnici s prumerem 140 km, tak to odhaduju na 10,5 l...
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.03  16:45

« spotreba 16MW

tiez mam podozrenie ze mam velku spotrebu. Pri cc140km ot3800-3900 je spotreba asi 8,5 az 9 litrov co je podla mna dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  14:39

Taky jezdim v Praze, ale byt tebou, necham to auto zkontrolovat. Nebyt te moji sance srovnat dve ruzna auta na naprosto stejnych trasach, neveril bych, ze to muze byt tak velky rozdil!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.03  14:36

Mam Stilo z roku 2002, takze je mozne ze neco zmenili treba na managementu ridici jednotky, ale uvazte ze jezdim hodne v Praze a tam casto nejedete, ale stojite.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  14:33

Zdenku, vypada to, ze mame stejny motor. MBE ma zase ten, co jsem ja mel jako prvni :-)) BTW i tohle druhy auto melo zrejme trable s lakem. Kdyz mi kluci lepili folie, rikali, ze na vnitrku zadniho skla byl prasek z lakovny. Je to holt fakt Italie.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  14:30

« Bulb Failure

Uz jsem to psal v jednom z minulych prispevku. Nevite, co muze znamenat to hlaseni, ze mam vadnou zarovku v PZ blinkru? Objevi se vzdy, kdyz otevru jedny z dveri nebo rozsvitim vnitrni lampicku. Taky prerusovac obcas cvaka rychleji pri vystraznych svetlech nebo pri pravem blinkru. Mam podezreni prave na ten prerusovac. Vsichni mate zarovky OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.03  13:56

mbe, rands: Moje Stilo 1.6 vyrobené 13.3. 2003 má najeto 20 500 km a celková průměrná spotřeba podle PP osciluje mezi 7.2 a 7.5. Trip B resetuju vždy při tankování a ukazuje mezi 7 a 8 litry podle stylu jízdy. Jezdím hlavně v Ostravě, Havířově a okolí, občas delší výlety. Najel jsem už prvních 800 km na zimních gumách (Barum Polaris 2) a spotřeba je stejná. Uvidíme, co s tím udělají sníh a zimní lyžařské výlety do hor :o))) Ať Vám to všem jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 24.10.03  12:55

Marea 100SX (1,6 76kw 103HP) r.v. 99 (Gamma) převodové poměry:

1. stupeň 3,909

2. stupeň 2,238

3. stupeň 1,444

4. stupeň 1,029

5. stupeň 0,872

zpátečka 3,909

stálý převod 17/65 (3,823)

• « 00 Reagovat !

foto

24.10.03  12:14

Rands> ja myslim, ze Stilo proste s ohledem na vyssi stavbu karoserie s 1.6tkou zere vice, nez nejlepsi 1.6 motory. Myslim, tak o litr. Ja mam najeto 18 000km a spotreba behem prvnich 5000 dost klesla a nebo jsem se s tim naucil jezdit. V podstate mam ciste jezdeni po Praze (pul vikend, pul vsedni dny) dlouhodoby prumer tak okolo 8,8. Kdyz vyrazim za mesto, tak jezdim tak o litr mene, ale zase to min setrim. Letni dovolenou, temer stale dalnice, prumer tak 120 km/h jsem mel se zapnutou klimu na 2500km za 7,9. Neprijde mi to tak hrozny. Samozrejme urcite najdes mene zravejsi 1.6tku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  10:38

To Adyn: Kolik ti toci motor na petku pri 120 km/hod? U Stila je to, myslim, 3200 rpm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.03  10:25

To mbe: To prvni, zravejsi auto bylo vyrobeno 14.6. 2003. Druhe, usporne ma datove znacky s 29.5. 2003. Podle rychlosti a otacek si myslim, ze prevodovky jsou stejne. Jsem presvedeceny, ze moderni auto s motorem 1,6, ktere si vezme v prumeru skoro 9l/100km neni v poradku a ma nejakou zavadu motoru nebo jeho managementu.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 23.10.03  17:04

Opravdu mi Marea nepapá. Kombinované spotřebě v TP - 8,3 litru se jenom směju. V reálu jsem tak 6,6 když mám město a dálnici kolem 120/h a nějaké okresky. Když mám jen dálnici v 140-150 km/h tak cca 7,3-7,4.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:41

Rands> nerekl bych, ze co Stilo to original, ale v od nejake doby je 1.6 jinak zprevodovana a to muze podle me byt klidne duvod snizeni spotreby. Ja si myslim, ze na 1.6 je motor ve Stilu zravejsi nez jine 1.6, tak o litrik a jestli zmenili prevody, tak to muze byt prave kvuli spotrebe, protoze co jsem slysel u Marey, tak tam ta 1.6 tolik nepapala.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 23.10.03  13:38

« Re: hučení zespodu auta

není to náhodou palivová pumpa? Když je přicpaný filtr tak někdy hučela, ale né u Stila.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  11:15

« Stilo 1,6 - spotreba

Pred casem jsem tu mel prispevek o vade laku na mem Stilu. Po 6 tydnech mi auto vymenili za jine. Na tom prvnim jsem za tu dobu ujel 5.700 km. V prvnich dnech si Stilo vzalo okolo 9,5l/100km. Smes dalnice a Prahy. Auto jsem odevzdaval, kdyz computer indikoval prumer 8,8. Podotykam, ze Stilo je snad prvni auto, kde pocitac meri naprosto presne -nekolikrat jsem to kontroloval. Moje soucasne auto je mnohem uspornejsi. Uz zpocatku jsem se vesel po 8 litru, nyni naprosto v pohode za 7,5, a to s nim jezdim mnohem svizneji, nez s tim prvnim. Takze panove, co Stilo, to original :-) Jeste otazecka. Nema nekdo z Vas zkusenost s hlasenim pocitace, ze praskla zarovka PZ blinkru (indicator bulb)? Pojistka OK, zarovka OK, hlasi to, kdyz se otevrou dvere, nebo rozsviti vnitrni osvetleni, obcas zacne prerusovac blinkru "cvakat" rychleji, ale svetla blikaji normalne. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.03  09:03

