Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

23.06.04  08:34

« prehliadka po 20tis.

Takze vcera som prezil prvu garancnu v dunauto v DS a celkom v pohode ani cena nebola vysoka cca 3tis. >:D som max. spokojny
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.04  14:36

« Re: Re: Re: Re: Schema radia

Je to jen aktivovani vystupu displaye radia/CD na info display, nic vic.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.04  09:06

« Re: Re: Re: Schema radia

Ved uvidime, pripadne sa spytam potom Mucku ked si s tou schemou neporadite, tusim ma v profile ze studuje alebo pracuje s elektronikou.
    Tak ma ale napada v suvislosti s tym palubnym pocitacom, ze dodnes poriadne neviem ako funguje to nastavenie Repat Audio. Ja to mam stale OFF ale ked som to raz vyskusal prepnut na ON tak som namiesto datumu videl na palubnom pocitaci nazov naladenej stanice - to je vsetko co to robi ? Alebo to ma aj nejaky iny zmysel ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.04  16:25

« Re: Re: Re: Schema radia

to nie je riesenie. Aj ja to tak robim ale to mp3 by sa aj mne zislo len sa trochu obavam ze ak tam nieco dorobim aby nezblbol pocitac :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.04  15:53

« Re: Re: Schema radia

To bych moc chtel, ale tusim, ze to asi nebude mozne. Zatim to resim tak, ze si na CD-R palim konvertovane MP3 ve formatu VAW.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.04  08:21

« Re: Schema radia

Mucka odpisal:
    derzeit geht es wirklich nicht. Der Webspace wird wohl im Laufe der nächsten Woche wieder online gehen. Dann kannst du wieder alles runter laden.
    takze by to malo ist niekdy buduci tyzden. skus potom. este stale tam chces dorobit mp3 ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.04  10:13

hmm nevedel som, ze to nefunguje, uz som mu (Muckovi) napisal, on ten link uverejnil v nemeckej casti fora na stilo.org este niekedy v marci.
    Snad odpise ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  09:52

Jestli muzu poprosit - mel bych o to schema zajem. Jsem na rusll@centrum.cz. DIKY!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  09:51

Nemuzu se na tu stranku dostat. Je ta adresa v poradku?
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.04  15:07

« Schema radia

Niekto tu kedysi zhanal schemu od original autoradia v Stile. Da sa stiahnut na
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 10.06.04  16:11

« Re: Re: Re: olej

Hmm, dik za postrehy. Kolko pytaju v servise za tu Seleniu? Niekto mi spominal, ze je to dost lacne (tusim okolo 300-400 Skk za liter). V takom pripade by plna syntetika od Castrolu bola vyrazne drahsia...
    Ale ak ma byt mazanie pri studenom motore lepsie u ineho oleja, nie je moc o com. Motor sa nepomerne najviac opotrebuva prave pri jazde "na studeno". :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.04  10:25

« Re: Re: olej

Právě minulý týden jsem byl na 1. garančce. Dovezl jsem si vlastní plnou syntetiku Madit Prima, která mě u www.vasoil.cz vysla na 150/litr. Do servisní knížky jsem si nechal udělat zápis o použití tohoto oleje. Na jiném dokladu mám přehled norem a specifikací, které tento olej splňuje a které se shodují s požadavky z návodu k údržbě. Selenie je doporučená, ale nemůže být povinná! Jinak plná syntetika je fakt super, oproti původní náplni je to vážně rozdíl. Např. úplně zmizel ten hrozný fiaťácký efekt líného studeného motoru - opravdu to za studena maže líp.
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.04  14:35

« Bez nadpisu

No hlavně je z něj větší marže >:D Pochybuju, že jsou takoví odborníci, aby dokázali posoudit kvalitu oleje jen tak od oka...
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.04  07:51

« Re: olej

Zdravím, mi při první garančce servis do Stila nalil Castrol. Na dotaz, proč tam nedali Selénii technik prohlásil, že je lepší. Hezký den.
  • 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 07.06.04  12:28

« olej

Sorry za miernu off-topic.
    Chcel by som sa spytat, aky olej lejete do vasho Stila. Mne ide o olej do Punta III, no nejedna sa o viskozitu, ale o znacku. Predpokladam, ze aj na Stilo odporuca vyrobca znacku Selenia. Skusali ste niekto dat napr. Castrol? Alebo ine znacky? Co na to servis?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.04  00:39

