Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  14:47

« Re: Re: Re: Nove Stilo

asi myslis ten isty obrazok...podla mna ide o fotomontaz..patril este k prvym nakresom punta, od ktoreho sa viac ci menej finalna verzia zmenila...takze moze to byt orientacne, ale zeby bol prave taky..zato by som ruku do ohna nedal..velmi len dufam,ze celkovo zaposobi tiez tak dobre, ako exterier aby bolo Punto III kravec od kolies az po antenu :-!
    A co sa tyka noveh Stila...tak to som uz duplom zvedavy. prve kresby co boli uz su na svete nejaky ten rok hadam a vtedy sa este nevedelo, ze design budu robit rakusaci, takze to bol fakt podla mna len taky nakres a realnu podobu este nikto netusi..obavam sa vsak, ze Fiat v tejto triede nebude nikdy uspesnejsi ako Brava ci Stilo...skratka ludia vzdy budu na golfy a astru...ale je fajn, ze Brava bola ina ako Stilo a verim,ze nove Stilo bude opat ine...takto si najde vzdy inu skupinu zakaznikov a priaznivcov. Kazdy model je niecim iny a originalny.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  13:54

« Re: Re: Nove Stilo

Ak mas na mysli interier noveho Punta, tak jedna fotka je na italiaspeed.
    Celkom subjektivne si myslim, ze taky nadherny volant a pristroje som este nikdy v ziadnom aute nevidel - v Stile a Crome je ten volant menej agresivny, viac vsadza na eleganciu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  13:46

« Re: Nove Stilo

Ještě sem velmi zvědavý na interier.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.05  13:12

« Nove Stilo

Tak pani nove Punto je na svete a je sa na co pozerat. Krasny design, majster Giugiaro sa vytiahol. Dufam, ze po poslednych mimoriadne vydarenych kreaciach Panda, Croma a Punto dostane aj Stilo II peknu a pritazlivu tvar.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.05  22:21

« Bez nadpisu

no to si pis >:D
    uz pred rokom som na STK mal tzv. "drahsiu verziu STK" :-O a to len kvoli blbemu sklonu..ked som vsak potom zistoval, kolko to stoji, povedal som si ze to fakt radsej dam par korun navyse...ved to je drobnost a nikoho tym neohrozujem. mozno bude ujo na STKcke benevolentni a uzna to :shock: ved aj stare auta to nemali vobec, alebo to mali mechanicke :!: >:D
    dam foto na svoju stranku asi zajtra...tam to uvidis v plnej krase >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nové fiaty

Z tebe budou mít na STK radost... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  19:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nové fiaty

takze vlastne protiucet??nove auto kupi, stare mu za dobru cenu zoberete a najdete kupca???tak isto som kupil aj ja moje. ten kamarat predajca mi zavolal jedno poobedie-starsia pani kupila punto, seiko nechala tam a o tri hodiny som ho uz mal ja v garazi :-!
    no vies...zadrel..veeeeelka vacsina vodicov si nevsima vobec co sa s ich autom deje.btw: dnes som vyriesil ten sklon svetiel...dal som si tam srob aj s maticami a manualne to budem sklapat, do urovne, ako je to druhe svetlo. nie jet o pohodlne, ale je to zadarmo a nebudem oslnovat ostatnych. clovek si poradi, ked musi :idea: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: nové fiaty

Je to auto na kšeft, původnímu majiteli praskla manžeta, ale protože na to kašlal, tak tu převodovku zadřel. Což celkem nechápu, muselo to vydávat hrozné zvuky, ale prostě stalo se. Takže si kaufnul novou Pandu a Seiča se potřeboval zbavit, tak jsme sehnali novou skříň a je to spravené. Osmička je slušná cena, doufám, že bude ve slušném stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: nové fiaty

a co sa ti stalo so starou??to je tvoje Sei???ci nejaky znamy??no 8ooo kc je este celkom good cena, nie?!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  11:35

« Re: Re: Re: Re: nové fiaty

Převodovku mám, stála 8k, teď jen namontovat a modlit se :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  11:20

« Re: Re: Re: nové fiaty

wow..no diky za ochotu..takto asi kaslem nato. nema zmysel to odnekial tahat...chystam sa to vyriesit manualne-dam tam srob s maticou a ked budem mat plne auto tak manualne to nastavim...co uz.ale dik za ochotu, fak by to bolo na dlhe lakte s nejasnym vysledkom.. :roll:
    PS: ty ako s tou prevodovkou??tu ti doviezli?co ta to vyslo??
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  09:24

