Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

25.11.05  11:03

« Re: Re: IDEA-listi, dajme o sebe vedieť

Ano, čísla jsou z Fiatu a měly by ( snad ) odrážet skutečné prodeje a myslím, že rozdíl může být v tom, že SDA bere např. i vyskladněné DEMO vozy které jsou jako že prodané, ale FIAT je bere jako prodané až v okamžiku skutečného prodeje, aspoň tak si vysvětluju rozdíl. Navíc SDA může registrovat i individuálně dovezené vozy, které jsou tady přihlašovány poprvé do registru a jsou letošního roku výroby. Nějak jsem ani jednu metodiku nezkoumal, nicméně se spíš přikláním k internímu počítání, předpokládám, že by mělo být správnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.05  10:40

« Re: IDEA-listi, dajme o sebe vedieť

Radši jsem na www.stilo.org, tamní fórum mi přijde lépe spravované.
    Kde jsou slovenská čísla, nevím, česká čerpám z www.sda-cia.cz. Jinak u nás jsem potkal Ideí 5 - z toho 2 "novinářské" a jednu N1 "homologační".
    To af - podle SDA se do konce října v ČR prodalo 58 Ideí + 6 v kategorii N1 - odkud bereš svá čísla? Jestli jsou z Fiatu ČR, tak by mě dost zajímal rozdíl mezi údaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.05  09:54

« Re: IDEA-listi, dajme o sebe vedieť

Nevím jak v SK, ale u nás se od začátku roku prodalo 36 Ideí.
    Viktor: souhlas se vším... bohužel...
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.05  20:14

« IDEA-listi, dajme o sebe vedieť

Ahoj Viktor
    Konečne som Ťa dostihol. I ja mám IDEU Multijet 1,3 JTD absolútna spokojnosť, geniálne auto. Mám dojem, že nás je strašne málo. Tento rok som na ceste videl len 3 Idey! Nemáš info o tom, koľko sa predalo IDEY celkovo na Slovensku?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.05  17:53

« Re: Re: Idea v ČR končí?

To je fakt?
    To tedy vymyslel Fiat ČR hlavou... A doplnit to tiskovou zprávou, kde Idea je nabízena s cenou 366 900 Kč (alespoň dle autorevue.cz), to snad nejde udělat jinak než schválně...
    Když srovnám, jakou podporu dělá Fiat Idee a jakou Opel Merivě, tak to nakonec ani nemohlo jinak dopadnout. A jsou-li pravdivé zvěsti, že se má české zastoupení Fiatu zrušit a řídit z Rakouska nebo Polska, tak (vzhledem ke kvalitě českého zastoupení) je to asi to nejlepší, co se může pro zlepšení pozice Fiatu u nás udělat...
    Z mého pohledu - Idea ve verzi Dynamic je v mých očích optimální vůz. Hlavně, když se podívám na cenu, přepracovaný interiér a nové motorizace... Hold, zájemci musí do Polska...
    Jdu držet minutu ticha :-(
    Doplnění: Tak to je teda gól - Ideu je možné si na stránkách fiat.cz nejen ještě nakonfigurovat, ale navíc v nových barvách. To fakt svět neviděl, čeho je Fiat ČR schopen.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.05  09:51

« Re:

Pro nás je hlavní změna u Idey ta, že se už k nám nevozí... :(
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 24.11.05  09:45

« Bez nadpisu

Viktor: u Idey těch změn v motorech je více - nově je nabízen 1.3 16V(66kW - 6ti kvalt)a 1.4(58kW) a 1.4(70kW - 6ti kvalt).
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.05  00:32

« Euro4 a motory Fiat

Jiný motor (1.4 16v ve Fiatu Idea), kupováno před rokem. Ptal jsem se prodejce, jestli v tom bude motor Euro3 nebo Euro4 - v návodu byly zmiňovány obě možnosti, v letácích a cenících pouze Euro3. Odpověď - tam bude Euro3. Přebírám auto, kontroluji velký TP - a podle kódu tam je Euro4.
    BTW, překvapilo mě, že kód motoru je stejný pro Euro3 i 4, ale mění se kód auta.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.11.05  22:16

« Bez nadpisu

Nevím, jak je to u nás, ale v itálii se normálně prodává. Je to pořád ten samý motor Torque(1596). Má zvýšen max. výkon na 77kW a krouťák je 150 při 3900. Oplácký motor má naprosto stejný výkon, ale jiný obsah - 1598.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.05  15:11