« Re: LED

rands: Někdo soustavu 3 LED + odpor vyráběl v docela úhledném provedení a nechtěl za to moc. Ale už fakt nevím kdo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.04  17:17

« LED

Tak jsem servis pozadal, aby mi pri garancni prohlidce preventivne vymenili predni 4 parkovaci zarovky a dali tam bile LED diody, ktere jsem si koupil. Chtel jsem to z duvodu prevence, protoze celosklenene 5W zarovky casto praskaji a je dost problem je u Stila vymenit. Nejdriv rekli No-Problem, dame je tam, pocitac tyto okruhy nehlida. Pak mi volali, ze to nejde, pocitac okruhy hlida, a pochopitelne vyssi odpor se mu jevi jako chyba. Tak mam smulu. Jedine ze bych zkousel s tim laborovat a zjistil, ktery max. odpor se pocitaci jiz jevi jako "zarovka" a bypassoval kazdou LEDku nejakym paralelnim odporem. Premira elektroniky je obcas na obtiz....
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.04  14:43

« Bez nadpisu

aha, to mě ani nenapadlo...
    www.bitpowers.cz - sídlo Zlaté Hory
    :-)
    ale díval jsem se teďka na oba dva weby...a otázka je co u benzínu dokažou udělat. Podle mě asi to samé
    no nechci nijak soudit...bo tomu zase moc nerozumím. Ale u atmosferického benzínu fakt není moc co poštelovat :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.04  13:32

« Re:

To Silken: Delal ten tuning Bitpower.cz nebo Bitpowers.cz? Jsou ruzne spolecnosti. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.04  08:03

« Re:

no na stilu je to trochu inac ten motor zacina tiahnut uz od 3000 ot. v 4000 ma max . krutiaceho momentu
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.04  00:05

« Bez nadpisu

no ja mam chipnutou mareu 1.6 16v 76kw, r.v. 2000 od BitPowers.
    Asi takhle...autko je pružnější to jo ..ale je to tak asi jako by jsi jel se zapnutou klimou nebo bez. Takovy rozdil ti ten chip udela.
    Zatah je od nizsich otacek...kolem 3000 :-) už to jde...takže netřeba to točit tradičních 4000...
    spotřeba šla mírně nahoru ...cca 0,2-0,5l...nevěř tomu pokud ti řeknou že se nezvedne. u benzínu to není možné. Změní ti totiž předstih ( zvýší ) a upraví dobu vstřiku. Čili že se bude ládovat do válců více paliva. Nic víc. Pokud to někdo přešvihne....tak ti začne "protékat benzín výfukem" protože ve válci bude málo vzduchu na to aby se spálilo takové množství paliva.
    Nic víc..nic míň
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  15:11

« Re: Re: Re: Chiptuning

opytal som sa v dunauto oni tam totiz robia aj tuning fial a alfa fakt pekne auticka tam maju :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.04  08:28

« Re: Re: Chiptuning

A kdo ti takovou informaci podal? Ladic motoru nebo autorizovany servis/prodejce Fiat?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  08:18

« Re: Chiptuning

som sa o tom informoval na SK a bolo my povedane chiptuningom ziskam maximalne z 1,6 115k potom by som uz mohol vazne poskodit motor (neviem co je na tom pravdy) ale tiez by som rad pocul nejake info o chiptuningu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.04  23:17

« Chiptuning

Uvažuji, že si necham Stilo 1,6 chipnout. Prý to v Praze dělá Imofa se SW od Bitpower. Máte s tím někdo zkušenost?
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.04  13:17

« Bez nadpisu

Vis on Pharao je nemec co umi docela dobre cesky, ale nejake informace o tomhle motoru ti muze sehnat :D
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.04  14:24

« Re: Stilo MW

Ja skusenost s tym novym 1.9 Multijetom nemam. Ale na stilo.org v nemeckej casti forumu tam uz popisovali tento motor. Podla ich vyjadreni je tych 140 koni riadne citit. Dokonca to porovnavali aj s Golfom tiez 140 konovym a Stilo ma vraj motor o dost tichsi .. ak nevies po nemecky hod otazku v cesko-slovenskej sekci na Pharao-na
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.04  09:40

« Stilo MW

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se Stilem MultiWagon JTD Dynamic (nejlépe ještě s novým MultiJet motorem)? Jak vám to jede a vůbec, jaký to auto je...? Díky, uvažuju o koupi.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.04  11:37

