Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.06  14:19

« BOSCH

Jak vidím, je to realita.
    Vyhýbám se turecko-asijským výrobkům pod německou značkou jako čert kříži, ale neuteču. Zřejmě všechny evropské automobily budou Boschem důkladně prošpikovány.
    Není potom ovšem ta důkladná německá statistika poruchovosti značek především statistikou o výskytu vadných součástek BOSCH u různých výrobců automobilů? Především v kategorii do tří let, kde elektronika bude mít ve výskytu závad lví podíl.
    Není potom divné, že v této kategorii Bosch pod červenou kapotou Golfa vydrží každoročně statisticky více, než stejný Bosch pod zelenou kapotou Bravy?
    Není to právě ten základní rozdíl mezi spolehlivostí japonců a evropanů? 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.06  19:10

« Re: Re: Bosch

Mám sice Bravu, ale Bosch se u nás nesmí doma říkat nahlas :-O Ze tří závad 2 x Bosch ( ta třetí byla rádio Grundig)
  • « 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 04.01.06  16:38

« Re: Bosch

Mně vloni 2x odtáhli kvůli vadnému relé podávacího čerpadla, poprvé na to ve skvělém servise ve FM nepřišli (pohýbali kabely a jéééé,jede toooo...),podruhé jsem málem zapadl sněhem čekáním na odtah někde na horách. Relé od Bosche...
    Na Vánoce mi měnili celou ABS/ESP jednotku,neustálé problémy s čidly,i za jízdy. Pochopitelně Bosch.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.06  15:12

« Re: Bosch

Jo, jo, je to realita. BTW pro Bosche dela desticky nemecka ATE, a myslim, ze to jsou velmi dobre desky. Na tech prvnik jsem nalital bez piskani 55.000 a po te jsem si tam dal znovu ATE. Radeji ale sam a poradne, tj. vcetne ocisteni vsech dosedacich ploch a jejich namazani medenou vazelinou, aby vse behalo, jak ma a nic napr. nepiskalo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.06  14:51

« Bosch

S koncem roku skončila záruka na mojeho Stilouše MW. A na Silvestra jsem nenastartoval. Nenastartoval jsem proto, že se odporoučelo relátko čerpadla.
    Relátko bylo od Bosche.
    Před časem jsem musel vyměnit téměř nové brzdové destičky - pískaly. Vyhodil jsem je, nasadil Lucase a dodnes vše v pohodě.
    Destičky byly od Bosche.
    Do třetice - na jaře jsem musel použít asistenční službu, protože za jízdy odešla jakási cívka - od Bosche.
    Chci tím naznačit, že mi tato německá firma kvalitou svých výrobků trochu kazí radost z mojeho italského auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.06  22:07

« Re:

Jo,JO.Od dnes sa vozím v novom Stile 1,6 16v familly. >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.06  22:04

« Bez nadpisu

Hezke ze jo? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.06  21:54

« Re: Svorka C15

Ale, ale, copak je to za pekne schema? Nenaslo by se jich vice? :-) Anebo prip. cely servisni manual?
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.06  01:21

« Svorka C15

Tak nasel sem to
    C15 = kostra palubni desky na strane ridice a je tady
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.05  13:00

« Stilo II

Sú to všetko zatiaľ nepodarené retuše, s niečím takým ohavným si Fiat nemôže dovoliť dôjsť. Podľa posledného rozhovoru so šéfom Fiatu Montezemelom bude prezentované na začiatku roku 2007 /asi Ženeva ?/.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.12.05  12:33

« Bez nadpisu

Když jsem viděl obrázky poprvé, moc se mi líbily. Pak přišlo vystřízlivění >:D (ne z alkoholu) a uviděl jsem nepříliš povedený hybrid audiny a pažouta. Dnes je ale těžké přijít na trh osobních aut pro širokou věřejnost s něčím zcela originálním, co by nepřipomínalo nic již existující.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 29.12.05  09:33

« Bez nadpisu

Nevypadá špatně. Jen dvě věci by mohli změnit. Přední světla a masku. Ve stylu GP. Takhle to vypadá jako Audi... :?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  17:54

« Re: stilo II

Dosť to kopíruje gizajn GP a to sa mi nepáči.Dúfam že v rakúsku vymyslia niečo čo by mohlo tromfnúť v predajnosti Golfa V.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:25

« stilo II

To Peto.Fiat: Nevědět, že je to fiat, řekl bych, že jde o další model Seatu! Ale jinak mi to nepřijde zas tak ošklivý! Ba naopak, docela se mi to líbí!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:24

« Re: Re: Stilo II

ak sa to bude vyrábať tak to bude prepadák.nič moc.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  16:21

« Re: Stilo II

No, ja spis doufam ze ne. Po Grande Puntu (uz jsem ho videl jednou nazivo) dalsi designove povedenej Fiat. Me se Fiaty prave nejvic libily v dobach Brava, Stilo me naopak vubec neoslovilo. Tohle vypada fakt dobre. Uz se tesim (ackoliv diky predsudkum a prispevkum fiatackych for si ho stejne asi nekoupim).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  15:21

« Re: Stilo II

Doufám, že to má do reálu daleko... >:D :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  13:38

« Stilo II

V septembri 2006 tu bude nove Stilo II. Tu som zozbieral prve obrazky:
    [odkaz]
    Nech nam to jazdi .. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.05  22:07

« Svorka C15

Přátelé nevíte někdo kde se nachází kostřící svorka C15 ? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  14:33

« Re: Re: Re: otravné pípání pásů

no co mam ja info, tak to pipanie ide aktivovat!! hovoril mi to mechanik, ked sa snazil zistit cez napojeny examiner najst aktivaciu blinkrov pri zamykani/odo. (co sa mu nepodarilo 8-s ). ukazoval mi to dokonca priamo na monitore (len uz neviem presne co tam bolo napisane) a povedal,ze mi moze zapnut pipanie bezp. pasov.....verzia stila: 1.2 actual, r.v 5/2003
    Takze teraz sa naskyta otazka, ci sam mechanik nevie co je na co, alebo je su rozdiely v autach :?:
    PS: to pipanie by ma zabilo >:D takze som povedal, ze ani za svet >:D priputavam sa aj bez toho.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…