Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 30.11.05 15:26
« Bez nadpisu
5 dverove,
Fiat STILO 1,6i 16V r.v. 2002/december,najazdené 98000 km,výbava: elektr.okná,servo ,centrál,radio,ABS,el.disky-leto,zim.pne… modrá metalíza.
295 000 Sk
malo by to byt pravidelne servisovane akurat po ukonceni lizingu
neviem zda sa mi hodne km ale mozno to preto auto nie je vela.
treba nieco robit po 100 000 km ? remen v motore, tlmice ...
aku to ma realnu spotrebu ?
neviete ci sa tieto auta robili uz standartne s palubnym pocitacom ?
niektory fiat dost zatracuju tak preto sa pytam, znamy mal fiat maranelu a po piatich rokoch mu zrala 10 litrov .
uvazujem este o opel astre, citroen xsare a focuse -
« Re: ad Stilo.org
nuz..nabera to tu obratky, tak prispejem svojou troskou do mlynu.
@prag
vystatujes sa tu nad ostatnych, ze oni nechodia na stilo.org tak dlho ako ty...pravdupovediac mi to vyznelo total sebecky. tak ta trosku zbrzdim..ja a hocek (na stilo.org) sme prvi z CZ a SK, ktori zacali pravidelne na stilo.org chodit...pozri si aku tam mam funkciu a datum registracie, ked sa chces chvalit, kto dalej docura >:D
dalej..ak ta nezajimaju zrazy, vymeny ziaroviek, spotreba a rozne ine tipy, ktorymi auto mozes vylepsit, opravit, upravit....tak nechapem ani trochu naco chodis na forum (to je jedno ktore) o stilach :shock: tu sa totiz o pocasi ani politike pisat nebude...forum je prave nato, aby sa tu riesili taketo veci.
stilo.org je tu ako samostatne forum a vlastne cela stranka (f-i-a-t.com) venujuca sa Stiu ale uz aj ostatnym Fiatom! Nikto ti nenapisal: chodievaj len na stilo.org, sem nemozes!!kazdy z nas, kto chodime na stilo.org napiseme odkaz alebo nejaku vec, ked sa tam nieco zaujimave objavi, aby aj ludia, ktori to este nepoznaju mali viac info a mohli sa tam ist pozriet..
nezda sa mi mudre v pripade rozbehnutej diskusie utrzkovito to sem kopirovat,pripade inou diskuou zahatat toto forum!
takze Cafe je fajn, chodim aj sem-uz som sa tu par veci dozvedel, ale moja "domovina" je stilo.org kde mam priatelov, s ktorymi sa osobne poznam a s ktorymi preberame vsetko mozne o nasich autach a sme radi, ked sa mozme stretnut!!!majitelia stila sa totiz radi zoznamuju aj s novymi ludmi a nesedia len pri PC aby sprdli rozne veci.
PS: nalepky stilo.org mame aby mali aj ludia, ktori tu stranku nepoznaju, sancu ju spoznat-ist sa tam pozriet, mame ju ako istú vizitku,ze niekam patrime..ze tvorime STILO COMUNITU :-! a v neposlednom rade...hovor si co chces, ale ked sa odfoti 5 a viac aut, ktore maju na zadnom skle tuto nalepku....tak to uz vyzera inak ako ked sa odfotis ty pod balkonom pri aute. >:D
DALEJ NA TUTO TEMU NEBUDEM REAGOVAT, LEBO JE MI JASNE, ZE SA NA MNA ZHRNIE SPRSKA NADAVOK A URAZOK...nemam uz co dodat.
MIER. -
« ad Stilo.org
@ Jarous: zato ty jsi studnice moudrosti......
@Hendrych: nenapsal jsem jasně,že čtu i stilo.org? Asi ne...
@af & Beaver: ne,trapné mi to opravdu není.To,že jsem napsal 1st příspěvek,ještě neznamená,že jsem tady 2 dny i s botama-nemám potřebu zde psát,protože auto šlape bez jediné poruchy a debaty o spotřebě mě nezajímají.Rád si ale přečtu,co by třeba mohlo nastat.Jen tak na okraj,Stilo vlastním 3 roky a stilo.org jsem četl ještě v době,kdy vy jste,hoši, o něm ještě neměli ani páru...dobře si pamatuju,jak vypadalo kdysi,před změnou dizajnu,jak české forum bylo jen jako jeden thread,nebo jak byla ve foru i polská sekce,nebo jak jistý člen vymazal půlku všech příspěvků. Takže mi tady nevěšejte fangle na frňák...Já tady upozorňuji na jinou věc - máte a chcete-li co sdělit,sdělte to tady.Kopírovat a vložit jsou všem dobře známé příkazy,nevím proč by měl někdo neustále přeskakovat na jiné stránky a nořit se kvůli informaci do dalších diskuzí,navíc poslední dobou vleklých a plných balastu o ničem.