« Ceny

1.4 v pětidvéřku stojí 410.000,- výbava stejná jako u posledních 1.2 a myslím, že je na to sleva cca 35.000,- Viděl sem ceník a je dobré, že 1.4 je i ve výbavě Active ( 1.2 nebyla ) za 445.000,- s klimou + hodně další výbavy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.04  21:07

« Re: faceliftované Stilo

Taky uz sem videl facelift, tmave modreho 5D, v jednom stredoceskem autosalonu :o) Podle 16V napisu a 6kvaltu to byla 1.4, dokonce me rikali i neoficialni ceny, zdalo se ze 1.4 bude asi o 10 - 20 tisic drazsi nez byla 1.2, ale muzou se lisit vybavy, takze tezko rict.
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.04  20:25

« faceliftované Stilo

Tak jsem konečně v jednom nejmenovaném autosalonu na vlastní očka spatřil faceliftované Stilo. Zezadu vypadá teď dost pěkně. Zajímavý ale je, že prodejce už eviduje objednávky na "nový" Stila, přitom mají vydaný jen ceníky, ale žádný technicko taktický data na papíře nemají - a co hůř, ani je neznají.
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.04  12:03

« Re: Hlášení poruch ...

Zdravím, měl jsem podobný problém (popisoval jsem to tady dříve) - nefungovala veškerá elektronika (ABS,ASR,MSR,EBD,ESP) a palubní deska. V konečném důsledku měnili čidlo natočení úhlu volantu, což nepomohlo, a následně řídící jednotlku motoru, protože fungovala, ale nekomunikovala s ostatní elektronikou. Po této výměně je vše OK. Začalo to 25.12.04, konečné řešení v únoru >:-[]
    Přeji, ať se to brzy vyřeší.
    Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.04  08:21

« Hlášení poruch ASR a ESP + navigace

Od listopadu 2003 mám koupené nové STILO a již do odruhého dne mám problémy s elektronikou. Hlásí mi po každém startu "Avaria ASR" a "Avaria ESP". Do servisu jsem po celou zimu jezdil každý týden, vždy to dali na počítač, pohlédli a smazali. Potom přestříkali spoje kontaktolem; radili se u dovozce v Praze a pořád hledali a dosud hledají chybu v řídící jednotce. Na doporučení dovozce ji i přeprogramovali a závada se pořád hlásí. Uvažují i o chybě v přístrojovce - že nesnáší zimu a vlhko. Myslím si, že jsem již závadu našel, ale o návrhu mého nešení nechtějí zatím slyšet - nevím proč. :-( Celou zimu, každý start jsem si zapisoval včetně venkovních teplot a teplot v garáži. Přišel jsem k jednoduchému závěru. Rozhodující je teplota a to +4°C. Pod tuto teplotu mi to hlásí poruchu, jakmile teplota stoupne, je vše v pořádku – což je i současný stav :-) . Můj závěr tedy zní: vyměnit čidla, když to bude pokračovat, vyměnit kabely k řídící jednotce. Co vy na to? Neměl někdo z Vás podobný problém? Jinak jsem s vozem nadmíru spokojen :-) , mám ho v plné výbavě včetně navigace. Tam je druhý můj problém a to, že nemohu sehnat CD s mapou ČR, která by v Connectu fungovala. Již komunikuji s Holandskou firmou NAVTECH, zatím to vypadá nadějně, ale nejdříve na konci roku. Nemá někdo nějaké zkušenosti s kompatibilitou z jiné navigace ( zkusil jsem Peugeot, VW a nejde to )?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.04  08:03

« Výměna předních žárovek

Ahoj, tak jsem se koukal, jak je nejvhodnější vyměnit přední žárovky - hlavně vlevo, kde je baterie a je tam velice omezený přístup. Odborníci nic nepovolují, žádný nárazník ani světlomet. Stilo zvednou na zvedák a zespodu to udělají - je tam více místa než od motoru z vrchu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.04  07:59

« žárovky - potkávací H7

Ahoj, jen dorbnost. Už po třetí mi prdla přední potkávací žárovka (za 3/4 roku 39tis. najeto). Tak nevím jestli jsou nějaké lepší co tak rychle neodchází? Nejhorší je, že je to podruhé na levé straně, kde je přístup na prd. Vpravo jsem si ji vyměnil sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  16:56

« Re: Konec diskuze?

skor su nase stila bez vacsich poruch :D
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.04  15:31

« Problemy

Tak po delsi dobe neco pridam. Mam dva problemy. Bezpecnostni pas u ridice se dole u sedadla roztrepil a to tak, ze je v podstate do pulky natrzeny. Vsiml jsem si toho nahodou pri uklidu. U fiatu rekli, ze unava materialu a vymena. Pak mi uteklo chladici medium z klimatizace a ta nefunguje. Cekam na nejake nove tesneni ci co.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.04  12:09

« Konec diskuze?

