Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

30.12.05  13:00

« Stilo II

Sú to všetko zatiaľ nepodarené retuše, s niečím takým ohavným si Fiat nemôže dovoliť dôjsť. Podľa posledného rozhovoru so šéfom Fiatu Montezemelom bude prezentované na začiatku roku 2007 /asi Ženeva ?/.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.12.05  12:33

« Bez nadpisu

Když jsem viděl obrázky poprvé, moc se mi líbily. Pak přišlo vystřízlivění >:D (ne z alkoholu) a uviděl jsem nepříliš povedený hybrid audiny a pažouta. Dnes je ale těžké přijít na trh osobních aut pro širokou věřejnost s něčím zcela originálním, co by nepřipomínalo nic již existující.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 29.12.05  09:33

« Bez nadpisu

Nevypadá špatně. Jen dvě věci by mohli změnit. Přední světla a masku. Ve stylu GP. Takhle to vypadá jako Audi... :?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  17:54

« Re: stilo II

Dosť to kopíruje gizajn GP a to sa mi nepáči.Dúfam že v rakúsku vymyslia niečo čo by mohlo tromfnúť v predajnosti Golfa V.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:25

« stilo II

To Peto.Fiat: Nevědět, že je to fiat, řekl bych, že jde o další model Seatu! Ale jinak mi to nepřijde zas tak ošklivý! Ba naopak, docela se mi to líbí!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:24

« Re: Re: Stilo II

ak sa to bude vyrábať tak to bude prepadák.nič moc.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:21

« Re: Stilo II

No, ja spis doufam ze ne. Po Grande Puntu (uz jsem ho videl jednou nazivo) dalsi designove povedenej Fiat. Me se Fiaty prave nejvic libily v dobach Brava, Stilo me naopak vubec neoslovilo. Tohle vypada fakt dobre. Uz se tesim (ackoliv diky predsudkum a prispevkum fiatackych for si ho stejne asi nekoupim).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  15:21

« Re: Stilo II

Doufám, že to má do reálu daleko... >:D :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  13:38

« Stilo II

V septembri 2006 tu bude nove Stilo II. Tu som zozbieral prve obrazky:
    [odkaz]
    Nech nam to jazdi .. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.05  22:07

« Svorka C15

Přátelé nevíte někdo kde se nachází kostřící svorka C15 ? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  14:33

« Re: Re: Re: otravné pípání pásů

no co mam ja info, tak to pipanie ide aktivovat!! hovoril mi to mechanik, ked sa snazil zistit cez napojeny examiner najst aktivaciu blinkrov pri zamykani/odo. (co sa mu nepodarilo 8-s ). ukazoval mi to dokonca priamo na monitore (len uz neviem presne co tam bolo napisane) a povedal,ze mi moze zapnut pipanie bezp. pasov.....verzia stila: 1.2 actual, r.v 5/2003
    Takze teraz sa naskyta otazka, ci sam mechanik nevie co je na co, alebo je su rozdiely v autach :?:
    PS: to pipanie by ma zabilo >:D takze som povedal, ze ani za svet >:D priputavam sa aj bez toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  12:43

« Re: Re: Re: Re: otravné pípání pásů

rands: koupíš spray na čištění karburátorů, k dostání v autodoplňcích nebo u benzínek, sundáš sání a pod plynem to nastříkáš do sání. Používá se to, když kolísají otáčky na volnoběh.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  11:54

« Re: Re: Re: otravné pípání pásů

To af: Taky vracim k memu nedavnemu dotazu, jak se cisti skrtici klapka. Da se to nejak jednoduse popsat? Diky... R.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  11:29

« Re: Re: otravné pípání pásů

Takhle obráceně to nejde, jde to jen vypnout, u našich starších Stil to "aktivovat" nejde
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  10:43

« Re: otravné pípání pásů

Ja bych naopak ve svem Stilu r.v. 2003 otravne pipani uvital, protoze na kratkych pojizdkach se na pasy proste vykaslu a pritom vim, ze to neni spravny. Chci se proto zeptat, jestli to lze na examineru vyresit i u starsich Stil...
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.05  22:16

« otravné pípání pásů

Nejsem si zcela jistý, ale mám dojem, že se tady kdysi řešilo, zda je možné vyřadit upozorňovač zapnutých pásů. Myslím, že jsem tehdy tvrdil že ne, ale chyba lávky, dnes jsem zjistil, že to de normálně vypnout přes examiner, tak snad to někomu pomůže, mě osobně to dost štvalo :D
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  22:01

« Re: prodej zahrádky

Škoda, před 14 dny jsem kupoval nosič THULE za dost peněz.... :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.05  21:58

« Re: 5. dveře....

Taky mi nějak zpomalily a úplně nahoru jim pomáhám rukou.
    STILO 5 D, 01/2002.
    Na STILO 1.6 MW jsme vzpěry měnili ještě v záruce - nechtělo se jim ani do půlky...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.05  21:45

« prodej zahrádky

Prodám střešní nosič (zn. FAPA) na Fiat Stilo 3dv. Nepoužitý ještě 21 měs. záruka. Za 1400, - původní cena 1650, -. Při prychlém jednání sleva. Tel 736 462 135 (po 18 hodině) nebo e-mail: miroslav.cesnek@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.05  19:10

« Bez nadpisu

@ xko
    ...
    ?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru...

Podle mě je to normální, dělalo mi to u Una i Seica, je to ztuhlé chladem (mrazem) a dveře jsou dost těžké, na kapotě mi to ale nedělá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…