Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 14.12.05 10:43
« Re: otravné pípání pásů
Ja bych naopak ve svem Stilu r.v. 2003 otravne pipani uvital, protoze na kratkych pojizdkach se na pasy proste vykaslu a pritom vim, ze to neni spravny. Chci se proto zeptat, jestli to lze na examineru vyresit i u starsich Stil... -
« otravné pípání pásů
Nejsem si zcela jistý, ale mám dojem, že se tady kdysi řešilo, zda je možné vyřadit upozorňovač zapnutých pásů. Myslím, že jsem tehdy tvrdil že ne, ale chyba lávky, dnes jsem zjistil, že to de normálně vypnout přes examiner, tak snad to někomu pomůže, mě osobně to dost štvalo :D -
"-- skrytý --" 12.12.05 19:10
« Bez nadpisu
@ xko
...
?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru...
Podle mě je to normální, dělalo mi to u Una i Seica, je to ztuhlé chladem (mrazem) a dveře jsou dost těžké, na kapotě mi to ale nedělá. -
« ABS/EBD ... failed
Tak jak uz tady psal Dunlop - mel jsem podobne hlasky take, navic se mi objevovalo po delsi jizde (tak 1,5-2h a vice) kdyz jsem nenechal auto "vydechnout" a znova nastartoval, hlaseni kdy selhavalo snad vsechno co v aute je. Kdyz jsem to nechal vychladnout, tak bylo vse ok.
No dopadlo to tak, ze nam pred koncem zaruky vymenily ridici jednotku a vse ok (tedy v tom smyslu, ze se nehlasi chyba pri startu a pak se vse tvari jako ok)
Technik tvrdil, ze je to tim, ze kontrolni odpovedi do ridici jednotky se starsim softwarem chodi rychleji, nez je jednotka zpracuje - proto ta hlaseni.
Jedna zajimavost, po vymene nam zacala ukazovat aktulni spotreba daleko vyssi hodnoty :-) celkove spotreba zustala stejna...
?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru... -
« SERVICE
Ahoj. Druhý den se Stilem za sebou 300km, průměr 6,3l/100km tak super. Mám ale další dotaz :-) Jak je to s servisním intervalem? V knížce píšou každých dvacet tisíc nebo jednou za rok. Pokud v počítači najedu na položku SERVICE tak mi to ukáže 27540km, jak jezdím tak mi počet km jde dolů a i dny mi jdou dolů. Kdy tedy budu muset udělat prohlídku? Když to ukáže 20000? Nebo až při do nule? To by přeci bylo zase moc? Olej v autě je ale uplně čistý, tak nevím jak je to tam dlouho a servisku musí ještě po pánovi najít (koupeno z dědictví). Dá se nějak vynulovat počítadlo na SERVICE? Diky Stiláci za pomoc. Michal