Nejak tady ta diskuze uticha, ze by vsichni zacali chodit na www.stilo.org ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.04  09:19

« Re: Nový ceník a nové motory u MW...

Mohl by jsi mě poslal poslat prosím ceník na Stilo MW na adresu dix@mujmail.cz Děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.04  23:05

« Nový ceník a nové motory u MW...

Nazdárek všem, tak jsem se byl dnes podívat na Pražském moto jaru. Prodejce od Fiatu hovořil o drobném facelitu u všech verzí Stila (měli tam ale jen současné modely), při otázce na MW mutlijet 16V říkal, že lze již objednávat a dal mi i nový ceník. Na webu Fiatu to ještě není, tak pokud by to někoho zajímalo (je to vše pro multi vagon), tak:
    1.4 Actual 435tis.,
    1.4 Active 470tis.,
    1.6 Active 485tis.,
    1.8 Dynamic 571tis.,
    1.9JTD 80k Actual 510tis.,
    1.9 JTD 115k Actual 542tis.,
    1.9 JTD 115k Active 577tis.,
    a konečně 1.9 Multijet 16V 140k Dynamic 664tis.
    Jsou tam i nějaké změny v cenách výbavy (alarm z 12tis. na 9tis., Hi-Fi z 14tis. na 10 tis., základní navigace u verze Dynamic je po novu za 45tis.). Pokud by někdo chtěl můžu naskenovat a poslat... Ať Vám to všem jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.04  12:02

« Re: poškozené prahy - lak

Auto jazdi bez problemov, vcera som si dal urobit jarnu prehliadku za 99Sk,- este som dostal aj liter oleja a nejake dalsie drobnosti zdarma. Maju akciu do konca aprila.
    Tu je par fotiek na moje foliou ochranene prahy :-) Myslim ze bez ochrannej folie nema zmysel u nas (SK, CZ) jazdit. Zavada by sa skor alebo neskor opakovala.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.04  13:29

« Re: povrzávání náprav

Já sice nemém Stilo, vlastním Punto ll, ale problém s vrzající nápravou mám stejný.Taky ji mám už dvakrát promazanou a po nějaké době vrže stejně a to i při nízké rychlosti cca 10-20 km/hod po menších nerovnostech.Nevím, čím to je, ale asi to nadobro opravit nejde nebo tomu už nevěřím.
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.04  08:39

Ahoj Zdenku !
    Ja som mal podobnu naladu cez vikend, ked som si umyval auto a zbadal som dalsie oderky tentokrat na obdidvoch zadnych dverach. Ta spodna cast pod tym zlomom je dost poskrabana, je tam vela jemnuckych skrabancov od kamienkov. Prahy vzadu na kritickom mieste drzia, folia je spolahliva.
    A zasterky vobec nepomahaju, to si mohol tomu technikovi povedat, ja ich mam a lak trpi aj tak. Asi si necham po niekolkych rokoch prestriekat aj spodne casti zadnych dveri, ale teraz este nie ..
    Uz si napisal do Turina ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.04  14:17

« Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce všem Stilařům.
    Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.04  14:17

« Re: povrzávání náprav

Zdravím, mi nic nevrže - myslím nápravy. Zato na nerovnostech něco hrká v oblasti 5 dveří. Minule v servisu to na nějaký čas odstranili (neřekli jak), ale opět se to hlásí.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.04  12:53

