Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
CuoreNesportívo 04.01.06 16:38
« Re: Bosch
Mně vloni 2x odtáhli kvůli vadnému relé podávacího čerpadla, poprvé na to ve skvělém servise ve FM nepřišli (pohýbali kabely a jéééé,jede toooo...),podruhé jsem málem zapadl sněhem čekáním na odtah někde na horách. Relé od Bosche...
Na Vánoce mi měnili celou ABS/ESP jednotku,neustálé problémy s čidly,i za jízdy. Pochopitelně Bosch. -
"-- skrytý --" 04.01.06 15:12
« Re: Bosch
Jo, jo, je to realita. BTW pro Bosche dela desticky nemecka ATE, a myslim, ze to jsou velmi dobre desky. Na tech prvnik jsem nalital bez piskani 55.000 a po te jsem si tam dal znovu ATE. Radeji ale sam a poradne, tj. vcetne ocisteni vsech dosedacich ploch a jejich namazani medenou vazelinou, aby vse behalo, jak ma a nic napr. nepiskalo. -
"-- skrytý --" 04.01.06 14:51
« Bosch
S koncem roku skončila záruka na mojeho Stilouše MW. A na Silvestra jsem nenastartoval. Nenastartoval jsem proto, že se odporoučelo relátko čerpadla.
Relátko bylo od Bosche.
Před časem jsem musel vyměnit téměř nové brzdové destičky - pískaly. Vyhodil jsem je, nasadil Lucase a dodnes vše v pohodě.
Destičky byly od Bosche.
Do třetice - na jaře jsem musel použít asistenční službu, protože za jízdy odešla jakási cívka - od Bosche.
Chci tím naznačit, že mi tato německá firma kvalitou svých výrobků trochu kazí radost z mojeho italského auta. -
"-- skrytý --" 29.12.05 12:33
« Bez nadpisu
Když jsem viděl obrázky poprvé, moc se mi líbily. Pak přišlo vystřízlivění >:D (ne z alkoholu) a uviděl jsem nepříliš povedený hybrid audiny a pažouta. Dnes je ale těžké přijít na trh osobních aut pro širokou věřejnost s něčím zcela originálním, co by nepřipomínalo nic již existující. -
« Re: Stilo II
No, ja spis doufam ze ne. Po Grande Puntu (uz jsem ho videl jednou nazivo) dalsi designove povedenej Fiat. Me se Fiaty prave nejvic libily v dobach Brava, Stilo me naopak vubec neoslovilo. Tohle vypada fakt dobre. Uz se tesim (ackoliv diky predsudkum a prispevkum fiatackych for si ho stejne asi nekoupim). -
« Re: Re: Re: otravné pípání pásů
no co mam ja info, tak to pipanie ide aktivovat!! hovoril mi to mechanik, ked sa snazil zistit cez napojeny examiner najst aktivaciu blinkrov pri zamykani/odo. (co sa mu nepodarilo 8-s ). ukazoval mi to dokonca priamo na monitore (len uz neviem presne co tam bolo napisane) a povedal,ze mi moze zapnut pipanie bezp. pasov.....verzia stila: 1.2 actual, r.v 5/2003
Takze teraz sa naskyta otazka, ci sam mechanik nevie co je na co, alebo je su rozdiely v autach :?:
PS: to pipanie by ma zabilo >:D takze som povedal, ze ani za svet >:D priputavam sa aj bez toho.
Vyhýbám se turecko-asijským výrobkům pod německou značkou jako čert kříži, ale neuteču. Zřejmě všechny evropské automobily budou Boschem důkladně prošpikovány.
Není potom ovšem ta důkladná německá statistika poruchovosti značek především statistikou o výskytu vadných součástek BOSCH u různých výrobců automobilů? Především v kategorii do tří let, kde elektronika bude mít ve výskytu závad lví podíl.
Není potom divné, že v této kategorii Bosch pod červenou kapotou Golfa vydrží každoročně statisticky více, než stejný Bosch pod zelenou kapotou Bravy?
Není to právě ten základní rozdíl mezi spolehlivostí japonců a evropanů? 8)