« hučení zespodu auta

Je to pár dní, co se mi začalo ozývat někde mimo vnitřek auta - asi zespodu auta či od motoru po nastartování velmi nepříjemné hluboké hučení, které trvá po dobu běhu motoru a nemění se s změnou otáček motoru ani když stojím či jedu. Nevíte, co to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  07:34

« Re: MW vs. Octavia combi

Ja si myslim, ze test byl velice dobry, libi se mi, ze byl napsan svymi slovy a ne nicnerikajicimi tradicnimi frazemi. Je velka skoda, ze auta nebyla srovnatelna motoricky a cenove.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  20:21

« Re: MW vs. Octavia combi

Já bych řekl, že se autor snažil - vcelku bych se ho zastal...
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.03  09:16

« MW vs. Octavia combi

Zaujimave, nie prilis objektivne porovnanie na autorevue.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  09:21

« Re: Punto

theo> podle me vypada lip. Cena je vyborna, interier paradni, za sve obycejne Stilo bych asi menil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:24

Já jsem ten novej sporting neviděl, ale těžko překoná toho žlutočernýho dravce starší generace :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  09:50

« Re: pazvuky

ahoj, mam stilo 5d, 11 mesiacov, 14 tisic km, pazvuky "takmer" ziadne, rozhodne nie z palubky alebo z plastov niekde inde, sem tam sa ozvu sotva pocutelne zvuky z bocnych okien, myslim ze to vydava sklo pri pohybe v tesneni, ale je to velmi zriedkave a velmi tiche - z mojej strany plna spokojnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  09:07

theo> prave ze ten ksicht podle me vypada na sportingu lepe, paradoxne je dost agresivni
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  08:37

« stilo

Ja len ze abo bol uz 1000 prispevok moje stilo aj po 8500km je OK ziadna porucha ziadne hlasky na palupnom pc proste bomba :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  18:40

No jo, ale ten xicht Punta 2,5 :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:50

« Punto

Lidi, vcera jsem u Vavrince videl nove Punto Sporting (myslim s novym ksichtem) a je to uplna bomba. Kam se hrabe stara verze. Super vybava, klima, ESP, ABS, ASR, MSR, Radio s CD, super sportovni sedadla, 15tky kola, kridlo atd. atd. to cele za 380tKc. Snad bych i Stilo vymenil :-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.03  23:42

« stilo - seda orion

zdravim vsetkych stilakov. aj my sme uz cerstvi majitelia noveho stila 3d.oco ho vymenil za bravu.je to 1.2 actual v malo rozsirenej farbe-seda orion.foto na www.milan.konzum.sk ...je to fakt nadherne auto
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.10.03  15:23

« Bez nadpisu

Na pazvuky poutahovat a případně postříkat WD 40. To skřípání musí být u všech neb...Díly jsou vyráběny a montovány při jisté teplotě a každý materiál pracuje, neb v zimě může být v autě -20 a v létě až 40. Což je velký rozdíl. Pokud by bylo vše napasované pintlich, tak to bude praskat. Takhle to hold občas zavrže... Aspoň myslím, že to tak je...No a všechno nemůže být z měkých plastů...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  19:37

v této cenové relaci si "vrzne" každé auto, vše závisí na vozovce a ty naše II. a III. třídy nemají do rumunské podoby daleko, pusť si rádio a vychutnávej si jízdu, motor a jak to sedí a vrzání nech v klidu vrzat. Italské vozy si lidé kupují, aby se odlišovali a vyčnívali nad škodovky a němce, proto jim musí někdy trošku prominout. (nepřej si vědět jak vrže nový passat za mega)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  18:34

Mě se občas něco ozve ze dveří u řidiče, ale už sem se dávno odnaučil jezdit a špicovat při tom uši. Pokud mám puštěné rádio, což mám vždy, tak nevidím žádný problém v nějakém sotva slyšitelném praskání :-)
    U Punta sem nikdy problém s pazvukama neměl, tak nevím...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  18:29

« Re: Prodloužení záruky

Car Life nebo Live?? Není to ale záruka v pravém slova smyslu, jedná se o přesně vymezené díly, na které se to vztahuje, respektive nevztahuje.Fiat navíc umí tzv. komerční záruku, pokud se ti neco vážného posere těsně po záruce, tak je většinou díl zdarma a ty platíš jen práci.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  09:15

« Prodloužení záruky

Zdravím všechny. Máte někdo zkušenost nebo bližší informace o prodloužení záruky na 3 roky přes firmu Car Life ??? Je to možné koupit u kteréhokoliv dealera FIAT, cena se odvíjí od ceny nového vozu, u mé 1.6 Active by to bylo kolem 9 tisíc. Díky a ať Vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  09:12

Zdravím, mám Stilo 6 měsíců, najeto 20 tis. km. Pazvuky se začaly ozývat z prostoru 5 dveří, hlavně při přjezdu větších nerovností. Když bylo auto v servisu (v 16 tis. km), něco s tím udělali, takže byl klid. Teď se to pomalinku začíná vracet. Uvidím, když se to zhorší, budou se muset starat. Ať Vám to jezdí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…