« povrzávání náprav

Tak jsem tu zpět, abych se podělil o zážitky z mé první návštěvy servisu v Ostravě: na nerovnostech když se auto rozhoupá či při přejíždění příčných nerovností opět když se auto rozhoupe, slyším divný zvuky ze zadní nápravy a od pravého předního kola. V servise to prý údajně prohlédli a že prý vše OK, jen že promazali uložení. No nevím, někde zde jsem četl, že s tou nápravou - vrzání - je problém a že se prý mění (celá?)... a tak jsem odjel ze servisu s promazáním, zpočátku byl klid, ale zase se to začalo občas ozývat. Neměl někdo z Vás podobný problém a jak jste to vyřešili?
    Jo, a auto mě taky práská při vystupování, ale spíš to souvisí s tím, co má člověk umělého na sobě...
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.04  12:06

:twisted: >:-[] >:-[] Tak toto je moje nálada po diskuzi s technikem FIATu. V kostce řečeno jsem se dozvěděl, že FIAT nebude sponzorovat české cestáře, že když slyším tlouct kamínky o prahy mám zpomalit atp.
    Auto je OK, designový problém to není, je to otázka posypu, rychlosti a způsobu jízdy atp. atp.
    A proč nemám přední zástěrky. Na odpověď že při koupi vozu mi je nenabídli a na dotaz konstatovali, že nejsou třeba ... ticho. A prý zástěrky mají dealeři při koupi doporučovat.
    Jako jediný ústupek mi zástupce FIATu nabídl 1/4 spoluúčast na nákladech s opravou prahů.
    Takže jsem very >:-[] >:-[] >:-[] a budu psát do Itálie. Kdyby jim to prý předložil on, zastřelili by ho.
    Ať Vám to jezdí.
    Zdenek >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 09.04.04  01:11

« Kvalita Stila, probíjení, prahy, servisy

Co se týče kvality, můžu Stilo taktéž jedině doporučit. Sice najeto ještě nějakých aspoň 20 tisíc nemám, ale prozatím závady během 4 měsíců používání pouze několikrát v tej nejtužší zimě špatná diagnostika při startování (výpadek ABS, atd., známý problém). Co mi ale vrtá hlavou, že pokaždý když vylízám z auta, dostanu od dveří ránu. Někdy malou, někdy velkou jako prrrase. A to nějaký šusťáky na oblékání nepoužívám:))
    Zajímalo by mě, jestli se problematika obitých prahů týká hlavně 5DV a nebo aj 3DV, kterou mam osobně já tedy.
    A poslední věc - asi je to tak všude, ale byl jsem upozorněn z určitého zdroje na to, abychom si dali pánové pozor na nenápadnou výměnu našich nových dílů za staré při návštěvě servisů. Např. jedu si nechat vyměnit třeba filtry a jen tak mimoděk si někdo z mého nového auta vezme nějaký díl a nahradí ho jiným, funkčním, ale starým. To je dost závažný prob. Co s tím? Popsat si celej auťák ultrafialovým fixem?:))
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  22:38

« Bez nadpisu

Včera som akurát menil zimné pneumatiky a bol som prekvapený ,že boli zjazdené zadné gumy z vonkajšej strane o 1 až 1,5 mm viac oproti vnútornej strane pneumatiky, čítal som tu na fóre problémy s geometriou na prednej náprave, ale toto u mńa je na zadnej a tá je tuhá, na budúci týždeň sa idem na to popýtať do servisu aj s gumami nech mi vysvetlia aká je to zrada ! Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem.
    Okrem toho mi stále ukazuje teplomer o 2,5 stupňa viacej ako je vonku v skutočnosti v zime aj v lete, keď som sa na to pýtal v servise mi povedali že je to údaj iba približný, reklamovali ste už niekto teplomer ?Zdravý stilár z Blavy..:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  14:39

« Bez nadpisu

Zdar,
    s problémem kdy počítač ukazuje že něco nefunguje (airbag,ABS,alternator...atd) se setkávám už skoro 2 roky co Stilo mám. Rychle s tím do servisu, je to špatná elektroinstalace. U mě to bylo ukostření a probíjení. Už jsem s tím byl 5x v opravě (ve 2 servisech) a není v jejich moci to opravit. Pořád mění čidla, kabely a prolézají všechno možný. Doporučuji nechávat si opravenky, protože v mém případě to vypadá, že budu i po záruce uplatňovat, aby to spravili jako v záruce, když to neumí odstranit.
    Patrikos
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  09:31

