Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
fiat a alfa nebudu (teda alfu som si nie isty)
Fiat tam nejde kvoli financiam...vraj ich chce lepsie investovat-na podopru predaja ci ako mi to vraveli ti z marketingu..ze je to ale dobry napad si myslia len oni..
verejnost a aj ja to zasadne odsudzuje. cromu tak nikto neuvidi..opat zostane neznamym autom :roll:
..ach ten nestnastny marketing a hlavne financna situacia :( -
« dalsie totalky
[odkaz] - toto bolo fakt brutus
Tri zdemolovane Stila, dve z toho tazke havarie, ziadni tazko zraneni ;-)
A na stilo.org ich uz bolo este viac, ale vsetky sa mi nechce hladat, boli tam aj narazy do zadnej casti (vletel do neho chlapik na dodavke na dialnici), potom nejake hodiny a kompletne rozmlatene (Stilo bez ESP) a este nejake dalsie uz si nespominam. Zatial neviem o ziadnom tazko zranenom ani mrtvom v Stile. Nejake zranenia, vacsinou hlavne trauma z narazu, uz boli. -
« Stilo 1.2 16V Bočný náraz
3.9 2005 som mal na Stile havárku (11/2001 96000km) na parkovisku pri Metre som nedal prednosť s prava Seatu Alhambra. V celom areály je 20km /hod a dostal som bočný náraz asi 70 km/hod. V aute som bol našťastie sám , mám tam 6 airbagov a vybuchol mi len bočný od spolujazca, kde bol náraz na pravé koleso. Bol som pripútaný a jediné čo som si udrel bolo ľave koleno, ktoré ma dva týždne riadne bolelo, ale hrudník v pohode.Škoda na aute 200000sk,pred týždnom rozhodli že to nebude totálka a idú ho opravovať ;-) má byť opravené tak za 3 týždne :roll: Nech Vám to jazdí :) -
mezek 22.09.05 23:07
« Re: Stilo - crash test
tom 5613: U spolujezdce není volant... :o) Vážně: je to dáno různou konstrukcí airbagů u řidiče a spolujezdce kvůli volantu.A hlavně, čelní náraz se dělá přesazený, takže je rozdílné zatížení těla na obou sedadlech.
Hvězdičky jsou jen pro reklamu. Důležité je se podívat, kolik procent z možného počtu bodů vůz dostal a jak dopadlo měření zatížení těl posádky. -
Cize je tam riziko zranenia hrudnika. Dalej sa spomina aj zvysene riziko zranenia noh. Samozrejme nepochybujem, ze je to velmi bezpecne auto, ale v danej kategori su auta aj s daleko lepsim vysledkom.
Pozri zvyseny tlak na hrudnik vodica je pekna vec, ale zalezi od miliona roznych faktorov, od vysky vodica, od nastavenia sedadla atd.. a pri roznych typoch figurin a nastavenia sedadla budu tieto tlaky urcite rozne.
Nemozem s tebou suhlasit v tom "daleko lepsom vysledku", ten rozdiel fakt nie je taky ako si myslis. V roku 2001 existovalo len jedno jedine auto s 5 hviezdickami a vsetci sa nan pozerali ako na nedostiznu metu - Laguna. Prvy pathviezdickovy compact prisiel az o rok neskor - Megane. -
mezek 22.09.05 08:53
Já si myslím, že na dobu vzniku Stila jsou jeho crashtesty v pohodě. Je jasné, že dnes už neobstojí s novou konkurencí, ale i tak 4* a počet bodů je velice slušná záležitost. A pořád je lepší mít riziko větší zátěže na hrudník, než mít jistotu smrti.
A k tomu 3dv. Stilo ve žluté je tak nádherné...!!! U manželky je na prvním místě. :)

P.S Kto che ten si kúpi Fiat a kto nie tak pôjde niekam inam. :)
Aj Croma je super