« Re: Re: Re: Re: Motor 1.6

aha, u nas uz skoncil ? to som nevedel :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.05  14:54

« Re: Re: Re: Motor 1.6

Já samozdřejmě mluvím o našem trhu, tady už v nabídce není a že v IT E4 plní a u nás ne, mě přijde nějaké zvláštní...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.05  14:21

« Re: Re: Motor 1.6

Motor 1.6 torque už skončil před nějakým časem a to kvůli neplnění norem Euro 4
    af-e ved ten motor je stale v ponuke aj na fiat.it a pokial ja viem, tak EURO 4 plnil, akurat nie verzia na nase trhy
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.05  14:18

« Re: Motor 1.6

Motor 1.6 torque už skončil před nějakým časem a to kvůli neplnění norem Euro 4. Místo toho se teď dodává motor GM s výkonem 105 PS a ten Euro 4 plní.
    Co se týká Sedici, info mám zatím jen z italských webů, on se trh v ČR momentálně orientuje na GP a ostatní jde stranou. Mimochodem, premiéra v salonech a dny otevřených dveří startují 26-tého ledna.
    Ale osobně se mi to nějak extra nelíbí, uvidíme naživo a nemyslím teď designově, to docela ujde, ale spíš tou koncepcí, já jsem totiž k těmto SUV docela skeptický a protože mám doma starší japonský klasický OFF-ROAD tak mě tyhle pseudo terénní auta k srdci nějak nepřirostla, ale možná je to demencí majitelů různých Tusconů, Sorent a podobných, kterých jsou naráz plná města a všichni si hrajou na drsné offrouďáky...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.05  13:58

« Motor 1.6

[odkaz]
    Tak sa zda, ze fiatacka 1.6 dostala konkurenciu, bude sa davat aj 1.6 twinport z astry 105k
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.05  13:54

« nastupce

Z ne FIAT by to ted asi byla Mazda 5, Honda FRV, pripadne Mazda 6
    presne moj vyber, ale okrem M6. ja este pokukujem po Zafire
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.05  13:33

« Ubytek oleje

Servis tvrdi, ze tam mam prave tu Selenii 20K. No pristi tyden uvidim.
    Co se nastupce Stila tyce, zatim neresim, mam jine priority (rodina atd), takze pokud se nerozpadne, jeste si ho urcite 2 - 3 roky necham, ale pokud bude neco noveho a budou penize, tak Croma je horky favorit. Z ne FIAT by to ted asi byla Mazda 5, Honda FRV, pripadne Mazda 6.
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.05  08:47

« co po Stile ?

Pani uz rozmyslate co kupit po Stile ? Mojim favoritom je momentalne Sedici, uvidime ake budu ceny a vnutorny priestor. Nevies nieco af-e ?
    Druhym horucim kandidatom by mohlo byt Stilo II ale tu si este musime pockat, trosku este uvazujem aj nad Cromou.
    Auto pouzivam sukromne, ako rodinny kocar.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 22.11.05  22:18

« Bez nadpisu

Já měl Mareu 1.6 16V(r.v.2001), stejný motor jako máš ve Stilu. Používal jsem olej Selenia 20K(10W40) a naprostá spokojenost. Nerad bych rozpoutal diskuzi, který olej je nej, ale předtím jsem tam měl Shell Helix 5W40 a taky to nějaký olej sežralo, cca 1l na 10000. Se Selenii byla spotřeba oleje neměřitelná.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.05  17:16

« Ubytek oleje

No nejde jen o PP, protoze jsem tam skutecne toho oleje mel za 3 mesice o litr mene. Ale ted to byla jen hlaska PP. Nicmene nikdy mi to nedelalo a tohle je poprve, coz je s podivem. Spis si rikam co mi to tam ten servis nalil za olej. Myslim kvalitu a kategorii a preventivne ho radsi necham celej vymenit za nejakej slusnej, tedy pokud budu novemu servisu verit a budu sledovat jeho hladinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.05  14:56

« Re: Re: Ubytek oleje

Tak jestli jde je o hlaseni PP, ze je nizky tlak oleje, tak se mi zda, ze to je bezny jev. Mne to dela pri startovani v kopci, ale i v prudsich, zpravidla pravotocivych zatackach - z toho pro me plyne, ze Stilo je uzpusobene prevazne pro provoz po rovine, pouze s mirnymi nebo jeste lepe levotocivymi zatackami >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…