« Re: Prahy

Zdenku daj potom vediet ako si dopadol. Ja som za to zaplatil v novembri 4 tisic Sk, mozno by som ich este dokazal dostat naspat, napriklad ako zlavu na ine prace.
    Pri fik: len v kratkosti, kupu stila doporucujem sam si asi vies spocitat pomer value/money. Co sa tyka kvality, mozem porovnavat so Seat Leon, Stilo jednoznacne povrzava menej, na Leone som videl aj chyby laku priamo z vyroby, dalej je Stilo omnoho priestrannejsie a ma krajsi interier. Pri porovani s Fabiou je tiez kvalita na strane Stila, pri prejazde nerovnosti mu nehrkocu dvere v zamkoch ani mriezka v palubnej oske. Subjektivne na pohlad mi kvalitou pripada pristrojovka Fabie v porovnani so Stilom ako lacna detska hracka.
    Ak si kupis Stilo hned si prelep prahy vzadu pod dverami a potom by ta uz nic neprijemne nemalo postretnut.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  08:06

« Re: Prahy

Ahoj, mně se to povedlo u Autocentra DOJÁČEK Praha.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  07:37

« Prahy

Zdravím všechny a mám prosbu. Můžete mi sdělit, u kterých dealerů se Vám podařilo dosáhnout záruční opravy poškozených prahů??? Zítra mne čeká boj s technikem Fiatu, tak ať mám nějaké argumenty. Díky moc a ať Vám to jezdí.
    A veselé Velikonoce :-!
    Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.04  21:36

« Ahoj - uvazuju o nakupu Stila

A zajimalo by me, zda mi ho na zaklade svych zkusenosti doporucite... tj jake to je s kvalitou vyroby, slicovanim plastu, kovovvych casti, vrzanim atd atd. Diky Filip.klasna@mafra.cz
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.04  14:19

« tie moje prahy

takze zatial ,ze to bolo poslane do fiatu tak uvidim budem mudrejsi v utorok
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.04  11:07

« Re: Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Tak to som ja nebol, na palackeho som sa nevyskytoval. ;-)
    Ako dopadli nnwm a levap s prahmi ? Ja mam moje uz druhy krat prestriekane (tentokrat zadarmo) a teraz aj poriadne prelepene, tou foliou od 3M. Mozno poslem neskor fotecky. Zasahuje az pod dvere a do priestoru zadenho kolesa a ide az dole uplne na spodnu hranu podbehu. A navyse je aj poriadne hruba a na aute takmer neviditelna.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.04  21:51

« Re: Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Jo v té světlounce zeleno stříbrné metalíze tam byly asi dva kousky, kola jsem moc neprohlížel, protože jsem se rozhlížel, kde zaparkovat. Jel jsem tou uličkou od Hotelu Tatra směrem k místu, jak začíná pěší zóna kousek od té zadrátované studny s hastrmanem.
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.04  07:35

« Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Hehe tak to si mozno videl aj moje, svetlo zelene na elektronoch 16'. Kocky su tu pekne, ale ja si za nimi zase idem hlavu vykrutit vzdy ked idem morave ..
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.04  21:24

« Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Dneska jsem byl v Trenčíně a málem jsem si ukroutil hlavu: než jsem našel místo na parkování, tak jsem během chvíle viděl asi 5 Fiatů Stilo, vždycky pětidveřový verze. Takový množství neuvidím u nás za celej den. No a taky jsem si hlavu málem ukroutil za těma kůžama, co tam chodily po ulicích. Bohužel se mnou byla manželka :(
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.04  08:59

« Re: Re: Re: prahy na stile mw

Prave dnes som si odfotil tie obite miesta a som to poslal dealerovi tak uvidime inac chodim do dunajskej stredy do dunauto aj ked som z BA je tam si osobne myslim naj servis pre fiaty tak uvidim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.04  08:07

« Re: Re: prahy na stile mw

Ahoj, zatím mám dvorní servis Autocentrum Dojáček v Praze. Přední pravou žářovku mi vyměnili v servisu v Přerově.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.04  08:02

« Re: prahy na stile mw

Problem s prahmi tu uz bol preberany viac krat. Zatial asi jediny, komu to uznali na zaruku bol levapd. Do ktoreho servisu chodis ? Daj vediet ako si pochodil ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  19:36

« Re: prahy na stile mw

Ahoj, už jsem to psal. Mám čerstvě na Stile MW přelakované prahy na záruku. Jen si udělali fotečky a ty předloží importérovi k proplacení práce.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:10