Ad nálepky:k čemu? Uniká mi smysl mít nálepku na autě.Pro těch pár stilařů,které za rok potkám? Ostatním řidičům je stilo.org putna.Abych zkrášlil auto? Raději tam posadím hezkou babu.Aby jste se poznali? Možná...No,a ty Vaše srazy-proč né,klidně se "srážejte",hoďte tady pozvánku,to tady nikdo nenapadá! Osobně netuším,co bych tam já řešil,je to jen auto jako každé jiné,polemizovat o tom kde je jaká žárovka mi přijde jako ztráta času,jelikož na to jsou servisy.Pokud vím,setkává se Vás jen pár vybraných (a udělali jste si z toho potlachy),a můžete mi spočítat,jak "hodně" jste jich ulovili na tomto fóru.... -
"-- skrytý --" 28.11.05 14:19
« Re: Re: ad stilo.org, to Prag
Souhlasím s Viktorem, stilo.org si nehraje na nejlepší, má své chyby i klady jako každé jiné fórum. Migrace mi nepřipadá jako špatná věc, člověk nasává i předává informace všude, kde je to přijatelné. Write&read tady i tam.
@ Prag
Šoupl jsi sem JEDEN příspěvek a už víš, že tady je to nejlepší, že my ze stilo.org tady nemáme co dělat a že naše webovky jsou ty, které jsou špatné. Pochybuji, že sis dal tu práci a CZ&SK sekci jsi pročetl celou. Mě to tady trvalo hodně dlouho, než jsem prolezl celé fórum jenom Fiat Stilo, nic jiného. A na stilo.org jsem prolezl tak 2/3 a jen toho, co mě zajímalo. A že máme nálepky, tak udělej TY něco pro to, aby tady na café měli členové nálepky. Ono se to dobře kecá a hůře dělá. Webová adresa sedí a je funkční, není důležité, že logicky leží jinde (z organizačních důvodů), důležité je, že ať ji vyťukáš kdekoli na světě, tak to spadne tam kam má. Tady z café jsem nebyl ještě na žádném srazu, od stilo.org jsem byl na třech a chystám se na čtvrtý (za tento rok od června). A vždycky tady byla hláška, že zveme nejen Stilaře, ale i ostatní Fiaťáky z café a nejen odtud, dáváme info o meetech i na další webovky. Nejsme elita, jsme otevřená společnost fanoušků Stila a jsou mezi námi Punťáci, Pandisté, Bravisti a jedna Idea (Viktor). Nikdo mu tam nenapsal "co sem leze, tady jsou Stilaři"
Info obecně má lidem pomáhat a ne je rozdělovat, je to celé v lidech. -
« Re: Re: ad stilo.org, to Prag
Já třeba Stilo.org moc nečtu, nějak jsem tomu tam nepřišel na chuť, přijde mi to moc rozkouskované a ani mi nesedí ta grafika, ale nevím, proč bych měl mít potřebu to někomu cpát...
PRAG: vzpamatuj se, není ti trapné mít tu jeden příspěvek a bít se jak je to tu nejlepší??? :roll: :roll: -
« Re: ad stilo.org, to Prag
Nepíšu tady, že stilo.org je úžasný server - ostatně - to, že přispívám na oba, svědčí o tom, že i zdejší debaty mi (občas) něco přinesou. Myslím, že upozornit zájemce o auto na další zdroj informací, je přínosnější, než to hafo informací přenášet sen - nota bene, nemám na to čas. Úplně stejně odkazuji ze stilo.org sem. Nikoho nenutím "migrovat", psal jsem, že tam se taky dozví dost věcí. A na každém "kecacím" serveru se najdou tuny balastu, zdejší nevyjímaje. -
« ad stilo.org
No,nevím jak ostatní,ale už mě docela unavuje neustále číst o tom,jak je stilo.org úžasný server,jak jsou cafe.auto.cz stránky v uvozovkách nah**no,protože všichni správní kluci čtou jedině stilo.org a jiné kydy....
