Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 02.08.05  08:13

« Bez nadpisu

No já jel v O2 jen jednou, ale těch věcí co mě tam s prominutím s...y bylo hodně... I když je mnohem lepší než O1, tak:
    Ten středovej tunel prostředkem auta je fakt na k...a. Měřím 175 cm, ale uprostřed sem sedět nemoh, neb bych si udělal na hlavě plešku.
    Drnčící plasty u úplně novýho auta mě překvapily (sice drnčela míň než má 10 let stará Brava, ale drnčela)
    Nechutně tvrdý sedačky - no seděl sem vzadu, ale nedá se tomu říkat jinak než lavice
    Nechutně smrděla, nevím proč musí škodovky, když jsou nový tak smrdět...
    Dozadu se leze jak do tanku, ten splývavý zadek dělá své... A když už tam vlezeš a máš smůlu, že jsou tam už dva lidi (vzadu), tak se tam tak tak vlezeš.
    Víc sem si teda nevšiml, no možná všiml, ale nepamatuji se, tak jak s tím zase pojedu, tak něco třeba nahodím...Ale popravdě o ten zážitek nestojím.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.05  02:52

« Bez nadpisu

af : co treba? >:D
    obcas potrebuju argumenty protoze mame v praci O2 i jeji nekritické obdivovatele...no a ted s klimatizaci to za italsky auta prohravam.. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.05  22:46

« Re: Re: zadek stilo mw

Můj názor na MW je, že je to kombík, který si nehraje na nic jiného než je. Když se podíváte na 307 SW & Break, Alfy, BMW i další, všichni se snaží o "sportovní combi" atd.
    Stilo MW je kombík, viditelně pro převoz nákladu a pro práci. A stejně mu to sluší, i když je to taková krabička :).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.05  22:40

« Re: zadek stilo mw

No pokud je řeč o nové octávce, tak to zase takový zázrak není, s jednou sem teď najezdil cca 500 km a našel bych tam řadu věcí, ve kterých je Stilo lepší, ale i obráceně, ale těch by bylo míň...
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.05  21:31

« zadek stilo mw

Nesouhlasím s wimpim. :x Mě se zadní část mw velmi líbí. Nízko položený kufr, dobře se do něho vkládájí věci. Rovná podlaha. Světla jsou částečně na karoserii, částečně na dveřích. Super. A to mádlo na otevírání je také jedinečné. Můj názor je "tuty"
    Respektuji názor druhých. >:-[]
    A ještě ke koktavce. Upřímně si myslím, že dizajn se jim povedl. Je to velké prostorné auto. Až na tu cenu. Ta se jim moc nepovedla. A proto také nechápu, že ji dává tolik lidí přednost. Možná toto je důvod, že škodovku to nenutí slevovat. :?:
    Ať nám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.05  15:33

« Re: Grande Punto

Hmmm, provokatér??? >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.05  15:20

« Grande Punto

Zdarec Grande Puntisti ! >:D
    Tak jsem si myslel, že v této části fóra se budou scházet lidé, co otáčejí volanty svých rozmazlovaných Stilátek, ale koukám, koukám, že se tady točí volanty úplně trochu jiných, i když pokrevně sbratřených vozítek.
    Hmmm, to asi už bylo o Stilech řečeno úplně vše, a pytel slámy do nekonečna mlátit nejde. . . 8-s
    Takže nové téma : new Punto - jeho vzhled, neboli image.
    Můj názor : předek hrozný (hlavně ta maska !!! FUJ !!!), zadek průměrný. No, teď asi, kdybych byl na dosah některého z Vás, chválících , obdržel bych za tento svůj kacířský názor hutný kopanec do zadku, ale naštěstí v dosahu nejsem. Vy, co se Vám to "GP" líbí si pokud možno z mého pohanění zhola nic nedělejte. Jednak tomu vůbec nerozumím a jednak Stilo MW se mi taky vzhledově moc nelíbí (hlavně ta jeho zadní část - !!!BRRRR !!!), ale přesto jsem si ho koupil. :-! Preferoval jsem totiž především jeho užitné vlastnosti a ty jsou dle mého pocitu v dané kategorii vozidel dosti nadstandardní a ku škodě mnohých spolubčanů nedoceněné. Kdyby se prdelce Stila MW podařilo vtisknout takový design, jako má Stilo 3D, nebylo by u nás přeOctaviováno ale přeStilo-MW-ováno.
    Váš kacíř Wimpi. :P
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.05  21:18

« GRANDE PUNTO

Tak jsem to punto také dnes ohlídnul a moc se mi líbilo. Je to pěkný elegán. A cena 300 t ? Ja myslím, že to je tak akorát. :?: Zase to bude našlapené vším možným. Nejlevnější fabka stojí kolem 220 t +- a není tam vůbec nic. Standartní výbava je pro ně imobilizér a místo na rádio. >:D
    Ve čtvrtek jsem se koukal v Nordex Havířov na Cromu a nevím. Moc se mi líbila až na ten zadek. Mam z něho trochu divný pocit. Spíš bych čekal sedan. Je to takové useknuté. Něco jak Opel Signum nebo P 407. Je to teď nějaká nová móda nebo co? :roll:
    Ať nám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

nepocital som s tym, ze mi to bude fungovat ako som vymyslel >:D mozno tam dam tu lepsiu maticu...
    jj, vidno, ze sa vyznas a poznas 451 :-! tiez sa mi moc paci a to ma to auto 6r !!!ten lak je az na par skrabancov v super stave. na disky nemam peniaze a chcem jazdit s takou spotrebou ako teraz, takze nejdem davat ani sirsie kolesa. popozeraj celu stranku, ak si tak este neucinil..je tam vela o tom seiku.
    tie ceny-ano ved to..pridu zlavy, ale nechapem preco si to chce FIAT marketing vzdy takto najprv u ludi rozbrblat a potom ich horko tazko presviedcat, ze nech sa idu na to auto pozriet...je to fakt zly marketing. Mozno maju nakazane z talianska nejake ceny a az ked dokazu, ze to za menej nejde, tak zlavia..fakt neviem, ale je to zly pristup. :x
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  16:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