« Re: záruka

Záruka je 2 roky na všechno, bez omezení ujetých km. Teoreticky se dá přikoupit třetí rok, momentálně to řeším, ale - dřív to dělali přes CarLife, teď přes Generali ??? a poslední informace jsou 2: A) odteď to lze jen při koupi nového auta >:-[] a 2) půjde to obecně, ale až od května :-! (to jsou ty protimluvy >:D ). Jakmile budu mít info, podělím se.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:04

« Zaruka

Zdravim Stialci. Neviete nahodou ako je to so zarukou, teda ako dlho a na co je zaruka :?: Trochu mi zacina liezt na nervy vrzgajuci otackomer :x
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  13:26

« prahy na stile mw

No uz som dlho neprispieval ani necital ale mam taky maly problem mam stilo MW a na konci ako koncia zadne dvere na prahoch mam obity lak stretol sa tu uz niekto s tym u MW ak ano ci bola aj vybavena kladne reklamacia lebo v servise my povedali ze sa stym este nestretli a ze mam ist s tym priamo na fiat SK co sa my hned nechce :(
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  01:14

« problemy se Stilem

Zdravím Stilari od zacatku co mam STILO se povazuju za jeho velkeho fandu a mam sve STILO hodne rad, ale uz mi to neda abych Vam nenapsal me problemy…..
    Predem chci upozornit, ze jsem na FIATech odkojenej a mam znacku opravdu rad…
    ALE, ted jiz podruhe se mi vyskytl problem ktery mne stve (a to pouzivam hoodne slusny vyraz…), dnes jsem zjistil ze mam zase komplet mokry koberec co je v kufru, dnes to dokonce doslo tak daleko, ze když jsem ho nahodou zvednul zjistil jsem ze mam komplet cely prostor rezervy mokry a na dne byla normalne voda!!!, zbytek prostoru vcetne rezervy vypadalo jako kdyby ho někdo postrikal rozprašovačem…
    Tuto zavadu jsem jiz jednou reklamoval a to kdyz jsem (opet) jen diky nahode zvedl tento kryt a zjistil ze kryt je zespodu mokry. Samozrejme jsem v prvne hledal chybu u sebe, jelikoz jsem auto před 2 dny wapoval a komplet myl, tak jsem si rikal ze jsem spatne zavrel kufr, ale jelikoz vozim v kufru psa mam tam deku na psa a pod ni gumove koberce aby propadná vlhkost z mokreho psa se nedostala az na zmineny textilni kryt, ale jelikoz deka i gum. koberce jsou suche nezbyva mi nez konstatovat ze mou vinou k této zavade nedoslo…
    A ted ruku na srdce kolikrát se koukate pod koberec k rezerve?
    Uprimne uz jsem unaveny z nustaleho reklamovani jak drobnosti tak i dost dulezitych veci (jako neustale vrzani predni napravy – vždy když prijedu do servisu zázrakem to prestane, cinkani nekde vzadu takéjak od napravy – vůbec nereseno, spatne nastavene zamky dveri – také vrzaly, povolena zadni sedacka která vydavala kovove cvakani a podobne blbosti které mi ale u noveho auta vadi….) Ted naposledy jsem zjistil ze mi vrze rucicka otackomeru ale to je věc kterou jsem zatím resit nechtel…
    Doufam, ze všichni mate ci budete mit vice stesti a podobne problemy se Vam vyhnou
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.04  19:17

« doplnění - nulování počítače kvůli radarům

Ještě jsme chtěl doplnit, že když už se vynuluje i počítač, tak se zároveň rozsvítí všechny kontrolky přístrojovky, spadnou ručičky otáček i rychlosti uplně dolů a po chvíli auto vypíše CHECK OK a jakoby nic. Jen je vymazaný úplně všechno kromě celkově najetých kilometrů :x Ve čtvrtek s tím jedu do servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.04  13:50

« Re: Re: Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Ahoj, tak mám přelakované prany na záruku. Nechal jsem si namontovat orig. přední zástěrky a uvidím, kde to až stříká. Pak mám kontakt na firmu, kerá mi případně prahy polepí ochranými fóliemi. A na případný sraz se těším a jsem pro...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.04  19:24

« vynulování palubního počítače

Mám docela vážnej problém - kousek za městem, kde bydlím, jsou hned u silnice vojenský radary, a kdykoliv projedu kolem nich, vymaže se celej počítač včetně nastavení (zůstanou jenom celkově najetý kilometry). :'-( Zrovna je to docela častá trasa... 8-s To mi v servise asi nebudou věřit, to abych je tamtady vzal na projížďku 8)
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.04  07:43

