Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 11.12.06 16:15
« Bez nadpisu
@ Octan & m4lcolm
Údaj Range ---km rovněž nepovažuji za tragédii (vozím s sebou 5l kanystr - plný) :D, ale pro někoho to význam mít může. Obvykle tankuji když se rozsvítí hladové oko (Range ukazuje 120-130km). Okamžitou spotřebu Ci už vůbec neřeším.
@ William
Uvědom si, že kupuješ ojetinu se 100tis. km na krku a 3 roky starou. U každého takového auta-ojetiny musíš počítat i s dalšími možnými investicemi do spotřebního materiálu - náplně, čepy, rozvod, tlumiče, výfuk, brzdové destičky atd. Ovšem za ty peníze (které uvádíš) nekoupíš tak výkonné, prostorné a pohodlné auto s velmi dobrou výbavou. Osobně považuji veškeré Italy za srdeční záležitost, vyzkoušej stilouna, pořádně si ho prohlédni a uvidíš. Pokud ale přistupuješ k Fiatu s averzí raději si kup nějakou koncernovku s poloviční výbavou i prostorem a bude mít dušička klid. (Nic ve zlém) -
"-- skrytý --" 10.12.06 14:22
« Re:
Ahoj, Stilo je super auto, pokud od něj čekáš svižné a komfortní cestování, žádná motokára v německém stylu se nekoná, ani s tím související natřepaná *... K ceně: za 215 tisíc teď vídávám v jednom bazaru na prodej 5D Stilo 1,9 JTD 115k s podobným nájezdem, o rok starší. -
"-- skrytý --" 10.12.06 11:57
« Bez nadpisu
Zdravím Stilaře.Uvažuji o koupi Stilo Multiwagon Dynamique 1.6 16V .Omlovám se,ale nejsem fanda do Fiatů,ale zrovna tenhle kousek se mi líbí.R.V.3/03 96000km za 223000,- .Vyplatí se to za Fiata? Děkuji za případné info o Vašich zkušenostech.Než se tady v tom foru proklikám,tak by to auto bylo třeba už pryč.... :D -
"-- skrytý --" 29.11.06 06:42
« Okamžitá spotřeba - signalizace
Chci se zeptat na jednu "důležitou věc", která mi již delší dobu vrtá hlavou a nedá spát, takže se každou noc několikrát budím a nešťastně se zmítám na loži.
Mám stilo JTD. Můj problém je následující. Jedu-li dolů z nějakého delšího kopce se zařazenou rychlostí (brzdím motorem), okamžitá spotřeba paliva poklesne a po chvilce se ustálí na hodnotě 2,0 l/100 km, pod níž již déle neklesá.
Pokud z však téhož kopce sjíždím se zařazeným neutrálem a přibržduji brzdami, okamžitá rychlost, zobrazovaná na displeji se rovněž, stejně jako v předešlém případě, ustálí na hodnotě 2,0 l / 100 km.
Zdá se mi to poněkud nelogické, v prvém případě bych podle mého vlastního nekvalifikovaného úsudku očekával zobrazení okamžité spotřeby v hodnotě 0,0 l/ 100 km.
Jestli by mi to někdo odborně vysvětlil, proč tomu tak je, byl bych vděčný. Pokud se toto téma zde již probíralo a bylo dosaženo všeobecné shody na problém, omlouvám se za opětovné vytažení mrtvoly ze skříně. V daném případě bych uvítal odkaz na dotyčné stránky.
Moc díky. Wimpi. -
« Re:
No,já mam verzi s klimou,všechny okna v el.,dešťovej senzor,zrcátka a kliky v barvě,koženej paket(volant řadící páka),ovládání rádia na volantu atd..ale nevim přesně co je to za verzi,nikde jsem označení verze nenašel,je to dovoz z něměcka.Předpokládám ,že to první majitel koupil s DO ale pak ho ztratil a nechtěl dávát velkej balík peněz za DO a tak dokoupil jen obyčejnej klíč. -
"-- skrytý --" 17.11.06 22:25
« Bez nadpisu
Myslím, že bys za ten klíček dal docela dost, pokud mě paměť neklame 3-4 tisíce. Mě by to za to nestálo, nedostat ho v základu základní výbavy Active:) Z toho lze i soudit, že příprava je v základu, aspoň u MY 2005, kt. máme my. zkus se poptat na stilo.org ;-) -
« Stilo klíče a DO
Zdravim,
tak jsem si koupil Stilo MW JTD,dostal jsem k němu dva klíčky a oba bohužel nejsou na dálku,takže mi chybí tzv.multifunkční klíč s DO.
Nevíte někdo ,jestli se ten multifunkční klíč s DO dá nechat přidělat a kolik by to asi stálo?
Doufám jen ,že auto už má nějakou přípravu na Dálkové ovládání,protože ve všech prospektech jsem DO viděl v základní výbavě.
předem díky -
« Fiat STILO MW
Zdravím fiatisty,
chci teďko přesedlat z Opelu Astra G Caravan do Stila MW,vždycky jsem měl Fiaty v benzínu (obě verze Punta,Uno)a teď jsem rozhodl pro JTD,mám dobrou nabídku na MW JTD 59KW ale nevím jak se ten motor chová,jestli je to dost silný na stilo v kombíku nebo raději volit složitější 85kW verzi.
Dál bych se chtěl zeptat na orientační cenu rozvodů u Stila JTD.
Poradíte mi někdo na co si dát u JTD motorů pozor při koupi?
Předem mockrát děkuji. :roll: