Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

06.12.05  11:01

« Re:

mám na CD manuál uživaltelskej (můžu zaslat), ale přes opravy asi nic neexistuje
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.05  09:00

« Re:

Na Stilo kniha oprav není, ono tam taky není skoro nic, co by sis mohl udělat doma, doporučuju vyměnit palivový filtr, svíčky, možná ještě vyčistit škrtící klapku a natankovat plnou.
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.05  22:27

« Bez nadpisu

Zdravím všechny příznivce STILA. Dnes jsem ho přivezl domů a jsem nadčený. Mám 3D 1,2 80000Km 2002. Měl by jsem ale prosbu. Při akceleraci občas nepatrně propadává výkon. Nevím jestli je to způsobeno tím že vůz od jara stál (čekání na vyřízení dědictví) a je tam starý benzín a nebo potřebuje rozhejbat kosti:-), také s tím jezdil pán roku narození 1933. Odpoledne jsem do něhokoupil 10l Shellu ale pořád stejné. Nechám to skoro celé vyjet a uvidím. Jinak nevíte jestli vyšla kniha na opravy v češtině? Díky Michal
  • 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 04.12.05  17:04

« Fiat Oltre

Jo,a ještě mrkněte na tohodle novýho "Hummera" >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 04.12.05  16:56

« Re: Failures

A víš na co chtěli v servise léčit moje Stilo s tím ABS failure za jízdy? Prej vadný snímač úhlu natočení volantu....musí se samozřejmě vyměnit celý ten bazmek s páčkama pod volantem a to za bratru 8 kKc....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.05  11:41

« Re: Failures

Moje zkušenost je taková, že tyhle hlášky s ABS, které se objevují během jízdy má na svědomí špatný brzdový spínač, ten co je u pedálu, už jsem to viděl na dvou Stilech. Po výměně spínače bez problému.
  • 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 04.12.05  11:15

« Failures

@af
    No to by mně taky moooc zajímalo,protože mám to samé v bledě modrém...tak se pochlub ;-) No a pro jistotu zkusím mrknout i na ten kostřící šroub.Kde tam vůbec je? Já tam hledím pouze při dolévání kapaliny do ostřikovačů....
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.05  22:46

« Bez nadpisu

Tak to by mohl byt Vojta. (ja mam zluty 3dv)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.05  17:23

« Stilo.org

Tak pánové, kohopak jsem to dneska prohnal při cestě do Brna? Červené nové Stilo 5dv, barva 199, parkovací senzory, podložka pod SPZ od Dojáčka a nápis Stilo.org na zadní skle?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.05  19:36

« Re: Re: Re: Re: ad Stilo.org

Ne, ne, tohle ty hlášky s ABS nedělá, pokud to teda hlásí jen tyhle chyby...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.05  19:18

« Re: Re: Re: ad Stilo.org

ja ti to reknu zadarmo :-)
    stavalo se nam to taky a bylo to špatně ukostřená elektrika v motorovém prostoru, šroub, kterým se to mělo kostřit nebyl přivařený, ale jen tak lehce heftnutý a pak přebarvený lakem, takže to nebylo ani trochu vidět 8-s
    Tak 2x do měsíce PPC hodil Engine Failure a hotovo dvacet.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.05  17:06

« Re: Re: Re: ad Stilo.org

Já to vím, co dáš když ti to řeknu??? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.05  16:50

« Re: Re: ad Stilo.org

@ Autoholik
    Odborník? Ti jsou v servise (teda měli by být).Já jsem uživatel,stejně jako ty uživatel Seika ;-) Stilo mám,neboj.Když tak hoď adresu,pošlu ti ofocený výrobní štítek >:D
    No a kedze si taky odbornik,mohol by si mi laskavo povedat,aka je pricina vyskytu failed hlasok na BC? To je asi tak jedine,co som zatial nepochopil....a ty ako odbornik by si to mal urcite vediet!? Preco sa pri jazde po dialnici pri 160km/h zrazu zobrazi ABS,ESP,ASR failed a Engine fault? Nie pri startovani - to tu ma kazdy druhy - ale pri jazde! Treba zastavit a restartovat.....Tak sa ukaz 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.05  14:12

« Re: ad Stilo.org

@prag
    z 3 prispevkov, ktore si napisal su vsetky urazajuce, osocujuce a kritizujuce...myslim, ze nema zmysel aby uz ktokolvek reagoval..kazdy si o tebe spravi mienku. ..je jasne, ze si odbornik na auta a Stila ako sa patri - fakt sa vyznas >:D ...podla mna stilo ani nemas, ale to je uz o inom ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.05  08:49