« Re: Re: nové fiaty

autoholik: tak bohužel seičo na vraku nemají, museli by to přivézt z I, ale neví kolik by to stálo a byl sem upozorněn, že stará seiča 900 sou tam většinou v mizerném stavu a nezaručuje funkčnost sklápění světel, ale ty potřebuješ jen nějakou část, tak by to snad mělo být OK. Problém byde ale asi v ceně, pro tebe je to drobnost, ale on to někdo musí na tom vraku vymontovat, očistit, přivézt sem, tak to zvaž... Já sem kdysi chtěl taky přivézt jen nějakou blbinu na Alfu ( byl to nějaký nápis co mají jen talijáni ) a když sem se dozvěděl co zato, tak mě to přešlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.05  18:33

« Re: nové fiaty

to: r.c.
    punťové jsou skvělí, ale můj názor je, že Punto by mělo zůstat 3D, tam je jeho krása i síla.
    K BUMBALLu: dej vědět na můj mail beaver2000@centrum.cz,
    člověk si musí ještě užít, než strčí hlavu do chomoutu :D
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.05  23:01

« Re: nové fiaty

to af:
    oki, dik..cakam co zistis >:D
    to all:
    [odkaz] ...doplnil som tri nove fotky punta III zo stilo.org....uz je tam aj jeden 5D :!:
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.05  21:59

« nové fiaty

Tak fiat to začíná s novinkami pěkně rozjíždět. >:-[] To nové punto vypadá velmi hezky co? Zajimavé je i to suv. Uvidíme až k tomu bude více informací:
    to Beaver 2000:
    k tomu srazu. Chci se zůčastnit, ale mám v tu dobu dva týdny do svatby. Tak nevím. :roll: Časově to už nezvládám teď. Možná se přijedu uklidnit tam. Uvidíme. :shock:
    A´t nám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.05  08:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na SK

OK, dnes mi přivezou tu převodovku, tak se zeptám a dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.05  01:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na SK

no potreboval by som ak by to bolo lacnejsie ako u nas cely ten mechanizmus funkcny na hydraulicke sklapanie svetiel na Seiku 0,9 (r.v 99 - mali to len tie prve typy). a ak nie cele, aspon tu ciernu suciastku, ktora je vlastne spoj od tej hadicky, co privadza tu kvapalinu ku svetlu. trci z toho taky srob...asi som to dost zlozito popisal,ale cierna suciastka pri svetle je len jedna, do ktorej ide hadicka >:D
    joo, len pre info..v Bratislave by odo mna pytali za material+pracu cca 4500 Sk!!!!z toho 4000 je material!!takze s pytam len orientacne..neviem nakolko by sa mi to podarilo spojazdnit...ono som to spojazdnil,ale bolo to prasknute,takze to znova vytieklo...radsej si na STK priplatim, ako dat tolko za nove... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.05  22:44

« Re: zdravím

Na 1.6 MW máme taky momentálně 6.9 l na 100 km. Města tak do 50%, zatížení tak do 50%. Najeto 50 tis.km
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.05  21:14

« BUMBALL2005 Stilo sraz 26. 8. - 28. 8. 2005

Vážení Stilaři,
    chci vás všechny pozvat na STILOvou akci BUMBALL2005, kterou pořádáme ve dnech 26. až 28. srpna v Relax Campu Slunečnice Malý Ratmírov u Jindřichova Hradce, Jižní Čechy. Veškeré podrobnosti naleznete na www.bumball.wz.cz
    Podrobnosti o přípravách a diskuzi o celé akci naleznete na www.stilo.org
    Pozvání je samozřejmě určeno i pro rodinné příslušníky, mazlíčky, přátele i příznivce vozů FIAT STILO
    Posílat dotazy nebo se přihlásit můžete na beaver2000@centrum.cz
    Těšíme se na vás >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.05  19:46

« Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na SK

Mám tady jedno dvorní FIAT vrakoviště, právě oni mi slíbili převodovku příští týden přivézt z I. Web nemají, jestli něco potřebuješ, tak to napiš a já se zeptám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…