Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 29.12.05 12:33
Když jsem viděl obrázky poprvé, moc se mi líbily. Pak přišlo vystřízlivění >:D (ne z alkoholu) a uviděl jsem nepříliš povedený hybrid audiny a pažouta. Dnes je ale těžké přijít na trh osobních aut pro širokou věřejnost s něčím zcela originálním, co by nepřipomínalo nic již existující. -
« Re: Stilo II
No, ja spis doufam ze ne. Po Grande Puntu (uz jsem ho videl jednou nazivo) dalsi designove povedenej Fiat. Me se Fiaty prave nejvic libily v dobach Brava, Stilo me naopak vubec neoslovilo. Tohle vypada fakt dobre. Uz se tesim (ackoliv diky predsudkum a prispevkum fiatackych for si ho stejne asi nekoupim). -
« Re: Re: Re: otravné pípání pásů
no co mam ja info, tak to pipanie ide aktivovat!! hovoril mi to mechanik, ked sa snazil zistit cez napojeny examiner najst aktivaciu blinkrov pri zamykani/odo. (co sa mu nepodarilo 8-s ). ukazoval mi to dokonca priamo na monitore (len uz neviem presne co tam bolo napisane) a povedal,ze mi moze zapnut pipanie bezp. pasov.....verzia stila: 1.2 actual, r.v 5/2003
Takze teraz sa naskyta otazka, ci sam mechanik nevie co je na co, alebo je su rozdiely v autach :?:
PS: to pipanie by ma zabilo >:D takze som povedal, ze ani za svet >:D priputavam sa aj bez toho. -
"-- skrytý --" 14.12.05 10:43
« Re: otravné pípání pásů
Ja bych naopak ve svem Stilu r.v. 2003 otravne pipani uvital, protoze na kratkych pojizdkach se na pasy proste vykaslu a pritom vim, ze to neni spravny. Chci se proto zeptat, jestli to lze na examineru vyresit i u starsich Stil... -
« otravné pípání pásů
Nejsem si zcela jistý, ale mám dojem, že se tady kdysi řešilo, zda je možné vyřadit upozorňovač zapnutých pásů. Myslím, že jsem tehdy tvrdil že ne, ale chyba lávky, dnes jsem zjistil, že to de normálně vypnout přes examiner, tak snad to někomu pomůže, mě osobně to dost štvalo :D -
"-- skrytý --" 12.12.05 19:10
@ xko
...
?? DOTAZ ?? jak vam fungujou 5 dvere ted v zime? menili nam vztycni podpery, ale porad mi prijde, ze se dvere pri otvirani spis zastavujou, nez ze by sami dojely az nahoru...
Podle mě je to normální, dělalo mi to u Una i Seica, je to ztuhlé chladem (mrazem) a dveře jsou dost těžké, na kapotě mi to ale nedělá.