Pokud jsou opravdu tak úžasné,pište své příspěvky tam,tohle jsou stránky cafe.auto.cz !!! Pročetl jsem si je,abych Vám nekřivdil,ale kromě osočování,hádání a řešení nesmyslů a kecání o ničem mi zas tak skvělé nepřipadá,rozhodně ne tolik,abych kvůli tomu migroval.
PS:nejlepší jsou ti,co mají auto polepené stilo.org,a přitom ten odkaz vede jen na rozcestník,ten na gfx-mediendesign.de a celé se to jmenuje go4cars.org......pěkná slátanina >:D -
"-- skrytý --" 27.11.05 15:44
« MORAVIA MEET MACOCHA 10. 12. 05
@ ALL
V sobotu 10. prosince 2005 se koná asi poslední letošní FIAT meet na Macoše.
Veškeré podrobnosti naleznete na www.stilo.org sekce CZ&SK, thread Meetings nebo na www.bumball.wz.cz vstup Moravia meet.
Všichni jste srdečně zváni
včetně rodinných příslušníků a přátel 8) -
"-- skrytý --" 27.11.05 15:35
« Re: To Dunlop
Teda ty mu dáváš. Ne že bys neměl pravdu, ale ta diskuze je možná delší než sebrané spisy V.I. Lenina ...
Když jsem tady na café před půl rokem začínal, tak jsem si tu práci dal a celou sekci FIAT Stilo jsem prošel :roll: a dalo mi to dost informací i když je v tom kapánek chaos. Na stilo.org je toho mnohem více a je to uspořádané (nebojte, je tam taky občas binec, ale admin to učesává >:D )
@ tinomato
Sice jsi popsal výbavu (ne moc přesně) i motorizaci, ale nenapsal jsi nám, zda je to 3D, 5D nebo MultiWagon :?: Pak se tady můžeme k ceně vyjádřit.
Též doporučuji www.stilo.org sekce CZ&SK -
« Re: Re: Re: Re: IDEA-listi, dajme o sebe vedieť
No já to netvrdím, že to tak je, ale nějakou roli to hrát může, možné taky je, že SDA uvádí čísla podle toho, co jim dovozci nahlásí a do toho se právě ty různé např. demonstrační vozy můžou počítat, kdežto moje čísla by měli být registrace skutečné, protože k nim mám i tabulku registrací po okresech. -
« Re: Re: Re: IDEA-listi, dajme o sebe vedieť
SDA nemá nějak jasně popsanou metodiku, resp. její popis jsem nenašel. Jednou píší o prodejích, jednou o registracích...
Ale jestli ten rozdíl je daný individuálními dovozy, tak to myslím dobře ilustruje stav v ČR - Fiat má dobrá auta, ale zastoupení stojí za h....

- V létě jsem projel půlku Itálie a potkal jsem jen 3 Stila - nevím, jestli jsem se jim parádně vyhnul, nebo jestli jich tam opravdu moc nejezdí.
- Nevím, jaké máte zkušenosti ze servisem Dojáček, ale ke mě je málo komunikativní a většinou z ničím neporadí (možná za prachy by poradil).
- :?: Měl jsem také několikrát chybné hlášení při startování - FAIL ABS, FAIL ASR vetšinou okolo 5stupňu celsia - kupodivu teď za mrazů zmizelo. Nevím, jestli už někdo odpovídal na předešlé podobné přízpěvky.
- Mám manuální klimatizaci a už teda moc nefunguge. Nevítě jak probíhá čištění či kolik stojí?
- Zajímají mě věci ohledně diagnostiky - zabývá se tím zde někdo? Co
- Sháním přidělání klíčků i s nalezením kódů k dálkovému ovládání. U Dojáčka chtějí 3500,- za klíče a asi 800,- za nalezení kódu. Což mi přijde za blbé klíče dost. (Vceku by mě zajímalo, komu byli klíče dobré, že auto prodal jen s náhradními! - Mohl bych ho čekat třeba před domem.)
- A ještě jeden dotazík - sháním elektrony jen 15" (asi 15x6,5) neprodává někdo originální na Stilo (jestli vůbec takhle malé jsou?), nebo kde prodávají dobrá litá kola? A jaké ET mají originální kola na Stile?
Předem dík za odpovědi - zatím se všichni mějte. ;-)