Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 25.09.05 23:15
« PG na IAA ve Frankfurtu...
Ten kufr je opravdu oproti 5D Stilu, kterým jezdím, docela malý. Seděl jsem ve všech Puntech co ve Frankfurtu měli, vepředu místa i pro moji obří postavu >:D dost, dozadu jsem nelez, tam nejezdím přeci :-!
Zkoušel jsem i Grande Punto sport, super autíčko, vyprávěli o něm super hostesky :), všechy plyně hovořili 3 jazyky, mimochodem spousta z nich asi Polky (stejně jako u stánku Škodovky).
Jinak na autosalonu mě zaujala i další auta - O2 RS, Audi Q7, Citroen C6, BMW M5 & 7 individual, 407 coupe, Peugeot 1007 a nový Civic. Vše jsem náležitě vyzkoušel, ohmatal a nafotil ;-)
Stilounek se projel, 1300km, spotřeba asi 7.1 l/100km (Stilo 5D 1.2, 5% město, 10% silnice, 85% dálnice), top speed 190km/h (3 lidi z kopce). :shock:
Ale zpět k Puntu. Exteriérově snad není co vytknout, jen jsem zvědavý, jak budou vypadat "běžná" auta, která budeme vídat v ČR -tedy často bez ALU atd. Grande Sport mělo sound system se subwoofrem vzadu, hrálo dobře (ale na BOSE to nemá :P ). V interéru musím pochválit výborné zpracování, a právě dostatek místa. Ohledně designu palubky - každý si musí udělat názor sám... -
« Re: Re:
420 000?No s Bohom a to si kto kúpi?Malé auto za 400 000?To musí vedieť aj lietať.Ideálne by bolo 320-350.No Fiat SR zase raz vyrúbal cenu.Napr jeden známy kúpi v septembri 2001 Stilo za 620 000 a ja v tedy Bravu za 420 000.A teraz Stilo sa dá kúpiť od 450 000.Ale určite tá cena GP padne,lebo to nikto nekúpi.270l?Chce to aspoň 300-350 l a začnem rozmýšľať o jeho kúpe.v našom Fiate som zistil že Croma by sa dala dohodnúť za 750 000,ešte 50 000 dole a bude to predajný hit.
Mám taký pocit že Fiat sa s takouto cenovou politikou nedostane ďaleko,najskôr k bankrotu.
P.S Nak si prepočítajú vtedy EÚ cenu keď budeme zarábať ako Nemci,angličania.síce v Blave je to o dosť lepšie. :D -
« Re:
kufor je maly..270l ak sa nemylim..a to v 3dv prevedeni. o 5d sa zatial nevie udaj.
muchy bude mat...a kedze je tak kopa elektroniky a stilo ma doteraz sem tam nejaky failrue,tak zodva roky to podla mna u punta GP potrva..inak cena na slovensku by podla nemenovaneho predajcu mala byt 420ooo,- co je ale podla mna prepocitane z euro a na slovenske pomery je neralna!!musi byt pod 400, inak na slovensku nema sancu. -
« Bez nadpisu
Na Grande Punto sa ešte načakáš,kým sa rozbehne poriadne predaj tak bude aj júl 2006.Niekde som čítal že do toho budú montovať aj motor 1,4 16v práve zo stila,ale až o rok.Zatiaľ len 1,4 a 1,2 8v+ nafta 1,3 1,9.Mňa len zarazilo že na reklamu má Fiat SR peniaze.Už som dáku videl tuším na Joj-ke.
P.S Kto che ten si kúpi Fiat a kto nie tak pôjde niekam inam. :)
Aj Croma je super -
« Re:
fiat a alfa nebudu (teda alfu som si nie isty)
Fiat tam nejde kvoli financiam...vraj ich chce lepsie investovat-na podopru predaja ci ako mi to vraveli ti z marketingu..ze je to ale dobry napad si myslia len oni..
verejnost a aj ja to zasadne odsudzuje. cromu tak nikto neuvidi..opat zostane neznamym autom :roll:
..ach ten nestnastny marketing a hlavne financna situacia :(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Tak teda nevim. Kdyz jsem ve foru o Puntu sdelil svuj nazor ze cena 320000 Kc (=cca 420000SK) je na male auto hodne ve srovnani s konkurenci, tak jsi mi rekl ze Grande Punto "...to je úplne iná liga. A tá cena sa mi zdá priateľná.A ver tomu že Grande Punto chytí za srdcia mnohých zákaznikov ako pred pár rokmi prvá generácia punta."
Tak teda nevim, mas trosku shizofrenni nazor :D