Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 26.09.05  17:08

« Bez nadpisu

... viděl jsem na netu na stránkách o Stilu foto možné podoby budoucího Stila a fůůůj...!!! Doufám, že se hodně pletou. Slátanina Seatu a Audiny. Současné Stilo je designem pořád na úrovni.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.05  12:50

« nemecko

Start GP v nemecku ma byt 15.10.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.05  11:59

« Re: Re: ceny G. Punto

Hmm, a jaká že to bude otázka s tou kvalitou???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.05  11:53

« Re: ceny G. Punto

nove Clio som videl na zivo a iba z vonku, ale vobec sa mi nepaci. Z predu akoby zlepenec z 206 a zozadu rilepena Micra ? Aspon tak na mna zaposobilo na prvy pohlad. Punto sa mi paci viac . Otazna bude kvalita, interier a dalsie drobnosti
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.05  11:26

« Re: AF

Jarous: Německo nevím, podle mě nějak záhy po IT, takže bych to viděl teď někdy, ale na stránkách FIAT.DE zatím nic není, těžko říct. Já se jenom trochu obávám, aby velký úspěch v Itálii neznamenal posunutí premiéry směrem dozadu u nás.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.05  11:14

« ceny G. Punto

Tie ceny sa nedajú jednoducho prepočítať, pozrite si talianske stánky Fiatu www.fiat.it a uvidíte,že cena starého Punta začína tiež nad 10t euro a rozdiel oproti grande je asi asi 1000 euro vo všetkých výbavách. Na Slovensku tipujem ceny okolo 330 -350 t na začiatok, potom to pôjde dole (skladovky). Fiat si nesmie dovoliť mať ceny vyššie, hlavne pre tie sprosté predsudky, aj keď Grande strčí do vačku Fábiu, Ibizu, Polo, 206 a spol. Jediná ozajstná konkurencia bude asi nové Clio. 8)
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.09.05  10:53

« AF

Hmm, to je slušný. Nevíš kdy startuje prodej v německu? Jel bych se na něj mrknout, nechce se mi čekat na premiéru u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.05  09:28

« Re: Re: Re: Re: Re:

Jo a od 16/9 kdy startoval v IT prodej se prodalo 3.500 aut, to je za týden slušné, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.05  09:25

« Re: Re: Re: Re:

Tak především je potřeba si uvědomit že Punto NENÍ rodinné auto a že to tady tak lidi berou, je italům fuk. To jen k tomu jak tady někdo chtěl 350l kufr, takže nohama na zem. Já osobně tyhle stesky nad kufrem nechápu, když jsem měl staré Punto, což bylo u mě auto s nejmenším kufrem co jsem měl, tak sem nikdy nepotřeboval větší. Je pravda, že jsme s přítelkyní na auto jen dva, ale rodina si koupí za pár korun někde v supermarketu rakev a je to vyřešené. Co se týká ceny, tak v IT stojí Punto Actual 11.080,- a výbavou +- odpovídá našemu Activu, který stojí bez slev 302.000,- tj. cca o 10% míň při hrubém přepočtu. Každý ale ví, že za takovou cenu by nebylo prodejné, takže jsou slevy. Já odhaduju reálnou cenu GP na cca 275.000,- za třídvéřko s posilovačem, ABS a dvouma air + nějaká ta elektrika.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.05  08:17

« Re: Re: Re:

420 000?No s Bohom a to si kto kúpi?Malé auto za 400 000?To musí vedieť aj lietať.Ideálne by bolo 320-350.
    Tak teda nevim. Kdyz jsem ve foru o Puntu sdelil svuj nazor ze cena 320000 Kc (=cca 420000SK) je na male auto hodne ve srovnani s konkurenci, tak jsi mi rekl ze Grande Punto "...to je úplne iná liga. A tá cena sa mi zdá priateľná.A ver tomu že Grande Punto chytí za srdcia mnohých zákaznikov ako pred pár rokmi prvá generácia punta."
    Tak teda nevim, mas trosku shizofrenni nazor :D
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.05  08:13

« Bez nadpisu

v našom Fiate som zistil že Croma by sa dala dohodnúť za 750 000
    Peto Fiat: aka Croma ? a aka tam bola zlava ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.05  23:15

« PG na IAA ve Frankfurtu...

