Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  12:43

« Re: Re: Re: Re: otravné pípání pásů

rands: koupíš spray na čištění karburátorů, k dostání v autodoplňcích nebo u benzínek, sundáš sání a pod plynem to nastříkáš do sání. Používá se to, když kolísají otáčky na volnoběh.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  11:54

« Re: Re: Re: otravné pípání pásů

To af: Taky vracim k memu nedavnemu dotazu, jak se cisti skrtici klapka. Da se to nejak jednoduse popsat? Diky... R.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  11:29

« Re: Re: otravné pípání pásů

Takhle obráceně to nejde, jde to jen vypnout, u našich starších Stil to "aktivovat" nejde
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  10:43

« Re: otravné pípání pásů

Ja bych naopak ve svem Stilu r.v. 2003 otravne pipani uvital, protoze na kratkych pojizdkach se na pasy proste vykaslu a pritom vim, ze to neni spravny. Chci se proto zeptat, jestli to lze na examineru vyresit i u starsich Stil...
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.05  22:16

« otravné pípání pásů

Nejsem si zcela jistý, ale mám dojem, že se tady kdysi řešilo, zda je možné vyřadit upozorňovač zapnutých pásů. Myslím, že jsem tehdy tvrdil že ne, ale chyba lávky, dnes jsem zjistil, že to de normálně vypnout přes examiner, tak snad to někomu pomůže, mě osobně to dost štvalo :D
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  22:01

« Re: prodej zahrádky

Škoda, před 14 dny jsem kupoval nosič THULE za dost peněz.... :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.05  21:58

« Re: 5. dveře....

Taky mi nějak zpomalily a úplně nahoru jim pomáhám rukou.
    STILO 5 D, 01/2002.
    Na STILO 1.6 MW jsme vzpěry měnili ještě v záruce - nechtělo se jim ani do půlky...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.05  21:45

« prodej zahrádky

Prodám střešní nosič (zn. FAPA) na Fiat Stilo 3dv. Nepoužitý ještě 21 měs. záruka. Za 1400, - původní cena 1650, -. Při prychlém jednání sleva. Tel 736 462 135 (po 18 hodině) nebo e-mail: miroslav.cesnek@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.05  19:10

« Bez nadpisu

@ xko
    ...
    ?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru...

Podle mě je to normální, dělalo mi to u Una i Seica, je to ztuhlé chladem (mrazem) a dveře jsou dost těžké, na kapotě mi to ale nedělá.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.05  10:46

« ABS/EBD ... failed

Tak jak uz tady psal Dunlop - mel jsem podobne hlasky take, navic se mi objevovalo po delsi jizde (tak 1,5-2h a vice) kdyz jsem nenechal auto "vydechnout" a znova nastartoval, hlaseni kdy selhavalo snad vsechno co v aute je. Kdyz jsem to nechal vychladnout, tak bylo vse ok.
    No dopadlo to tak, ze nam pred koncem zaruky vymenily ridici jednotku a vse ok (tedy v tom smyslu, ze se nehlasi chyba pri startu a pak se vse tvari jako ok)
    Technik tvrdil, ze je to tim, ze kontrolni odpovedi do ridici jednotky se starsim softwarem chodi rychleji, nez je jednotka zpracuje - proto ta hlaseni.
    Jedna zajimavost, po vymene nam zacala ukazovat aktulni spotreba daleko vyssi hodnoty :-) celkove spotreba zustala stejna...
    ?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru...
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.05  15:53

« Bez nadpisu

Nebyl by někdo od té dobroty a změřil mi odběr z baterie pri zamklém autě v klidu. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.05  22:53

« Bez nadpisu

Většina problémů s tahem a s palubní deskou je vyřešena. :-) Stačilo pořádně dobít baterii, procvakat konektory a je to OK! Hold dlouho chudák stál. Jinak mi ukapával olej pod filtrem, vyměnil jsem ho. Méně ale stále to pořád kape, jak je to možné???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.05  10:50

« Re: Přístrojovka

Taky bych zkontroval, příp. doplnil ukostření... R.
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  19:29

« Fiat Stilo MW Uproad

No včera som mal tú česť s tímto krásnym autom. :shock: Vyzerá fakt dobre.
    máte niekto s tímto autom skúsenosti??
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  14:09

« Bez nadpisu

To ano ale kdyby nebyl vymazaný SERVICE tak by šel počet km nahoru a ne dolů?
    Ps: nevíš kde je pojistka a rele napájení přístojovky? Asi tam mám někde studeňák a občas se celá vypne a znova zapne při průjezdu po pořádném hrbolu, pojistky jsou ok.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.05  10:28

« Re: SERVICE

Sypu si popel na hlavu, Stila palivový filtr mají, ale nečistí se, je totiž přímo v čerpadle. Co se týká servisního intervalu, tan ti vymažou v servisu při garančce, interval je 20000 km, nebo rok, přijde mi to, že ten tvůj není vymazaný.
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  07:59

« Křivka motoru 1,2

Zdravím stilisty a mám dotaz. Nemáte někdo k dispozici výkonovou a momentovou křivku motoru 1,2 16V 59kW? Stejný motor je i v Puntu.
    Zároveň by mě zajímal převodový poměr jednotlivých stupňů.
    Děkuji předem za nakopnutí správným směrem.
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.05  23:06

« SERVICE

Ahoj. Druhý den se Stilem za sebou 300km, průměr 6,3l/100km tak super. Mám ale další dotaz :-) Jak je to s servisním intervalem? V knížce píšou každých dvacet tisíc nebo jednou za rok. Pokud v počítači najedu na položku SERVICE tak mi to ukáže 27540km, jak jezdím tak mi počet km jde dolů a i dny mi jdou dolů. Kdy tedy budu muset udělat prohlídku? Když to ukáže 20000? Nebo až při do nule? To by přeci bylo zase moc? Olej v autě je ale uplně čistý, tak nevím jak je to tam dlouho a servisku musí ještě po pánovi najít (koupeno z dědictví). Dá se nějak vynulovat počítadlo na SERVICE? Diky Stiláci za pomoc. Michal
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.05  21:23

« Palivový filtr

Tak já se také přidám ohledně palivového filtru - již jsem dávno psal, že ho nemůžu najít. Odpověď jsem dostal, že Stila prý palivový filtr nemají. Zdá se mi to divné, přece se musí někde čistit palivo! :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.05  11:33

« Re: Re:

Jediny "servisni manual" je toto forum a stilo.org. :-)
    To af: mohl by si trosku popsat, jak se cisti skrtici klapka a kde ma Stilo palivovy filtr? Diky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…