Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

12.08.05  22:49

« Mlaceni od predni napravy.

Tak nejakou dobu slycham mlaceni od predni napravy a z vasich zkusenosti usuzuju, ze to budou asi kosti, ramena nebo tak neco. Pekne me to sere, auto mam rok a pul a najeto teprve 27tkm doufam, ze to v servisu uhraju na zaruku.... :?
  • « 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 09.08.05  15:07

« Re: Pirelli

To MW16
    Aha,to jsem netušil,u mně nebyl problém,mám 215/45 ZR17.Je jasné,že v 16" či dokonce v 15" a vyšším profilovém čísle se budou chovat jinak,mluvím čistě jen za sebe a mnou použitý rozměr. Pokud vím,rezerva je pouze dojezdová a pochybuju,že bych tam měl 17"....když máš méně palců na disku,musíš mít logicky více gumy v profilu,mám dojem že v tom kufru mi leží právě 15",tu určitě neměnili za větší.Nikdy jse nebyl nucen ji použít 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.05  09:49

« Pirelli

To: Lumpy
    Jo, P Zero Nero - to jsou přesně ony, myslel jsem na ně. Jenže mám 15 kola a tyhle gumy jsou až od 16. Budu s tím muset něco udělat, alespoň na léto.
    Když prohodím kola z 15 na 16, musím mít 16 i rezervu?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.05  17:58

« Re: Re:

ee, pripomina to Cromu!!tie tlacitka, fukace ale aj klucky dveri..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.05  17:22

« Re:

Trochu jako z dilny VW, ne? Pripomina to Polo...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.05  17:01

« Re: Re:

nooo, tak zle to nie je...mozno by som cakal trosku viac originality, ale zas aspon nebude co kritizovat nemeckymi "odbornikmi" na plasty. Je to fajn..uvidime ale nazivo..aky siroky je stredny stlp, ako na vsekto clovek dosiahne, ci je vsetko ergonomicky OK.ale rozhodne to nie je zle!uvidime 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.05  16:39

« Re:

No tak to teda nevím, jestli se mi líbí...
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.05  16:30

« Bez nadpisu

první fotečka interiéru nového puntíka co sem našel [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 08.08.05  11:57

« Re: Pirelli, aerodynamika, motor

Takové gumy asi neexistují :'-( Já měl doposud GoodYear UltraGrip 6 na zimu,na léto G&Y Eagle F1 GSD 1, pak GSD 2,teď mám nově Pirelli P Zero Nero.Vyhrály ve spoustě testů,a vyšly dokonce o něco levněji než nové GSD 3,které se umístily ještě o pár míst za nimi.Prozatím se jeví dobře,mám na nich ale asi jen 1000 km,tiché,dobré na vodě,v zatáčkách hodně jisté.Eagly byly špičkové,když jsem z nich měl už skoro slicky,prubnul jsem je na testovacím okruhu na klopené dráze (držely do 180km/h v klopené zatáčce,pak začaly uskakovat - signál že toho mají dost,ale jinak držely jak přibité),plus asi 20 koleček v motokárové dráze na 2.rychl.stupeň plný plyn...v pneuservise pak říkali,že to ještě neviděli,trčelo z nich plátno po celém obvodu >:D Škoda že tu nelze vkládat fotky či videa ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.05  10:22

« Re: výlisek Cargo pro MW

Já mám takový dojem, že Cargo box už se ani nedodává, takže šance ho někde vidět je malá, a už to stejně asi nepůjde objednat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.05  22:42

« Pirelli, aerodynamika, motor

Mám na MW16 Pirelli P7 a zdají se mi hlučné dost. Zvlášť při vyšších rychlostech se hluk po vyřazení příliš nezmění. Ovšem jinak je na ně max spoleh na suchu, ve vodě i ve vyježděných kolejích. Ovšem nic jiného jsem na Stilu zatím neokusil, takže těžko hodnotit.
    Aerodynamický hluk ve vyšších rychlostech je dalším narušitelem cestovní idylky, ale z části je podpořen celoroční instalací zahrádky - i když origo aerodynamické Fiat.
    Motor 1.6 je podle mne nejméně rušivým elementem, navíc jeho zvuk mému uchu velmi lahodí. Zvláště při vyšších rychlostech, tak nad 130 úplně vrní a hlučnost motoru se s vyšší rychlostí téměř nezvyšuje.
    Celkově je to ale v pohodě.
    Nevíte které gumy jsou tiché, dlouho vydrží a mají za všech podmínek skvělé vlastnosti? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.05  22:03

« výlisek Cargo pro MW

Nemáte někdo zkušenost s plastovým výliskem - v manuálu je nazýván Cargo - pro vyrovnání podlahy kufru u MW. Mám verzi s posuvnými zadními sedačkami a schodem na podlaze po jejich složení. V servisech ten výlisek nikde není k vidění. Vyrovná to skutečně podlahu? Jsou přes to zpevněné koberečky? Je to použitelné i za běžného provozu, nebo to spíše překáží? Vzadu vozím psa, tak mám obavu, aby tam chudák netancoval v nějakých praktických odkládacích přihrádkách.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.05  21:23