Ten kufr je opravdu oproti 5D Stilu, kterým jezdím, docela malý. Seděl jsem ve všech Puntech co ve Frankfurtu měli, vepředu místa i pro moji obří postavu >:D dost, dozadu jsem nelez, tam nejezdím přeci :-!
    Zkoušel jsem i Grande Punto sport, super autíčko, vyprávěli o něm super hostesky :), všechy plyně hovořili 3 jazyky, mimochodem spousta z nich asi Polky (stejně jako u stánku Škodovky).
    Jinak na autosalonu mě zaujala i další auta - O2 RS, Audi Q7, Citroen C6, BMW M5 & 7 individual, 407 coupe, Peugeot 1007 a nový Civic. Vše jsem náležitě vyzkoušel, ohmatal a nafotil ;-)
    Stilounek se projel, 1300km, spotřeba asi 7.1 l/100km (Stilo 5D 1.2, 5% město, 10% silnice, 85% dálnice), top speed 190km/h (3 lidi z kopce). :shock:
    Ale zpět k Puntu. Exteriérově snad není co vytknout, jen jsem zvědavý, jak budou vypadat "běžná" auta, která budeme vídat v ČR -tedy často bez ALU atd. Grande Sport mělo sound system se subwoofrem vzadu, hrálo dobře (ale na BOSE to nemá :P ). V interéru musím pochválit výborné zpracování, a právě dostatek místa. Ohledně designu palubky - každý si musí udělat názor sám...
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.05  22:52

« Punto grande- kufr

Tak Punto Grande má kufr 275 litrů, což je míň, než předchozí model 8-s Snad bude aspoň interiér GRANDE ;-)
    Trochu mě zarazilo, že spotřeba PG v naftové verzi 1,9 bude mít větší spotřebu (i když zanedbatelně, ale přece), než Stilo :o
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.05  21:54

« Re: Re: Re:

ale ako pisem..verim,ze to len predajcovia prepocitali cenu a bude to pod 400ooo. v podstate by to malo byt tak o 100ooo drahsie ako Punto II po zlave!
  • « 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 25.09.05  21:10

« Re: Re:

autoholik: 3dv. a 5dv. verze by měli být opět totožné. Čili žádný rozdíl v délce vozu ani objemu kufru.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.05  19:16

« Re: Re:

420 000?No s Bohom a to si kto kúpi?Malé auto za 400 000?To musí vedieť aj lietať.Ideálne by bolo 320-350.No Fiat SR zase raz vyrúbal cenu.Napr jeden známy kúpi v septembri 2001 Stilo za 620 000 a ja v tedy Bravu za 420 000.A teraz Stilo sa dá kúpiť od 450 000.Ale určite tá cena GP padne,lebo to nikto nekúpi.270l?Chce to aspoň 300-350 l a začnem rozmýšľať o jeho kúpe.v našom Fiate som zistil že Croma by sa dala dohodnúť za 750 000,ešte 50 000 dole a bude to predajný hit.
    Mám taký pocit že Fiat sa s takouto cenovou politikou nedostane ďaleko,najskôr k bankrotu.
    P.S Nak si prepočítajú vtedy EÚ cenu keď budeme zarábať ako Nemci,angličania.síce v Blave je to o dosť lepšie. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.05  18:53

« Re:

kufor je maly..270l ak sa nemylim..a to v 3dv prevedeni. o 5d sa zatial nevie udaj.
    muchy bude mat...a kedze je tak kopa elektroniky a stilo ma doteraz sem tam nejaky failrue,tak zodva roky to podla mna u punta GP potrva..inak cena na slovensku by podla nemenovaneho predajcu mala byt 420ooo,- co je ale podla mna prepocitane z euro a na slovenske pomery je neralna!!musi byt pod 400, inak na slovensku nema sancu.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.05  11:08

« Bez nadpisu

U nás sa vraj začne predávať GP od začiatku roku.Prvé modely by som nikdy nekupoval,predsa majú ešte nejaké chyby.Myslel som to tak že kým vychytajú všetky chyby tak to chvíľu potrvá.Ešte by som sa spýtal aký objem kufru to má? :D
  • « 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 25.09.05  08:42

« Re:

Peto Fiat: FIAT CZ potvrdil prodej Grande Punta už letos koncem roku. Bude muset, protože prodej stávajícího Punta II šel po Frankfurtu rapidně dolů.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.05  00:47

« Re: Re: Re: Re: Re:

Ono to není o penězích. Když Fiat ČR uvádí na trh nový model a nebyl schopen k tomu vydat ani tiskovou zprávu, tak to není o penězích, ale o lenosti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…