« ABS/EBD ... failed

Ohledně těchto závad - také sem s tím měl problémy, vlastně téměř 2 roky, servis stále nevěděl co s tím.
    Těsně před koncem záruky jsme to zkusil v jiném servisu, ten slíbil s tím něco udělat, přehrál firmware řídící jednotky Bosch (prý, alespoň to říkali), po 2 dnech v chladném vlhkém ránu opět Failedy...
    Po týdnu tedy opět do servisu (zpět do původního) :-), kde objednali v rámci záruky novou říd. jednotku ABS Bosch - cena cca. 30 tisíc, už je to měsíc, a zatím vůbec nic, i když je zima. Myslím, že problém je vyřešen :-!
    Ad. originál liďáky 15" na Stila - dělaly se, dají se občas i koupit u prodejců FIAT, nevím jestli ještě pořád, ale bývaly v nabídce orig. příslušenství.
    @ tinomato: Jak už jsem říkal - pročíst fórum je trochu delší, ale rozhodně ti o Stilu řekne hodně. Že má spoustu malých problémů, které můžou někoho štvát, ale na druhou stranu, když je člověk skousne, nebo odstraní, tak je to auto, na které je (snad) spolehnutí.
    Když si pročteš celé tohle fórum a porovnáš třeba s fórem na stejném serveru, které se týká P307, tak uvidíš, že je na tom Stilo ještě docela dobře :-)
    A spotřeba 1.6 není zrovna uchvacující, vzhledem k výkonu je to dost :?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.05  08:37

« Re:

Tomáš: jestli jsi jezdil po severní Itálii, tak tam těch Stil opravdu moc není.
    Pokud se ti ztrácí výkon na klimě, stoprocentně vyměň pylový filtr, určitě bude zanesený.
    Pokud se začnou objevovat chybově hlášky zkus dobít baterii, nebo startuj až po chvilce kdy máš zaplý klíček, až tam proběhnou ty kontroly, řada chybných hlášek je z toho důvodu, že dojde k poklesu napětí, já to tak dělám a nemám problém.
    Klíče bohužel tolik stojí, ale zase už budou vybroušené vč. dálky, to se dá zkousnout, ne? Ale pokud vím, tak najít kódy k dálce je po zadání podvozku otázka asi pěti vteřin, chtít za to 800,- mě přijde jako darebáctví.
    Originál liťáky mají na Stilu ET 43, máš to napsané v techničáku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.05  08:06

« Re: ad Stilo.org

to Prag
    Ať si má autoholik příspěvky jaké chce a kde chce. Jsou k fiatům a na rozdíl od tvých neprudí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.05  07:23

« RE: Tomas Hrdina - hlášky pod +5

Ahoj.
    měl jsem podobný problém. Mě zase při teplotě pod +5°C svítila kontrolka - žlutý trojúhelníček a na displeji se mi zobrazovalo "AVARIA ESP, ASR". Dlouho se s tím v servisu potýkali a až defakto po 14 měsících, kdy sehnali novou verzi software na komunikaci s autem zjistili závadu. Podle manuálu a "rodného listu" vozu jsem měl mít brzd. systém BOSCH 7, ale ve skutečnosti mám BOSCH 8. Jak toto zjistili, tak změnili i nastavení a od té doby - a to byly mrazy i pod -20°C je vše OK.
    MH
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.05  06:34

« Bez nadpisu

no dobre to meno som skomolil, ale stale cakat na skusenosti sso stilom a spotrebu, nik ho nema ? cena, no je to mozno preto viac lebo je na protiucet a po ukoncenom lizingu - tie stoja vecsinou viac
    inac nasiel som aj za 300 tis. 1,9 JTD s paradnou vybavou , r,2001 ale 61 tis km (?) ale bude to asi dovoz a z toho mam obavy.
    takze akoje to so stilom, v kvalite sa vyrovna napr. astre alebo focusu ?
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  01:28

« ad Stilo.org

@ Autoholik
    Asi tě zklamu,vím dobře,kdy jsi se zaregistroval a začal přispívat...ostatně může si to každý zjistit....10/03 (stejně tak Hocek). To už jsem měl,milej zlatej,Stilo půl roku,jak jsem už uvedl - chtělo by to lépe počítat ;-) To už jsem dávno probíral německé fórum (protože české bylo v podstatě mrtvé). Celkem jsi mě pobavil,že tu uvádíš zrovna Hocka,tvého úhlavního nepřítele,se kterým se hádáte s oblibou do krve >:D Akú tam máš funkciu? V podstatě žiadnu.Ó áno,môžeš mazať príspevky....Mimochodem,celkem tě žeru,ikdyž tvé příspěvky jsou vcelku dětsky naivní....ale aspoň jsi zapálený Fiaťák 8)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…