« ramena

Kolik taková oprava stojí. Nechci malovat čerta na zeď, ale mám najeto 75 tis. Doufám, že já je mám kvalitní. :idea:
    Jinak ještě k těm radiím ve stilu. Mám rádio pevně zabudované. Myslím, že je to velmi povedený disajn kousek. A večer, jak svítí červené podsvícení, tak si připadám, jak v letadle. Super.
    A ke koktavce. Neseděl jsem v tom novém typu. Ale překvapila mě vaše kritika. :shock: Ale na druhou stranu, stilo je lepší.
    Ať nám to jezdí.
    P.S. vybila se mi baterka v dálkovém ovládaní, tak bych si to moch vyměnit. Už druhý den to odemýkám klíčem a je to běs.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Přední ramena?

xko: Zajeď na diagnostiku ať na to kouknou.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  13:46

« Re: Re: Re: Re: Přední ramena?

af: ja uz tiez nie ale je uz neskoro
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.05  13:21

« Bez nadpisu

ted mam auto v oprave presne kvuli stejne veci (kovovy zvuk od predni napravy). Vymenili podperne tycka stabilizatoru a je to opraveny.
    Najeto 17600km. (zrejme na zaruku - jdu pro auto odpoledne)
    Pri 9000km menen stabilizator ! (na zaruku) (po predchozim majiteli)
    Zajimave je, ze s autem jezdime fakt opatrne - cili zadny rychly prejezdy der a vymolu.
    Ohledne hlucnosti pneumatik - mame na aute 16¨ kola a rekl bych, ze hlucnost neni tak hrozna (kdyz vyradim pri 140 a vice tak je to tichy), ale rekl bych, ze samotny auto - motor - je dost hlucnej. Zajimavy je, ze do 140-150 rve nejvic, kdyz jednou pretahnu 160Km/h tak motorni ztichne a je to v pohode. Po delsi jizde s rychlostma na 160Km se motor "zajede" a hlucnost jde vyrazne dolu.
    Jak nekdo psal (mame 1,6 16v) pri 170-180 ma auto tendenci v pohode zrychlovat pokud slapnu na plyn (to moc nedelam, pze vic se jet obvykle obavam).
    ? mam jednu takovou vec, kdyz je auto studeny a prerazuju a plynule postim spojku a pridavam plyn (taky plynule :-) ) tak auto ma obcas tendenci sebou skubnout, kdyz jedu dyl jak 20 min. tak to prestane.
    ? mrkli jste se nekdy na vzdalenost podbehu u zadniho kola, kde je nadrz od pneumatiky? prijde mi, ze tam nezbyva ani 1cm... (mame teda ty 16¨ kola)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  12:43

« Re: Re: Re: Přední ramena?

Ono je to ale u všech značek stejné, jeden známý v Praze provozuje 5 Transitů u kterých měl v přibližně stejných kilometrech, cca kolem 60tis, zadřené horní uložení tlumičů, mimochodem běžná závada i u Ducata a Fiat ji platí i když se to stává při cca 80 - 100t km. No a z Forda ho vyprovodili s tím, že byla překročena určitá kilometrová hranice, kterou mají určenou a od ní už podvozkové díly jako reklamace neuznávají. Co s tím uděláš? NIC...
    Jo a k tomu dotazu, jestli bych si koupil takové auto, tak především musím říct, že bych si nikdy nekoupil Renaulta, mám s těmito výrobky francouzké komunisticko-státní továrny velmi nepříjemné zkušenosti :(
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  11:56

« Re: Re: Přední ramena?

af: to je jedno, lebo ak ti niekto v obchode povie, ze zaruku na napravu mas len 20tkm, lebo casto odchadzaju , tak si to auto nekupis, tak nech to povedia na papiery a verejne, ale tomu neverim, sak by uz toho tolko nepredali. To iste sa snazi Renault povedat na dusenie pri zoslapnuti plynu aj tepleho motoru, ale pochybujem, ze toto vyjadrenie daju verejne na papier. Kupil by si si auto, ktore pri predbiehani namiesto akceleracie sa najskor pridusi ? To tazko. Takze tolko k beznemu opotrebeniu a vlastnostiam auta, motoru :-) Oni to mozu zviest iba na to, ze si chytil velku jamu a ty padom na to pada zaruku a nie na bezne opotrebenie. Bezne opotrebenie sa tyka, oleja, filtrov a inych veci co sa menia v garancke, lebo maju jasne stanovenu zivotnost. Jednoznacne treba skusit sa hadat, aby zaplatili aspon cast opravy. Je mi jasne, ze po 78tkm na ten stabilizator nemoze byt plna zaruka. To by musel mat deklarovanu dozivotnu vydrz. Mne chceli naparit spoluucast a brzdy, ked sa zvlnili uz pri 9tkm. Pekne sme si to vysvetlili a nic som neplatil. V Citroene mi povedali, ze po 5tkm uz na brzdy zaruka nie, tak som im povedal, ze potom to auto nechcem, to si mal vidiet, ako toho obchodnika zjebali, ale uz som aj tak Citron nekupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  11:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Přední ramena?

Obávám se, že bude použita kouzelná formulka: BĚŽNÉ OPOTŘEBENÍ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.05  11:30

« Re: Re: Re: Re: Přední ramena?

rands: ale ak Ti daju vyjadrenie ako Wimpimu tak ich upozorny, ze to mienis zverejnit, aby si aj ostatny dali pozor na danej dialnici a komunikoj priamo s importerom a nie sevisom :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…