Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

13.12.06  10:40

« Bez nadpisu

stenly:
    tie zapalovacie cievky sú známa záležitosť, jednalo sa o sériu od SAGEMa
    pozri:
    [odkaz]undefined
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.06  09:56

« Bez nadpisu

@ William
    Tak ten vypadá moooc dobře, už mu chybí jen Sky dome. Taky se mi líbí to zadní výklopné sklo. Mít teď 200 táců, tak už nemáš co kupovat :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  22:38

« Re:

Taky jsem se na něho díval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  20:44

« Bez nadpisu

Pánové,zatím děkuji za info. ;-) Ještě nevím,ale kousek je to zajímavý....
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  17:52

« Bez nadpisu

Ty šestnáctistovky od Opla jsou až letošní záležitost, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.06  22:56

« Re:

wiliam
    ještě poznámka, od 2003 ?? se začly montovat do Stila motory Opel 1,6. Nevím, zda je to pro tebe důležitá informace. (např. pro mě ano >:D )
    Ze zkušenosti kolegyně vím, že u fiatské 1,6 odešly postupně všechny 4 zapalovací cívky, jinak OK, o Opelu nevím vůbec nic. Možná zvýšená spotřeba oleje ?? Podíval bych se na Oelklubrenbau nebo jak se ten jejich chat jmenuje. Potom napiš, jak ses rozhodl.
    gut lak.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.06  22:50

« Bez nadpisu

Wiliam
    jo, pěknej kousek, taky od nich mám Fiata (Mareu, v mém případě, už tři roky) Pouze bych si rozmyslel, zda se tě nevyplatí víc nafta. JTD jsou bezvadný, jen se mě ve Stilu zdají hlučnější , než v Maree.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  22:01

« Bez nadpisu

Ups, příspěvek se uložil dvakrát...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  22:00

« Bez nadpisu

Přesně tak, ručička nelže, čísílka na BC neřeším... Snažím se nedostat na rezervu, při mém nájezdu by to stejně byl odklad maximálně o den :-!
    PS kde jsou ty doby kdy můj děda říkával při rozsvícení hladového oka "svítí stovka"... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  16:34

« Bez nadpisu

Beaver: já spolehám na ručičku, ta mě nikdy nezklamala, čísílka na BC ano ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  16:15

« Bez nadpisu

@ Octan & m4lcolm
    Údaj Range ---km rovněž nepovažuji za tragédii (vozím s sebou 5l kanystr - plný) :D, ale pro někoho to význam mít může. Obvykle tankuji když se rozsvítí hladové oko (Range ukazuje 120-130km). Okamžitou spotřebu Ci už vůbec neřeším.
    @ William
    Uvědom si, že kupuješ ojetinu se 100tis. km na krku a 3 roky starou. U každého takového auta-ojetiny musíš počítat i s dalšími možnými investicemi do spotřebního materiálu - náplně, čepy, rozvod, tlumiče, výfuk, brzdové destičky atd. Ovšem za ty peníze (které uvádíš) nekoupíš tak výkonné, prostorné a pohodlné auto s velmi dobrou výbavou. Osobně považuji veškeré Italy za srdeční záležitost, vyzkoušej stilouna, pořádně si ho prohlédni a uvidíš. Pokud ale přistupuješ k Fiatu s averzí raději si kup nějakou koncernovku s poloviční výbavou i prostorem a bude mít dušička klid. (Nic ve zlém)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.06  14:22

« Re:

Ahoj, Stilo je super auto, pokud od něj čekáš svižné a komfortní cestování, žádná motokára v německém stylu se nekoná, ani s tím související natřepaná *... K ceně: za 215 tisíc teď vídávám v jednom bazaru na prodej 5D Stilo 1,9 JTD 115k s podobným nájezdem, o rok starší.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.06  11:57

« Bez nadpisu

Zdravím Stilaře.Uvažuji o koupi Stilo Multiwagon Dynamique 1.6 16V .Omlovám se,ale nejsem fanda do Fiatů,ale zrovna tenhle kousek se mi líbí.R.V.3/03 96000km za 223000,- .Vyplatí se to za Fiata? Děkuji za případné info o Vašich zkušenostech.Než se tady v tom foru proklikám,tak by to auto bylo třeba už pryč.... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.06  22:31

« Re: BComp ve Stilu

Člověk ví prd, Fiat se tím právně sichruje proti žalobám (mělo to ujet 13 km a zhaslo to už po 12,5) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.06  22:10

« Re: BComp ve Stilu

Když se to změní na -- tak máš co nejdřív natankovat, takže víš vše ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.06  20:13

« BComp ve Stilu

Problém s minimální hodnotou Ci je stejný jako s dojezdem. Údaj Range se změní po hodnotě 50 km na --- km a právě když to člověk nejvíc potřebuje, tak ví prd :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  22:13

« Re: Re: Okamžitá spotřeba - signalizace

To je sice pravda, ale v tomto přpadě je to tak, že to míň prostě neukazuje, ne že by to vyšlo vždy přesně na 2l/100km :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.06  18:35

« Re: Okamžitá spotřeba - signalizace

No já si myslím, že i na volnoběh něco v tom motoru musí hořet (benzin nebo nafta) a jestli by jsi jel na volnoběh 100km tak ty 2 litry to za tu dobu sežere , ne? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  16:19

« Bez nadpisu

Řešilo se to na stilo.org s výsledkem, že počítač ve Stilu prostě nižší spotřebu ukázat neumí >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.06  11:26

« Bez nadpisu

Ahoj, mám Stilo 1.4 a palubní PC zobrazuje naprosto totožná,nelogická data. Neřeším neb.se zdá, že zakopaný pes je v PC.
    Ať nám Fiat jezdí :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…