Měl sis tam dat křídlovou matku, ať máš to seřízení rychlejší... >:D Tahle modrá 451 se mi líbí, pěkná barva, ještě hoď do laku nárazníky, nějaké pěkné 14" kola a je to krasavec. Ta cenovka byla myslím u Shellu, na dálnici od Trenčína. Já bych s tou cenou Punta nebyl tak skeptický, časem zase přijdou slevy...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  16:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

pozri si ten moj sklon svetiel, prave som si to hodil na stranku..je to dole:
    [odkaz]
    k tym cenam..no uvidime...myslim,ze este ani Fiat nema celkom jasno v tych cenach..je pravda, ze nove punto uz bude technikou a skoro aj velkostou Stilo..ale aj tak..vzdy je to u ludi zapisane ako male auto..a ked bude ta cena tak jak pises, tak by to bola dost katastrofa.
    ten benzin-to si videl asi na Slovnafte, ze? Az take hrozne to nie je...ja tankujem na pumpach kde je aj o dve a obcas az tri koruny menej...treba poznat lacne lokality...a to nie je ziadna no name!!ale OMV a ESSO.ale je to s tou cenou aj tak zufale..est tak koruna dve a sme na urovni rakuska >:-[]
    to co u vas Slovnaft predava lacnejsie, si doma prihadzuje...na slovensku je dokonca vyhlaseny velky bojkot a osobne nepoznam nikoho, kto by tam tankoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

Máš pravdu, ale bohužel to asi tak bude, zvlášť, když se bude pořád prodávat Punto Classic, a tam to tipuju na zachování současných cen po slevách. Navíc je potřeba si uvědomit, že Grande Punto bude vycházet už z nové evropské legislativy, tzn. že ty dva balony a ABS budou standart, ale k tomu budou časem muset přistoupit i ostatní výrobci. Mimochodem, včera sem byl v BA, a když sem viděl cenu benzínu 39.90,- tak sem se zhrozil, upřímnou soustrast...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

Tak ak by zacinalo v CZ na 300ooo CZ, tak to je cca 390ooo SK..a to je akoze nech sa nehnevaju trosku viac ako dost...je ale realne, ze tak zacnu...ako s kazdym modelom..Aj stilo zacinalo na SK za viac ako pol miliona...dnes je cena o cca 60 a niekedy aj viac nizsia!!V pripade Cromy detto...uvedu za nehoraznu cenu a vzapati davaju 12 percent zlavu...toto hodnotim ako velmi zlu strategiu marketingu...ci je to ale chyba CZ/Sk marketingu, aleob priamo z Torina uz neviem..ale kazdy si zapamata, ze to auto je drahe a uz ho nikto neprinuti ist si ho pozriet :roll: :!: uprimne dufam, ze dostanu rozum a daju nizsiu cenu...terajsie Punto by som ocakaval, ze zlacnie s prichodom noveho, takze aj to moze byt lacnejsie. No uvidime..ale fakt sa toho bojim...ci sa nezblaznia s tymi cenami.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:46

« Re: Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

Jarous: trefa..
    Představení pro český trh bude 8 záři, pak se uvidí.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:44

« Re: Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

Ne, má stát jako současný model Punta v plus minus srovnatelných výbavách... Finta je v tom, že v ČR stojí např. Punto 1.2 5dv. 2 x bag + ABS, servo, okna, centrál, PC atd. 258.900,- ALE po slevě 43.000,- no a na Grande Punto prostě slevy nebudou, tzn. startovací cena bude cca 3 kila.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 28.07.05  15:42

« Bez nadpisu

AF: a nevíš od kdy bude na trhu? Stejné ceny jako současné, ale bez slev??
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:36

« Re: Re: Re: GRANDE PUNTO

nezabudol si tam napisat sucastny model v plnej verzi??alebo to malo byt sucastny model Stila??co viem priamo este z prezentacie Cromy dilerom, kde som bol, tak Punto ma byt cenovo "niekde inde"...tej cifry sa fakt obavam trochu dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:33

« Re: Re: GRANDE PUNTO

Info o cenách je následující: bude stát stejně, jako současný model...Ovšem, je potřeba se nad tím zamyslet a přijít na to, kde je zakopaný pes... Nechám chvilku na rozmyšlenou a pak to vybalím, ale myslím, že na to přijdete sami...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  15:13

« Re: GRANDE PUNTO

detto!!!este krajsie ako na tych realnych foto. je to naozaj ako sa hovori "mazlik" >:D 3d ma u mna realnu sancu na titul krajsie ako Stilo 3d :-O ;-) af: netusis este ceny?ked som sa pytal cloveka z CZ marketinu (nebudem tu menovat), tak mi pisal, ze cenami sa este nezaoberali (poznam ho osobne). cena by mohla byt jedina vec, ktora by puntu mohla stazit uspesny rast v predajnosti....trosku ma ale zaraza, ze nestihaju tento rok kandidovat na auto roka...a ci o rok nebude neskoro...bolo by fajn, keby malo titul...ono to autu pomaha dost na predajnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.05  14:50

« GRANDE PUNTO

Tak pánové, sice jsem profesonálně deformovaný, ale dnešní fotky toho modrého krasavce mě vyrazily dech....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…