Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 15.10.05 21:59
« Re: Re: Re: Re: Stilo 1.6 rada při koupi
Ahoj fiaťáci! Nemyslím si, že by otlučený práh musel být problém. Měl jsem Mareu a hned první rok se otloukly prahy za předními koly. Nebyly zástěrky. 6 let jsem s tím nic nedělal a nezačalo to rezivět. Stilo asi nebude horší. -
« Re: Re: Stilo 1.6 rada při koupi
Děkuji za odpovědi,
ty prahy mě docela překvapily, to jako u 4 roky starého auta už mám hledat korozi ? Jinak Stilo se mi tak líbí, že jsem mu ochoten odpustit spooustu věcí, ale některé zásadní ne (třeba koroze :-) A ještě se chci zeptat proč ta spojka prokluzovala, seřídit nešla ? nebo už byla sjetá ?
Dare -
"-- skrytý --" 12.10.05 09:52
« Re: Stilo 1.6 rada při koupi
Ahoj, doporučuji zkontrolovat karosérii, hlavně prahy před zadními koly - známá bolest Stil. Dále pak, jak se auto chová při průjezdu zatáčkou po nerovnosti - vůle v čepech přední nápravy. Nezapomeň na spojku. Měl jsem první Stilo 1,6 a tomu trochu spojka prokluzovala - hlavně se to pozná při razatním rozjetí. O stavu pneumatik a s tím související sbíhavosti snad psát nemusím. Přeji dobrý kup a hodně spokojených kilometrů. -
« Re: Stilo 1.6 rada při koupi
Já myslím, že ti nikdo nic konkrétního neřekne, spíš de o to, co to tvoje konkrétní vybrané auto má za sebou, jestli je pravidelně servisované a tak. Co se týká proběhů přes 200k km, tak to tu asi nebude, ale vím o jednom z prvních Stil co slouží jako firemní a má najeto cca 180, problémy byly ze začátku, teď funguje bez problémů. Otázka je, co to bude říkat na ten plyn... -
« Stilo 1.6 rada při koupi
Zdravím všechny,
chtěl bych poradit na co si mám dát pozor při koupi Stila 1.6 které má najeto do 100 kkm. Dál by mě zajímalo jestli už tady má někdo najeto asi 200kkm a jak to auto potom vypadá...
Těším se na něj, ale trochu se bojím těch problémů co tady občas řešíte. Jako druhé auto mám Nissan Primera 97 ted bylo na STK, najeto 195kkm a mám prázdné pole se závadami, ale pro Stilo už jsem rozhodnutý :-) Plánuju ho předělat na LPG.
Všem moc dík a hoooooodně km bez ABS EBM FAILURE. -
« Re: JTD v nových Stilech
Protože přišel nový motor 140 JTD 16V tak se ze dvou motorů 80 a 115 udělal jeden 100 PS, který je ovšem taky jen dočasný a bude nahrazen motorem 120 PS 8v ( 255 Nm/2000 ot ), který bude plnit Euro 4. Nahrazen bude i motor 140 a to motorem 150 16V ( 305 Nm/2000 ot ), rovněž plnící Euro 4 se zvýšenými servisními intervaly na 30.000 km.