Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.05  20:32

« k prodeji zanovni ALU kola s Pneu vhodna na Fiat, Alfa

Pratele FIATu, s tezkym srdcem musim dat pryc rodinneho milacka Punto II. Zbyly mi z nej 5mesicu stare ALU kola s pneu. Jedna se o RONAL vzor R42 rozmeru 6,5" x 16", roztec 4x98 s pneu UniRoyal RainSport 195x45x16, prikladam i sadu bezpecnostnich sroubu. 100% stav ALU i pneu, pneu 8mm. Foto na vyzadani zaslu na mail. Prosim pokud by jste nekdo mel zajem pripadne jste o nekom vedel, zde je muj kontakt. tel:602 753767, mail: brandy@volny.cz . Puvodni cena byla cca 22tis. ted nabizim za cca 16tis. diky za help a FIATu zdar !!
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.05  20:06

« Re: převodovka 1.6

Pri 4000 otackach ide 1.6tka tesne nad 150km/h. Hlucnost je v pohode, motor je len tak v pozadi a to aj pri 190km/h ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.05  16:36

« převodovka 1.6

Zdravim, chci se zeptat majitelu 1.6 kolik toci motor na 5.stupen pri 130 km/h a jak je to s hlucnosti pri vyssich rychlostech.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.05  14:15

« Osvetleni SPZ

Stilo mam 2 roky. Chtel jsem o vikendu vymenit spalenou zarovku SPZ. Bohuzel vruty jsou tak rezave, ze se u jednoho odlomila hlavicka a zbytek zustal napevno v plastovem zavitu. Podotykam, ze jsem pred pokusem o demontaz nejprve aplikoval WD40. Radim vsem, kterym se vruty dosud hybou, aby je co nejdrive nahradili nejlepe nerezovymi. Jinak nahrada sufitek za LED zarovky s zivotnosti 100.000 hod. nehrozi, nebot i tento obvod je prisne strezen pocitacem. At vam to jezdi!
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.05  07:04

« radio

Aj mne sa pokazilo po 3 rokoch originál rádio.Išlo 5 min a postupne sa rozlaďovalo. Vo fiate nič neopravovali iba menili kus za kus >:-[] A tie ich orinál drahé rádiá si môžu pichnúť do zadku 8-s Kúpil som si nový šuflík plus vnútornú plechovú konzolu cca 800sk a JVC s takmer rovnakým podsvietením za necelých 4000sk a v pohode >:D hraje super
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.05  10:09

« Re:

Tak to se omlouvam, ale precist 109 stranek prispevku jsem jeste nestihl. Ted uz je mi to jasne...
    A jeste se chci zeptat zda uz nekdo prisel na to, ktera cidla posilaji falesne poplachy ridici jednotce a ta potom pise ABS FAILURE apod. a zda problemy s elektrikou jsou nak nebezpecne..Dik
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.05  08:37

« Radio

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, jestli jste už někdo řešil problémy s rádiem. Mám najeto 100 kkm. Rádio vždy fungovalo bez chyby - až v pátek po 10 minutách jízdy ( hlasitost byla těměř na minimu ) se vypnulo a už nejde zapnout. Vymontoval jsem ho a rozdělal. Opticky tam nic spáleného není, nápájení do rádia jde. Může problém souviset například stím, že rádio ztratilo nastavení v řídící jednotce ??? V dokumentaci píšou, že při instalaci nového rádia se jeho kód musí zadat do řídící jednotky.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.05  08:22

« Bez nadpisu

ty prahy mě docela překvapily, to jako u 4 roky starého auta už mám hledat korozi ?
    Dare:
    To je tak, ked si niekto neprecita celu diskusiu. Pozri sem.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.05  08:12

« Re:

No a píše tady snad někdo něco jiného??? O ní mluví akorát Dare, který se ptal a špatně si vyložil odpovědi...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.10.05  22:43

« Bez nadpisu

Proboha, co to tad házítě za bubáky... Omlácené prahy od kamínku nerovná se koroze... Koroze se netýkala žádného Fiatu od doby Tipa, tak se netýká ani Stila... 20 let no problema...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.05  21:59

« Re: Re: Re: Re: Stilo 1.6 rada při koupi

Ahoj fiaťáci! Nemyslím si, že by otlučený práh musel být problém. Měl jsem Mareu a hned první rok se otloukly prahy za předními koly. Nebyly zástěrky. 6 let jsem s tím nic nedělal a nezačalo to rezivět. Stilo asi nebude horší.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.05  14:33

« Re: Re: Re: Stilo 1.6 rada při koupi

Nejde o korozi, ale o omlácený lak od kamínků.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.05  14:15

« Re: Re: Stilo 1.6 rada při koupi

Děkuji za odpovědi,
    ty prahy mě docela překvapily, to jako u 4 roky starého auta už mám hledat korozi ? Jinak Stilo se mi tak líbí, že jsem mu ochoten odpustit spooustu věcí, ale některé zásadní ne (třeba koroze :-) A ještě se chci zeptat proč ta spojka prokluzovala, seřídit nešla ? nebo už byla sjetá ?
    Dare
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.05  09:52

« Re: Stilo 1.6 rada při koupi

Ahoj, doporučuji zkontrolovat karosérii, hlavně prahy před zadními koly - známá bolest Stil. Dále pak, jak se auto chová při průjezdu zatáčkou po nerovnosti - vůle v čepech přední nápravy. Nezapomeň na spojku. Měl jsem první Stilo 1,6 a tomu trochu spojka prokluzovala - hlavně se to pozná při razatním rozjetí. O stavu pneumatik a s tím související sbíhavosti snad psát nemusím. Přeji dobrý kup a hodně spokojených kilometrů.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.05  09:49

« Re: Stilo 1.6 rada při koupi

Já myslím, že ti nikdo nic konkrétního neřekne, spíš de o to, co to tvoje konkrétní vybrané auto má za sebou, jestli je pravidelně servisované a tak. Co se týká proběhů přes 200k km, tak to tu asi nebude, ale vím o jednom z prvních Stil co slouží jako firemní a má najeto cca 180, problémy byly ze začátku, teď funguje bez problémů. Otázka je, co to bude říkat na ten plyn...
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.05  06:56

« Stilo 1.6 rada při koupi

Zdravím všechny,
    chtěl bych poradit na co si mám dát pozor při koupi Stila 1.6 které má najeto do 100 kkm. Dál by mě zajímalo jestli už tady má někdo najeto asi 200kkm a jak to auto potom vypadá...
    Těším se na něj, ale trochu se bojím těch problémů co tady občas řešíte. Jako druhé auto mám Nissan Primera 97 ted bylo na STK, najeto 195kkm a mám prázdné pole se závadami, ale pro Stilo už jsem rozhodnutý :-) Plánuju ho předělat na LPG.
    Všem moc dík a hoooooodně km bez ABS EBM FAILURE.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:27

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.05  08:36

« Re: Re: Re: JTD v nových Stilech

Technicky ano, ale Croma má věštší krouťák a filtr pevných částic.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.05  21:55

« Re: Re: JTD v nových Stilech

Ten 120k je ten co je v Cromě?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.05  16:35

« Re: Re: Re: Re: JTD v nových Stilech

Ondra: ceny zatím nejsou, dá se počítat s nárůstem cca 10.000,- oproti nahrazované motorizaci.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…