« sraz

Wufe zaujem by bol, lokalita stredna morava je super, tam to nemame daleko ani zo Slovenska, od nas z Trencina je to na skok. Ale tento rok nie, zena je v nemocnici, som sam s malou dcerkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.04  00:10

« Re: Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Zdravim vas,
    chci se zeptat (po druhe) zda by byl zajem sejit se nekde a pokecat o autech (prohlidnout si ostatni). At nejsme Pragocentricti tak navrhuji oblast stredni Moravy (nezna nekdo nejakou fajn lokalitu?). Videl bych to na jednodenni akci.... Namety?...
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.04  09:02

« Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Vyslo to tak, ze aj ja mam auto dat do lakovne v pondelok rano. Folia mi uz prisla, poslali mi ju na dobierku. Stoji 1370Sk,- na bezny meter. Takze v utorok vecer to bude dufam definitivne vyriesene a ochranene na dalsich par rokov :-) No uvidime, to iste som si myslel aj na jesen. Mozno ak mi jej zostane dost prelepim aj prednu cast kapoty, vsimol som si aj tam zopar dobiek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  14:40

« Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Ahoj, tak to vypadá, že se mi je podařilo zlomit. V pondělí přistavuji auto do servisu a na záruku mi přelakují prahy. Ještě musím sehnat 3M fólie na přelepení. :D
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  10:25

« Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Este raz by som chcel zdoraznit, ze predne zasterky absolutne nepomahaju, ja ich na aute mam a teraz na jar su prahy znova zrele na opravu laku. Obycajnu foliu z reklamky by som nedaval, je ovela ovela tensia, tie folie od 3M su hrube takmer 1mm a zo specialneho materialu. FIAT o tomto probleme vie, maju ho aj v polsku a u nas na slovensku. Ved preto aj predava specialne folie od 3M, su rozdielne pre 3dv a 5dv verziu. Ja som si ich na jesen nalepil a teraz sa ukazalo, ze nestacia, su prilis male, idem si lepit vlastnorucne vystrihnute folie, ktore budu zasahovat az pod dvere. Link na tie folie som uz uviedol. V nemecku sa cesty solia a pravdepodobne aj v taliansku, takze tento problem nemaju. S tymto problem sa potykaju ale aj nove toyoty avensis a mercedesy, len s tym rozdielom ze original folia od fiatu (aj ked prilis malicka) stoji 100Sk,- a original folia na avensisa od toyoty stoji 800Sk,- mam to overene..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  08:25

« Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

No, jak jsem se již zmiňoval, je to opravdu záležitost zimy. Měl jsme gatančku začátkem prosince a prahy byly vpořádku. A když jsem kupoval auto, tak mi žádné zástěrky nedoporučovali. Navíc si myslím, že úhel pod kterým jsou kamínky odstřelovány na prahy je dost malý a tak budou zástěrky moc nefunkční nebo je to záležitost až větších rychlostí. Když se koukám na jiná auta, tak mají špinavý přední dveče a část předních prahů a ne jako u Stila zadní část prahů.
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  08:14

« Bez nadpisu

Měl sem o tomhle problému řeč s technikem od Fiatu a údajně je to problém pouze česka, nikde jinde si na to nestěžují a proto to FIAT neřeší, asi máme u nás nejhorší cesty, je ale pravda, že třeba v Rakousku sem teda neviděl sypat cesty těma kamínkama co u nás.Prodejci dostali upozornění, aby zákazníkům doporučovali montáž předních zástěrek, osobně sem ale preventivně lepil fólie už dávno, zatím není problém, dával sem tam nějaké průhledné, co sem vyškemral v jedné reklamce jako zbytky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  07:58

« Re: Re: poškozené prahy - lak

HMMM, tak to bude asi tedy u všech variant. Koukal jsem se jen na fotky na webu...
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  07:54

Já mám 5dv. a na lak pod dveřmi vzadu nejde koukat :x
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  07:37

« Re: Re: Re: Re: poškozené prahy -lak

Ahoj, já mám Stilo MW. Když jsem se koukal na 3D nebo 5D, tak tam ty slavné prolisy prahů pod zadními dveřmi nevidím. Tak to bude asi záležitost MW.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…